Kraker Haberleri

Ecel onu kraker yerken yakaladı! Bursa'da kahreden olay...

Bursa'da iddiaya göre, Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki bir bankonun önüne yaslanarak kraker yiyen 55 yaşındaki C.T., yaslandığı bankodan ayrılırken arkasına dönüp ağzına kraker attıktan sonra bir anda yere düştü. C.T, bölgedeki en yakın hastaneye kaldırılsa da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. C.T'nin evsiz olduğu ve otobüs terminalinde bankların üzerinde yatıp kalktığı öğrenildi.

Haber 26-04-2023 13:43

Yemeden önce tekrar düşünün! Tansiyonun yükselmesine neden oluyor

Yüksek tansiyon farkında olmasak da en tehlikeli hastalıklar arasında yer alıyor. Sinsice yükselen tansiyona müdahale edilmemesi kalp krizi ve felç gibi rahatsızlıkların gelişmesine sebep olabiliyor. Hipertansiyon risk faktörleri arasında bulunan bazı yiyecekler bilinçsizce tüketilirse sağlığı derinden etkiliyor. Günlük hayatta sık sık tüketilen bazı yiyecekler tansiyon için büyük risk oluşturuyor.

Haber 08-03-2023 09:09

Sağlıklı sanıyoruz ama dişleri teker teker döküyorlar! Diş çürümesine neden olan yiyecekler

Dişlerimiz yediklerimiz ve içtiklerimizden kolayca etkilenebiliyor. Diş çürümesine, tartarına ve dişlerin kaybına neden olan yiyeceklerin sadece şekerli gıdalar olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Günlük hayatta sağlıklı diyerek yediğimiz birçok yiyecek diş kaybına neden olabiliyor. İşte diş sağlığı için en tehlikeli yiyecekler...

Haber 16-01-2023 14:48

Kraker

Kraker Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kraker Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.