Philips Haberleri

Dışarda lazere tonlarca para dökmeye son! Çok satan Philips Lumea Lazer Epilasyon Cihazı'nı sizin için inceledik

Eşsiz teknolojisi ve etkileyici sonuçlarıyla pek çok kullanıcının gözdesi haline gelen Philips Lumea lazer epilasyon cihazları, son zamanların en çok satan kişisel bakım cihazları arasında yer alıyor. Sizin için hem zaman hem de maliyet açısından tasarruf sağlayan Philips Lumea serisi epilasyon cihazlarını inceledik. Epilasyon keyfini acısız ve güvenle yaşamak istiyorsanız, içeriğimize göz atabilirsiniz.

Kadin 16-02-2024 13:55

Fiyatı 2 bin 199 TL'ye düştü! Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal ve vücut tıraşınızı tek bir ürünle yapabilmenizi sağlayan Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Uzun vadede bütçenizi korumanızı sağlayacak bu cihazı sizin için inceledik.

Haber 05-02-2024 17:17

Çok satan Philips HD7462/20 Filtre Kahve Makinesi'ni sizin için denedik

Kahve tutkunlarının favori içecekleri arasında yer alan filtre kahve, içerdiği yüksek antioksidanla sağlıklı bir içecek alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. Siz de filtre kahve tüketmeyi seviyorsanız, dışarıda bir ay boyunca kahveye vereceğiniz paraya bir ömür kullanabileceğiniz kaliteli bir filtre kahve makinesi alarak hem bütçenize katkı sunabilir hem de evde 7/24 kahve keyfi yaşayabilirsiniz. Sizin için piyasadaki en sevilen ve çok satan Philips HD7462/20 Kahve Makinesi'ni denedik.

Haber 08-01-2024 16:21

Çok satan Braun ve Philips tıraş makinelerinde Gülümseten Kasım Fırsatları

Erkekler için kişisel bakım söz konusu olduğunda saç ve sakal tıraşı en önemli adımı oluşturuyor. Berber masrafına son veren, hızlı ve etkili bir tıraş deneyimi sunan cihazlar, erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Siz de kaliteli bir tıraş makinesi arıyorsanız çok satan ve kısa süreliğine indirimde olan modellere bir göz atabilirsiniz. İndirimli tıraş makinelerini sizin için seçtik!

Haber 20-11-2023 12:11

Diğer Haber Etiketleri

baseus Müzik Rekabet Kurumu Arçelik Huawei Samsung Sony Xiaomi spor Solingen tıraş makinesi aydınlatma Kulaklık Dyson JBL Ütü saç düzleştirici kahve makinesi fritöz espresso Göz Lenovo bluetooth temizlik Panasonic Arnica Elektrikli süpürge Roidmi epilasyon televizyon Hindistan alara air fryer akıllı televizyon akıllı tv arzum arzum düzleştirici arzum saç düzleştirici cif delonghi delonghi kahve makinesi bluetooth kulaklık cappuccino bioxcin büyük televizyon buz lazer buz lazer epilasyon braun braun lazer epilasyon aleti braun silk epil braun tıraş makinesi buffer black and decker espresso kahve makinesi espresso makinesi evde lazer epilasyon en iyi televizyon markası erkek tıraş makinesi fakir fakir kahve makinesi fakir saç düzleştirici filtre kahve makinesi eyüp sabri tuncer epilatör garnier güzellik grundig fritöz fiyatları hoover huawei kulaklık ilik domestos duracell duracell pil dyson dikey süpürge electrolux electrolux süpürge kapsül kahve makinesi karaca jabra jabra bluetooth kulaklık jabra kulaklık jbl bluetooth hoparlör jbl bluetooth kulaklık nescafe kahve makinesi nespresso nespresso kahve makinesi nespresso makinesi neutrogena miele korkmaz led aydınlatma lenovo bluetooth kulaklık luxell latte lazer epilasyon lazer epilasyon aleti lazer epilasyon cihazı macchiato russell russell hobbs philips 7000 serisi philips airfryer philips airfryer xxl philips azur philips azur elite philips azur ütü philips bluetooth kulaklık philips dikey süpürge philips düzleştirici philips elektrik süpürgesi philips elektrikli süpürge philips epilasyon philips epilasyon aleti philips filtre kahve makinesi philips fritöz philips hue philips kahve makinesi philips kulaklık philips lazer epilasyon aleti philips lumea philips saç düzleştirici philips şarjlı süpürge philips smart tv philips süpürge philips tıraş makinesi philips traş makinesi philips ütü philips ütü fiyatları remington remington düzleştirici remington saç düzleştirici rowenta sage şarjlı dikey süpürge schafer samsung süpürge tefal tefal actifry tefal süpürge smart tv tarif süpürge sony kulaklık soundpeats true air 2 king kumtel paspas nivea ogx ogx şampuan tıraş vücut tıraş makinesi kirde yiyecekler leziz türk kahve makinesi veet tüy dökücü krem vileda yağsız fritöz eo ense

Philips

Philips Hakkındaki Haberler Mynet'te. Philips Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hem doğayı hem de cebinizi korumanızı sağlayacak piller ve şarj cihazları

Çevre dostu piller ve akıllı şarj cihazlarını tercih ederek doğayı korumaya ve uzun vadede bütçe tasarrufu sağlamaya ne dersiniz? Geleneksel piller yerine şarj edilebilir pilleri tercih ederek bunu yapabilirsiniz! Şarj edilebilir piller sayesinde uzun yıllar boyunca yeni bir pil alma derdinden kurtulursunuz. Sizin için hazırladığımız seçkide birbirinden kaliteli beş pil ve beş adet pil şarj aleti bulunuyor. Gelin, kullanıcıların çok beğendiği bu ürünlere daha yakından bakalım!

Haber 21-09-2023 15:39

Mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak! İndirimli fiyatlarıyla yüzünüzü güldürecek mutfak aletleri

Mutfakların en pratik kahramanları olan birbirinden işlevsel aletlere uygun fiyat fırsatlarıyla sahip olmaya ne dersiniz? Amazon'un 4-18 Eylül tarihleri arasında geçerli olan "Okula ve Şehre Dönüş" kampanyasından faydalanarak bütçenizi zorlamadan istediğiniz mutfak aletini hemen satın alabilirsiniz. İndirimli ürünlerin hangileri olduğunu öğrenmek istiyorsanız listemizi inceleyebilirsiniz!

Haber 13-09-2023 16:33

Kişisel bakımına önem verenlerin kaçırmaması gereken indirimli ürünler

Amazon, "Okula ve Şehre Dönüş" kampanyası çerçevesinde birçok kişisel bakım ürününü uygun fiyat fırsatlarıyla sizlere sunuyor. Eğer bu indirimleri kaçırmak istemiyor ve kişisel bakım kategorisindeki eksiklerinizi tamamlamayı planlıyorsanız 18 Eylül'e kadar vaktiniz var! Kaliteli ürünlerde uygulanan indirim fırsatlarını kaçırmamak için listemize göz atabilirsiniz!

Haber 13-09-2023 16:21

Fiyatı 2 bin 695 TL'ye düştü! Philips HD9255/60 Airfryer'da kısa süreli indirim

Az yağ ile çok lezzetli yemekler yapmaya, mutfağınıza sağlık getirmeye ne dersiniz? Öyleyse size harika bir önerimiz var! Son yılların en popüler mutfak aletlerinden biri olan airfryerlar ile sağlıklı, lezzetli ve pratik yemekler hazırlamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Airfryer satın almak isterseniz en sevilen modellerden biri olan Philips HD9255/60 Airfryer'ın sadcee birkaç saatliğine indirimde olduğunu da belirtelim. İndirim bitmeden, stoklar tükenmeden alın!

Haber 04-09-2023 14:06

Üstün görüntü kalitesiyle filmleri ve dizileri âdeta size yaşatacak Philips marka televizyon önerileri

"Televizyonsuz asla yaşayamam." diyorsanız doğru yerdesiniz! Sizin için bir araya getirdiğimiz üstün görüntü kalitesiyle kendinizi âdeta izlediğiniz filmde veya dizide hissettirecek Philips marka televizyon önerileriyle karşınızdayız! Listemizi inceleyerek beğendiğiniz ürünü satın alabilir ve ev konforunda sinema deneyimi yaşayabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım!

Haber 31-08-2023 11:25

Zamanınız da enerjiniz de size kalsın! Çok satan Philips süpürgeyi sizin için inceledik

Yaşam alanımızı düzenli ve temiz tutmanın önemini hepimiz biliyoruz. Ancak, her zaman zamanımız olmuyor veya yeterince kolaylık sunan araçlarımız yok. Ama merak etmeyin! Philips XC7043/01 SpeedPro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge ile evinizdeki tüm temizlik işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Çok satanlar listesinde başı çeken dikey süpürgeyi sizin için inceledik.

Haber 28-08-2023 10:31

Prime Day'den kaçırılmayacak kulaklık indirimleri! En sevilen modelleri sizin için seçtik

Telefon görüşmelerinizi kolayca yapabilmek ve müzik keyfini kesintisiz sürdürebilmek için yüksek ses kalitesine sahip bir kulaklık mı arıyorsunuz? O zaman size harika bir haberimiz var! Aradığınız kulaklığa Amazon'un Prime Day Fırsatları sayesinde çok daha uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Konforlu kullanım, yüksek ses kalitesi ve uzun pil ömrü avantajı sunan birbirinden güzel kulaklık modellerini incelemeye ne dersiniz?

Haber 12-07-2023 18:48

Fiyatı 5 bin 999 TL'ye düştü! Philips şarjlı dikey süpürgede fırsat

Yaşam alanımızı düzenli ve temiz tutmanın önemini hepimiz biliyoruz. Ancak, her zaman zamanımız olmuyor veya yeterince kolaylık sunan araçlarımız yok. Ama merak etmeyin! Philips XC7043/01 SpeedPro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge ile evinizdeki tüm temizlik işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Şimdi indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor!

Haber 26-06-2023 11:10

Paspastan temizlik mendiline, evi tertemiz olmadan rahat edemeyenlerin bayılacağı ürünler

Ev temizliği birçok kişinin kırmızı çizgisi. Tertemiz bir ev, görüntü olarak kişi mutlu etmenin yanında aynı zamanda çok daha iyi ve zinde hissetmeyi sağlıyor. Ev temizliğine önem verenler bu konu ile ilgili araştırmalar yapıyor. Bu anlamda size rahatlık sağlayacak ve evinizi her daim temiz tutmanıza yardımcı olacak birbirinden etkili ürünler bulunuyor. İşte hem size zaman kazandıracak hem eviniz tertemiz yapacak o ürünler!

Haber 24-05-2023 16:02

En lezzetli kahveleri yapacağınız Philips marka kahve makineleri

İyi kalitede bir kahvenin verdiği keyfi çok az şey verebilir. Fakat evde her daim aynı standartta kahve demlemek oldukça zahmetli bir iş. "Ben bu zahmete katlanmayayım, bir kahve makinesi ile her zaman aynı lezzetle kahve içebileyim." diyorsanız doğru yerdesiniz! Gelin, en iyi Philips kahve makinesi modellerine bir göz atalım.

Haber 18-04-2023 17:15

Mutfaktaki en büyük yardımcılarınızdan biri en iyi airfryer modelleri

Airfryerlar mutfaklarda giderek daha popüler hale geldi. Bu lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmenin hızlı ve kolay bir yolunu sunan cihazlar her bütçeye ve ihtiyaca uygun modellerle karşımıza çıkıyor. Sizler için piyasadaki en iyi modelleri titizlikle inceledik ve en iyi performansı, özellikleri ve değeri sunan modelleri listeledik. Hazırsanız en iyi airfryer modellerine beraber göz atalım.

Haber 10-04-2023 15:52

Her biri indirimde! Bahar Fırsatları’nın kaçırmamanız gereken airfryer modelleri

Mutfakta saatler harcamadan kısa sürede en lezzetli ve sağlıklı yemekleri hazırlamak airfryerlar sayesinde çok kolay! Her mutfağın kurtarıcısı hâline gelen bu cihazlardan siz de almak istiyorsanız en doğru zamanı yakaladınız. Amazon'un Bahar Fırsatları kapsamında indirime giren airfryerlar kaçırılmayacak kampanyalarla sunuluyor. Siz de sağlıklı yemeklerin kahramanı olan bu cihazlardan arıyorsanız size özel fırsat listemizi incelemeye ne dersiniz?

Haber 31-03-2023 17:56

Daha düz, daha pürüzsüz saçlar için en iyi saç düzleştirici modelleri 2023

Saçlarınızı nasıl kullanmayı tercih edersiniz? Düz, dalgalı veya kıvırcık saç modellerinden hangisini tercih ederseniz edin, saç şekillendiricinizin önemi büyük. Genelde düz kullanmayı tercih ediyorsanız iyi bir saç düzleştiricisine sahip olmanız gerekir. Böylece hem saçlarınız kırılmaz hem de verdiğiniz düz form kalıcı olabilir. En iyi saç düzleştirici markalarını ve modellerini merak ediyorsanız eğer, çok doğru bir yerdesiniz!

Kadin 16-03-2023 11:42

Kahvenizin lezzetine lezzet katacak en iyi kahve makinesi modelleri 2023

Kahve makineleri, kahve hazırlama sürecini kolaylaştırmak ve evde barista kalitesinde kahve yapmayı mümkün kılmak için tasarlanıyor. Bazı makineler sadece filtre kahve yapabilirken, diğerleri espresso, cappuccino veya latte gibi daha sofistike kahve türleri hazırlayabiliyor. Bu nedenle, ihtiyacınıza en uygun kahve makinesini seçmek için önceden araştırma yapmanız gerekiyor. Bu yazımızda en iyi kahve makinesi modellerini sizler için araştırdık.

Yemek 07-03-2023 09:44

Müziksiz asla spor yapamam diyenler için en iyi bluetooth spor kulaklık önerileri 2023

Müzik dinlemeyi seven spor tutkunlarının olmazsa olmaz ürünlerinin başında sporcu kulaklıkları geliyor. Sporcu kulaklığı modelleri, ergonomik yapıları sayesinde kulağa tam oturarak spor sırasında düşme problemi yaşatmıyor. Suya ve tere karşı ekstra dayanıklılık gösteren kulaklıklar, en zorlu antrenmanlar sırasında bile müzik keyfinin kesintisiz devam etmesini sağlıyor. Gelin, en iyi bluetooth spor kulaklık çeşitlerine birlikte göz atalım!

Haber 02-03-2023 18:38

Kahvesiz yapamam diyenler için en iyi tam otomatik kahve makinesi tavsiyeleri 2023

Kahve severlerin hayatını kolaylaştıran otomatik kahve makineleri, yüksek kaliteli bir fincan kahveyi sadece birkaç düğmeye basarak hazırlamanıza olanak sağlar. Farklı markalar ve modeller arasında seçim yapmak zor olsa da, en iyi otomatik kahve makineleri, özellikleri ve avantajlarıyla öne çıkarak kahve keyfinizi en üst seviyeye çıkarır. Gelin en iyi otomatik kahve makinelerine birlikte bir göz atalım.

Haber 24-02-2023 10:47

Pürüzsüz bir cilt için tercih edebileceğiniz en iyi lazer epilasyon aletleri

Son dönemlerde evde lazer epilasyon uygulamaları çok fazla tercih ediliyor. Günümüzde evde lazer epilasyonun konforu herkes tarafından biliniyor. Lazer epilasyonun evde yapılıyor olması herkes için büyük kolaylık sunuyor. Lazer epilasyon cihazlarının çeşitliliği ve sundukları özellikler her geçen gün yenileniyor. Bu sebeple evde pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz en iyi lazer epilasyon markalarını detaylı şekilde inceliyoruz.

Kadin 02-02-2023 20:31

Kıyafetlerinde kırışıklık istemeyenlerin tercihi Philips marka en iyi ütü modelleri

Kan ter içinde kalarak saatlerce ütü yapmaktan yorulduysanız doğru adrestesiniz. Gelişen teknolojiyle ütü yapmak artık sandığınızdan çok daha kolay hatta eğlenceli. Ütü yaparken yüksek buhar gücüne ve kaliteli taban tasarımına sahip, hem işlevsel hem uzun ömürlü bir ürün tercih ederek hayatınızı pratik hâle getirmeye ne dersiniz? Gelin, birbirinden başarılı Philips ütüleri beraber inceleyelim.

Haber 06-12-2022 16:34

Ev temizliğine önem verenler için en iyi Philips marka süpürgeler 2023

Evlerin sık sık tozlanması ve bu nedenle tetiklenen alerjik reaksiyonlar, birçok kişinin en büyük dertleri arasında yer alıyor. Tozu önlemenin en iyi yolu ise emiş gücü yüksek, kaliteli bir elektrikli süpürge kullanmaktan geçiyor. Evinizde biriken toz problemini çözmek istiyorsanız alerji filtreli ve yüksek emiş gücüne sahip Philips süpürge modelleri sizi bekliyor! Gelin, bu ürünlere birlikte göz atalım.

Haber 01-12-2022 18:16

Yaşam alanınızın ambiyansını baştan aşağı değiştirecek akıllı aydınlatmalar

Yaşam alanınızdaki tüm ışıkları tek bir dokunuşla kapattığınızı, modunuza göre odayı aydınlatan ışığın rengini değiştirdiğinizi düşünün. Kulağa oldukça hoş geliyor değil mi? Bu yüzden sizi akıllı aydınlatmalarla tanıştırmaya geldik. Üstelik tam da indirimdeyken! Doğru ışıkla evinizi daha samimi hâle getirmenizi sağlayacak bu ürünleri gelin birlikte keşfedelim.

Haber 05-11-2022 11:16

Philips ve Schafer Airfryer karşılaştırması, kullanıcı yorumları

Yemek pişirirken pratiklik kazanmak isteyenlere airfryer tavsiyesi yapılıyor. Airfryerlar sıcak hava buharıyla yiyecekleri daha az yağ kullanarak hem lezzetli ve sağlıklı hem de hızlı bir şekilde pişiriyor. En iyi airfryer markaları arasında Schafer ve Philips yer alıyor. Gelin, Schafer ve Philips airfryer karşılaştırması yapalım ve markaların modellerini yakından inceleyelim!

Yemek 30-10-2022 22:20

Philips ve Karaca airfryer karşılaştırması, kullanıcı yorumları

Airfryerlar, ister az yağ kullanarak ister hiç yağ eklemeden birbirinden sağlıklı ve lezzetli yiyecekler pişirilmesini sağlıyor. En iyi airfryer markaları söz konusu olduğunda ise Karaca ve Philips markaları, kaliteleriyle öne çıkıyor. Gelin, mutfakta kolaylık sağlayan Philips ve Karaca airfryer karşılaştırması yapalım ve en iyisi hangisi, hep birlikte karar verelim!

Yemek 27-10-2022 18:50

İzlediğiniz dizi ve filmlerin görüntü kalitesini arttıracak en iyi Philips TV modelleri

Televizyon izleme alışkanlıklarının değişmesiyle beraber televizyonlar da kendini değiştirmeye başladı. Değişime en iyi ve hızlı şekilde uyum sağlayan markalardan biri olan Philips; eşsiz Ambilight özelliği, P5 işletim teknolojisi ve inanılmaz görüntü kalitesiyle herkesi kendisine çekiyor. Eğer yüksek görüntü kalitesinde film izlemek istiyorsanız Philips televizyonlara bir şans vermelisiniz. İşte öne çıkan o modeller...

Haber 27-10-2022 15:11

Philips Airfryer vs Tefal Actifry karşılaştırması ve kullanıcı yorumları

Sıcak hava fritözleri, son dönemlerde oldukça revaçta olan mutfak ürünleri arasında yer alıyor. Yemek pişirmeyi daha pratik hâle getiren bu ürünlerin yanında bir de yenilikçi tasarımla karşımıza çıkan, kendi kendine yemek pişirebilen fritöz benzeri ürünler mevcut. Ayrı ayrı baktığınızda hangisinin daha üstün olduğunun anlamak zor olabilir. Avantajları, dezavantajları ve kullanıcı yorumlarıyla Philips Airfryer ve Tefal Actifry karşılaştırması yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte detaylar!

Yemek 24-10-2022 15:36

Sağlamlığıyla ünlü iki marka Philips ve Arçelik airfryer karşılaştırması

Hızlı ve lezzetli kızartmalar yapmanın, ızgara ve fırın yemekleri pişirmenin pratik yollarından biri olan airfryerlar; son zamanlarda çok rağbet görüyor. Geniş ürün çeşitliliği arasında özellikle Philips ve Arçelik markalı modeller oldukça popüler. Siz de Philips ve Arçelik Airfryer modellerinin detaylı incelemesini görmek, kullanıcı yorumlarına bakmak, yine de karar veremezseniz alternatif ürünlere göz atmak bu yazımızı isterseniz okumaya devam edin.

Haber 18-10-2022 15:32

Philips ve Xiaomi Airfryer karşılaştırması ve detaylı ürün incelemeleri

Sağlığına dikkat eden ve yiyeceklerini özenle en pratik şekilde pişirmek isteyenlere airfryer fritöz modelleri tavsiye ediliyor. Airfryer denildiğinde zirvede yer alan Xiaomi ve Philips markaları, sağlıklı ve lezzetli yiyeceklerin kapısını aralamak isteyenlere müthiş özellikler sunuyor. Eğer siz de "Hangi airfryer markası alınır?" sorusuna yanıt arıyorsanız gelin, birlikte airfryer Philips ve Xiaomi karşılaştırması yapalım ve en iyi model hangisi siz karar verin!

Yemek 19-09-2022 15:46

Philips Sound'dan müzik ve sinemaseverlere özel hoparlör

Philips Sound, müzik ve film tutkunlarının ihtiyaçlarına yönelik yeni ürün serisini tanıttı

Yurthaber 31-08-2022 14:18

MediaMarkt ve Philips'ten tüketicilere VR deneyimi

MediaMarkt Türkiye Pazarlama, E-Ticaret ve Kurumsal İletişim Direktörü Çağanur Atay Uçtu: - "Kişisel bakım ve sağlık alanında Philips'in güç ve inovasyonunu, uzmanlıkları ve tüketiciye sundukları güvenle birleştirip teknoloji ile yarının kişisel sağlık deneyimini, tüketicilere bugünden yaşatmaya odaklanıyoruz"

Yurthaber 01-07-2022 14:46

Evde istenmeyen tüy sorununa son vermek isteyenler için Philips Lumea yorumları ve incelemesi

Ev tipi epilasyon cihazları güzellik salonlarına gitmeden ev konforunda kolayca tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı oluyor. Bu cihazlar arasındaki en etkili modellerden Philips Lumea incelemesiyle karşınızdayız! Yazımızda ürünle ilgili kafanızdaki tüm soru işaretlerini kaldırmaya yardımcı olacak bilgilerin yanı sıra benzer ürünlere de yer verdik.

Haber 15-03-2022 10:06

Ayaklara dolanan kablo derdine son veren en iyi şarjlı süpürge modelleri

Siz de geleneksel elektrikli süpürgelerden şikayetçi misiniz? Öyleyse müjdemizi verelim. Ayaklara dolanan kablo derdine son veren en iyi şarjlı süpürge modelleri ile ev süpürmek işkence olmaktan çıkıyor. Tüm modelleri inceleyerek kararınızı verebilirsiniz.

Haber 05-01-2022 15:14

Philips 3-4 milyon civarında solunum cihazını geri çağırdı

Philips 3-4 milyon civarında solunum cihazını geri çağırdı

Yurthaber 15-06-2021 13:10

Philips, Kovid-19'un uyku düzenine etkilerine ilişkin anketini yayımladı

Ankete katılanların yüzde 70’i Kovid-19’un başlangıcından beri uyku düzeniyle ilgili bir veya daha fazla yeni sorun yaşadığını, yüzde 60’ı ise uyku kalitesinin doğrudan etkilendiğini bildirdi - Philips Türkiye Üst Yönetcisi Haluk Karabatak: - "Uyku sorunlarının, insanların yaşam kalitesini önemli ölçüde etkilediğini ve farklı sağlık problemlerine yol açabileceğini biliyoruz" - "Uyku ve solunum hastalıkları ile ilgili çözümleri genişletmek üzere sağlık kurumları ile ortak çalışmaya devam ediyoruz"

Yurthaber 18-03-2021 15:21

Rekabet Kurulu'ndan Türk Philips Ticaret AŞ'ye yönelik soruşturma kararı

Rekabet Kurulu, Türk Philips Ticaret AŞ, Dünya Dış Ticaret Ltd. Şti, Melisa Elektrikli ve Elektronik Ev Eşyaları Bilg. Don. İnş. San. Tic. AŞ, Nit-Set Ev Aletleri Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti. ve GİPA Dayanıklı Tüketim Mamülleri Tic. AŞ hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

Haber 01-02-2021 14:45

Philips müşteri hizmetleri, servis noktaları, çağrı merkezi

Hollandalı Philips, pek çok elektronik ürün alanında dünyanın önde gelen teknoloji markalardandır. Global bir marka olmanın getirdiği kalite anlayışıyla müşteri memnuniyetini oldukça önemseyen Philips müşteri hizmetleri ve iletişim adreslerine dair bütün bilgilere bu yazıda ulaşabilirsiniz. İşte Philips iletişim bilgileri...

Haber 05-01-2021 12:37

Philips'ten çarpıcı başvuru! Xiaomi telefonlar yasaklanıyor mu?

Xiaomi ile Philips mahkemelik oldu. Çıkan bir habere göre, Philips patent ihlali iddiasıyla Hindistan'da Xiaomi'ye dava açtı. Dava sonucunda bazı Xiaomi telefonları Hindistan'da yasaklanabilir.

Haber 03-12-2020 12:25

Philips Sound'un Yeni Amiral Gemisi Tanıtıldı: Fidelio X3

TP Vision; dün akşam Amsterdam’da gerçekleştirdiği lansmanda Fidelio X3 kulaklığını piyasaya çıkardığını açıkladı. Fidelio X3, Philips Sound’un bu yılki amiral gemisi ürünlerinden biri olacak.

Haber 23-01-2020 22:39

Philips 243B9 Monitörü Piyasaya Çıkıyor

MMD, yeni Philips 243B9 LCD monitörünün lansmanını yapıyor. 24 inçlik bu monitör, USB-C kenetlemeye, yüksek hızlı USB 3.2’ye, IPS panele ve Full HD 1920x1080 çözünürlüğe sahip. Ayarlanabilir SmartErgoBase taban, enerji tasarruflu PowerSensor ve %100 geri dönüştürülebilir ambalaj sayesinde de rahatlık ve daha az çevre zararı sunuluyor.

Haber 17-01-2020 00:11

Philips, İki Yeni OLED+ TV Modelini Tanıttı

Philips TV, Bowers & Wilkins işbirliğiyle üretilen iki yeni OLED+ modelini tanıttı. Son teknolojiye sahip 934 ve 984 modellerinde Dolby Atmos ses sistemi de var.

Trend 19-11-2019 04:07

USB-C Dock'lu Philips 346B1C monitörü piyasaya çıkıyor

USB-C’ye sahip, 34 inçlik, kavisli UltraWide VA LCD monitör Philips 346B1C piyasaya çıkıyor.

Trend 17-10-2019 23:05

Philips 241B7QUBHEB ve 272B7QUBHEB monitörler piyasaya çıkıyor

USB kenetleme istasyonuna sahip 24 inçlik Philips 241B7QUBHEB ve 27 inçlik Philips 272B7QUBHEB LCD monitörün piyasaya çıktı.

Trend 05-07-2019 22:16

SmoothTouch Özelliğine Sahip Philips 222B9T İnteraktif Ekran Geliyor!

MMD, SmoothTouch özelliğine sahip, 22 inçlik Philips 222B9T LCD monitörünün piyasaya çıktığını duyurdu.

Trend 17-04-2019 09:43

32 inçlik konsol oyun monitörü Philips Momentum!

Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, Philips Momentum 326M6VJRMB 32 inçlik konsol oyun ekranının piyasaya çıktığını duyuruyor.

Trend 11-04-2019 22:25

Philips'ten yeni yıl için saç düzleştirici önerisi

Philips, "Yeni yıl hediyesi ne alsam?" diye düşünenlere kırıkların önüne geçmek için özel olarak tasarlanan BHS675/00 Saç Düzleştirici'yi öneriyor

Finans 15-11-2018 12:16

Philips'ten yeni yıl için saç düzleştirici önerisi

Philips, "Yeni yıl hediyesi ne alsam?" diye düşünenlere kırıkların önüne geçmek için özel olarak tasarlanan BHS675/00 Saç Düzleştirici'yi öneriyor

Yurthaber 15-11-2018 12:16

Hue Play ve Hue Signe ile tanışın

Ev aydınlatmasını yepyeni bir seviyeye taşıyan Philips, Hue serisinin iki yeni model ile genişletti.

Haber 02-10-2018 08:24