Mikrodalga Fırın Haberleri

Bu kuruyemişi sakın böyle tüketmeyin! Uzmanlar uyardı, herkes aynı hatayı yapıyor

Birçok besin fazla tüketilmesi halinde sağlığa çeşitli zararlar verebiliyor. Bilhassa severek tüketilen bir kuruyemiş türü, yanlış işlemden geçirilmesi halinde bedende kanserli hücreye sebep olabiliyor. Yararlı olduğu düşünülerek tüketilen yiyeceklerin bazı hastalar için risk oluşturduğunu ifade eden uzmanlar, uyarıda bulundu.

Haber 14-09-2023 09:19

Kahve makinesinden mikrodalga fırına, her mutfakta bulunması gereken elektrikli mutfak aletleri

Birbirinden muhteşem lezzetlerle yemek sofralarını canlandırmanın yolu, pratik elektrikli mutfak aletlerinden geçiyor. Mutfakta yemek hazırlarken hem zamandan tasarruf etmek hem enfes lezzetler yaratmak isteyenlerin yüzlerini gülümsetecek birbirinden kaliteli ve performanslı elektrikli mutfak aletleri üretiliyor. Gelin; mutfaklarda mutlaka olması gereken, her bütçeye uygun en kaliteli elektrikli mutfak aletlerini beraber inceleyelim!

Haber 01-09-2023 17:15

Pratikliğiyle sizi çok rahatlatacak 2022 yılının en iyi mikrodalga fırınları

Mutfak işleri artık pratik ürünlerle daha hızlı ve zahmetsizce yapılabiliyor. Mikrodalga fırınlar da işleri kolaylaştıran ürünlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Hızlı ve pratik olmaları, bu cihazların herkes tarafından sevilmesini ve tercih edilmesini sağlıyor. Siz de mutfağınızdaki en büyük yardımcınız olacak bir ürün arıyorsanız 2022’nin en iyi mikrodalga fırınlarına yer verdiğimiz yazımıza göz atabilir, ihtiyacınıza uygun modeli kolayca seçebilirsiniz.

Haber 28-12-2022 15:41

Felakete neden olabilir: Bomba gibi patlıyor

Yiyecek ve içecekleri saniyeler için ısıtmak ve yemeye hazır hale getirmek için en pratik yol mikrodalga fırından geçiyor. Bu rahatlığı yaşamak isteyen milyonlarca insanın evinde mikrodalga fırın modelleri mutfakları süslüyor. Ancak, kullanımı yeterince kolay görünse de farkında olmadan yaptığınız kritik hatalar felakete yol açabilir.

Yemek 26-10-2022 20:53

Mikrodalga Fırın

Mikrodalga Fırın Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mikrodalga Fırın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Herkesin evinde var! Zehirlenmek istemiyorsanız böyle yapmayın

Mikrodalga fırınlar ilgili birçok farklı görüş bulunuyor. Her şeyi saniyeler içinde pişirme ve ısıtma pratikliğinden ötürü mikrodalga fırınlar mutfaklarda yerini çoktan aldı. Hatta neredeyse evlerin olmazsa olmazı haline geldi. Her ne kadar pratik olursa olsun, mikrodalga fırının zararı da bilinen bir gerçek. Özellikle bazı gıdaların asla mikrodalga fırında ısıtılmaması gerekiyor.

Haber 25-06-2022 08:28

Mutfağınızın baş köşesinde bulunması gereken Samsung Mikrodalga Fırın ve benzersiz özellikleri

Mikrodalga fırınlar, mutfaktaki işinizi büyük oranda kolaylaştıran ürünlerin ilk sırasında yer alıyor. En çok satın alınanların başında ise birçok farklı özelliği ve fonksiyonu ile Samsung MS23F300EEK Mikrodalga Fırın bulunuyor. Siz de bu ürünün özelliklerini merak ediyorsanız birlikte Samsung Mikrodalga Fırın incelemesinin ayrıntılarına ve benzer ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 26-05-2022 15:11

Kurabiyelerinizin lezzetine lezzet katacak etkili öneriler

Doğru kurabiye kıvamını tutturmak oldukça zorlu olabiliyor. Evde yapılan kurabiyelerin dışarıdaki gibi olmadığını düşünüyorsanız bu önerileri duymamışsınız demektir. Doğru teknikleri geliştirerek kurabiyelerinizi bambaşka bir forma ulaştırarak çok lezzetli hale getirebilirsiniz. Bu yöntemler ile evde yapacağınız kurabiyeler pastanelerdekinden çok daha leziz olacak.

Yemek 18-05-2022 15:47

Daha neler göreceğiz! Yapay zekalı mikrodalga fırın insan öldürmeye çalıştı

Lucas Rizzotto isimli bir adam, çocukluktaki hayali arkadaşı mikrodalga fırını yapay zeka kullanıp gerçeğe dönüştürmek istedi. Ancak işler son derece korkunç bir hal aldı. Yapay zeka, Lucas Rizzotto'yu 20 yıl kendisini unuttuğu için öldürmeye teşebbüs etti.

Haber 22-04-2022 14:36

Mutfakların kurtarıcısı mikrodalgadan uzak durması gereken yiyecek ve içecekleri biliyor musunuz?

Mikrodalga fırın, pratik bir şekilde yemekleri ısıtmaya yardımcı olan teknolojik bir ürün. Yaydığı yüksek radyasyon sebebiyle sık kullanım için uygun olmamasının yanı sıra içine konulmaması gereken yiyecek ve içecekler de bulunuyor. Dikkat edilmediğinde patlamaya, hatta yangınlara neden olabilen bu yiyecek ve içeceklerin neler olduğunu birlikte inceleyelim.

Yemek 18-02-2022 12:44

Ocağa gerek yok: Mikrodalgada yapılabilecek 3 pratik atıştırmalık

İşten, okuldan geldiğinizde, oldukça yorucu bir günün ardından evinize döndüğünüzde bir de yemek pişirmekle uğraşmak istemiyor olabilirsiniz. Bu durumda hafif bir şeylerle geçiştirmek için pratik atıştırmalıklar yapmak en iyi çözüm olabilir. Peki mikrodalga kullanarak pratik lezzetler yapılabilir mi?

Yemek 07-02-2022 13:10

Mikrodalga fırınlar sandığınız kadar masum değil: Bunları asla mikrodalgaya atmayın

Mikrodalga fırınlar, yemekleri şipşak ısıttığı için günümüzde her evde kullanılıyor. Evlerinizin vazgeçilmezi olan bu küçük fırınları kullanırken çok dikkatli davranmalısınız. Bazı ürünleri mikrodalgada kullanmak oldukça sakıncalı! Bu ürünler mikrodalga ile bir araya gelirse istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Mikrodalgada ısıtılması doğru olmayan şeylerin neler olduğunu araştırdık.

Yemek 29-12-2021 09:53

Yemeklerinizi anında ısıtan en büyük yardımcınız mikrodalga fırın çeşitleri

Pratiklikte çığır açan mikrodalga fırınlar mutfakların vazgeçilmezi haline geldi. Doğal olarak da farklı özelliklerdeki fırınlar arasından seçim yapmak zorlaştı. Mikrodalga fırın alırken nelere dikkat etmeli? Buz mu çözsün, yemek mi pişirsin yoksa ısıtma mı yapsın? Gelin, aklınızdaki soruları birlikte inceleyelim.

Yemek 11-10-2021 21:58

Mikrodalga fırının farklı kullanım alanları sizi çok şaşırtacak! Rimel, limon...

Mutfaktaki en büyük yardımcılarımızdan biri olan mikrodalga fırını hepimiz yemekleri ısıtmak ya da yiyeceklerin buzunu çözdürmek için kullanıyoruz. Diğer yandan mikrodalga fırının işimize yarayacak çok farklı kullanım alanları da bulunuyor. Bu kullanım alanlarını duyunca çok şaşırabilirsiniz. İşte mikrodalga fırının farklı kullanım alanları...

Kadin 04-10-2021 19:53

Nar gibi kızaran bütün tavuk tarifi! Tıpkı fast food restoranlarındaki gibi olacak

Sadece bir erkeğin değil tüm insanların kalbine giden yol aslında midesinden geçer. Mutfakta harikalar yaratmak için tüm gününüzü harcamanıza gerek yok. Sadece birkaç tüyo ile son derece lezzetli yemekler ortaya çıkartabilirsiniz. Dışı nar gibi kızarmış, içi sulu tavuk pişirmeye hazır mısınız?

Yemek 17-09-2021 17:45

Mikrodalgada ısıtılmaması gereken 7 gıda ürünü! Tekrar ısıtınca zehirliyor

1940 yılında tesadüfen icat edilen mikrodalga, günümüzde evlerin en pratik mutfak gereçlerinden biridir. Bu mekanizma, pişirme ve yeniden ısıtma için kolaylık anlamına gelse de, ne pahasına olursa olsun mikrodalgada pişirmekten kaçınmanız gereken belirli yiyecek türleri vardır.

Yemek 01-06-2021 17:18