Mongol The Rise Of Genghis Khan Haberleri

CENGİZ HAN DESTANI KONUSU VE OYUNCULARI! Cengiz Han Destanı film konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Cengiz Han Destanı (Mongol: The Rise of Genghis Khan) filmi ile ilgili aramalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Tadanobu Asano ve Honglei Sun'un başrolde olduğu dram, macera ve biyografi tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Cengiz Han Destanı film konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Magazin 2023-10-07 19:20:45

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Maymunlar Cehennemi Başlangıç nerede çekildi? 17 Eylül Kanal D yayın akışı

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Rise Of The Planet Of The Apes) filmi ile ilgili aramalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. James Franco ve Andy Serkis'in başrolde olduğu aksiyon ve macera tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Maymunlar Cehennemi Başlangıç nerede çekildi? Kanal D yayın akışı

Magazin 2023-09-17 19:06:45

Efsanenin Yükselişi konusu nedir? Efsanenin Yükselişi (Rise of The Legend) oyuncuları kimler? 26 Ağustos Kanal D yayın akışı

Efsanenin Yükselişi (Rise of The Legend) ile ilgili araştırmalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Sammo Kam-bo Hung ve Eddie Peng'in başrolü paylaştığı film Universal Pictures, EDKO Film ve China Film Group Corporation yapım imzalı. Filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Efsanenin Yükselişi konusu nedir? Efsanenin Yükselişi (Rise of The Legend) oyuncuları kimler? 26 Ağustos Kanal D yayın akışı

Magazin 2023-08-26 18:52:46

Maymunlar Cehennemi Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Maymunlar Cehennemi Başlangıç filminin konusu ve oyuncuları

Dünyada büyük ses getiren Maymunlar Cehennemi görsel efektleri ve senaryosu ile merakla takip edilen bir seri. Orijinal adı Rise of the Planet of the Apes olan, yönetmenliğini Rupert Wyatt tarafından gerçekleştirilen yapım yılı 2011 olan film bilim kurgu, aksiyon türünde vazgeçilmez eserler arasında yer alıyor. Serinin en son filmi olan "Maymunlar Cehennemi: Başlangıç", bu akşam Kanal D'de ekranlara geliyor. Peki Maymunlar Cehennemi Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Magazin 2023-04-07 19:12:30

Maymunlar Cehennemi Başlangıç konusu ne? Maymunlar Cehennemi Başlangıç filminin oyuncuları kim? Kaç yılında çekildi?

Maymunlar Cehennemi Başlangıç filminin konusu, 12 Haziran 2022 Pazar günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Rupert Wyatt'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin orijinal adı Rise of the Planet of the Apes'tır. Peki Maymunlar Cehennemi Başlangıç konusu ne? Maymunlar Cehennemi Başlangıç filminin oyuncuları ve yapım yılı ile ilgili ayrıntılar haberimizde...

Trend 12-06-22 18:59

‘Transformers: Rise Of The Beasts’ filminden beklenen haber geldi! Çekimleri büyük bir hızla başladı

Transformers film serisi tüm dünyada efsane haline gelen bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Serinin yedinci filminin adı ‘Transformers: Rise Of The Beasts’ olarak açıklanmıştı. Sevenlerinin büyük bir merakla beklediği filmden sevindiren haber geldi. Filmin çekimleri büyük bir hızla başladı.

Trend 23-06-21 17:48

54 adet oyun sadece 76 TL’den satılıyor

Square Enix dünyada yaşanan koronavirüs pandemisiyle oyunlarını %95’lik indirimle satarak mücadele ediyor. Satılan oyunlar arasında yok yok. Rise of the Tomb Raider mı dersiniz,  Thief Gold mu istersiniz ya da Deus Ex: Mankind Divided. Bu gibi oyunlardan ve ek paketlerden oluşan bir liste hazırlanmış ve Steam üzerinden satışa sunuluyor.

Haber 11-05-20 09:24

Star Wars: The Rise of Skywalker liderliği bırakmadı (3- 5 Ocak 2020 ABD Box Office rakamları)

Star Wars serisinin son filmi Star Wars: The Rise of Skywalker’ın ABD’deki liderliği sürüyor. ABD Box Office rakamlarına göre; vizyondaki üçüncü hafta sonunu geride bırakan film, bir önceki hafta sonuna göre düşüş göstermiş olsa da 33,74 milyon dolar hasılatıyla gişe listesinin zirvesini kaptırmadı.

Magazin 06-01-20 14:12

Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi liderliği bırakmıyor (ABD Box Office)

Ülkemizde liderliğe yükselemeyen Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi (Star Wars: The Rise of Skywalker), ABD’deki ikinci haftasında da gişe listesinin birinci sırasında yer aldı.

Trend 30-12-19 15:24

Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi'nin gişe hasılatı üçlemenin diğer filmlerinin gerisinde kaldı

Star Wars serisinin merakla beklenen son filmi The Rise of the Skywalker, gösterime girdiği geçen hafta sonunda 374 milyon dolarlık bir hasılat elde etti. Film, Aralık ayının en iyi gelirlerinden birini elde etse de üçlemenin diğer filmlerinden geride kaldı.

Haber 23-12-19 15:16

Star Wars'un yönetmeni J.J. Abrams'dan eleştirilere şaşırtıcı yanıt: Haklılar

Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi (Star Wars: The Rise of Skywalker) filmiyle serinin hayranları tarafından topa tutulan yönetmen J.J. Abrams, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Yönetmen, "Yıldız Savaşları konusunda nasıl herkesi memnun edebilirsiniz?" dedi.

Trend 23-12-19 14:47

Star Wars: The Rise of Skywalker ne kadar izlendi? İşte izlenme rakamları

Star Wars üçlemesinin son filmi Star Wars: The Rise of Skywalker vizyona girdiği ilk hafta sonunda en yakın rakibini 7'ye katlasa da, üçlemenin ilk iki filminin gerisinde kaldı. İşte 20-22 Aralık 2019 ABD Box Office rakamları…

Trend 23-12-19 12:04

Star Wars hayranları sinema salonu önünde kamp kurdu

Star Wars serisinin son filmi Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi'nin (Star Wars: The Rise of Skywalker) galası öncesi serinin hayranları sokakları istila etti.

Trend 17-12-19 10:46

Star Wars: The Rise of Skywalker filmi için epilepsi hastalarına uyarı

Star Wars: The Rise of Skywalker (Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi) için Disney, epilepsi hastalarını uyararak alternatif seyretme şekli önerdi.

Trend 10-12-19 17:07

Star Wars: Skywalker'in Yükselişi (The Rise of Skywalker) filminden Mynet’e Türkçe altyazılı özel klip

Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi’nden (Star Wars: The Rise of Skywalker) serinin hayranlarını heyecanlandıracak Mynet’e özel Türkçe altyazılı yeni bir klip ve kareler yayınlandı. Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi (Star Wars: The Rise of Skywalker), 20 Aralık'ta sinemalarda.

Trend 09-12-19 15:31

Star Wars: Skywalker'in Yükselişi'nden (The Rise of Skywalker) yeni tanıtım

20 Aralık'ta seyirciyle buluşacak olan Star Wars efsanesinin son bölümü The Rise of Skywalker'dan (Skywalker'in Yükselişi) biletlerin satışa çıktığını duyuran yeni bir tanıtım yayınlandı.

Trend 02-12-19 16:16

Star Wars: Skywalker'ın Yükselişinden yeni kareler geldi

Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi’nden (Star Wars: The Rise of Skywalker) serinin hayranlarını heyecanlandıracak yeni kareler yayımlandı.

Trend 30-09-19 13:34

Star Wars: The Rise of Skywalker'dan heyecan dolu fragman

Star Wars üçlemesinin son filmi olan Star Wars: The Rise of Skywalker’dan heyecan dolu fragman yayınlandı.

Trend 27-08-19 12:31

Keri Russell’dan Star Wars açıklaması

Star Wars evrenine yeni giriş yapan ödüllü oyuncu Keri Russell, Star Wars: The Rise Of Skywalker filminin senaryosunu okurken gözyaşlarına hakim olamadığını söyledi.

Trend 26-06-19 08:14

2019: Rage 2'nin Rise of the Ghosts genişlemesi bu yıl içinde geliyor!

E3 2019 Bethesda sunumunda Rage 2 için geliştirilen ilk genişleme olan Rise of the Ghosts tanıtıldı.

Trend 10-06-19 18:00

Star Wars: The Rise of Skywalker kamera arkası görüntüleri yayınlandı!

Star Wars devam üçlemesinin üçüncü ve son halkası olan Star Wars: The Rise of Skywalker filminin vizyona girişi merakla bekleniyor.

Trend 29-05-19 12:12

Hearthstone Rise of The Mech etkinliği başlıyor

Blastmaster Boom, Hearthstone’un 3 Haziran’da başlayacak olan Rise of the Mech etkinliğinde cephanesini ve en sevdiği oyuncaklarını güncellemek için sahalara geri dönüyor.

Trend 22-05-19 17:20

Dead Cells Rise Of The Giant DLC, önümüzdeki hafta çıkıyor

Dead Cells’in ücretsiz olarak duyurulduğu Rise of the Giant DLC’si, Switch platformu için önümüzdeki hafta piyasaya çıkacak.

Trend 19-05-19 22:16

The Dalaran Heist'in ilk iki bölümü yayınlandı

Dalaran Muhafızları (The Defenders of Dalaran) tüm Hearthstone oyuncuları için bir yakalama emri çıkarttı (APB). Blizzard Entertainment’ın ücretsiz dijital kart oyunu Hearthstone’un geçtiğimiz ay yayınlanan yepyeni genişleme paketi Rise of Shadows‘ta oyuncular, kartlarını dünyanın ilk ve tek yüzü olmasa da bıyık bükebilen kriminal dehası Başhırsız Rafaam ve etrafına topladığı kötülükler çetesi League of E.V.I.L’dan yana oynamaya başlamıştı.

Trend 17-05-19 15:08

Hearthstone’un The Dalaran Heist’i hakkında detaylı bilgi!

Blizzard ile Hearthstone'a yeni eklenecek paketleri Rise of Shadows: The Dalaran Heist hakkında konuştuk. Oyun tasarımcılarından bizzat bilgi aldık.

Trend 13-05-19 09:57

Pakistan may go to IMF but will seek other options first - PM

Prime Minister Imran Khan said on Sunday that Pakistan might need to return to the International Monetary Fund to address its mounting balance of payments crisis but would seek funding from friendly countries first, The New York Times reported.

Haber 09-10-18 00:05

Shadow of the Tomb Raider inceleme

Hatırlayacağınız gibi yapımcılar, 2013’teki oyunla seriye yeni bir başlangıç getirmiş, daha önce pek tanık olmadığımız genç ve tecrübesiz Lara Croft’un nasıl da güçlü bir savaşçıya dönüştüğünü gözler önüne sermişti. Sonrasında Rise of the Tomb Raider geldi ve şimdi de Shadow of the Tomb Raider’a merhaba dedik. Baştan belirtmemiz gerekirse, bu yeni yapımın oynanış mekanikleri ve görselliği bakımından önceki 2 oyuna kıyasla çok büyük farkları bulunmuyor. Tahmin edeceğiniz üzere hikâye kaldığı yerd

Haber 03-10-18 09:25

Temperature to increase significantly in Turkey in 30 years

 Temperature in Istanbul, Turkey’s most populous city, might increase to as high as 45 degrees Celsius and sea level in the city is “likely to rise after 2050” due to the adverse effects of climate change, according to Prof.

Haber 19-03-18 16:09

Rise of the Tomb Raider PC gereksinimleri belli oldu!

Ve karşınızda Rise of the Tomb Raider’ın PC versiyonun sistem gereksinimleri!

Haber 10-01-16 09:32

Sharp Rise In Drug Addiction In Turkey’S Southeastern Province

- In western province of Manisa, the Provincial Directorate of Public Health announced that among the 7,648 registrations to Alcohol

Yurthaber 18-09-15 13:17

Association Expects Rise In Number Of Mobile Phones Purchased Abroad After Tax Raise

- An expected increase of the customs tax on mobile phones in Turkey will cause a rise of mobile phones

Yurthaber 05-08-15 09:16

Earlier Intervention Could Have Prevented The Rise Of Isıl, Turkish Pm Tells Cnn

- The power vacuum resulting from the atrocities of Syrian President Bashar al-Assad’s regime and a lack of international response

Yurthaber 29-07-15 07:47
pkk

Demand For Gyms Low In Turkey Despite Rise In Supply

- The number of gyms has been rising rapidly in Turkey, but the number of gym members is quite low

Yurthaber 24-07-15 08:18

Istanbul Five-Star Hotel Managers Worry About Oversupply

- A dramatic rise in the number of five-star hotels in Turkey’s biggest cities, especially in Istanbul, has pushed hotels

Yurthaber 21-07-15 08:04

Turkish Tourism Sector Expects Dramatic Rise In Domestic Tourists After Ramadan

- Tourism sector representatives have pinned their hopes on a potential post-Ramadan rise in the number of domestic tourists with

Yurthaber 07-07-15 15:55

Fitch: Turkish Corporates Most Exposed To Fx Risk

- Turkish corporates were the most exposed among EMEA emerging markets to the risks of a rise in US interest

Yurthaber 07-07-15 11:23

Turkish Airlines’ Passenger Numbers Rise 8.7 Percent In First Five Months

- The total number of passengers carried by Turkish Airlines increased by 8.7 percent in the first five months of

Yurthaber 15-06-15 13:43

Curtain Set To Rise On Istanbul Opera Festival

- The 6th International Istanbul Opera Festival, organized by the General Directorate of State Opera and Ballet, will open on

Yurthaber 08-06-15 09:59

Rise of the Tomb Raider’dan yeni görüntüler

Bu yılın son aylarında Xbox kullanıcılarının beğenisine sunulması beklenen Rise of the Tomb Raider’dan yeni görüntüler oyun dünyasıyla paylaşıldı.

Haber 20-05-15 08:35

Household Tourism Spending Rise Sixfolds Number Of Overnights

- Domestic tourism spendings rose by 22.7 percent in 2014, sixfolding the number of overnights rose by 3.3 percent over

Yurthaber 06-05-15 11:55

Tensions Rise Across Turkey Ahead Of June 7 Election

- Tensions between the country’s political parties were on the rise across Turkey on May 3, with just over one

Yurthaber 05-05-15 07:59

Turkey's Death Rate And Infant Mortality Rise In 2014

- Turkey's crude death rate rose in 2014, reaching back to 2011 levels, due to the high increase of the

Yurthaber 29-04-15 11:21

Oil Prices Rise On Lower Drilling, Chinese Economic Stimulus

- Oil prices continue to rise, on the data showing the drop in the number of US drilling wells for

Yurthaber 20-04-15 09:25

propositions Such As The 'genocide' Motion Will Give Rise To Enmity Against Turks And Muslims

- Turkish Prime Minister Ahmet Davutoğlu has warned that decisions like the European Parliament’s motion calling the mass killings of

Yurthaber 17-04-15 15:37

Turkey's Total Fertility And Number Of Live Births Rise In 2014

- Thi number of live births and total fertility rate in Turkey rose in Turkey in 2014, according to the

Yurthaber 17-04-15 12:00

Doğan Rules Out Speculation Claims

- Doğan Holding has denied claims that it profits from the rise of the dollar exchange rate in Turkey, stressing

Yurthaber 11-03-15 12:25

Dollar Surges Despite Central Bank's New Moves

- Dollar continues to rise against lira, despite new moves of the Central Bank of Turkey, to stop the weakening

Yurthaber 10-03-15 13:50

Retail Turnover Rise Doubles Volume Increase In November

- Retail sector turnover rose by 8.5 percent in Ndvember on annual basis, more than double of the 3.8 percet

Yurthaber 08-01-15 11:15

Tomb Raider anlaşması Sony’i şaşırttı

Microsoft’un geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamayla Rise of the Tomb Raider’ın Xbox’a özel olacağını duyurması, Sony’i de şaşırtmış gibi görünüyor.

Haber 27-08-14 08:38