Meryem Haberleri

Önce çocuk katili, sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem'in gerçek mesleği de başka çıktı! Aylık kazancı dudak uçuklattı

Tüm Türkiye günlerdir Esra Erol programında gündeme gelen Dadı Meryem'i konuşuyor. Canlı yayında 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıkan Dadı Meryem'in cinayet suçundan 9 yıl hapis yattığı ortaya çıkmıştı. Kan donduran cinayetin detayları ağızları açık bırakırken Dadı Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği de öğrenilmişti. Hakkındaki gerçeklerle herkesi şaşkına çeviren Dadı Meryem'in mesleği de başka çıktı...

Magazin 13-04-2024 15:04

Önce çocuk katili, sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem 8 yaşındaki küçük kızın cinayetini anlattı! Suçu bakın kime attı

Tüm Türkiye günlerdir Dadı Meryem'i konuşuyor. 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıkan Dadı Meryem'in cinayet suçundan 9 yıl hapis yattığı da ortaya çıktı. Dadı Meryem hakkındaki gerçekler gündeme bomba gibi düşerken Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği de öğrenildi. 16 yaşındayken adı Serkan olan Meryem kan donduran cinayetin detaylarını anlattı. Suçu bakın kime attı...

Magazin 06-04-2024 10:44

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, Riyadlı bir ailenin yemeğine katıldı! Aldığı ücret ağızları açık bıraktı

Meryem Uzerli yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan'ı canlandırarak hafızalara kazınmıştı. Başarılı kariyeriyle adından söz ettiren oyuncu iddiaya göre 4 milyon TL karşılığında Riyadlı bir ailenin evine konuk oldu.

Magazin 05-04-2024 12:01

Cinsiyet değiştirmiş! Esra Erol'daki Dadı Meryem'le ilgili şok üstüne şok... Geçmişteki cinayetin ardından o gerçek de ortaya çıktı

Esra Erol'da programındaki dadı Meryem ile ilgili şok üstüne şok yaşanıyor. Programa katılan Mehmet Altun, eşi Rabia Altun'la barışmak istediğini belirtip programa başvurmuş, Rabia ise eşinin kendisini çocuklarının dadısıyla aldattığını söylemişti. Dadı Meryem'in canlı yayına çıkmasıyla kan donduran gerçek ortaya çıkmış ve Meryem'in geçmişte 8 yaşındaki Hasret'i öldürüp gömdüğü, 9 yıl hapis yattığı öğrenilmişti. Ortaya çıkan yeni gerçeğe göre Dadı Meryem hapisten çıkınca cinsiyet değiştirmiş.

Magazin 05-04-2024 11:24

Esra Erol'da stüdyo buz kesti... Dadı Meryem'in 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı! Detaylar kan dondurdu

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında kan donduran bir olay gündeme geldi. Programa katılan Mehmet Altun, 6 yıldır birlikte olduğu eşi Rabia Altun'la barışmak istediğini belirterek programa başvurdu. Mehmet Altun'un eşi ise çocuklarının dadısı ile aldatıldığını söyleyince Dadı Meryem canlı yayına çıktı. Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan bir gerçek ise kan dondurdu.

Magazin 04-04-2024 10:27

'Taş Kağıt Makas' dizisinde Eylem Tok göndermesi yapıldı! Sosyal medyada dizinin o sahnesi gündem oldu

'Taş Kağıt Makas'ın bu hafta yayınlanan 6. bölüm tanıtımındaki sahne kamuoyunun vicdanını kanatan Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Sosyal medyada söz konusu sahneyle ilgili yorum yağdı.

Magazin 01-04-2024 17:30

Meryem Uzerli imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan'ı canlandırarak hafızalara kazınan Meryem Uzerli, her yaptığıyla olay olmaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi toplayan Meryem Uzerli, bu kez yeni imajıyla adından söz ettirdi. Ünlü ismin son hali çok beğenildi.

Magazin 08-03-2024 07:51

Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı! Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı aslında bakın kim olacakmış! İlk teklif ona gitmiş...

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ilgili yıllar sonra ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşırttı. Halit Ergenç'in 'Kanuni Sultan Süleyman' karakterini canlandırdığı dizide Hürrem Sultan'a Meryem Uzerli hayat vermişti. Hürrem Sultan aslında bakın kim olacakmış. İlk teklif ona gitmiş...

Magazin 07-03-2024 17:36

Meryem Uzerli reklam ücretini iki katına çıkardı! Yeni rakamı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız...

Muhteşem Yüzyıl'da hayat verdiği Hürrem Sultan karakteriyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de ilgi odağı olan isimlerden biri. Lara ile Lily Koi adında iki kızı bulunan Uzerli, reklam için markalardan istediği ücreti iki katına çıkardı.

Magazin 15-01-2024 14:47

Meryem Uzerli'den küçük kızına doğum günü partisi! Kızı için çizgi film karakteri oldu

Son olarak O Ses Türkiye jürisinde Murat Boz ile samimi halleriyle dikkat çeken Meryem Uzerli estetikleriyle de gündemde. Uzerli, son olarak minik kızı Lily'nin 3. yaş günü kutlamasında çizgi film karakteri 'Maşa' oldu. Kızı Lily için konsept doğum günü partisi hazırlayan Meryem Uzerli'nin paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 09-01-2024 13:24

Meryem Uzerli'nin eski halinden eser yok! Estetik için 200 bin TL ödedi

Son olarak O Ses Türkiye jürisinde Murat Boz ile samimi halleriyle dikkat çeken Meryem Uzerli estetikleriyle de gündemde. Estetik üstüne estetik yaptıran ve değişimiyle adından söz ettiren oyuncu son estetiği için kesenin ağzını açtı.

Magazin 07-01-2024 12:21

RTÜK inceleme başlatmıştı! Kızıl Goncalar'ın kırbaç sahnesine tepki yağdı! 'İyice zıvanadan çıktı her şey'

Fox TV'nin iddialı yapımı Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümü ile pazartesi günü ekrana geldi. Yayınlandığı günden beri adından sürekli söz ettiren dizi, beğenildiği kadar tepki de topladı. Dizinin ikinci bölüm ön izlemesi yayınlandı. O görüntüler için RTÜK soruşturma başlattı.

Magazin 22-12-2023 00:11

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal kimdir, kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman? İşte dizileri...

Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özcan Deniz'in canlandırdığı Levent karakteri ile Meryem'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özgü Namal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman?

Magazin 18-12-2023 20:54

Suudi Arabistan'da festivale katılan Meryem Uzerli sosyal medyanın diline düştü! Estetikten gülemiyor

Suudi Arabistan'da gerçekleştirilen Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali'nde oyuncu Meryem Uzerli'nin tarzı olay oldu. Son dönemde estetikleriyle dikkat çeken Meryem Uzerli'nin başını kapatıp göğüs dekoltesi verdiği tarzına yorum yağdı.

Magazin 01-12-2023 13:48

10 yıl sonra Kızıl Goncalar'la ekranlara dönen Özgü Namal tesettüre girdi! Değişimi şaşırttı

Bir dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Elif Polat karakteriyle hafızalara kazınan Özgü Namal uzun yıllardır ekranlarda görünmüyor. Eşinin ani ölümü sonrası gözlerden uzak yaşayan Namal, 10 yıl sonra Kızıl Goncalar ile anlaşma imzaladı. Özcan Deniz ve Özgü Namal'ı başrolde buluşturan dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Fragmanda Özgü Namal'ın tesettürlü hali ve değişimi dikkat çekti.

Magazin 28-11-2023 19:38

Meryem Uzerli'den küvette üstsüz pozlar! Son hali gündemdeydi...

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle ismini milyonlarca kitleye duyuran Meryem Uzerli, son olarak yüzündeki değişimle dikkat çekmişti. Uzerli şimdi de küvette üstsüz pozlarıyla gündem oldu.

Magazin 22-10-2023 12:04

Hiç estetik yaptırmadığı söylemişti! Meryem Uzerli'nin yüzünü görenler şaştı kaldı

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Meryem Uzerli, kızlarıyla birlikte gittiği New York'ta peş peşe pozlar verdi. Daha önce hiç estetik yaptırmadığını söyleyen ünlü ismin yüzündeki şişlik dikkatlerden kaçmadı. Meryem Uzerli'nin son haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 19-10-2023 17:17

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin kızını bir de şimdi görün! Annesinin kopyası

Muhteşem Yüzyıl'da hayat verdiği Hürrem Sultan karakteriyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de ilgi odağı olan isimlerden biri. Ünlü oyuncu, kızı Lara ile birlikte çektirdiği New York pozunu Instagram hesabında paylaştı.

Magazin 19-10-2023 14:43

Meryem Uzerli üstsüz poz verdi! Ünlü isme yorum yağdı

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı olarak tanınan Meryem Uzerli oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de ilgi odağı olan isimlerden biri. Üstsüz poz veren Uzerli bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 11-10-2023 10:45

10 yıl sonra ekrana dönme kararı almıştı! Özgü Namal bölüm başı öyle bir para kazanacak ki...

Şarkıcı Özcan Deniz ile Kızıl Goncalar dizisinde rol alacak olan oyuncu Özgü Namal'ın ekranlara dönüyor olması hayranlarını sevindirdi. Yıllardır ekrandan uzak olan ve gelen her teklifi elini tersiyle iten Özgü Namal uzun ısrarlar ve telefon görüşmeleri sonucu ikna edildi. Oyuncunun FOX dizisinden kazanacağı para ise dudak uçuklattı.

Magazin 09-07-2023 15:49

1 yılda 28 kilo veren Elçin Afacan’ın hamam pozları sosyal medyayı salladı! Beğeni yağdı

Çöp Adam dizisinde Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu ve Sedef Avcı ile beraber rol alan Elçin Afacan, Meryem karakterine hayat veriyor. Bir yılda tam 28 kilo veren Afacan hamamda sere serpe uzanarak poz verdi.

Magazin 27-06-2023 08:36

Meryem isminin anlamı nedir, özellikleri nelerdir? Meryem ismi Kur'an'da geçiyor mu, ismin kökeni nedir?

Ebeveynler için verilmesi zor olan kararlardan biri çocuklarına verdikleri isimdir. Bir ömür evlatlarının taşıyacağı isme karar vermek zor bir süreç olabiliyor. Son dönemlerin popüler isimlerini tercih eden aileler olduğu gibi daha geleneksel isimleri tercih eden aileler de olabiliyor. Dönem dönem popülerleşen isimler sıklıkla internet üzerinden araştırılabiliyor. İsimlerin anlamları genel olarak merak konusu olabiliyor. Meryem ismi Kur'an'da geçiyor mu?

Haber 22-05-2023 10:27

1 yılda 28 kilo vermişti! Elçin Afacan çarşafa sarılıp yarı çıplak poz verdi

Çöp Adam dizisinde Meryem karakterini canlandıran Elçin Afacan son günlerde verdiği kilolarla dikkat çekiyor. Bir yılda tam 28 kilo veren Afacan beyaz çarşafa sarılarak poz verdi. Ünlü ismin dekolteli pozları takipçilerini adeta ikiye böldü.

Magazin 29-04-2023 22:33

Çöp Adam'ın Meryem'i Elçin Afacan adeta eridi! Dekolteli pozuyla mest etti

Çöp Adam dizisinde Meryem karakterine hayat veren Elçin Afacan’ın daha önce bir yılda 28 kilo vermesi gündem olmuştu. Ünlü ismin son paylaşımını görenler tanımakta güçlük geçti. Dekolteli pozlarını paylaşan Afacan’ın fotoğrafına yorum yağdı.

Magazin 30-03-2023 20:13

TIME 100 Awards Töreni'nde depremzedeler için yardım topladı! Meryem Uzerli gelen mesajla şoke oldu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler sonrası Dubai'deki TIME 100 Awards Töreni'nde depremzedeler için yardım toplayan Meryem Uzerli gelen bir mesajla şoke oldu. Oyuncu mesaja yanıt vererek dikkat çekti.

Magazin 20-02-2023 07:29

Çöp Adam'ın Meryem'i Elçin Afacan bir yılda 28 kilo verdi! Son paylaşımları olay oldu

Çöp Adam dizisinde Meryem karakterini canlandıran Elçin Afacan daha önce Sen Çal Kapımı dizisinde rol almıştı. Afacan o diziden Çöp Adam'a gelene kadar 28 kilo verdi. Elçin Afacan'ın son hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 03-02-2023 11:07

Meryem Uzerli'nin kızı Lily iki yaşında! Paylaşımı rekor kırdı

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı olarak tanınan Meryem Uzerli'nin kızı Lily iki yaşında. Ünlü oyuncu kızının doğum günü fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 09-01-2023 14:56

Meryem Uzerli'den kızları Lara Jemine ve Lily Koi'yle Noel pozu

5 Ocak 2011 - 11 Haziran 2014 yılları arasında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan rolüyle şöhreti yakalayan ve tüm Türkiye'nin tandığı bir isim haline gelen 39 yaşındaki Alman oyuncu Meryem Uzerli, kızları Lily Koi ve Lara ile birlikte çekilen yılbaşı pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken iki çocuk annesi Meryem Uzerli'nin karelerine beğeni yağdı.

Magazin 24-12-2022 15:17

Yalnız Kurt'un Meryem'i Jessica May bikinili pozlarıyla beğeni topladı! Fiziğine yorum yağdı

ATV'nin iddialı dizisi Yalnız Kurt'ta hayat verdiği Meryem karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Jessica May, bikinili pozlarıyla kendine hayran bıraktı. Jessica May'in kusursuz fiziğine yorum yağdı.

Magazin 20-12-2022 16:08

Yalnız Kurt'un Meryem'i Jessica May'in kocası bakın kim çıktı! Meğer Yeni Gelin'in...

29 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Jessica May, 2017 yılında rol aldığı Yeni Gelin dizisiyle Türk izleyicisinin gönlüne taht kurdu. Şimdilerde ATV'nin sevilen dizisi Yalnız Kurt'ta rol alan Jessica May'in kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 19-12-2022 12:33

Yalnız Kurt'un Meryem'i Jessica May kimdir? Jessica May Milyoner özel bölümünde yer aldı!

Yalnız Kurt dizisinde Meryem rolüne hayat veren oyuncu Jessica May, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında yer aldı. Bununla birlikte, Jessica May hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Yalnız Kurt'un Meryem'i Jessica May kimdir? İşte detaylar...

Magazin 19-12-2022 00:17

Estetikle bambaşka biri olmuştu! Fenomen Meryem Can süper minisiyle gecelerde şov yaptı

Estetik operasyonlardan sonra bambaşka birisine dönüşen ünlü YouTuber Meryem Can, süper minili pozlarıyla İstanbul gecelerinde şov yaptı. Meryem Can'ın paylaşımına ünlü isimler beğeni yağdırdı.

Magazin 15-12-2022 14:57

Muhteşem Yüzyıl'ın Nigar Kalfa'sı Filiz Ahmet son haliyle ağızları açık bıraktı!

Kadrosunda Meryem Uzerli, Halit Ergenç, Selma Ergeç, Okan Yalabık ve Pelin Karahan gibi isimlerin yer aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi, yayınlandığı dönem reyting rekorları kırıyordu. Dijital platformlarda halen büyük bir izleyici kitlesine sahip olan efsane dizi, 4 sezonun sonunda final yapmıştı. Muhteşem Yüzyıl'da hayat verdiği 'Nigar Kalfa' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Filiz Ahmet, yıllara meydan okuyor.

Magazin 07-12-2022 12:09

Fenomen Meryem Can estetikle bambaşka biri oldu! Son halini gören tanıyamadı

YouTube'da milyonlarca abonesi bulunan sosyal medya fenomeni Meryem Can estetik operasyonlar sonucu bambaşka biri oldu, son halini görenler şaştı kaldı.

Magazin 02-12-2022 12:25

Meryem Uzerli Türkiye'nin en zengin oyuncusu! Kazandığı para dudak uçuklattı

Geçtiğimiz hafta bir reklamdan iki milyon dolar aldığı konuşulan Meryem Uzerli, yine para bastı. Güzel oyuncu, bir mücevher markasıyla 8 milyon TL’ye anlaşma yeniledi.

Magazin 29-11-2022 10:14

Sakarya'da Palu ailesinin yargılanması sürüyor

Sakarya'da "Palu ailesi"nin yargılanması sürüyor

Yurthaber 20-10-2022 11:51

Yalnız Kurt Meryem kimdir, kaç yaşında, nereli? Jessica May, Yalnız Kurt yeni sezon oyuncuları arasında

Yalnız Kurt yeni sezon oyuncuları arasında 15 isim katıldı. ATV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt bu akşam yeni sezonu ile ekranlara geliyor. Dizide Meryem karakterine kimin hayat verdiği araştırılıyor. Peki, Yalnız Kurt’un Meryem’i Jessica May kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 14-10-2022 13:37

Müge Anlı yayınında Demet Akalın'ı çıldırtan olay! Beddualar etti

Müge Anlı'da 1 haftadır işlenen Meryem Çiğdem Ünal'ın ölümüyle ilgili şoke eden iddialar ortaya atılırken, son dakika gelişmesi yaşandı. Yayında gelen ihbarların ardından 3 yaşındaki Meryem'in annesi Melisa'ya Almanya'dan kırmızı bülten çıkarılırken, Melisa ve sevgilisi aranıyor. Evinde o anları izleyen Demet Akalın, sinirlerine hakim olamayarak beddualar etti.

Magazin 11-10-2022 10:42