Onur Büyüktopçu Haberleri Ve Son Dakika Onur Büyüktopçu Haberleri

Onur Büyüktopçu Haberleri Ve Son Dakika Onur Büyüktopçu Haberleri

24 Nisan 1982 yılında İstanbul'da doğan Onur Büyüktopçu oyuncu, cast direktörü ve menajerdir.

Babası Çankırılı, annesi göçmendir. 18 yaşına kadar izmirde yaşayıp eğitim gören Büyüktopçu dil ve tiyatro okulu için İngiltere'ye gitti. Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı.

2003 yılında "Lise Defteri" dizisinde Yusuf karakteri ile oyunculuğa ilk adımını attı. Yabancı damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyunculuk yaptı.

2015 - 2017 yıllarında Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Koray karakteri ile büyük başarı yakaladı. 2017 - 2019 yıllarında Tv8 de Yemekteyiz, 2019 yılında Show Tv de Damat Bayıldı adlı yarışmada sunuculuk yaptı. 2020 yılında Gelinim Mutfakta ve Çarkıfelek yarışmalarının sunuculuğunu yaptı. Gelinim Mutfakta yarışmasını 4 ay sunduktan sonra ayrıldı ve yerini Seda Sayan'a devretti.

Onur Büyüktopçu Haberleri

Yerine Seda Sayan getirilmişti! Onur Büyüktopçu'nun Gelinim Mutfakta itirafı olay oldu! 'Ayak kaydırma...'

Fatih Ürek'in ardından 2020 yılında Gelinim Mutfakta programını sunmaya başlayan ve ani bir şekilde programdan ayrılan Onur Büyüktopçu'dan yıllar sonra önemli bir itiraf geldi. Büyüktopçu programdan kovulduğunu söylerek "Ayak kaydırma muhabbetleri falan oldu." dedi.

Magazin 11-10-2023 10:36

Yemekteyiz'in efsane sunucusu Onur Büyüktopçu isyan etti! Fırça fırlatanlar, oyuncu dövenler ekranda

Kiralık Aşk dizisinde hayat verdiği Koray karakteriyle hafızalara kazınan ve Yemekteyiz’i bir dönem sunan Onur Büyüktopçu bir süredir ekranlardan uzak. Kendisine televizyon programlarından oyunculuk ve sunuculuk teklifi gelmemesine isyan eden Büyüktopçu zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Magazin 19-08-2023 11:21

Onur Büyüktopçu'yu görenler tanıyamadı! Yeni imajı gündem oldu

Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı 'Koray' karakteriyle büyük beğeni toplayan ve ardından Yemekteyiz programının sunuculuğunu üstlenen Onur Büyüktopçu'nun son halini görenler tanıyamadı. 40 yaşındaki oyuncu ve sunucu Büyüktopçu'nun yeni imajı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-03-2023 17:00

Onur Büyüktopçu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Seda Sayan'dan darbe yediği iddia edilmişti! Onur Büyüktopçu 2. Sayfa'da!

Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz ve Gelinim Mutfakta yarışmalarını Seda Sayan'a kaptırmıştı. Ünlü isim, basında yer alan iddialar sonrası, Seda Sayan'ın "Mutlu yıllara sağlıkla inşallah kardeşim" mesajına yanıt vermemesi nedeniyle gündem olmuştu. Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Koriş karakteriyle bilinen ünlü oyuncu, 15 Aralık 2022 Perşembe günü 2. Sayfa magazin programına konuk oluyor. Peki, Onur Büyüktopçu kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Onur Büyüktopçu şu an ne yapıyor?

Magazin 15-12-2022 09:06

Onur Büyüktopçu

Onur Büyüktopçu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Onur Büyüktopçu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kiralık Aşk'ın Koriş'i Onur Büyüktopçu'dan olay çıkış! Yetersizsiniz

Onur Büyüktopçu, 2015-2017 yılları arasında yayınlanan Kiralık Aşk adlı komedi, aşk dizisinde Koriş rolüne hayat verdi. Bu rol ile tanınan Onur Büyüktopçu sonrasında sunuculuk alanında da kendisini gösterdi. Dizi piyasasıyla ilgili şaşırtan çıkışta bulunan ünlü oyuncu, 'Yetersizsiniz' dedi.

Magazin 18-05-2022 15:24

Atın üstündeki pozları binlerce beğeni almıştı! Çarkıfelek'in sunucusu Emel Özkızıltaş'ın asıl mesleği bakın neymiş...

Emel Özkızıltaş Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Bugün Ne Giysem?' programıyla dikkat çekmiş ve farklı zamanlarda Mehmet Ali Erbil ile Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Çarkıfelek programının sunuculuğunu yaparak ününe ün katmıştı. Instagram'da da oldukça aktif olan Emel Özkızıltaş'ın asıl mesleği şaşırttı.

Magazin 21-12-2021 14:03

Çarkıfelek'in sunucusu Emel Özkızıltaş bakın kim çıktı! Pozları Instagram'ı salladı

Emel Özkızıltaş, ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Çarkıfelek'in sunuculuğunu yapmıştı. Konuşma tarzı ve enerjik hareketleriyle yarışmada dikkatleri üzerine çeken Emel Özkızıltaş bakın kim çıktı.

Magazin 08-12-2021 10:59

Onur Büyüktopçu annesiyle alışverişte

Önceki gün annesi Ayşe Hanım ile birlikte alışveriş yaparken objektiflere yansıyan oyuncu Onur Büyüktopçu, gazetecilerle sohbet etti. Büyüktopçu, "Çok şükür, annem korona olmadı. Alışverişini bile ben yapıyorum. Aşılarını oldu, o yüzden dikkat ediyoruz" dedi.

Magazin 28-08-2021 15:57

Onur Büyüktopçu isyan etti: Danslarınız, yemekleriniz batsın

Oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, Türkiye'yi üzüntüye boğan yangınlar sürerken, sosyal medyada eğlence paylaşımları yapan arkadaşlarına isyan etti. Büyüktopçu, "Gerçekten bazı tanıyamadığım arkadaşlarım, mahalle yanarken yer aldıkları yerdeler, yazıklar olsun. 3 gündür zor dayandım, 'Karışmayım' dedim. Ama artık yeter, delirttiniz adamı. Danslarınız, yemekleriniz batsın. Allah aşkına beni silin engelleyin" dedi.

Magazin 02-08-2021 02:40

Bergüzar Korel- Halit Ergenç çifti bebeğinin cinsiyetini açıkladı! 'Allah biliyor çok istedim'

Bergüzar Korel yıllar önce ekranlara damgasını vuran 'Binbir Gece' adlı dizi setinde Halit Ergenç ile aşk yaşamaya başlayarak 2009 yılında hayatını birleştirmişti. Uzun yıllardır mutlu evlilikleri devam eden çift geçtiğimiz aylarda üçüncü çocuklarının müjdesini vermişti. İki çocuk annesi ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile çocuğunun cinsiyetini açıkladı.

Magazin 15-06-2021 14:40

Onur Büyüktopçu ve Seda Sayan arasında neler oluyor?

TV8'de yayınlanan Yemekteyiz ve Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfak'ta yarışmalarının sunuculuğunu üstlenen Onur Büyüktopçu'nun işine devam ettiği dönemlerde Seda Sayan ile anlaşma sağlanmıştı. İki projesi de elinden alındığı konuşulan Onur Büyüktopçu, Seda Sayan'ın iyi yıl dileğine karşılık vermedi.

Magazin 02-01-2021 13:48

Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? Bu hafta kim elendi? 9 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta'da kazanan ve elenen yarışmacılar

Kanal D'de ekranlarında izleyicilerle buluşan Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasının 9 Ekim Cuma günü yayınlanan hafta finalinde elenen ve hafta birincisi olan yarışmacılar belli oldu. Gelinler 5 altın bilezik için en iyi tabağı çıkarmaya çalıştı. En düşük puanı alan yarışmacı yarışmaya veda etti. Peki Gelinim Mutfakta'da hafta birincisi günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'dan kim elendi? İşte 9 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta sonuçları

Magazin 09-10-2020 19:19

Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? Bu hafta kim elendi? İşte 25 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta'da kazanan ve elenen yarışmacılar

Kanal D'de ekrana gelen ve Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasının 25 Eylül Cuma günü yayınlanan hafta finalinde elenen ve hafta birincisi olan yarışmacılar belli oldu. Gelinler 5 altın bilezik için en iyi tabağı çıkarmaya çalıştı. En düşük puanı alan yarışmacı ise yarışmaya veda etti. Peki Gelinim Mutfakta'da hafta birincisi günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'dan kim elendi? İşte 25 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta sonuçları.

Magazin 25-09-2020 21:01

Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor? Onur Büyüktopçu'nun Gelinim Mutfakta heyecanı

Kanal D’nin 3'üncü sezonu ile ekrana gelecek yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın sunucusu Onur Büyüktopçu, yeni sezon heyecanını paylaştı. Sunucu, "Ekranları yemeğe, heyecana ve eğlenceye doyuracağız" dedi. Peki Onur Büyüktopçu'nun sunacağı Gelinim Mutfakta'nın yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte yayın tarihi.

Magazin 13-09-2020 20:40

Gelinim Mutfakta ne zaman başlıyor? Onur Büyüktopçu ile Gelinim Mutfakta'nın yeni sezon yayın tarihi değişti

Kanal D'de ekrana gelen yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni sezonu sürpriz değişiklikle açıyor. Gelinim Mutfakta'nın sunucusu Fatih Ürek yarışmadan ayrılırken yerine ise ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu geldi. Onur Büyüktopçu'nun sunacağı Gelinim Mutfakta'nın yeni sezon yayın tarihi de belli oldu.

Magazin 07-09-2020 02:29

Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor? Onur Büyüktopçu ile Gelinim Mutfakta'nın yayın tarihi açıklandı

Kanal D'de ekrana gelen yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni sezonu sürpriz değişiklikle açıyor. Gelinim Mutfakta'nın sunucusu Fatih Ürek yarışmadan ayrılırken yerine ise ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu geldi. Onur Büyüktopçu'nun sunacağı Gelinim Mutfakta'nın yeni sezon yayın tarihi de belli oldu.

Magazin 31-08-2020 01:55

Gelinim Mutfakta'da Fatih Ürek gitti! Gelinim Mutfakta'yı Onur Büyüktopçu sunacak

Geçtiğimiz sezon Fatih Ürek'in sunduğu Gelinim Mutfakta yeni sezonda yeni sunucuyla ekranlara gelecek. Gelinim Mutfakta'yı yeni sezonda Seda Sayan'ın sunacağı konuşuluyordu ancak yeni sunucu Onur Büyüktopçu oldu.

Magazin 29-08-2020 08:38

Seda Sayan 'Yemekteyiz' yorumuna çıldırdı! Onur Büyüktopçu yorumuna ağzını bozdu

Seda Sayan O Ses Türkiye ve Yemekteyiz programlarını bırakınca olay oldu. Sayan Yemekteyiz programını Onur Büyüktopçu'dan devralmış, ama herkes ünlü şarkıcının, oyuncuyu işinden ettiğini söylemişti. Sayan, aynı konu hakkında yorum yapan takipçisine küfürle cevap verdi.

Magazin 04-06-2020 09:14

Onur Büyüktopçu kimdir? Çarkıfelek sunucusu Onur Büyüktopçu kaç yaşında ve nereli? İşte hayat hikayesi

Ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, Çarkıfelek yarışmasının yeni sunucusu oldu. Kanal D'nin ekran klasiği yarışması Çarkıfelek yeni bölümleriyle bayramda yeniden yayınlanmaya başladı. Kiralık Aşk dizisindeki Koriş karakteriyle hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz ve Damat Bayıldı'nın ardından bu defa ise Çarkıfelek'i sunmaya başladı. Peki Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Çarkıfelek sunucusu Onur Büyüktopçu hakkında merak edilenler.

Magazin 24-05-2020 21:41

Çarkıfelek'in yeni sunucusu hangi ünlü isim oldu?

Yeni sunucusuyla ekrana gelecek olan Çarkıfelek'ten ilk tanıtım... Kanal D’nin efsane programı Çarkıfelek, yeni sunucusu ve yeni bölümleriyle bayram ekranında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor...

Magazin 15-05-2020 12:10

Onur Büyüktopçu: Kendi b.kunuzda boğulun

Sunucu Onur Büyüktopçu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Göltürkbükü'nde yaşanan köpek katliamı hakkında sert ifadeler içeren bir paylaşımda bulundu.

Magazin 26-02-2020 16:08

Onur Büyüktopçu’dan olay sözler: Ne pis bir dünyaymış, bilseydim girmezdim!

Yemekteyiz'de sunuculuk yaparken bir anda bırakan ve hayranlarını üzen Onur Büyüktopçu katıldığı canlı yayında olay açıklamalar yaptı. Onur Büyüktopçu açıklamasında "ünlüler dünyası ne kadar pis bir dünyaymış" dedi.

Magazin 13-02-2020 13:37

Yemekteyiz’in eski sunucusu Büyüktopçu: Kimse bana ‘bu başka formattır’ demesin

Onur Büyüktopçu, Zuhal Topal'la Sofrada programının eskiden sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz'in formatını birebir kopyaladığını belirterek, "Masa düzenine kadar, kamera açılarına kadar aynı. Bana da kalkıp kimse 'Bu başka formattır' demesin" dedi.

Magazin 17-01-2020 16:52

Seda Sayan'dan Onur Büyüktopçu açıklaması: Ekmekle oynama söz konusu değil…

Seda Sayan, kendisinden önce Yemekteyiz'i sunan Onur Büyüktopçu'yu sahnesinde ağırlayarak, ''Herkes sanıyor ki; ben geldim ve Onur işinden oldu. Asla böyle bir şeyi kabul etmiyoruz. Yemekteyiz'in gerçek ve en güzel yüzü odur" dedi.

Magazin 22-12-2019 12:44

Onur Büyüktopçu’dan Damat Bayıldı cevabı!

Oyuncu Onur Büyüktopçu, Instagram hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı. Büyüktopçu, kendisine yöneltilen sorulara büyük bir içtenlikle yanıt verirken yeni projesi Damat Bayıldı'nın neden kısa ömürlü olduğuna dair bir soruyu da yanıtsız bırakmadı.

Magazin 20-11-2019 09:42

Onur Büyüktopçu'dan canlı yayında bomba itiraf

Oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Daha önce Yemekteyiz'de sunuculuk yapan ve bu sezon programı bırakan Onur Büyüktopçu itirafıyla olay oldu.

Trend 30-10-2019 13:37

Onur Büyüktopçu’nun macerası iki ay bile sürmedi

Sunucu Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz programındaki yerini Seda Sayan'a bırakmış ve yeni bir kanalda Damat Bayıldı adlı programa başlamıştı.

Magazin 16-10-2019 14:48

Yemekteyiz'i bırakıp Show TV'ye geçmişti! Onur Büyüktopçu hakkında flaş gelişme

Tv8'de yayınlanan Yemekteyiz'deki yerini Seda Sayan'a kaptıran Onur Büyüktopçu'nun, Show TV'deki Damat Bayıldı programı hakkında kısa bir süre süre sonra final kararı verilmesi bekleniyor.

Magazin 18-09-2019 09:45

Damat Bayıldı'da kim birinci oldu? İşte Onur Büyüktopçu ile Damat Bayıldı'nın kazanan ailesi

Show TV'de yayınlanan ve Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Damat Bayıldı yarışmasında ilk hafta sona erdi. Damat Bayıldı'nın 30 Ağustos Cuma yayınlanan final bölümünde bir aile altınların sahibi oldu. Peki Damat Bayıldı ilk haftasında kim birinci oldu?

Magazin 31-08-2019 02:05

Onur Büyüktopçu'dan Damat Bayıldı açıklaması! Damat Bayıldı nasıl bir yarışma, kuralları neler?

Show TV'nin merakla beklenen yeni programı 'Damat Bayıldı'nın sunucusu Onur Büyüktopçu programı hakkında açıklamalarda bulundu. Peki Damat Bayıldı ne zaman başlıyor? İşte yarışmadan bilgiler ve kuralları

Magazin 26-08-2019 01:39

Onur Büyüktopçu'dan Seda Sayan açıklaması

Uzun süredir Yemekteyiz programını sunmakta olan Onur Büyüktopçu, yeni sezonda koltuğunu Seda Sayan’a bırakmıştı. Büyüktopçu programı bırakmasıyla ilgili ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

Magazin 25-08-2019 11:07

Onur Büyüktopçu Damat Bayıldı ile şaşırtacak! Damat Bayıldı ne zaman başlıyor?

Onur Büyüktopçu'nun sunduğu yeni yarışma programı Damat Bayıldı ekrana gelmek için gün sayıyor. Yemekteyiz'den ayrılan Onur Büyüktopçu bu defa gelinler ve kayınvalideleri yarıştıracak. Bir damat ise günün kazanan ismini belirleyecek. Peki Damat Bayıldı ne zaman başlıyor? Kuralları neler? İşte Damat Bayıldı 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihi.

Trend 21-08-2019 01:07

Damat Bayıldı ne zaman yayınlanacak? Onur Büyüktopçu ile Damat Bayıldı 1. bölüm fragmanı izle!

Yemekteyiz programından ayrılan Onur Büyüktopçu'nun Show TV'de sunacağı yeni yarışma Damat Bayıldı'nın yayın tarihi belli oldu. Birbirinden renkli yarışmacıların büyük ödül için mücadele edeceği Damat Bayıldı'da kayınvalideler ve gelinler yarışacak. Peki Damat Bayıldı ne zaman başlıyor? İşte 1. bölüm fragmanı.

Magazin 16-08-2019 01:50

Damat Bayıldı ne zaman başlıyor? Onur Büyüktopçu ile Damat Bayıldı nasıl bir yarışma?

TV8'de iki sezon Yemekteyiz programını sunan Onur Büyüktopçu, Show TV'ye transfer oldu. Yeni sezonda gelin, kayınvalide ve damatları yarıştıracak olan Onur Büyüktopçu ile Damat Bayıldı'dan yeni fragman yayınlandı. Peki Damat Bayıldı ne zaman yayınlanacak? İşte Damat Bayıldı yarışmasının detayları.

Magazin 06-08-2019 00:25

Onur Büyüktopçu ile Damat Bayıldı ne zaman başlıyor? Damat Bayıldı'dan yeni fragman

TV8'de yayınlanan Yemekteyiz yarışmasından ayrılan sunucu Onur Büyüktopçu, yeni sezonda Show TV'de ekrana gelecek olan Damat Bayıldı isimli programı sunacak. Büyüktopçu'nun merakla beklenen programı Damat Bayıldı'dan yeni fragman da yayınlandı.

Magazin 30-07-2019 01:19

Onur Büyüktopçu, Damat Bayıldı için imaj değiştirdi! İşte yeni programdan ilk tanıtım!

Yemekteyiz'den ayrılan ünlü sunucu ve oyuncu Onur Büyüktopçu, Show TV'de yayınlanacak olan Damat Bayıldı için imaj değiştirdi. Büyüktopçu'nun yeni programından ilk tanıtım da yayınlandı.

Trend 13-07-2019 01:08

Yemekteyiz'den ayrılan Onur Büyüktopçu yeni sezonda hangi kanalda program yapacak?

TV8'de yayınlanan Yemekteyiz'in iki senedir sunuculuğunu yapan Onur Büyüktopçu, sezon finalinde programa veda etmişti. Büyüktopçu yeni kanalını ve programını sosyal medyadan duyurdu.

Magazin 01-07-2019 23:17

Yemekteyiz'in Seda Sayan'lı yeni sezon fragmanı yayınlandı!

TV8'in sevilen programı Yemekteyiz'in sunuculuğuna Onur Büyüktopçu yerine Seda Sayan geldi. Yemekteyiz'in Seda Sayan'lı yeni sezon fragmanı da yayınlandı.

Trend 28-06-2019 02:59

Onur Büyüktopçu'dan Seda Sayan'a Yemekteyiz mesajı

TV 8'de yayınlanan Yemekteyiz programını sunan Onur Büyüktopçu yerine yeni sezonda Seda Sayan'ın geleceği haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Onur Büyüktopçu Seda Sayan'a bakın ne söyledi.

Trend 27-06-2019 09:37

Onur Büyüktopçu'dan Yemekteyiz'e veda paylaşımı

TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz'in sunucusu Onur Büyüktopçu yarışmaya veda etti. Büyüktopçu, Instagram hesabından veda paylaşımı yaptı.

Trend 22-06-2019 02:04

Yemekteyiz'den ayrılan Onur Büyüktopçu'nun yeni kanalı ve programı belli oldu

TV8'de yayınlanan Yemekteyiz yarışmasından ayrılacağını açıklayan Onur Büyüktopçu'nun yeni programı belli oldu.

Trend 16-06-2019 20:47

'Yemekteyiz'de Onur Büyüktopçu devri kapandı! İşte yerine gelen isim...

İlk olarak bir magazin programında dile getirilen ayrılık iddiası oyuncu Onur Büyüktopçu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gerçeğe döndü.

Trend 02-06-2019 14:21

Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? Yemekteyiz 31 Mayıs Cuma sonuçları

Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın birincisi belli oldu. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu ve TV8'de yayınlanan Yemekteyiz'in 27-31Mayıs haftasında ekrana gelen 394. son bölümünde sonuçlar açıklandı. Yemekteyiz'de bu haftaki puanlamaların sonunda ise haftanın birincisi ve 10 bin TL'lik ödülün sahibi olan yarışmacı belli oldu. Final bölümü ise Melek Engin'in evinde çekildi. Peki Yemekteyiz'i kim kazandı? İşte 31 Mayıs Cuma Yemekteyiz sonuçları ve haftanın birincisi.

Magazin 01-06-2019 02:22

Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? Yemekteyiz 24 Mayıs Cuma sonuçları

Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın birincisi belli oldu. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu ve TV8'de yayınlanan Yemekteyiz'in 20-24 Mayıs haftasında ekrana gelen 389. son bölümünde sonuçlar açıklandı. Yemekteyiz'de bu haftaki puanlamaların sonunda ise haftanın birincisi ve 10 bin TL'lik ödülün sahibi olan yarışmacı belli oldu. Final bölümü ise Çiğdem Üregen'in evinde çekildi. Peki Yemekteyiz'i kim kazandı? İşte 24 Mayıs Cuma Yemekteyiz sonuçları ve haftanın birincisi.

Magazin 25-05-2019 02:25

Onur Büyüktopçu'dan Yeşim Gül'e destek!

Geçtiğimiz hafta oyuncu Yeşim Gül'ün sevgilisi Serdar Peçen Gül'ün evinde intihar etmişti. İntiharın ardından Gül hakkında bazı iddialar ortaya atılmıştı. Sunucu Onur Büyüktopçu yakın dostu Yeşim Gül'e sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla destek verdi.

Magazin 20-05-2019 09:18

Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? Yemekteyiz 17 Mayıs Cuma sonuçları

Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın birincisi belli oldu. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu ve TV8'de yayınlanan Yemekteyiz'in 13-17 Mayıs haftasında ekrana gelen 384. son bölümünde sonuçlar açıklandı. Yemekteyiz'de bu haftaki puanlamaların sonunda ise haftanın birincisi ve 10 bin TL'lik ödülün sahibi olan yarışmacı belli oldu. Final bölümü ise Aybike Alev Yanar'ın evinde çekildi. Peki Yemekteyiz'i kim kazandı? İşte 17 Mayıs Cuma Yemekteyiz sonuçları ve haftanın birincisi.

Magazin 18-05-2019 00:04

Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? Yemekteyiz 10 Mayıs Cuma sonuçları

Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın birincisi belli oldu. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu ve TV8'de yayınlanan Yemekteyiz'in 6-10 Mayıs haftasında ekrana gelen 379. son bölümünde sonuçlar açıklandı. Yemekteyiz'de bu haftaki puanlamaların sonunda ise haftanın birincisi ve 10 bin TL'lik ödülün sahibi olan yarışmacı belli oldu. Final bölümü ise Hakan Yayık'ın evinde çekildi. Peki Yemekteyiz'i kim kazandı? İşte 10 Mayıs Cuma Yemekteyiz sonuçları ve haftanın birincisi.

Magazin 11-05-2019 02:40

Jet Sosyete dizisinde Yemekteyiz ve Onur Büyüktopçu sürprizi!

TV8'de ekrana gelen Gülse Birsel imzalı komedi dizisi Jet Sosyete'nin yeni bölümünde Yemekteyiz yarışması ve Onur Büyüktopçu sürprizi yaşanacak.

Trend 16-04-2019 20:25

Onur Büyüktopçu’yu Yemekteyiz programında görenler şoke oldu! O dişler ne öyle?

tv8 ekranlarında Yemekteyiz programını sunan Onur Büyüktopçu, yarışmanın bugün yayınlanan bölümünde dişleri yüzünden zor anlar yaşarken, bir taraftan da durumuna gülmeden edemedi!

Magazin 06-04-2019 14:30