Gecesi Haberleri

Doğum kiloları kalmadı! Yüzünün hali çok konuşulmuştu... Adriana Lima pozlarıyla yaktı geçti

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modellerinden olan ve 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrılan Adriana Lima'nın doğum sonrası hali gündem olmuştu. Görünümüyle sosyal medyada zorbalığa maruz kalan Lima son pozlarıyla hayranlarını mest etti.

Magazin 25-04-2024 11:17

Cem Yılmaz eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi: 'Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık'

Cem Yılmaz hem kariyerindeki başarıyla hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan ünlü komedyen, son olarak ısırılmış iki acıbadem kurabiyesini paylaştı. Paylaşımlarıyla eleştirilerin hedefi olan Cem Yılmaz son olarak, X hesabından o eleştirilere sert bir yanıt verdi. Yılmaz, "Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın" diyerek tepki gösterdi. Uğur Dündar ise Cem Yılmaz'a yanıt verdi. İşte detaylar...

Magazin 21-04-2024 19:48

Tuba Büyüküstün davet tarzıyla geceye damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı

Son olarak Halit Ergenç ile başrolünü paylaştığı Yarın Yokmuş Gibi dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Tuba Büyüküstün başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Büyüküstün şimdi de davet tarzıyla gündem oldu. Güzel oyuncuya bir bakan bir daha baktı.

Magazin 20-04-2024 09:57

Aşk iddialarıyla gündemdeydi! Melisa Döngel ödül gecesi tarzıyla dillere düştü! 'Dilimlenmiş biber dolması gibi'

Son dönemde adı birçok isimle anılan Melisa Döngel şimdilerde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde rol alıyor. Oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Döngel bu defa ödül gecesi tarzıyla adından söz ettirdi. 'Yılın En İyi Kadın Oyuncusu' seçilen Döngel'in tarzı hiç beğenilmedi ve pozlarına yorum yağdı.

Magazin 18-04-2024 08:13

Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme yaptığı iddia edilmişti! Cem Yılmaz'dan açıklama gecikmedi

Geçtiğimiz günlerde GQ'nun New York'ta düzenlediği 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesine katılan Serenay Sarıkaya, derin göğüs dekolteli kıyafetiyle gündem olmuştu. Sarıkaya'nın iddialı tarzı olay olurken eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın yaptığı bir paylaşım gönderme olarak algılanmıştı. Cem Yılmaz'dan 'gönderme' iddialarına açıklama gecikmedi.

Magazin 17-04-2024 12:23

Rahmi Koç'tan sonra Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un parti paylaşımı gündemde! Efsane şarkıcıyla buluşup...

Geçtiğimiz günlerde Rahmi Koç katıldığı Küba gecesindeki keyifli anlarıyla gündeme gelmişti. Bu sefer de Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un şarkıcı Cher ve mücevher tasarımcısı Lore Rodkin ile birlikte parti öncesi halleri dikkat çekti.

Magazin 17-04-2024 10:35

Rahmi Koç'un Miami'de Küba Gecesi eğlencesi... Sosyal medyada gündem oldu

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un bayram öncesi Miami’de yapılan Küba gecesinde eğlendiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Koç'un müzisyene eşlik ettiği anlara sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 15-04-2024 11:24

Cem Yılmaz'ın paylaşımı Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme mi? Sosyal medya karıştı

Son olarak Aile dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesindeki kıyafetiyle gündem oldu. Cem Yılmaz'ın son paylaşımı ise Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme olarak yorumlandı.

Magazin 14-04-2024 11:48

Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi gündemdeydi! Banu Alkan'dan 'silikon' yorumu

Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Global Creativity Awards' gecesinde giydiği elbiseyle gündem olmuştu. Oyuncunun derin göğüs dekolteli siyah elbisesi çok konuşulurken Banu Alkan'dan da konuyla ilgili bir yorum geldi.

Magazin 14-04-2024 11:03

Serenay Sarıkaya GQ gecesinde tarzıyla gündem oldu! Bu sefer olmamış

New York'ta düzenlenen GQ Global Creativity Awards gecesinde Serenay Sarıkaya da vardı. Kırmızı halıda boy gösteren güzel oyuncunun kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 12-04-2024 07:45

Cansu Taşkın'ı başörtülü gören takipçisi dayanamadı! Kızılcık Şerbeti...

Son olarak Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Cansu Taşkın sosyal medyadan başörtülü halini paylaştı. Bir takipçisinden ise Kızılcık Şerbeti yorumu gecikmedi.

Magazin 07-04-2024 13:54

Ceyda Düvenci ilk kez seçim akşamı paylaştı! Güçlü Mete ile aşk yaşıyordu

Bülent Şakrak ile boşandıktan sonra aşka küsmediğini söyleyen Ceyda Düvenci ilk kez yeni aşkını paylaştı. Güçlü Mete ile birlikte seçimleri paylaşan Düvenci'nin pozuna beğeni yağdı.

Magazin 01-04-2024 12:53

Sezen Aksu ile Emel Müftüoğlu ünlü o dizinin hayranı çıktı! Diziyle ilgili yaptıkları paylaşım gündem oldu

Bahar dizisinin tüm bölümleri büyük bir heyecanla izleniyor. Demet Evgar’ın başrolünü oynadığı Bahar dizisini izleyenler arasında iki usta isminde olduğu ortaya çıktı.

Magazin 20-03-2024 16:50

Aşkın Nur Yengi acı haberi duyurdu! 2 ay süren yaşam savaşını kaybetti...

Şarkıcı Aşkın Nur Yengi, yılbaşı gecesi trafik kazası geçiren abisi Ahmet Yengi'nin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Magazin 19-03-2024 16:02

Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu! Aleyna Tilki tepki gösterdi: Büyük bir vicdansızlıktır...

Başakşehir'de yılbaşı gecesi Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a iyi hal indirim uygulanarak "Kasten hayvan öldürme" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Konuyla ilgili paylaşım yapan Aleyna Tilki isyan etti. Tilki, "Bu sonuç çok büyük bir vicdansızlıktır" ifadelerini kullandı.

Magazin 13-03-2024 18:00

2003'te birinci olmuştu... Sertab Erener'e bomba Eurovision daveti!

Eurovision'da ülkemizi gururlandırarak birinci olan Sertab Erener'e Eurovision'dan davet geldi. Everyway That I Can şarkısıyla birincilik getiren Sertab Erener, İstanbul konserinde müjdeyi verdi!

Magazin 11-03-2024 07:54

96. Akademi Ödülleri için heyecan dorukta! Oscar 2024 hakkında merak edilenler

Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleşecek olan 96. Akademi Ödülleri'nde, film endüstrisinin en büyük başarıları ödüllendirilecek. Adaylar arasında Barbie ve Oppenheimer gibi merakla beklenen yapımlar yer alırken, Jimmy Kimmel bu yıl dördüncü kez sunuculuk koltuğuna oturacak.

Magazin 10-03-2024 20:33

Oscar 2024 geldi! Eva Longoria ve Kim Kardashian gibi yıldızlardan hazırlık pozları

Oscar 2024 nihayet geldi. Eva Longoria ve Kim Kardashian gibi yıldızlar, Hollywood'un en büyük gecesi olan 96. geleneksel Akademi Ödülleri'ne hazırlanmak için güzellik bakımlarını paylaştı.

Magazin 10-03-2024 20:20

Rasim Öztekin'i anma gecesinde gözler onu aradı ama o yoktu... Pelin Öztekin'in paylaşımı gündem oldu

Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Fehmi' karakteri ile hafızalara kazınan Rasim Öztekin ölümümün 3. yıldönümünde düzenlenen bir törenle anıldı. Öztekin'in dizideki rol arkadaşları İlker Ayrık ve Özlem Türkad gecede sunuculuk yaptı. Bu özel gecede gözler Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'i aradı ama o yoktu...

Magazin 09-03-2024 14:34

Ashley Roberts beyaz elbisesiyle zor anlar yaşadı! Frikik vermemek için...

The Pussycat Dolls grubu üyelerinden Ashley Roberts ödül gecesinde beyazlar içinde poz verdi. Derin yırtmacını düzeltmek için epey çabalayan güzel isim zor anlar yaşadı.

Magazin 03-03-2024 13:41

3 düelloya çıktı ama Dominik'te kalamadı... İddialı yarışmacı Survivor'a gözyaşları içinde veda etti

Survivor All Star'da eleme gecesi için nefesler tutuldu. Eleme potasında yer alan; Aleyna, Begüm, Pınar ve Gizem eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi kaybeden yarışmacı Survivor hayallerine ve yarışmaya veda etti. 3 düelloya çıkan iddialı yarışmacı gözyaşları içinde Dominik'ten ayrıldı.

Magazin 01-03-2024 07:29

Artık göğüslerimi beğeniyorum demişti! Sydney Sweeney iddialı tarzıyla kırmızı halıda

Euphoria dizisinin Cassie'si Sydney Sweeney son dönemi parlayan isimlerinden. Ödül gecesine iddialı kırmızı elbisesiyle gelen güzel oyuncu daha önce "Artık göğüslerimi beğeniyorum." diyerek dikkat çekmişti.

Magazin 19-02-2024 14:23

Megan Fox kendisini seks oyuncağına benzetmişti! Son halini görenler şaştı kaldı... Chucky benzetmesi

Son dönemde estetikli görünümü, büyüttüğü göğüsleri ve değişimiyle gündeme gelen Megan Fox pahalı seks oyuncaklarına benzediğini söylemişti. Fox sunuculuk yaptığı gecedeki görünümüyle şoke etti.

Magazin 19-02-2024 09:59

Hakan'ın sözleri Ogeday'ı çıldırttı! Acun Ilıcalı kavganın arasına girdi... Ogeday ve Hakan diskalifiye oldu mu?

Survivor son bölümde kavgalar eksik olmadı. Aynı takımda olan Hakan ve Ogeday oyun kaybedince birbirine girdi. Küfürler havada uçuşurken Ogeday adeta sinir krizi geçirdi. Acun Ilıcalı ise kavganın ortasına girdiği anlarla gündem oldu.

Magazin 19-02-2024 07:40

Cübbeli Ahmet'ten Acun Ilıcalı'ya Survivor tepkisi: Adalarda karı kız çırılçıplak...

Son günlerde Survivor yarışması ve Acun Ilıcalı gündemden düşmüyor. Cübbeli Ahmet adada yarışmacıların kıyafetlerine taktı. Acun Ilıcalı'yı hedef alarak bakın ne dedi.

Magazin 16-02-2024 11:43

Drake'in müstehcen videosu sızdırılmıştı... Kerimcan Durmaz'dan manidar bir yorum geldi

Grammy ödülleri gecesine damga vuran ünlü şarkıcı Drake başka bir skandalla ortalığı karıştırmıştı. Mastürbasyon yaparken videosu ifşalanan yıldız rapçinin videosuna Kerimcan Durmaz'dan manidar bir yorum geldi.

Magazin 09-02-2024 10:03

Haziran Gecesi'nin Havin'i Naz Elmas'ın son hali şaşırttı... Oyuncu siyah bikinisiyle pozlarını paylaştı! Paylaşıma yorum yağdı

Paylaşımları ve yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen oyuncu Naz Elmas bu kez tekne tatilinden fotoğraflarını paylaştı. Oyuncunun giydiği siyah bikini altı ve sweatshirt dikkat çekti.

Magazin 05-02-2024 13:08

Killer Mike neden tutuklandı? Grammy'de ödül sevinci yarım kaldı! Killer Mike'a ters kelepçe

66'ncı Grammy Ödülleri'nde 3 ödül alan Killer Mike, sahneden indikten sonra kelepçelenerek gözaltına alındı. Törendeki o anlar sosyal medyada gündem oldu. "Killer Mike neden tutuklandı?" sorusu da merak edildi.

Magazin 05-02-2024 12:25

Doja Cat yine yaptı yapacağını! Grammy'de frikikten kaçamadı, Türk modacının adını alnına kazıdı

Grammy gecesine rapçi Doja Cat damga vurdu. Doja Cat'ı bu geceye kimin hazırladığını sormaya gerek yoktu çünkü rapçi Türk modacısının adını alnına dövme yaptırdı. Doja Cat göğüslerinin yarısını açarak geldiği kırmızı halıyı salladı.

Magazin 05-02-2024 10:54

Ödül gecesi tarzıyla gündem oldu! Melis Sezen'in şort ceket kombini sosyal medyanın diline düştü

Son olarak Murat Ünalmış ile başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Melis Sezen dansları, iddialı tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa ödül gecesi tarzıyla gündem oldu. Kapri pantolonu ve büstiyeriyle geceye katılan Sezen'in tarzı hiç beğenilmedi.

Magazin 30-01-2024 15:33

Miami'ye giden ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün yatak pozu gündem oldu!

Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile yedi yıl önce evlenen Neslihan Atagül, Türk dizilerinin Latin Amerika’daki ve dünya genelindeki başarılarının kutlandığı Turkish Drama Gala gecesinin onur konuğu oldu. Güzel oyuncu, sahnede İspanyolca teşekkür etti. Oyuncu gecenin sonunda yatak üstünde çekildiği pozlarını paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 24-01-2024 09:08

Neslihan Atagül Miami’de gerçekleşen Turkısh Drama Gala Gecesi'ne onur konuğu olarak katıldı! Gala tarzı dikkat çekti

Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile yedi yıl önce dünyaevine giren Neslihan Atagül, Türk dizilerinin Latin Amerika’daki ve dünya genelindeki başarılarının kutlandığı Turkish Drama Gala gecesinin onur konuğu oldu. Güzel oyuncu, sahnede İspanyolca teşekkür etti.

Magazin 23-01-2024 13:05

Euphoria'nın yıldızı Hunter Schafer ceketinin içine hiçbir giymeyince zor anlar yaşadı

Euphoria dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Hunter Schafer, giydiği kıyafetle zor anlar yaşadı. Sütyensiz ceket tercih eden güzel oyuncu sık sık frikik vermemek için ceketini kontrol etmek zorunda kaldı.

Magazin 23-01-2024 12:11

Wanda Nara sosyal medyada gündemde! Icardi'nin şortunun içine buz atınca Galatasaray taraftarlarını kendini tutamadı

Mauro Icardi kadar eşi Wanda Nara da sosyal medya gündeminden düşmüyor. Son olarak kocasıyla ilk gecesini anlatınca sosyal medyada adından söz ettiren Wanda Nara bu sefer de Icardi'nin şortundan içeri buz atınca Galatasaray taraftarlarını kendini tutamadı.

Magazin 21-01-2024 15:16

Final gecesi baygınlık geçirmişti! MasterChef Tahsin Küçük'ün serum yorumu gündem oldu

Her bölümü büyük yankı uyandıran sezonun en heyecanlı yarışmalarından biri olan MasterChef All Star finaliyle de çok konuşulmuştu. Esra ve Tahsin'in finale kaldığı yarışmada şampiyon Esra Tokelli olmuştu. MasterChef All Star 2.si olan Tahsin Küçük, Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk oldu. Tahsin'in hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-01-2024 16:07

Atv o dizinin fişini çekti! Erken final kararı herkesi şaşırttı

Tv8’in “Aşka Düşman” dizisinin hemen ardından bir final kararı da Atv’den geldi. Kanalın sürpriz yaparak ilk bölümünü yılbaşı gecesi yayınladığı “Yıldızlar Bana Uzak” dizisi için final kararı alındı. Dizinin son çıkan reytingleri de beklentiyi karşılamayınca kanal yönetimi dizinin fişini çekti.

Magazin 17-01-2024 14:53

Wanda Nara, Icardi ile ilk gecesini anlatınca olay oldu! Ertesi gün vücudumda...

Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara sosyal medya gündeminden düşmüyor. Şu sıralar tatilde olan çiftten Wanda Nara kocasıyla ilk gecesini anlatınca sosyal medyada yine gündem oldu. Wanda Nara "Benden önce o yataktan 200 kadın geçmiş olmalı" dedi.

Magazin 15-01-2024 06:57

Bakan bir daha baktı...Kenan Doğulu ve Beren Saat'in dudak dudağa pozu gündem oldu!

Yeni yıl tüm dünyada coşkuyla kutlanmıştı. Ünlü isimlerde sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yeni yılı kutladılar. Kimisi sahnede kimisi evinde kutladı. Sahneden yeni yılı kutlayanlardan biri de Kenan Doğulu oldu. Ünlü şarkıcıyı eşi Beren Saat yalnız bırakmadı. Kenan Doğulu, 2024'ün ilk saniyelerinde eşi Beren Saat'i öptü. O kare sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-01-2024 15:25

Yılbaşında 1 milyon dolar alacağı iddia ediliyordu! Tarkan'ın gerçekte aldığı para ortaya çıktı!

Megastar Tarkan'ın Kıbrıs'ta verdiği konser için 1 milyon dolar aldığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Tarkan'ın yılbaşı konserinden 1 milyon dolar alacağı' yönündeki haberler yalanlandı. İddiaya göre şarkıcı konserden 10 milyon lira almış.

Magazin 02-01-2024 12:15

Ünlü şarkıcı Deniz Seki hayatını oynamasını istediği oyuncuyu açıkladı!

Deniz Seki, yılbaşı akşamı Kıbrıs’ta bir otelde sahne aldı. Kırmızı göğüs dekolteli elbisesiyle dikkat çeken şarkıcı, hayatı film olursa bile hayattayken yapılmasını istemediğini belirtti.

Magazin 01-01-2024 17:28

Aşkın Nur Yengi ile Haluk Bilginer yeni yıla birlikte girdi: Kızları Nazlı'nın son hali dikkat çekti...

Yılbaşı gecesi, Türkiye'nin dört bir yanında ünlü sanatçıların sahne aldığı etkinliklerle renklendi. Ünlü isimler, 2024 yılını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla kutladılar. Kimisi evinde kutladı, kimisi ise sahnede kutladı. Usta oyuncu Haluk Bilginer yeni yıla, Kıbrıs'ta 2012'de boşandığı şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin sahne aldığı otelde girdi.

Magazin 01-01-2024 16:26

2024'e sahnede 'Merhaba' demişlerdi! Sahne tarzları çok konuşuldu!

Türkiye, yeni yılı coşkuyla girdi. Birçok şehirde meydanlar doldu, etkinlikler düzenlendi. Yeni yılı denize girerek kutlayanalarda oldu. Yılbaşı gecesi, Türkiye'nin dört bir yanında ünlü sanatçıların sahne aldığı etkinliklerle renklendi. Ünlü isimler, 2024 yılını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla kutladılar. Kimisi evinde kutladı, kimisi ise sahnede kutladı. Sahne alan ünlü isimlerin sahne tarzları çok konuşuldu. İşte yılbaşı gecesi sosyal medyada tarzı çok konuşulan ünlüler...

Magazin 01-01-2024 15:19

YILBAŞI PROGRAMLARI: Bu akşam televizyonda neler var? ATV, FOX TV, STAR TV, TV8, KANAL D, TRT 1, SHOW TV 31 ARALIK YAYIN AKIŞI!

Yılbaşı televizyon programları merak ediliyor. Yılbaşına evlerinde girmeyi tercih edenler 'televizyonda ne var?' sorusunun yanıtını araştırıyor. 2024 yılbaşı programlarında birbirinden ünlü isimler televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak. 31 Aralık 2023 Yılbaşı Özel yayın akışının tamamına haberimiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Magazin 31-12-2023 14:22

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

MasterChef All Star'da eleme heyecanı devam ediyor. Tahsin, Esra, Barbaros, Sergen ve Hasan MasterChef All Star'a 5. olarak veda etmemek için yarıştılar. Gecenin sonunda önlüğe veda eden isim belli olacak. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

Magazin 31-12-2023 11:15

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER YILBAŞI KONUKLARI 2024: Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'den müzik şöleni

Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel programının konukları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla Kanal D'de ekrana gelecek özel bölümde birçok ünlü isim sevilen şarkılarını seslendirecek. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları...

Magazin 29-12-2023 15:17

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye Yılbaşı programında bu sefer ezber bozdu! Jüri oldu, oynadı! Adam düğününde bile oynamamıştı

Her yılbaşının gelenekselleşen programlarından O Ses Türkiye Yılbaşı yine yeni yıla sayılı günler kala sızan görüntüleriyle gündemde. Bu yıl jüride Hadise olmazken Acun Ilıcalı'nın jüride olması ve müzik çaldığı anlarda oynaması sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 29-12-2023 07:12

'Yılın Komedi İnsanı' seçilmişti! Ata Demirer'den yeni yıl mesajı

Verdiği kilolarla gündeme gelen ünlü oyuncu Ata Demirer bu kez de sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Sosyal medyayı aktif kullanan Demirer, yeni yıl yaklaşırken bir not paylaştı. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı...

Magazin 28-12-2023 16:02

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel görüntüleri ortaya çıktı! Gözler onu aradı ama... Jürideki değişiklik dikkat çekti

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl yine renkli görüntülere sahne olacak. Heyecanla beklenen programa dair ilk görünler ortaya çıktı. Görüntülerde jürideki değişiklik dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-12-2023 10:46

Melike Şahin'in yılbaşı gecesi konserinin fiyatı dudak uçuklattı! Sosyal medyanın dilinde...

İBB'nin organize ettiği konseri iptal edilen Melike Şahin sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Son dönemin en çok dinlenen isimlerinden olan Melike Şahin'in şimdi de yılbaşı gecesi vereceği konserinin fiyatı dile düştü.

Magazin 28-12-2023 09:02