Masterchef Konugu Sef Can Gumus Haberleri

MasterChef son eleme aday kim oldu? 9 Eylül 2023 MasterChef All Star'da son eleme adayı hangi yarışmacı seçildi?

MasterChef All Star yarışmacıları bu akşam son eleme adayı olmamak için yarışacaklar. MasterChef'e bu akşam Şef Can Gümüş konuk oldu. Şef Can Gümüş yarışmacılardan kendi şef tabağını yapmalarını istedi. Yarışmacılar potaya girmemek için büyük mücadele verdiler. Peki, MasterChef son eleme aday kim oldu? 9 Eylül 2023 MasterChef All Star'da son eleme adayı hangi yarışmacı seçildi?

Magazin 2023-09-10 11:08:59

MasterChef konuğu Can Gümüş Şef kimdir? Şef Can Gümüş ne iş yapıyor, kaç yaşında? MasterChef'te Asya rüzgarı!

Şef Can Gümüş ile ilgili aramalar şefin MasterChef'e konuk olmasıyla birlikte hız kazandı. Bu akşamki bölüme konuk olan Şef Can Gümüş yarışmacılara kendi şef tabağını yaptıracak. Eleme potasına gitmemek için yarışmacılar şefin çıtır ahtapot, pırasa velüt ve sofrito soslu tabağını yapacaklar. Peki, MasterChef konuğu Can Gümüş Şef kimdir? Şef Can Gümüş ne iş yapıyor, kaç yaşında? MasterChef'te Asya rüzgarı!

Magazin 2023-09-09 20:32:53

MasterChef ekibiyle deprem bölgesinde yemek yapan Mehmet Yalçınkaya'dan duygulandıran paylaşım! ''Yaptıklarınız asla unutulmayacak''

MasterChef ekibiyle günlerdir deprem bölgesinde yemek yapan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya yaptıklarıyla sosyal medyada büyük takdir topluyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli deprem, 10 ilde büyük yıkımlara ve can kayıplarına neden oldu. Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Yalçınkaya'nın son olarak askerlerle yaptığı paylaşım yürekleri bir kez daha ısıttı.

Magazin 2023-02-20 15:31:24

Günlerdir deprem bölgesinde olan MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya kararını verdi! Sosyal medyada takdir topladı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli deprem, 10 ilde büyük yıkımlara ve can kayıplarına neden oldu. Tüm Türkiye yaraları sarmak için el ele verdi. Ünlü isimler yardımlar toplarken MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya da ekibini toplayıp afet bölgesinde sahra mutfağı kurdu. Depremzedeler için kazan kazan yemekler pişiren Mehmet Yalçınkaya son olarak yardımlara devam edeceklerini duyurduğu yeni bir paylaşım yaptı...

Magazin 2023-02-18 13:09:44

Masterchef yarışmacısı Uğur Kardaş 'Bir Afgan gelip kol kesiyor, altınları alıyor' demişti! Bakan Soylu, Kardaş'ın gözaltına alındığını açıkladı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler 10 ilde binaların yıkılmasına ve can kayıplarının yaşanmasına yol açtı. Afet bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan Masterchef yarışmacısı Uğur Kardaş, sosyal medyadan yayınladığı videoda "Enkazdan ceset çıkarıp kenara koyuyoruz. Bir Afgan gelip kolunu kesiyor, altınlarını alıyor. Allah sizin belanızı versin" demişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Uğur Kardaş'ın Adıyaman'da gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 11-02-23 18:09

Nez kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne? 2000’lerde 'Sakın Ha' şarkısıyla tozu dumana katan Nez MasterChef'te!

Nez, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de bu akşam ekrana gelecek olan MasterChef Ünlüler yarışmasında hünerlerini sergileyecek. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde gecenin kazananları arasındaydı. Mavi takımda kazanan ise Cemal Can olmuştu. Peki, Nez kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne? İşte 2000’lerde 'Sakın Ha' şarkısıyla tozu dumana katan Nez'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-01-23 17:24

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven MasterChef'te! Cemal Can Canseven kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Cemal Can Canseven MasterChef ünlüler özel bölümünde, en iyi tatları ortaya çıkarmak için kolları sıvadı. Bununla birlikte Cemal Can Canseven hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki Cemal Can Canseven kimdir? Canseven, son zamanların popüler isimlerinden biri haline geldi. İşte Cemal Can Canseven hakkında detaylar...

Magazin 14-01-23 16:10

Survivor Şampiyonu Cemal Can’ın MasterChef’teki favorisi belli oldu!

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020 tüm hızıyla devam ederken Cemal Can Canseven'den dikkat çeken yorum geldi. Böylece Survivor şampiyonu Cemal Can’ın yarışmada kimleri desteklediği ortaya çıktı.

Magazin 19-08-20 10:48

Danla Bilic ve Murat Ceylan aşk dedikodularına fotoğraflı yanıt verdi! İkilinin pozu görenleri şaşırttı!

İnternet fenomeni Danla Bilic son günlerde çalkantılı aşk hayatıyla magazin gündemine yerleşti. Uzun süredir yalnız olan güzel fenomenin adı birçok isimle yakıştırılmaya başlandı. Yakın arkadaşı Cemal Can ile bir süre evli olduğu söylenen Danla Bilic’in Masterchef yarışmacısı Emir Elidemir ile aşk yaşadığı iddia edildi. Danla Bilic’in adı son olarak da Survivor sunucusu Murat Ceylan ile anıldı.

Magazin 04-08-20 11:14

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven'den MasterChef yarışmacısı Dilara'ya destek

MasterChef Türkiye'de düellolar tam hızıyla devam ediyor. Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can ise, Instagram hesabından yapılan düellodan birini kazanan Dilara için paylaşımda bulundu.

Magazin 29-07-20 20:48

Danla Bilic yeni şampiyonunu açıkladı! Danla Masterchef Emir Elidemir için oylarını hazırladı

Survivor 2020 yarışmasını yakından takip eden Youtuber Danla Bilic bu seferde TV 8’in fenomen programı Masterchef için kolları sıvadı. Jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın oturduğu Masterchef yarışması için Danla Bilic şampiyonluk adayını açıkladı. Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Cansever’e verdiği destek ile adından söz ettiren Danla Bilic yeniden oy kullanmaya hazırlanıyor.

Magazin 21-07-20 13:25

Tuğba Melis Türk Survivor 2020'de yarışacak! (Tuğba Melis Türk kimdir?)

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programı 'Survivor'a katılacak bir isim daha belli oldu. Masterchef Yasin Obuz ve sosyal medya fenomeni Cem Can Canseven'in ardından oyuncu Tuğba Melis Türk de 'Survivor' kadrosuna dahil oldu.

Magazin 05-02-20 13:42