Jackson Hole Ekonomi Politikasi Sempozyumu Haberleri

Antalya'da düzenlenen sağlık sempozyumunda, halk sağlığının önemi konuşuldu

Antalya'da Ekonomi İş Geliştirme ve Planlama Derneği (EKİPDER) tarafından, "Sağlık Sempozyumu" düzenlendi.

Yurthaber 2023-10-05 13:33:49

Piyasalar merakla bekliyordu! Fed Başkanı Powell Jackson'dan kritik mesajlar! Dolar ve altın...

Dolar ve altın yatırımcılarının beklediği kritik toplantı başladı. Fed Başkanı Jerome Powell, Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'nda dikkat çeken mesajlar verdi. Powell, Eylül’deki faiz artışının boyutunun tamamen verilere bağlı olacağını söyledi. Öte yandan Powell'dan faiz artışlarının ekonomi için ‘acı verici’ olabileceği uyarısı geldi.

Finans 2022-08-26 17:14:59

FED Başkanı Jerome Powell’ın konuşması ne zaman? FED Başkanı Jerome Powell'ın açıklama yapacağı Jackson Hole toplantısı ne zaman, saat kaçta?

FED Başkanı Jerome Powell, bugün (26 Ağustos 2022 Cuma) Jackson Hole toplantısında önemli açıklamalarda bulunacak. Toplantıda küresel merkez bankacılığının önemli temsilcileri olacak. Her yıl gerçekleştirilen Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'nun saati merak edildi. Peki FED Başkanı Powell’ın konuşması ne zaman? FED Başkanı Jerome Powell'ın açıklama yapacağı Jackson Hole toplantısı ne zaman, saat kaçta? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Finans 2022-08-26 10:54:26

Piyasalar için kritik gün geldi! Fed Başkanı Powell Jackson Hole’de konuşacak: Herkesin merak ettiği soruya yanıt verdiler! Altın ve dolar düşecek mi, yükselecek mi?

Dolar ve altın yatırımcıları Fed Başkanı Jerome Powell'ın bugün gerçekleştirilecek Jackson Hole toplantısındaki açılış konuşmasına odaklandı. Powell’ın açıklamalarında Fed’in olası para politikası adımlarına ilişkin ipuçları beklenirken analistlerden altın ve dolar fiyatlarına ilişkin yeni tahminler geldi. Uzmanlar hem altın hem de dolar fiyatlarında yükseliş beklediklerini açıkladı.

Finans 2022-08-26 07:34:20

Dolar kaç liradan işlem görüyor? Euro ne kadar? 25 Ağustos 2022 dolar alış satış fiyatı!

25 Ağustos 2022 Perşembe günü, yani haftanın dördüncü gününde vatandaşlar ve yatırımcılar piyasayı yakından takip etmeyi sürdürüyor. Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell önümüzdeki cuma günü Jackson Hole Sempozyumu’nda açıklama yapacak. Piyasalarda gözler Powell'ın yapacağı konuşmada olacak. Peki, dolar kaç liradan işlem görüyor? Euro ne kadar? İşte 25 Ağustos 2022 dolar alış satış fiyatı!

Finans 25-08-22 13:22

FED Başkanı Jerome Powell'ın açıklama yapacağı Jackson Hole toplantısı ne zaman? Jackson Hole toplantısı nedir ve saat kaçta?

FED Başkanı Jerome Powell, Jackson Hole toplantısında kritik açıklamalarda bulunacak. Toplantıda küresel merkez bankacılığının önemli temsilcileri bir araya gelecek. Her sene düzenlenen Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'nun tarihi merak konusu oldu. Peki FED Başkanı Jerome Powell'ın açıklama yapacağı Jackson Hole toplantısı ne zaman? Jackson Hole toplantısı nedir ve saat kaçta? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Finans 24-08-22 14:06

Dolar bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? 24 Ağustos 2022 dolar alış satış fiyatları!

Dolar ve euro ile ilgili son dakika gelişmeleri 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü yani haftanın üçüncü gününde de yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell önümüzdeki cuma günü Jackson Hole Sempozyumu’nda açıklamalarda bulunacak. Piyasalarda gözler Powell'ın yapacağı konuşmada olacak. Peki, dolar ne kadar, kaç TL? Euro kaç lira? İşte 24 Ağustos 2022 dolar alış satış fiyatları...

Finans 24-08-22 12:50

FED faiz kararı ne zaman açıklanır? İşte küresel piyasaların beklediği tarih!

Gözler ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararları ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın basın toplantısında. Eylül ayı FED kararı küresel piyasaları yakından ilgilendirecek. Fed Başkanı Powell, Jackson Hole toplantısında yaptığı açıklama ile eğer ekonomi beklendiği gibi gelişirse varlık alımlarını azaltmaya bu sene başlamanın uygun olabileceğini ifade etmişti. İşte ayrıntılar...

Finans 01-09-21 14:39

FED Pandemi Önlemlerini Azaltmada Aceleci Olmayacak

ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell, yıllık Jackson Hole ekonomi konferansında yaptığı konuşmada, pandemi sürecinde alınan ekonomik önlemlerin azaltılması ve faiz arttırımı konusunda ihtiyatlı davranmaya devam edeceklerini kaydetti

Haber 27-08-21 20:56

Küresel piyasalar Fed Başkanı Powell'ı bekliyor

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın bugün Jackson Hole Ekonomi Politikaları Sempozyumu'nda yapacağı konuşmaya odaklandı.

Finans 27-08-21 09:12

Dolar ve euro ne kadar? İşte 27 Ağustos Cuma döviz fiyatları…

Son zamanlardaki düşüş trendi ile dikkat çeken dolar ve euro fiyatları için kritik gün… Piyasalar, döviz fiyatlarını doğrudan etkileyecek Jackson Hole Ekonomi Politikaları Sempozyumunu yakından takip ediyor. Dolar, euro ve diğer döviz kurları, 27. Ağustos Cuma gününe düşüşle başladı.

Finans 27-08-21 07:42

Küresel piyasalar ABD'nin büyüme verisine odaklandı

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın yarın Jackson Hole Ekonomi Politikaları Sempozyumu'nda yapacağı konuşma öncesinde bugün açıklanacak ABD'nin büyüme verilerine odaklandı.

Finans 26-08-21 09:08

Küresel piyasalar, para politikalarına ilişkin beklentilerle dalgalı seyrediyor

Küresel piyasalar, yarın başlayacak Jackson Hole Ekonomi Politikaları Sempozyumu öncesinde açıklanan makroekonomik verilerden gelen karışık sinyallerle yön bulmaya çalışıyor.

Finans 25-08-21 09:12

Jackson Hole toplantısı ne zaman? Jackson Hole toplantısı nedir ve saat kaçta?

Yatırımcıların ve ekonomi piyasalarının yakından takip ettiği Jackson Hole toplantısının tarihi merak ediliyor. Her sene düzenlenen Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'nun tarihi değişti. Peki Jackson Hole toplantısı ne zaman? Jackson Hole toplantısı nedir ve saat kaçta? İşte merak edilen detaylar...

Finans 24-08-21 09:20

MŞÜ’de 2. Uluslararası Muş Sempozyumu

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) tarafından ‘tarih, siyaset, ekonomi, kültür, edebiyat’ konularının ele alınacağı ve iki gün sürecek olan 2.

Yurthaber 22-10-20 13:03

Gram altın ne kadar? 4 Eylül 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! Çeyrek altın fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının ilk haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 4 Eylül 2020 Cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Perşembe günü yapılan Jakcson Hole sempozyumu ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 04-09-20 06:45

Gram altın ne kadar? 3 Eylül 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! Çeyrek altın fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının ilk haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 3 Eylül 2020 Perşembe anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Perşembe günü yapılan Jakcson Hole sempozyumu ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 03-09-20 06:37

Gram altın ne kadar? 2 Eylül 2020 Çarşamba Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! Çeyrek altın fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının ilk haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 2 Eylül 2020 Çarşamba anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Perşembe günü yapılan Jakcson Hole sempozyumu ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 02-09-20 07:01

Gram altın ne kadar? 1 Eylül 2020 Salı Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! Çeyrek altın fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 1 Eylül 2020 Salı anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Perşembe günü yapılan Jakcson Hole sempozyumu ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 01-09-20 07:04

Gram altın ne kadar? 31 Ağustos 2020 Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! Çeyrek altın fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 31 Ağustos 2020 Pazartesi anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Perşembe günü yapılan Jakcson Hole sempozyumu ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 31-08-20 06:29

Edward Moya: Altın tekrar rekor kırabilir! Uzmanlardan altın tahminleri! Altın fiyatları artar mı?

Perşembe günü yapılan Jakcson Hole sempozyumu ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının ardından dev banka analistleri altın fiyatları ne olacak görüşlerini bildirdi. Yatırımcıların dikkatinden kaçmayan altın fiyatlarındaki yükseliş hangi seyirde devam edecek? Altın fiyatları Eylül ayına nasıl girecek? İşte uzman analistlerden altın görüşleri..

Finans 28-08-20 11:08

Jackson Hole toplantılarına TCMB Başkanı Murat Uysal da katılacak

TCMB, Jackson Hole toplantılarına TCMB Başkanı Murat Uysal da katılacağını açıkladı.

Finans 27-08-20 12:16

Piyasalarda gözler Powell'ın konuşmasına çevrildi

Küresel piyasalarda dün karışık bir seyir izlenmesinin ardından bugün ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın Jackson Hole konferansında vereceği mesajlara odaklanıldı. Analistler, teknik açıdan BIST 100 endeksi için 1.120 ve 1.150 seviyelerinin direnç, 1.070 puanın destek konumunda bulunduğunu kaydetti.

Finans 27-08-20 09:46

Kars’ta “Yerel Yönetimler, Demokrasi ve Kentleşme Politikaları” Sempozyumu

Kars’ta “Yerel Yönetimler, Demokrasi ve Kentleşme Politikaları” Sempozyumu düzenlendi.Kars Kent Konseyi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin (TMMOB) ortaklaşa düzenlediği Kars Kent Sempozyumunda, “Yerel Yönetimler, Demokrasi ve Kentleşme Politikaları” çok yönlü olarak dile getirildi.Kars Belediyesi ve Kafkasya Sosyal ve Kültürel Araştırma Merkezi Derneği’nin destekleri ile belediyeye ait İsmail Aytemiz Parkındaki Kadın Mor Cafe’de düzenlenen sempozyumda, katılımcılar tarafından sunumlar yapıldı.TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen ve Kars Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Onur Uludaşdemir’in açılış konuşması yaptığı sempozyuma katılan panelistler, gün boyu “yerel yönetim, kent politikaları, kent tarihi, mimari doku, kentsel planlama, kentleşme, hukuk, ekonomi, tarım ve kırsal kalkınma, nasıl bir yerel yönetim ve forum gibi konularda sunumlar yaptı.Oturum başkanlığını TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Oruçkaptan’ın yaptığı ilk oturumda, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.

Yurthaber 12-01-20 10:09

Mersin’de göçün oluşturduğu sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Toplum ve Siyaset Felsefesi Derneği tarafından ’Ulusal Göç Sempozyumu’ düzenlendi.Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Uyum Masasının ilk etkinliği olan sempozyumda, yoğun göç alan illerden birisi olan Mersin’de göç ile ortaya çıkan sosyal, kültürel, sağlık, ekonomi ve eğitim alanında yaşanan problemler ile çözüm önerileri ele alındı.Sempozyuma açılışını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kayıtlı ve kayıt dışı Suriyeli nüfusundan bahsederek, kent için yerel yönetim olarak neler yapılması gerektiğini kültürel, sosyal ve ekonomik boyutlarıyla anlattı.“İnsanlar arası politik ve etik sınırların kalın duvarlarla örüldüğü bir dünyada yaşamaya çalışıyoruz”Sempozyumun moderatörlüğünü yapan Toplum ve Siyaset Felsefesi Derneği Başkanı Doç.

Yurthaber 11-12-19 13:12

11’inci Uluslararası İslam ve Ekonomi Sempozyumu başladı

Bu sene 11’incisi düzenlenen Uluslararası İslam ve Ekonomi Sempozyumu, ’Sürdürülebilir, Adil ve Paylaşımcı Bir Türkiye Ekonomisi’ temasıyla başladı.

Finans 07-12-19 13:32

Uluslararası İslam ve Ekonomi Sempozyumu

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz: - “Dünyanın her tarafından mazlumlar, mağdurlar Türkiye’den yardım bekliyor. İslam iktisadının temeli adalettir, merhamettir, dayanışma ve paylaşmaktır. Bu unsurları da buradaki sempozyumun başlığında görüyoruz” - İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak: - “Üretim, büyüme ve sosyal refah ilişkili kavramlardır. Üretim arttıkça ekonomik büyüme elde edilir ve bunun uzun dönem sonuçları ise sosyal refaha yansıma şeklinde meydana gelir”

Finans 07-12-19 13:25

Kurtuluş Savaşı kahramanı Yörük Ali Efe, Aydın’da konuşuldu

Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) himayesinde Aydın Valiliği, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Ekonomi Kulübü iş birliğiyle düzenlenen Yörük Ali Efe Uluslararası Halk Kültürü Araştırmaları Sempozyumu açılış yürüyüşünün ardından ADÜ Atatürk Merkezi’nde düzenlenen etkinlikle devam etti.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından devam eden sempozyumda Zeybek Halk Oyunu gösterisi ve Efe şiiri seslendirildi.

Yurthaber 28-11-19 13:43

Yörük Ali Efe Sempozyumu yaklaşıyor

Aydın’da, ana sponsorluğunu Aydın Ekonomi Kulübü’nün üstlendiği Yörük Ali Efe Sempozyumu yaklaşıyor.Aydın Ekonomi Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Sempozyumun her yıl düzenli olarak yapılması hedeflenmektedir.

Yurthaber 24-11-19 13:41

Aydın Ekonomi Kulübü ve ADÜ işbirliğinde ‘Yörük Ali Efe’ sempozyumu düzenleniyor

Aydın Ekonomi Kulübü ve Adnan Menderes Üniversitesi işbirliğinde 3 gün sürecek “Yörük Ali Efe Halk Kültürü Araştırmaları Sempozyumu” düzenleniyor.Milli Mücadelenin 100.

Yurthaber 22-11-19 01:01

Aydın Ekonomi Kulübü ve ADÜ işbirliğinde ‘Yörük Ali Efe’ sempozyumu düzenleniyor

Aydın Ekonomi Kulübü ve Adnan Menderes Üniversitesi işbirliğinde 3 gün sürecek “Yörük Ali Efe Halk Kültürü Araştırmaları Sempozyumu” düzenleniyor.Milli Mücadelenin 100.

Yurthaber 21-11-19 11:11

20. Ulusal İktisat Sempozyumu

Türkiye Ekonomi Kurumu ve Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) işbirliği ile 20.

Yurthaber 17-10-19 12:07

Piyasalar bu hafta Powell'ın mesajlarını bekliyor

Piyasalarda negatif fiyatlamaların yaşandığı geçen haftanın ardından yatırımcılar bu hafta Fed'in temmuz ayı toplantı tutanakları ile Powell'ın Jackson Hole kapsamındaki açıklamalarını takip edecek.

Finans 19-08-19 09:38
Fed

Piyasalar bu hafta Powell'ın mesajlarını bekliyor

Piyasalarda negatif fiyatlamaların yaşandığı geçen haftanın ardından yatırımcılar bu hafta Fed'in temmuz ayı toplantı tutanakları ile Powell'ın Jackson Hole kapsamındaki açıklamalarını takip edecek

Finans 19-08-19 09:15

ADÜ ile Aydın Ekonomi Kulübü arasında iş birliği protokolü imzalandı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ile Aydın Ekonomi Kulübü arasında “Yörük Ali Efe Uluslararası Halk Kültürü Araştırmaları Sempozyumu” kapsamında iş birliği protokolü imzalandı.Kuva-yi Milliye’nin 100.

Yurthaber 25-07-19 09:55

Trakya Üniversitesinde 11. Uluslararası Sinan Sempozyumu gerçekleştirildi

Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından 2005 yılından bu yana Mimar Sinan anısına düzenlenen Uluslararası Sinan Sempozyumu’nun 11’incisi, Mimarlık Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Trakya Üniversitesi Rektörlüğü ve Edirne Valiliğinin iş birliğiyle Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından organize edilen, mesleki, akademik ve uluslararası platformda bilgi paylaşımını geliştirmek amacı ile her yıl farklı temaların tartışmaya açıldığı sempozyumun bu yıl ki başlığı “Mimarlık ve Ekonomi” oldu.Mimar Sinan’ın ölümünün 431’inci yılında, Trakya Üniversitesi Makedonya Yerleşkesi’nde gerçekleşen "11.

Yurthaber 25-04-19 13:55

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı  Yer: CNR Expo Tarih: 23-27 Nisan Saat: 12:00 Otokar Basın Toplantısı Yer: Otokar Sakarya Fabrikası Tarih: 24 Nisan Saat: 08:45 TÜBİSAD “Türkiye’de E-Ticaret Pazar Büyüklüğü 2018” Duyurusu Yer: Radisson Blu Hotel Şişli /Terrace Meeting Room 1 Tarih: 24 Nisan Saat: 09:30 CIES ‘’İyi Yönetişimi Yakalamak: Sivil Toplum ve Gençliğin Güçlendirilmesi’’ Projesi Basın Toplantısı Yer: Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü Tarih: 24 Nisan Saat: 10:00 İSO “Sigortacılık ve Riskleri Yönetebilmenin Sanayimiz ve Ekonomimiz Açısından Önemi” Toplantısı Yer: İSO Meclis Toplantı Salonu Tarih: 24 Nisan Saat: 15:00 Aaon Hewitt En iyi İşyerleri Duyurusu Yer: Boğaziçi Üniversitesi Tarih: 24 Nisan Saat: 16:00 İstanbul Ticaret Odası Çocuk Girişimciler Proje Tanıtımı Yer: İTO Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi Binası Tarih: 24 Nisan Saat: 18:30 Gıda Kaybı ve Etiket Okuma Araştırması Basın Toplantısı  Yer: Point Hotel Taksim Tarih: 25 Nisan Saat: 09:00 Marketing Meetup 2019 Yer: Uniq İstanbul Tarih: 25 Nisan Saat: 10:00 ICSG İstanbul 2019 Yer: Haliç Kongre Merkezi Tarih: 25 Nisan Saat: 10:00  ECE Türkiye Uluslararası Perakende Günü Yer: Beşiktaş Four Seasons Tarih: 25 Nisan Saat: 10:00 TÜSİAD Uluslararası Vergi Konferansı: Uluslararası Vergilendirmede Güncel Gelişmeler Yer: Tekfen Tower İstanbul Tarih: 26 Nisan Saat: 09:00 EASY Software AG Basın Toplantısı Yer: Four Seasons Otel - Pre Function Salonu Tarih: 26 Nisan Saat: 10:00 "Tabandan Yukarıya Çevre Mücadeleleri ve Sürdürülebilirliğe Doğru Dönüşümler" Toplantısı Yer: Studio-X İstanbul Tarih: 26 Nisan Saat: 16:30  Disiplinlerarası Yapay Zeka Çalışmaları Sempozyumu Yer: Yeditepe Üniversitesi Tarih: 27 Nisan Saat: 09:00 İTÜ Vodafone Future Lab Açılışı Yer: İTÜ Ayazağa Kampüsü Bilgi Teknolojileri Merkezi Tarih: 29 Nisan Saat: 10:15  İSO 14.

Finans 24-04-19 09:06

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı  Yer: CNR Expo Tarih: 23-27 Nisan Saat: 12:00 Otokar Basın Toplantısı Yer: Otokar Sakarya Fabrikası Tarih: 24 Nisan Saat: 08:45 TÜBİSAD “Türkiye’de E-Ticaret Pazar Büyüklüğü 2018” Duyurusu Yer: Radisson Blu Hotel Şişli /Terrace Meeting Room 1 Tarih: 24 Nisan Saat: 09:30 CIES ‘’İyi Yönetişimi Yakalamak: Sivil Toplum ve Gençliğin Güçlendirilmesi’’ Projesi Basın Toplantısı Yer: Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü Tarih: 24 Nisan Saat: 10:00 İSO “Sigortacılık ve Riskleri Yönetebilmenin Sanayimiz ve Ekonomimiz Açısından Önemi” Toplantısı Yer: İSO Meclis Toplantı Salonu Tarih: 24 Nisan Saat: 15:00 Aaon Hewitt En iyi İşyerleri Duyurusu Yer: Boğaziçi Üniversitesi Tarih: 24 Nisan Saat: 16:00 İstanbul Ticaret Odası Çocuk Girişimciler Proje Tanıtımı Yer: İTO Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi Binası Tarih: 24 Nisan Saat: 18:30 Gıda Kaybı ve Etiket Okuma Araştırması Basın Toplantısı  Yer: Point Hotel Taksim Tarih: 25 Nisan Saat: 09:00 Marketing Meetup 2019 Yer: Uniq İstanbul Tarih: 25 Nisan Saat: 10:00 ICSG İstanbul 2019 Yer: Haliç Kongre Merkezi Tarih: 25 Nisan Saat: 10:00  ECE Türkiye Uluslararası Perakende Günü Yer: Beşiktaş Four Seasons Tarih: 25 Nisan Saat: 10:00 TÜSİAD Uluslararası Vergi Konferansı: Uluslararası Vergilendirmede Güncel Gelişmeler Yer: Tekfen Tower İstanbul Tarih: 26 Nisan Saat: 09:00 EASY Software AG Basın Toplantısı Yer: Four Seasons Otel - Pre Function Salonu Tarih: 26 Nisan Saat: 10:00 "Tabandan Yukarıya Çevre Mücadeleleri ve Sürdürülebilirliğe Doğru Dönüşümler" Toplantısı Yer: Studio-X İstanbul Tarih: 26 Nisan Saat: 16:30  Disiplinlerarası Yapay Zeka Çalışmaları Sempozyumu Yer: Yeditepe Üniversitesi Tarih: 27 Nisan Saat: 09:00 İTÜ Vodafone Future Lab Açılışı Yer: İTÜ Ayazağa Kampüsü Bilgi Teknolojileri Merkezi Tarih: 29 Nisan Saat: 10:15  İSO 14.

Finans 23-04-19 09:07

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

Otokar Basın Toplantısı Yer: Otokar Sakarya Fabrikası Tarih: 24 Nisan Saat: 08:45 TÜBİSAD “Türkiye’de E-Ticaret Pazar Büyüklüğü 2018” Duyurusu Yer: Radisson Blu Hotel Şişli /Terrace Meeting Room 1 Tarih: 24 Nisan Saat: 09:30 CIES ‘’İyi Yönetişimi Yakalamak: Sivil Toplum ve Gençliğin Güçlendirilmesi’’ Projesi Basın Toplantısı Yer: Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü Tarih: 24 Nisan Saat: 10:00 Aaon Hewitt En iyi İşyerleri Duyurusu Yer: Boğaziçi Üniversitesi Tarih: 24 Nisan Saat: 16:00 Gıda Kaybı ve Etiket Okuma Araştırması Basın Toplantısı  Yer: Point Hotel Taksim Tarih: 25 Nisan Saat: 09:00 Marketing Meetup 2019 Yer: Uniq İstanbul Tarih: 25 Nisan Saat: 10:00 ICSG İstanbul 2019 Yer: Haliç Kongre Merkezi Tarih: 25 Nisan Saat: 10:00  ECE Türkiye Uluslararası Perakende Günü Yer: Beşiktaş Four Seasons Tarih: 25 Nisan Saat: 10:00 TÜSİAD Uluslararası Vergi Konferansı: Uluslararası Vergilendirmede Güncel Gelişmeler Yer: Tekfen Tower İstanbul Tarih: 26 Nisan Saat: 09:00 EASY Software AG Basın Toplantısı Yer: Four Seasons Otel - Pre Function Salonu Tarih: 26 Nisan Saat: 10:00 Disiplinlerarası Yapay Zeka Çalışmaları Sempozyumu Yer: Yeditepe Üniversitesi Tarih: 27 Nisan Saat: 09:00 Yıldız Teknopark StarsUp’19  Yer: Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Tarih: 02-03 Mayıs Saat: 10:00 Türkiye İnovasyon Haftası Yer: İstanbul Kongre Merkezi Tarih: 3-4 Mayıs Saat: 10:00      

Finans 22-04-19 09:04

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

Istanbul Jewelry Show  Yer: CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi Tarih: 21-24 Mart Saat: 11:00 Kadir Has Ödülleri Yer: Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü Tarih: 22 Mart Saat: 09:30 TÜSİAD “Kurallara Dayalı Liberal Uluslararası Düzenin Geleceği” Yer: TÜSİAD Konferans Salonu Tarih: 22 Mart Saat: 14:00 İstanbul Oyuncak Fuarı Yer    : TÜYAP İstanbul Kongre Merkezi Tarih  : 22-25 Mart Saat   : 10:00 Proses Emniyeti Sempozyumu  Yer: Fairmont Quasar  Tarih: 22 Mart Saat: 09:30 13.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi  Yer: Hilton convention Center Tarih: 23-24 Mart Saat: 10:00 Birleşmiş Markalar Derneği Gençlik Zirvesi Yer: Grand Pera Emek Sahnesi  Tarih: 25 Mart Saat: 09:00 Madencilik, UMREK ve Finansman Toplantısı Yer: Wyndham Grand İstanbul Levent Tarih: 26 Mart Saat: 09:00 Dünya Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı Yer: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Tarih: 29 Mart

Finans 22-03-19 09:07

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

Caffe Nero Basın Toplantısı Yer: Caffe Nero Bebek Tarih: 5 Şubat Saat: 09:30 AvivaSA Mobil Tanıtım Toplantısı Yer: Sabancı Center Tarih: 5 Şubat Saat: 09:30 AVL Araştırma ve Mühendislik Türkiye Basın Toplantısı Yer: Grand Hyatt İstanbul Taksim Tarih: 5 Şubat Saat: 10:00 Mobbing ile Mücadele Sempozyumu Yer: TÜRK-İŞ Genel Merkezi Ankara Tarih: 5 Şubat Saat: 10:00 UNİCERA Yer: CNR Expo Fuar Merkezi Tarih: 5 Şubat Saat: 11:00 Otomotivin Geleceği Buluşması Yer: Shangri-La Bosphorus Tarih: 6 Şubat Saat: 08:00 Armut Basın Toplantısı Yer: House Cafe Ortaköy Tarih: 6 Şubat Saat: 09:30 Tuzla Boat Show Basın Tanıtımı Yer: Tuzla Viaport Marina Tarih: 6 Şubat Saat: 10:30 TSB "Sigorta ve Emeklilik Sektörü Strateji Belirleme Çalıştayı" Yer: Conrad İstanbul Bosphorus Tarih: 7 Şubat Saat: 09.00  BTvizyon İstanbul Toplantısı  Yer: Dedeman Bostancı Otel Tarih: 7 Şubat Saat: 08:30 Kadir Has Üniversitesi “Kripto Paralara Giriş” Sertifika Programı Yer: Kadir Has Üniversitesi Tarih: 8 Şubat-17 Mayıs Saat: 14:00 Biznet Bilişim Basın Toplantısı Yer: Les Ottomans Has Oda Tarih: 12 Şubat Saat: 09:00 TürkTraktör Basın Toplantısı Yer: Taksim Divan Hotel Tarih: 12 Şubat Saat: 09:30 İTÜ MAGNET FAB I TRİDİ Açılış Töreni Yer: İTÜ Teknokent Tarih: 12 Şubat Saat: 09:30 Çelik İhracatçıları Birliği Basın Toplantısı Yer: Swissotel The Bosphorus / Monte Rosa Toplantı Salonu Tarih: 12 Şubat Saat: 10:00 Blockchain Economy Summit Istanbul Yer: Haliç Kongre Merkezi Tarih: 20 Şubat Saat: 10:00 Kırtasiye-Ofis Fuarı Yer: TÜYAP Kongre Merkezi Tarih: 20-24 Şubat Saat: 10:00    

Finans 05-02-19 09:36

10. Uluslararası İslam ve Ekonomi Sempozyumu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: - "İnsanlık tarihinin hiçbir döneminde böylesine büyük gelir dağılımı adaletsizliği olmamıştı. Bu, dünyanın hem politik hem ekonomik anlamda en önemli sorunlarından birisidir. Bugün Akdeniz'de, Ege'de yaşadığımız ve sonu belli olmayan bir maceraya doğru yol alan düzensiz göçmen yolculuklarının arkasındaki en temel nedenlerden birisi gelir dağılımı adaletsizliğidir" - "İslam ekonomisinin, İslam finansının bu anlamda geliştireceği enstrümanlar dünyadaki küresel borç düzenini kıracak önemli araçlardan birisi olacaktır. Sadece Müslümanlar için değil, İslam dünyasının dışındaki finansal küresel kapitalizmin zulmü altında inleyen milyarlarca insan için de kurtuluş vesilesi olacak adımları oluşturacaktır" - "Yeni bir küresel finansal mimariyi, mutlaka önümüzdeki 10 yıllarda kurmak mecburiyetindeyiz. Bütün hayatı kar maksimizasyonu üzerine odaklamış olan çevrelerin çatışma alanı olarak hayatı ve dünyayı tanımaya kapitalist anlayışın yerine insanlar arasında katılımcılığı, karşılıksız vermeyi, ortaklık değerlerini ve ortaklık ahlakını yeniden hatırlatacak yeni bir paradigmaya ihtiyacımız var"

Haber 08-12-18 13:41

Uluslararası İslam ve Ekonomi Sempozyumu

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati: - "Dünyada güç merkezleri değişiyor ve değişmeye mahkum. Aktörler yer değiştiriyor ve aktörlerin yer değiştirmesi elbette sancılı" - "Bugün küresel ekonomi ve küresel finansal sistem birbirinden ayrılmaz bir hale gelmiş durumda"

Finans 08-12-18 12:17

Uluslararası İslam ve Ekonomi Sempozyumu

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç: - "İslam ekonomisi insanın, yaşadığı çevrenin ve evrenin dengesini gözetir. Bu haliyle bana göre mutedil bir ekonomiyi ortaya koyar" - "Ticari hayatı yönlendiren temel sözcükler tevhid, adalet, ihsan ve tezkiyedir" - "Küreselleşen dünyada, ekonomi de küreselleşiyor kültür de. Egemen ekonomik sistem kendi insan tarzını, kendi kodlarını ve kendi üretim ve tüketim etiğini dayatıyor"

Finans 08-12-18 11:39

10. Uluslararası İslam ve Ekonomi Sempozyumu, 8 Aralık'ta başlayacak

İstanbul İktisatçılar Derneği Başkanı Mustafa Bolat: - "Bu etkinliği, İstanbul'un İslami finansın da merkezi olması yolunda önemli bir adım olarak görüyoruz"

Finans 03-12-18 15:08

SDÜ’de “Pisidia bölgesi ve yakın çevresinde üretim, ticaret ve ekonomi sempozyumu”

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü, 31 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında ‘2.

Yurthaber 26-10-18 21:50

Malatya’da İdealden Gerçeğe Toplum Siyaset ve Ekonomi sempozyumu düzenlendi

Bilgi Yolu, Eğitim, Kültür ve Sanat Araştırmaları Merkezi(BİLSAM) tarafından “İdealden Gerçeğe Toplum, Siyaset ve Ekonomi” konulu 7.

Yurthaber 12-10-18 12:40

2. Uluslararası Ekonomi, Yönetim ve Siyaset Sempozyumu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: (2) - "Birileri aba altından sopa gösteriyor. Türkiye'yi IMF'ye muhtaç hale getirmeye çalışıyorlar. Şunu bir kez daha açık bir şekilde söylüyoruz. Kim ne isterse istesin Türkiye bir daha asla IMF'nin kapısına gelmeyecek, asla IMF'nin önünde diz çökmeyecek" - "Dünyada yeni bir finansal mimariyi inşa edeceğiz. Bunlardan birisi dünyada dolara bağımlılığı azaltmak için herkes kendi para birimiyle ticaret yapsın. Biz Ruslara ruble ödeyelim onlardan Türk parası alalım. Böylece dünyadaki dolara bağımlılığın azalması, doların bir rezerv para birimi olmaktaki gücünü azaltır ve dünyada yeni bir finansal mimariyi ortaya koyar"

Haber 10-10-18 15:09

2. Uluslararası Ekonomi, Yönetim ve Siyaset Sempozyumu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: (1) - "Bu dönemde ortaya çıkan bir başka kavram 'ticaret savaşları' ve giderek büyüyen 'ekonomi savaşları'dır. Hakikatin tespiti bakımından söylüyorum, tabiri caizse 3. Dünya Savaşı çoktan başlamıştır" - "Kur saldırıları üzerinden Türkiye'ye yapılan bu ekonomik operasyonların arkasındaki temel nedenlerden biri, Türkiye üzerinden özellikle gelişmekte olan ülkelere haddini bildirme ya da daha hafif tabirle safını belli etmeleri için verilen bir uyarı, yapılan bir tehdittir" - "ABD'deki bir takım karar mekanizmaları Türkiye üzerindeki bu operasyon üzerinden dünya ülkelerine diyor ki, 'Tarafını seç. Benden yana mısın, karşı taraftan yana mısın?' Dolayısıyla önümüzdeki dönemde ekonomik ve ticaret savaşlarının etkileyeceği bölgelerden birisiyiz"

Haber 10-10-18 14:08