Gecesi Haberleri

Pink Martini konserinde İmamoğlu sahneye davet edildi! Şarkı söyledikleri anlar dikkat çekti

Önceki akşam İstanbul’da konser veren Pink Martini grubunun izleyicileri arasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu vardı. İBB Başkanı İmamoğlu ve eşi, sahneye davet edilmesi teklifini geri çevirmedi. Sanatçılarla birlikte 'Aşkın Bahardı' şarkısına eşlik ederek eğlendiler.

Magazin

Makyör kavgası büyüyor... Bülent Ersoy önce onu kovdu sonra programı bıraktı! Tolgahan Karataş'a Seren Serengil destek çıktı

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yanı sıra bu sene Seray Sever'in de dâhil olduğu Show TV'nin fenomen programı Dünya Güzellerim yine karıştı. Bülent Ersoy makyörü Tolgahan Karataş'ı kovduğunu sonrada programı bıraktığını açıkladı. Ersoy, Tolgahan Karataş'ın bazı erkeklerle uygunsuz biçimlerini gördüğünü söyledi. Seren Serengil konuya dahil oldu ve Tolgahan Karataş'a destek çıktı.

Magazin

Dünya bu sefer de Biden'ın eşini konuşuyor! Ünlü dergiye kapak oldu!

ABD'de Trump ve Biden arasında kıran kırana seçim çalışmaları devam ederken, Biden'ın eşi Dr. Jill Biden, Vogue dergisinin Ağustos sayısına kapak oldu. Ayrıca dergiye röportaj veren First Lady Jill Biden, başkanlık yarışındaki 81 yaşındaki eşi Joe Biden hakkında gelen soruları da yanıtladı.

Magazin

Van'da Bengü'den sonra Cem Adrian'a da şişe fırlattılar! Bir gül bahçesinde gibiydim

Van'da konser veren Bengü gündemdeydi. Bengü'den sonra Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan Cem Adrian'a da su şişesi fırlatıldı.

Magazin

Gecesi

Gecesi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Gecesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Nefise Survivor Yunanistan'dan Fanis'e aşkını ilan etmişti! Başka bir isimle aşk yaşadığı ortaya çıktı! Samimi görüntüleri sosyal medyayı salladı

Survivor All Star'da Nefise'nin Yunan takımında yer alan Fanis'e olan aşkını ilan etmesi uzun süre gündemdeydi. All Star'ın bitmesine rağmen Yunan takımında yarışma devam ediyor. Nefise, Fanis'in başka bir yarışmacıyla aşk yaşadığını öğrendi. Fanis'in başka bir yarışmacı ile samimi görüntüleri ortaya çıktı.

Magazin

Emre Kınay ödül gecesine kızı Duru ile katıldı! Görenler 'aynı annesi' yorumunu yaptı

Bu yıl 26'ıncı kez düzenlenen "Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri" törenle sahiplerine verildi. "Haldun Dormen Özel Ödülü" ise Duru Tiyatro adına Emre Kınay'ın oldu. Kınay, ödül aldığı geceye kızı Duru ile katıldı. Duru'yu gören herkes 'aynı annesi' yorumunu yaptı.

Magazin

Hazar Ergüçlü'nün kombini dile düştü! Seda Sayan dayanamadı

İnci Taneleri dizisiyle bu sezon magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren Hazar Ergüçlü Elle gecesindeki tarzıyla sosyal medyanın diline düştü. Ergüçlü'nün kıyafetini gören Seda Sayan ise dayanamadı.

Magazin

Sinem Kobal kırmızı davet tarzıyla adından söz ettirdi! Ekranlara geri mi dönüyor?

Bir süredir ekranlardan uzak olan Sinem Kobal şimdilerde sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Kobal, son olarak ELLE Style Awards 2024 ödül gecesinde kırmızı elbisesi ile boy gösterdi. Davet tarzı çok beğenilen oyuncu yeni projesinin müjdesini de verdi.

Magazin

Şevval Sam ve oğlu Tarık Emir Tekin gündemde! Annesi kabul etmeyince bozuldu

Kendisi gibi oyuncu olan oğluna hayranlığını her fırsatta dile getiren Şevval Sam, Tarık Emir Tekin ile Elle gecesinde boy gösterdi. Tarık Emir Tekin annesinin kendisiyle bir dizide oynamak istemediğini söyledi.

Magazin

Tek celsede boşanmışlardı! Mehmet Aslantuğ ile ilgili sorulan o soruya Arzum Onan'dan samimi yanıt: Elbette görüşüyoruz...

Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl mayıs ayında sonlandırmıştı. Geçtiğimiz gün Elle gecesine katılan Arzum Onan 'Mehmet Aslantuğ ile görüşüyor musunuz?' sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Magazin

Arşivden giyinme modasına uydu… Demet Özdemir 20 yıl önce tasarlanan elbiseyle geceye damga vurdu! Victoria Beckham detayı dikkatlerden kaçmadı

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Özdemir son olarak ELLE Style Awards 2024 ödül gecesine katıldı. Geceye 20 yıl önce tasarlanan elbiseyle katılan Özdemir tarzı ile sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş'ın aşk dolu anları geceye damga vurdu! Kıyafeti de gündemde

Birce Akalay bir süredir oyuncu Hakan Kurtaş ile aşk yaşıyor. ELLE gecesinde beraber görüntülenen yeni çift Birce Akalay ve Hakan Kurtaş gerek şıklıklarıyla gerek aşk dolu bakışlarıyla adlarından söz ettirdi.

Magazin

Hande Erçel ve Hakan Sabancı ELLE Style Awards 2024'te... Bacak gösterme çabası ve Sabancı'nın siniri gündemde

ELLE Style Awards 2024 gecesine ünlü isimler akın etti. Son dönemde her yaptıklarıyla gündem olan Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti de gecedeydi. Davette Hande Erçel'in bacak gösterme çabası ve Hakan Sabancı'nın gerilimi gündem oldu.

Magazin

Şarkıcı Gülşen'den eşi Ozan Çolakoğlu'nu rahatsız eden temas! Bakışları dikkat çekti

Gülşen 2016 yılında hayatını aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile birleştirmişti. Dansları, sahne tarzlarıyla dikkat çeken Gülşen geçtiğimiz günlerde 48. yaşını kutladı. Ünlü isimler partiye akın etti. Partiye katılan isimlerden biri de Edis oldu. Partide dans ettiği sırada Gülşen, Edis'e dokunurken Ozan Çolakoğlu'nun bakışları dikkat çekti. Çolakoğlu'nun bu durumdan rahatsız olduğu iddia edildi.

Magazin

Gülşen'e sürpriz doğum günü! Edis ve Mabel Matiz ile dans anları olay oldu

Son yıllarda kıyafetiyle adından söz ettiren Gülşen, 48. yaş gününü ünlü isimlerle kutladı. Edis, Mabel Matiz ve Gülşen'in pasta kesmeden önce dans ettikleri anlar sosyal medyada gündem oldu. Gülşen yine kendini tutamadı.

Magazin

Şevval Sam Ru galasında boy gösterdi! Bu kıyafeti herkes taşıyamaz

Gain için çekilen Ru dizisinin kadrosunda yer alan oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam dizinin galasında şıklığıyla herkesin önüne geçti. Sade ama iddialı seçimiyle gecede boy gösteren Şevval Sam'a yorum yağdı.

Magazin

Konserde büyük facia! Solist kalabalığın üzerine atladı, hayranı felç kaldı

ABD'nin New York kentinde konsere giden Bird Piché isimli genç kız, Trophy Eyes şarkıcısının sahnede kalabalığa atlamasından sonra baygınlık geçirdi. Ağır bir darbe aldığı iddia edilerek hastaneye götürülen genç kızın kısmi felç olduğu ortaya çıktı.

Magazin

2024 Eurovision'da İsrailli Eden Golan'ı şoke eden anlar! Şarkı söylemeye başlayınca...

2024 Eurovision Şarkı Yarışması'na İsrail protestoları damgasını vurdu. Hollanda’yı temsil eden Joost Klein, İsrail’in yarışmaya katılımı ile ilgili olduğu iddia edilen bir sahne arkası olayının ardından diskalifiye edilmişti. Norveç’i temsil eden Alessandra Mele ise görevinden çekildiğini açıklarken, yarışmanın finalinde İsrail'i temsil eden Eden Golan sahneye çıktığında yuhalandı. Finlandiya'nın sunucusu ise İsrail'e puan vermeyi reddetti.

Magazin

Milli voleybolcu Hande Baladın'ın tırnağı bile eleştirilmişti... Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ destek çıktı! 'Bu ülkenin bayrağını, marşını...'

Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı Dynavit'in yıldız oyuncularından Hande Baladın başarılı spor kariyeri ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyadaki pozlarıyla da adından sıkça söz ettiren Baladın, geçtiğimiz yıl tırnakları sebebi ile eleştirilmişti. Hande Baladın’ın kariyerinin anlatıldığı belgeselin galasına katılan Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ genç sporcuya destek çıktı.

Magazin

Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde yine ortalığı yıktı geçti! Türk ve Yunan ekibi de o anlarda birlikte dans etti...

"Everyway That I Can" ile Türkiye'ye 2003 yılında zafer kazandıran Sertab Erener yeniden Eurovision sahnesindeydi. 2024 Eurovision Şarkı Yarışması, Malmö'de devam ederken Sertab Erener yarışmada konuk sanatçı olarak sahne aldı ve 21 yıl sonra "Everyway That I Can" şarkısını yorumladı. Erener, yeniden ortalığı yıktı geçti. Erener'in sahne aldığı o anlarda Türk ve Yunan ekibinin birlikte eğlenmesi de dikkat çekti.

Magazin

Zehra Güneş: Ebrar ve Vargas takım giydi! Tarzlarıyla sosyal medyayı salladılar

Filenin Sultanları katıldıkları ödül gecesinde dikkat çekti. Başarılı voleybolcular Zehra Güneş, Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt'un siyah takım giyerek geceye katılması ise sosyal medyada konuşuldu.

Magazin

Survivor All Star'da şaşırtan veda! Adadan elenen isim belli oldu

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Yunus Emre, Sercan, Batuhan ve Furkan yer alıyordu. Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim açıklandı. İşte detaylı bilgiler...

Magazin

İtalyan model Kylie Jenner'ı gölgede bırakınca olanlar oldu! Yakışıklılığı yüzünden Met Gala'dan kovuldu

Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala yine büyük bir ihtişamla gerçekleştirildi. Met Gala'ya dair bomba bir iddia ise sosyal medyanın gündemine oturdu. İtalyan bir model, geçen yıl düzenlenen Met Gala’da Kylie Jenner'ı gölgede bıraktıktan sonra bu sene düzenlenecek törenden kovulduğunu iddia etti.

Magazin

Kumdan elbisesiyle Met Gala'ya damga vurdu! Tyla, merdiven çıkamayınca kucakta taşındı

Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala, New York'ta gerçekleştirildi. 'Uyuyan Güzeller: Modanın Yeniden Doğuşu' temasıyla düzenlenen galaya ünlü isimlerin birbirinden iddialı tercihleri damga vurdu. Galanın en dikkat çeken ismi ise dünyaca ünlü şarkıcı Tyla oldu. Tyla, geceye kumdan elbisesiyle katıldı.

Magazin

MET Gala 2024'ü salladı! Emily Ratajkowski yine kırmızı halıya damga vurdu

Moda dünyasının en önemli gecesi olarak görülen Met Gala'ya ünlü isimler akın etti. Metropolitan Sanat Müzesi'nde boy gösteren isimlerden biri de model Emily Ratajkowski idi. Emrata, transparanıyla yine adından söz ettirdi.

Magazin

Orkestra şefi, şarkıcı Armağan Şenol hayatını kaybetti! Kızı Parla Şenol acı haberi verdi

Ünlü oyuncu Parla Şenol'un babası, orkestra şefi ve şarkıcı Armağan Şenol, 96 yaşında hayata veda etti.

Magazin

Doğum kiloları kalmadı! Yüzünün hali çok konuşulmuştu... Adriana Lima pozlarıyla yaktı geçti

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modellerinden olan ve 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrılan Adriana Lima'nın doğum sonrası hali gündem olmuştu. Görünümüyle sosyal medyada zorbalığa maruz kalan Lima son pozlarıyla hayranlarını mest etti.

Magazin

Cem Yılmaz eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi: 'Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık'

Cem Yılmaz hem kariyerindeki başarıyla hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan ünlü komedyen, son olarak ısırılmış iki acıbadem kurabiyesini paylaştı. Paylaşımlarıyla eleştirilerin hedefi olan Cem Yılmaz son olarak, X hesabından o eleştirilere sert bir yanıt verdi. Yılmaz, "Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın" diyerek tepki gösterdi. Uğur Dündar ise Cem Yılmaz'a yanıt verdi. İşte detaylar...

Magazin

Tuba Büyüküstün davet tarzıyla geceye damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı

Son olarak Halit Ergenç ile başrolünü paylaştığı Yarın Yokmuş Gibi dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Tuba Büyüküstün başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Büyüküstün şimdi de davet tarzıyla gündem oldu. Güzel oyuncuya bir bakan bir daha baktı.

Magazin

Aşk iddialarıyla gündemdeydi! Melisa Döngel ödül gecesi tarzıyla dillere düştü! 'Dilimlenmiş biber dolması gibi'

Son dönemde adı birçok isimle anılan Melisa Döngel şimdilerde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde rol alıyor. Oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Döngel bu defa ödül gecesi tarzıyla adından söz ettirdi. 'Yılın En İyi Kadın Oyuncusu' seçilen Döngel'in tarzı hiç beğenilmedi ve pozlarına yorum yağdı.

Magazin

Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme yaptığı iddia edilmişti! Cem Yılmaz'dan açıklama gecikmedi

Geçtiğimiz günlerde GQ'nun New York'ta düzenlediği 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesine katılan Serenay Sarıkaya, derin göğüs dekolteli kıyafetiyle gündem olmuştu. Sarıkaya'nın iddialı tarzı olay olurken eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın yaptığı bir paylaşım gönderme olarak algılanmıştı. Cem Yılmaz'dan 'gönderme' iddialarına açıklama gecikmedi.

Magazin

Rahmi Koç'tan sonra Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un parti paylaşımı gündemde! Efsane şarkıcıyla buluşup...

Geçtiğimiz günlerde Rahmi Koç katıldığı Küba gecesindeki keyifli anlarıyla gündeme gelmişti. Bu sefer de Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un şarkıcı Cher ve mücevher tasarımcısı Lore Rodkin ile birlikte parti öncesi halleri dikkat çekti.

Magazin

Rahmi Koç'un Miami'de Küba Gecesi eğlencesi... Sosyal medyada gündem oldu

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un bayram öncesi Miami’de yapılan Küba gecesinde eğlendiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Koç'un müzisyene eşlik ettiği anlara sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin

Cem Yılmaz'ın paylaşımı Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme mi? Sosyal medya karıştı

Son olarak Aile dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesindeki kıyafetiyle gündem oldu. Cem Yılmaz'ın son paylaşımı ise Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme olarak yorumlandı.

Magazin

Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi gündemdeydi! Banu Alkan'dan 'silikon' yorumu

Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Global Creativity Awards' gecesinde giydiği elbiseyle gündem olmuştu. Oyuncunun derin göğüs dekolteli siyah elbisesi çok konuşulurken Banu Alkan'dan da konuyla ilgili bir yorum geldi.

Magazin

Serenay Sarıkaya GQ gecesinde tarzıyla gündem oldu! Bu sefer olmamış

New York'ta düzenlenen GQ Global Creativity Awards gecesinde Serenay Sarıkaya da vardı. Kırmızı halıda boy gösteren güzel oyuncunun kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin

Cansu Taşkın'ı başörtülü gören takipçisi dayanamadı! Kızılcık Şerbeti...

Son olarak Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Cansu Taşkın sosyal medyadan başörtülü halini paylaştı. Bir takipçisinden ise Kızılcık Şerbeti yorumu gecikmedi.

Magazin

Ceyda Düvenci ilk kez seçim akşamı paylaştı! Güçlü Mete ile aşk yaşıyordu

Bülent Şakrak ile boşandıktan sonra aşka küsmediğini söyleyen Ceyda Düvenci ilk kez yeni aşkını paylaştı. Güçlü Mete ile birlikte seçimleri paylaşan Düvenci'nin pozuna beğeni yağdı.

Magazin

Sezen Aksu ile Emel Müftüoğlu ünlü o dizinin hayranı çıktı! Diziyle ilgili yaptıkları paylaşım gündem oldu

Bahar dizisinin tüm bölümleri büyük bir heyecanla izleniyor. Demet Evgar’ın başrolünü oynadığı Bahar dizisini izleyenler arasında iki usta isminde olduğu ortaya çıktı.

Magazin

Aşkın Nur Yengi acı haberi duyurdu! 2 ay süren yaşam savaşını kaybetti...

Şarkıcı Aşkın Nur Yengi, yılbaşı gecesi trafik kazası geçiren abisi Ahmet Yengi'nin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Magazin

Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu! Aleyna Tilki tepki gösterdi: Büyük bir vicdansızlıktır...

Başakşehir'de yılbaşı gecesi Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a iyi hal indirim uygulanarak "Kasten hayvan öldürme" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Konuyla ilgili paylaşım yapan Aleyna Tilki isyan etti. Tilki, "Bu sonuç çok büyük bir vicdansızlıktır" ifadelerini kullandı.

Magazin

2003'te birinci olmuştu... Sertab Erener'e bomba Eurovision daveti!

Eurovision'da ülkemizi gururlandırarak birinci olan Sertab Erener'e Eurovision'dan davet geldi. Everyway That I Can şarkısıyla birincilik getiren Sertab Erener, İstanbul konserinde müjdeyi verdi!

Magazin

96. Akademi Ödülleri için heyecan dorukta! Oscar 2024 hakkında merak edilenler

Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleşecek olan 96. Akademi Ödülleri'nde, film endüstrisinin en büyük başarıları ödüllendirilecek. Adaylar arasında Barbie ve Oppenheimer gibi merakla beklenen yapımlar yer alırken, Jimmy Kimmel bu yıl dördüncü kez sunuculuk koltuğuna oturacak.

Magazin

Oscar 2024 geldi! Eva Longoria ve Kim Kardashian gibi yıldızlardan hazırlık pozları

Oscar 2024 nihayet geldi. Eva Longoria ve Kim Kardashian gibi yıldızlar, Hollywood'un en büyük gecesi olan 96. geleneksel Akademi Ödülleri'ne hazırlanmak için güzellik bakımlarını paylaştı.

Magazin

Rasim Öztekin'i anma gecesinde gözler onu aradı ama o yoktu... Pelin Öztekin'in paylaşımı gündem oldu

Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Fehmi' karakteri ile hafızalara kazınan Rasim Öztekin ölümümün 3. yıldönümünde düzenlenen bir törenle anıldı. Öztekin'in dizideki rol arkadaşları İlker Ayrık ve Özlem Türkad gecede sunuculuk yaptı. Bu özel gecede gözler Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'i aradı ama o yoktu...

Magazin

Ashley Roberts beyaz elbisesiyle zor anlar yaşadı! Frikik vermemek için...

The Pussycat Dolls grubu üyelerinden Ashley Roberts ödül gecesinde beyazlar içinde poz verdi. Derin yırtmacını düzeltmek için epey çabalayan güzel isim zor anlar yaşadı.

Magazin

3 düelloya çıktı ama Dominik'te kalamadı... İddialı yarışmacı Survivor'a gözyaşları içinde veda etti

Survivor All Star'da eleme gecesi için nefesler tutuldu. Eleme potasında yer alan; Aleyna, Begüm, Pınar ve Gizem eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi kaybeden yarışmacı Survivor hayallerine ve yarışmaya veda etti. 3 düelloya çıkan iddialı yarışmacı gözyaşları içinde Dominik'ten ayrıldı.

Magazin

Megan Fox kendisini seks oyuncağına benzetmişti! Son halini görenler şaştı kaldı... Chucky benzetmesi

Son dönemde estetikli görünümü, büyüttüğü göğüsleri ve değişimiyle gündeme gelen Megan Fox pahalı seks oyuncaklarına benzediğini söylemişti. Fox sunuculuk yaptığı gecedeki görünümüyle şoke etti.

Magazin

Hakan'ın sözleri Ogeday'ı çıldırttı! Acun Ilıcalı kavganın arasına girdi... Ogeday ve Hakan diskalifiye oldu mu?

Survivor son bölümde kavgalar eksik olmadı. Aynı takımda olan Hakan ve Ogeday oyun kaybedince birbirine girdi. Küfürler havada uçuşurken Ogeday adeta sinir krizi geçirdi. Acun Ilıcalı ise kavganın ortasına girdiği anlarla gündem oldu.

Magazin