Ünlüler Haberleri

Zayıflamasıyla gündemdeydi! Ünlü şarkıcı Zara'dan estetik itirafı

Son dönemde özel hayatı ve zayıflamasıyla adından sıkça söz ettiren Zara şimdi de estetik itirafıyla gündem oldu. Ünlülerin estetik furyası hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Zara estetiğin herkese yakışmadığını da dile getirdi.

Magazin 13-04-2024 13:15

Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! Gülşen Bubikoğlu ve İlyas Salman arasında dikkat çeken diyalog

Yönetmen, senarist ve yapımcı Türker İnanoğlu 87 yaşında hayata veda etti. İnanoğlu'nun eşi Gülşen Bubikoğlu cenazede taziyeleri kabul etti. Gülşen Bubikoğlu ve İlyas Salman arasında dikkat çeken bir diyalog da yaşandı.

Magazin 04-04-2024 15:42

Petek Dinçöz’ün annesi Esra Süay Toğuş yüz gençleştirme ameliyatı oldu!

Boşandıktan sonra gençlik aşkıyla evlenen ve yeniden sahnelere dönen Petek Dinçöz’ün annesi Esra Süay Toğuş yüz gençleştirme ameliyatı oldu. Toğuş'un estetik öncesi ameliyat görüntüleri gündem oldu.

Magazin 02-04-2024 13:52

31 Mart yerel seçimlerinde ünlüler sandık başında! Cem Yılmaz yine kendini tutamadı

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başında. Ünlü isimler de oy kullanmak için sandığa gitti. Cem Yılmaz yine güldürdü, İlker Aksum pusulayı katlarken zorlandı. İşte ünlülerden seçim manzaraları...

Magazin 31-03-2024 15:09

Diğer Haber Etiketleri

Ünlüler

Ünlüler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ünlüler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hande Erçel seçim tarzıyla dikkat çekti! Mini etek gömlek kombini...

Sabah erken saatlerde oy kullanmaya giden ünlüler arasında Hande Erçel de vardı. Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Erçel'in seçim kombini de dikkat çekti.

Magazin 31-03-2024 11:41

Yonca Evcimik 'Bundan sonra yaşlanmak yok' dedi! Yaptırdığı estetiği açıkladı: Bebek kordonundan...

Son dönemde ünlüler arasında popüler olan estetik furyasına 60 yaşındaki Yonca Evcimik de dahil oldu. Yüzüne yaptırdığı estetiği açıklayan Evcimik, “Bundan sonra yaşlanmak yok” dedi.

Magazin 30-03-2024 17:07

Zehra Güneş, Tarkan ve Hülya Avşar ekonomistlere danışmadan adım atmıyor! 1.5 kilo altın iddiası

Müge Dağıstanlı köşesinde ünlülerin altın yatırımlarından söz etti. Aramızda Kalmasın yorumcusu bir ünlünün ekonomiste danışıp 1.5 kilo altın aldığını söyledi.

Magazin 24-03-2024 14:58

Hande Sarıoğlu'ndan ilginç sözler! Neden kapalı giyiniyor? Ramazandan değil... diyerek itiraf etti

Hande Sarıoğlu, Söylemezsem Olmaz programında ünlülerin danslarından bahsederken "Zamanında benim de etten buttan danstan ağzım yandı" dedi. Ünlü spiker dekolte giyime neden ara verdiğini de açıkladı.

Magazin 21-03-2024 15:04

Ünlülerin sosyal medya kazançları dudak uçuklattı! En çok takipçisi olan Hande Erçel bakın 3 saniyede ne kadar kazanıyor?

Hafta içi her gün yayınlanan Aramızda Kalmasın programında ünlülerin takipçi sayısı ve Instagram'da post başına aldıkları ücretler konuşuldu. En çok takipçiye sahip olan ünlü oyuncu Hande Erçel 100 bin TL'yi 3 saniyede kazanıyor. İşte ünlü isimlerin Instagram'dan kazandığı ücretler...

Magazin 19-03-2024 11:35

Cenk Eren yüzünü gerdirdi! Görenler tanıyamadı, Cenk Eren son haliyle dile düşünce...

Gökhan Özen, Rafet El Roman ve şimdi de Cenk Eren... Estetik yaptıran ünlü erkeklere Cenk Eren de dahil oldu. Cenk Eren'in estetikli son halini görenler şarkıcıyı tanımakta zorlandı. Cenk Eren sosyal medyanın diline düşünce bakın ne dedi.

Magazin 17-03-2024 13:28

Oscar 2024 bitti! Vanity Fair Party'sinde öne çıkan ünlüler... Kim Kardashian, Emily Ratajkowski, Salma Hayek ve dahası

2024 Oscar Ödül Töreni’ne en iyi film dahil yedi dalda ödül kazanan Oppenheimer damga vurdu. Gece sona ererken ünlüler için oldukça önemli olan Vanity Fair Party'si başladı. İşte kırmızı halıdan gelen ilk fotoğraflar...

Magazin 11-03-2024 08:17

Oscar 2024 geldi! Eva Longoria ve Kim Kardashian gibi yıldızlardan hazırlık pozları

Oscar 2024 nihayet geldi. Eva Longoria ve Kim Kardashian gibi yıldızlar, Hollywood'un en büyük gecesi olan 96. geleneksel Akademi Ödülleri'ne hazırlanmak için güzellik bakımlarını paylaştı.

Magazin 10-03-2024 20:20

'Gelmiş geçmiş en iyi fotoğraf' denmişti! Bu selfie ile hayatları değişti! 10 yıllık lanet...

Bir zamanlar Amerika'nın en ünlü ve başarılı talk show sunucularından olan Ellen DeGeneres'in çektiği ikonik Oscar selfie’si yeniden sosyal medyada gündem oldu. 10 yıl önce çekilen bu karelerin perde arkası herkesi şoke etti.

Magazin 06-03-2024 12:46

Yonca Evcimik de estetik kervanına katıldı! 60 yaşındaki şarkıcı bambaşka biri oldu

Son dönemde ünlüler arasında popüler olan estetik furyasına 60 yaşındaki Yonca Evcimik de dahil oldu. Yüzünü gerdirerek bambaşka bir görünüme kavuşan Evcmik'in son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-03-2024 16:09

'Issız adam' olarak bilinen Cemal Hünal Survivor'la ilgili sorulan o soruya sinirlendi: Engelliyorum...

Oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021 yarışmasından sakatlığı nedeniyle diskalifiye olmuştu. Oyuncu son paylaşımında Survivor'a değinerek takipçileri tarafından sorulan 'Survivor'dan neden ayrıldın?' sorusundan artık sıkıldığını belirtti.

Magazin 21-02-2024 13:22

Miley Cyrus 2024 Grammy Ödülleri'nin en iddialısı... İç çamaşırımı unutmuş olabilirim

Her zaman iddialı olmayı seven Miley Cyrus 2024 Grammy Ödülleri'nin en iddialısı olmayı da başardı. Ödül alınca şaşıran Miley Cyrus, kırmızı halıda neredeyse çıplak sanıldı. Miley Cyrus'a bir bakan bir daha baktı.

Magazin 05-02-2024 13:38

Ben şehir insanı değilim! diyen Doğa Rutkay İstanbul'u terk edip Urla'ya yerleşti! Sebebini de açıkladı

Uzun yıllardır "Güldür Güldür Show"da yer alan Doğa Rutkay, Kerimcan Kamal ile 2014'te nikah masasına oturmuştu. Çift, 2018'de ikiz çocukları Piraye ile Rutkay Kerim'i kucaklarına almıştı. Rutkay eşini ikna ederek İstanbul'u terk etti ve Urla'da ailesiyle yeni bir yaşam kurdu.

Magazin 23-01-2024 14:04

Nuray Sayarı Hayretler içinde kalacağız deyip seçime dair iddialı konuştu! Mansur Yavaş, İstanbul ve dahası...

Evrim Akın'ın sunduğu Pijama Sohbetleri'ne astrolog Nuray Sayarı konuk oldu. Heyecanla beklenen belediye seçimlerine dair de görüşlerini paylaşan ünlü astrolog İstanbul için iddialı sözler söyledi. İşte Nuray Sayarı'nın gündem olan yorumları...

Magazin 23-01-2024 06:59

Altın Küre'deki o an gündemde... Selena Gomez ve Taylor Swift'in dedikodusu! Öpüşen çiftin yanına gitti, Kendall Jenner o talebine set çekti

'Altın Küre Ödül Töreni'nde ödüller kadar ünlüler arasında yaşananlar da gündemde. Selena Gomez'in yakın arkadaşı Taylor Swift'e gidip bir şeyler söylemesi ve ünlü şarkıcının şaşkınlığı sosyal medyayı salladı. İddialara göre Gomez, öpüşmeleriyle gündeme gelen Kylie Jenner ve Timothee Chalamet ikilisinin yanına gitti. Jenner ise Gomez'i bakın nasıl engelledi. Bomba iddianın detayları...

Magazin 08-01-2024 13:50

Kendall Jenner minik tanga bikinisiyle poz verdi: Paylaşımı sosyal medyayı salladı!

Sütyen sevmeyen ünlüler arasında yer alan Kendall Jenner bikinili pozuyla yine adından söz ettirdi. Yılbaşı tatili için Barbados'a tatile giden ünlü model bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım sosyal medyayı salladı.

Magazin 05-01-2024 12:41

Kendall Jenner şeffaf elbisesinin altına sütyen giymedi! Yine olay oldu

Sütyen sevmeyen ünlüler arasında yer alan Kendall Jenner yine adından söz ettirdi. Model arkadaşıyla plajda poz veren Jenner krem rengi şeffaf elbisesinin altına yine sütyen giymedi.

Magazin 04-01-2024 13:23

Tarkan'ın yılbaşı konserinden alacağı rakam dudak uçuklattı! Duyanlar inanamadı

Geçtiğimiz haftalarda ünlülerin yılbaşı sahne ücretleri tek tek ortaya çıkmaya başladı. Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler merak edilirken listenin başında yer alan isimlerden biri de Tarkan oldu. Yeni yıla Kıbrıs'ta girecek olan Tarkan'ın alacağı ücret ise dudak uçuklattı.

Magazin 25-12-2023 17:30

GQ Ödül Törenine Ata Demirer'in fit görüntüsü damga vurdu!

GQ Men Of The Years 2023 ödül töreni gecenin en çok konuşulanları arasında ünlü komedyen Ata Demirer'de vardı. Yılın Komedi İnsanı ödülüne layık görülen Demirer, fit görüntüsüyle de herkesi şoke etti.

Magazin 18-12-2023 23:32

Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor! Icardi, Burak Özçivit ve Teoman aynı karede...

GQ Dergisi'nin ödül töreninde ünlü isimler katıldı. GQ ödülleri gecesine bir fotoğraf damga vurdu. Sosyal medyada akşam saatlerinde Icardi, Taro Emir Tekin, Selahattin Paşalı, Burak Özçivit ve Teoman'ın birlikte yer aldığı fotoğraf gündem oldu. Fotoğrafa binlerce yorum geldi.

Magazin 18-12-2023 23:00

Survivor'a damga vurmuştu! Ampute Futbol Milli Takımı'nın yıldızı Barış Telli nişanlandı! O isim yalnız bırakmadı

Survivor 2023'te ünlüler takımında yarışan ve performansı ile yarışmaya damga vuran Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı'nın yıldızı Barış Telli evlilik yolunda ilk adımı attı. Dün akşam nişanlanan Barış Telli'yi özel gününde Survivor'dan arkadaşı Asena Demirbağ yalnız bırakmadı.

Magazin 17-12-2023 16:04

Tuba Büyüküstün hem saçı hem de elbisesiyle olay oldu! Ay çok rüküş

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Tuba Büyüküstün, katıldığı gecede tarzıyla sosyal medyayı salladı. Tuba Büyüküstün hem saçı hem de elbisesiyle olay oldu.

Magazin 10-12-2023 07:10

Şimdi de 'Ponzi Mine' çıktı! Kimler yok ki: Ece Erken, Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl, Semih Erden... Ünlüler dünyasını dolandırıp, kayıplara karışmış

Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın ardından şimdi de 'Ponzi Mine' ortaya çıktı. Mine Mumcu'nun çok sayıda ünlü ismi benzer yöntemle dolandırdığı iddia edildi. Mağdurlar arasında ise Ece Erken, Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl ve Semih Erden gibi çok sayıda ünlü ismin olduğu belirtiliyor. Hakkında 39 tane dava açılan Mine Mumcu’nun ve boşandığı eşinin nerede olduğu ise bilinmiyor.

Magazin 07-12-2023 08:19

Alina Boz ile Umut Evirgen’in düğün davetiyesi ortaya çıktı! Yemekler MasterChef jürisi Somer Şef'ten...

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı birlikteliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ve Alina Boz evleniyor. Alina Boz ile Umut Evirgen’in düğün davetiyesi ortaya çıktı.

Magazin 29-11-2023 13:53

TikTok'u salladı! 'Laz kızı' lakaplı kadın dekolte vermek isterken düğmesi patladı! Bomba anlar

TikTok'ta para kazanmak için ünlüler kadar ünlü olmayan insanlar da çok çaba harcıyor. Bunlardan biri de son olarak TikTok'ta canlı yayın açarak izleyenlerden hediye alan '@lazkizi3405' isimli kullanıcı oldu. Kadının para kazanmak için göğüslerini ön plana çıkarıp dekolte vermesi sosyal medyayı salladı, o anlarda ise kadının düğmesi patladı.

Magazin 20-11-2023 11:08

Songül Karlı annesini paylaştı! Anne-kız pozu sosyal medyada gündem oldu

Geçirdiği estetik operasyonlarla sık sık gündeme gelen Songül Karlı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. İddialı ve cesur tarzıyla beğeni toplayan ünlü isim bu defa annesiyle pozunu paylaştı. Anne kız pozu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-10-2023 12:11

Afra Saraçoğlu lansman tarzıyla dikkat çekti! Çok doğalsın

Rol arkadaşları Beril Pozam ve Öznur Serçeler, Afra Saraçoğlu'nu marka yüzü olduğu markanın lansmanında yalnız bırakmadı. Yalı Çapkını'nın güzel oyuncusunun lansman tarzı ve doğallığı ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 06-10-2023 09:47

Hazal Kaya ve Selena Gomez pişti oldu! Ünlü isimlerin tercih ettiği o kombini mercek altına aldık

Dünya devi markaların kıyafetlerini kombinlerinde kullanan ünlüler sık sık pişti olarak karşımıza çıkıyor. Bazen birbirlerinin kombinlerini bire bir kopyalarken bazen de benzer parçaları seçmenin kurbanı oluyorlar. Yakın zamanda Hazal Kaya ve Selena Gomez benzer bir kombinle Paris'te boy gösterdi. Kombin kimileri tarafından sevilirken kimileri tarafından da eleştirilere maruz kaldı. Siz de bu olay yaratan kombini merak ediyorsanız işte detaylar!

Magazin 28-09-2023 16:35

Düğün tarihi ortaya çıkmıştı! Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor mu? İlk açıklama geldi

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten çok kısa bir süre sonra Umut Evirgen'le sürpriz bir aşka yelken açan güzel oyuncu Alina Boz'un evlilik teklifi aldığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Evlenecekleri konuşulan ünlü çiftin düğün tarihi bile ortaya çıkmıştı. Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinden şaşırtan 'Evlilik' açıklaması geldi.

Magazin 26-09-2023 14:58

Cem Yılmaz'dan sonra Hamdi Alkan da emekli maaşını açıkladı! Sitem etti: Üzücü şeyler...

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan da EYT’den emekli olan ünlü isimler arasında. Cem Yılmaz'dan sonra Hamdi Alkan da emekli maaşını açıklayınca sosyal medyada gündem oldu. Alkan açıklamasında "40 yıllık hizmet ettik öyle..." dedi.

Magazin 25-09-2023 07:40

Serhat Akın'dan yıllar sonra gelen Survivor itirafı! Çocuklarımın okul parasını...

Eski futbolcu Serhat Akın'dan yıllar sonra Survivor açıklaması dikkat çekti. "Survivor'a katıldığıma için çok pişmanım. Aileme çok zarar verdi" ifadesini kullanan bir dönemin önemli futbolcusu Serhat Akın'dan olay bir para itirafı da geldi.

Magazin 25-09-2023 07:02

Sienna Miller'ın ilginç tarzına bir bakan bir daha baktı

Vogue World Show'a ünlü isimler akın etti. Gecenin en dikkat ismi ise ikinci çocuğuna hamile olan İngiliz oyuncu Sienna Miller oldu. Miller'ın ilginç tarzına bir bakan bir daha baktı.

Magazin 15-09-2023 14:46

Ünlü isimlerden 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları! Atatürk ve silah arkadaşları anıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm ülkede coşkuyla kutlanıyor. Ünlü isimlerden de Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 101'inci yıl dönümü için paylaşımlar gelmeye devam ediyor. İşte ünlülerin 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları...

Magazin 30-08-2023 16:49

Müge Anlı ve Esra Erol'a konu olacak cinsten dolandırıcılık yöntemi... Ünlülerin sesiyle ünlüleri dolandırdılar

Zaman zaman Müge Anlı ve Esra Erol'a da konu olan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Taklit çetesi, ünlülerin sesini kullanıp, başka ünlüleri dolandırdı. Polisin operasyonuyla çökertilen çetenin 15 milyon TL kazandığı ortaya çıktı.

Magazin 28-08-2023 14:24

Rahatlık da şıklık kadar önemli! Rihanna'dan Emrata'ya ünlülerin seyahat kombinlerini sizler için derledik

Tatile çıkmadan önce dolabını karıştırıp "Yolculukta ne giysem acaba?" diyenler buraya! Ünlüler, birbirinden renkli ve iddialı kombin seçimleriyle her yerde şıklığını sürdürüyor. Biz de Dua Lipa, Rihanna, Madonna gibi pek çok ünlünün tarzından ilham alarak seyahatlerde şıklık ve rahatlık sunacak ürünleri bir araya getirdik. Gelin, tatil yolculuğu sırasında dikkatleri üzerinize çekecek kombin önerilerine birlikte göz atalım.

Magazin 23-08-2023 14:38

Flört yarışmasına katılan Lottie Moss, yarışmacıyla tanışır tanışmaz seks hayatını sorunca...

Son dönemde erotik paylaşımlarıyla adından söz ettiren Lottie Moss Celebs Go Dating yarışmasına dahil oldu. Flört yarışmasında gözüne kestirdiği yarışmacının yanına giden model daha genç adamla tanışır tanışmaz seks hayatını sorunca olay oldu.

Magazin 21-08-2023 14:34

Alina Boz ile Umut Evirgen'den yorumlara inat el ele poz

Oyuncu Alina Boz, kısa bir süre önce işletmeci Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Umut Evirgen'in sıklıkla ünlü bir isimle olması sosyal medyada gündemdeyken ünlü çift yorumlara kulaklarını kapadı ve aşk pozu paylaştı.

Magazin 21-08-2023 14:09

56 yaşındaki Salma Hayek'in paylaştığı 'kusursuz' fiziği gündemde! Tatilde yakalandı

Dünyaca ünlü oyuncu Salma Hayek magazincilere yakalanınca sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Hayek'in paylaştığı bikinili pozlarla magazin muhabirlerinin çektiği pozlar arasında epey fark vardı.

Magazin 18-08-2023 06:58

Hande Yener'e Temel Reis benzetmesi! Photoshopu abarttı, sosyal medyanın diline düştü! Öğrensen mi artık?

Yaz döneminde yoğun sahne programına sahip ünlülerden biri olan Hande Yener, son paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü. Photoshopu abartan ünlü sanatçıya 'Temel Reis' yorumları yapıldı.

Magazin 11-08-2023 20:28

Estetikleriyle gündemdeydi! Barbie akımına uyan Songül Karlı pembe saçı ve son haliyle şoke etti

Estetikli görüntüsüyle gündemden düşmeyen türkücü Songül Karlı son olarak Barbie akımına uydu. Saçlarını pembe yapan ve pembe bir elbise giyen Karlı sosyal medyanın da diline düşmekten kurtulamadı.

Magazin 28-07-2023 10:21

Cardi B o soruyla çılgına döndü! Küfürler yağdırdı

Güzellik sektörüne giren ünlüler kervanına katılan ünlü rap şarkıcısı Cardi B sosyal medyada verdiği yanıtlarla tanınıyor. Cardi B bu sefer iyice abarttı ve bir hayranına küfürler yağdırdı.

Magazin 27-07-2023 15:47

İstanbul'dan taşınmıştı! Gizem Karaca köy hayatını anlattı: 'Organik tarım yapıyorum'

Gizem Karaca, İstanbul'dan taşınmasıyla ilgili haberlerle uzun süredir magazin gündeminde yer alıyor. İzmir'de bir köye yerleştiği söylenen Karaca, köy hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 22-07-2023 20:27

Rita Ora'nın davet tarzı beğenilmedi! Çok özensiz

Arnavut kökenli İngiliz şarkıcı Rita Ora, Instagram’daki 16 milyon takipçisiyle hayatını düzenli olarak paylaşmasına rağmen, sosyal medyadan rahatsız olmasıyla gündemdeydi. Ünlü isim son olarak Vogue partisinde ortaya çıktı ve tarzıyla gündeme geldi.

Magazin 14-07-2023 09:12

O ünlüler de EYT'den emekli oldu! EYT'li ünlüleri duyunca çok şaşıracaksınız

EYT yasası sonrasında 2,5 milyon kişi emeklilik hayaline kavuştu. Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren EYT düzenlemesinden ünlü isimler de faydalandı. Yıllardır çalışan ünlü isimlerin bazılarına EYT vurdu. EYT kapsamında emekli olan ünlüleri duyunca çok şaşıracaksınız.

Magazin 07-07-2023 22:54

NBA yıldızı Victor Wembanyama'ın koruması Britney Spears'ı tokatladı! Ortalık karıştı

Son dönemde verdiği çıplak pozlar yüzünden ailesiyle arası tümden açılan şarkıcı Britney Spears yine bomba bir olayla gündemde. İddialara göre ünlü şarkıcı NBA yıldızı Victor Wembanyama'ın koruması tarafından tokatlandı. İşte yaşananlar...

Magazin 07-07-2023 12:20