Metin Tekin Haberleri

Beşiktaş efsanesi Metin Tekin isyan etti! Görünce tamamen Fenerbahçeli oldum dedi, 'Trabzonspor' yorumu olay oldu

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Metin Tekin'in olaylı Fenerbahçe-Trabzonspor maçıyla ilgili yaptığı yorumlar gündem oldu. "Nasıl 2-2 olduğunu gördüm, tamamen Fenerbahçeli oldum" diyen Tekin, olayların başlamasıyla birlikte maçı Fenerbahçe'nin kazanmasını istediğini söyledi. Tekin "Oradaki haksızlığa uğrayan 11 tane çocuğun yenmesini istedim. Trabzonlular kızacak belki ama futbol dışı bir ortam bir gerhinlik yaratılarak 2-2'ye geldi maç. Buna da hakem izin verdi." diye konuştu.

Spor 18-03-2024 14:35

Yalı Çapkını'nın yıldızı Taro Emir Tekin'in babası da çok ünlü çıktı! Görenler şaştı kaldı

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını’nda yeni sezona katılan Taro Emir Tekin, Kaya karakterine hayat veriyor. Dizinin dikkat çeken isimleri arasına giren ve annesi ünlü isim Şevval Sam olan Tekin’in babasının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 12-10-2023 16:50

Eski futbolcu Metin Tekin'in oğlu genç kızların sevgilisi oldu! Bir Peri Masalı dizisiyle ekrana kilitledi

Sarı Fırtına lakabıyla bilinen ve Beşiktaş'ın sembol isimlerinden olan eski futbolcu ve teknik direktör Metin Tekin'in oğlu, rol aldığı yeni diziyle genç kızların sevgilisi oldu. Metin Tekin 'in oyuncu Şevval Sam'dan olan oğlu Tarık Emir Tekin, önceki aylarda Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı karakterle de hafızalara kazınmıştı. Genç oyuncu, bu kez "Onur" karakteriyle ekrana kilitledi.

Magazin 05-10-2022 21:35

Metin Tekin

Metin Tekin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Metin Tekin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.