Özge Yağız Haberleri

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Safir'in yıldızı Özge Yağız'ın eski halini görenler inanamadı

Oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Burak Berkay, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin yer aldığı Safir dizisinde hayat verdiği 'Feraye' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Yağız şimdi de eski haliyle gündem oldu. Herkesin doğal güzel sandığı Özge Yağız'ın estetiksiz halini görenler şoke oldu.

Magazin 09-01-2024 15:34

Safir'in güzeli Özge Yağız süper mini elbisesiyle poz verdi! Davet tarzına beğeni yağdı

Şimdilerde İlhan Şen, Burak Berkay, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Safir dizisinde hayat verdiği Feraye karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Özge Yağız, önceki akşam düzenlenen Harper's Bazaar ödül törenine katıldı. Davet tarzıyla dikkat çeken ünlü isim süper mini elbisesiyle peş peşe poz verdi.

Magazin 11-12-2023 17:32

Safir'in Yaman'ı Burak Berkay Akgül'ün asıl mesleği bakın ne çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

ATV erkanlarının sevilen dizisi Safir'de Yaman rolüne can veren oyuncu Burak Berkay Akgül'ün gerçek mesleği ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun mesleğini duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 21-11-2023 18:49

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Safir'in yıldızı Özge Yağız'ın estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Şimdilerde oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Burak Berkay, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin yer aldığı Safir dizisinde Feraye karakterine hayat veren Özge Yağız başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Rol aldığı her yapımda büyük beğeni toplayan Özge Yağız'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. Herkesin doğal güzel sandığı ünlü ismin eski halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 17-10-2023 13:15

Safir'in başrolleri Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül aşk mı yaşıyor? Çifte ihanet iddiası ortalığı karıştırdı

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Safir dizisinin başrollerinde ünlü oyuncular Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül yer alıyor. Aynı günlerde sevgililerinden ayrılan ikili hakkında çifte ihanet iddiası ortaya atıldı. Olayın ardından çiftin eski sevgililerinin de sosyal medyada birbirlerini takibe alması da dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 13-09-2023 20:21

Evlenmeleri bekleniyordu! Yemin'in aşıkları Gökberk Demirci ve Özge Yağız'dan üzen haber geldi

Yemin dizisinde tanışıp aşık olan Gökberk Demirci ve Özge Yağız çifti ayrılıklarının ardından yeniden bir araya gelerek sevenlerini mutlu etmişti. Dizi dünyasının gözde çiftinden üzen haber geldi. Özge Yağız ile Gökberk Demirci bir kez daha ayrıldı.

Magazin 09-09-2023 10:26

Safir'in Feraye'si Özge Yağız kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özge Yağız'ın oynadığı dizi ve filmler

Özge Yağız ATV'nin yeni dizisi Safir için geri sayım devam ederken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül ile başrolleri paylaşan ünlü oyuncu dizide Feraye Yılmaz karakterini canlandıracak. Peki, Özge Yağız kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Safir dizisinin Feraye'si Özge Yağız'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 04-09-2023 19:59

SAFİR 1. BÖLÜM tek parça izle! ATV Safir dizisi ilk ve yeni bölümünde neler olacak? İşte konusu ve oyuncuları

Safir dizisi birinci ve yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Safir'in başrollerinde Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay yer alıyor. Dizi 4 Eylül Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Peki, Safir ilk bölümde neler olacak? Safir konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 04-09-2023 19:59

Özge Yağız’ın ablasını görenlerin ağızları açık kaldı! Güzelliğiyle mest etti

En son Baba dizisi ile izleyici karşısına çıkan Özge Yağız sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Güzelliği ile büyüleyen Yağız ablası ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin paylaşımını görenler çok şaşırdı.

Magazin 15-03-2023 17:46

Dünyanın en güzel 100 kadını belli oldu! Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız’ı solladı

Dünyanın en güzel 100 kadını listesinde Türk oyuncular arasında zirvenin sahibi Sıla Türkoğlu oldu. Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansı ile büyük beğeni toplayan Türkoğlu’yu Hande Erçel ve Özge Yağız takip etti.

Magazin 05-01-2023 09:42

Baba dizisi ne zaman final yapacak? Baba dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak, kaç bölüm kaldı?

Baba dizisi iki sezondur yayın hayatına devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız gibi isimlerin yer aldığı Baba dizisi yakın zamanda final yapacak. Her salı Show Tv de yayınlanan Baba'nın ne zaman final olacağı merak edildi. Peki, Baba dizisi ne zaman final yapacak? Baba dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak, kaç bölüm kaldı?

Magazin 06-12-2022 23:57

Baba'nın yıldızı Özge Yağız'ın estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu! 'Bunu senden beklemezdim'

Yemin dizisiyle büyük bir çıkış yakaladıktan sonra Baba dizisinde rol alan güzel oyuncu Özge Yağız, yıllar içindeki değişimiyle sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 23-11-2022 13:50

Baba'nın Firuze'si Buse Meral göğüs dekolteli pozuyla takipçilerini büyüledi

Başrollerini Haluk Bilginer, Özge Yağız, Ayda Aksel ve Tolga Sarıtaş gibi isimlerle paylaştığı Baba dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Buse Meral, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 23-11-2022 10:40

Baba'nın Büşra'sı Özge Yağız süper minili pozuyla takipçilerini büyüledi!

Başrollerini Haluk Bilginer, Ayda Aksel, Tolga Sarıtaş gibi isimlerin paylaştığı Baba dizisinde Büşra karakterine hayat veren güzel oyuncu Özge Yağız, süper minili pozuyla beğeni topladı.

Magazin 03-11-2022 17:29

Baba'nın Fazilet'i Ayda Aksel'in kızı da ünlü çıktı! Güzelliğine bakan bir daha baktı

Hatırla Sevgili, Hercai, Gönülçelen, Yaprak Dökümü gibi yapımlarda kamera karşısına geçen usta oyuncu Ayda Aksel, şimdilerde Show TV'nin sevilen dizisi Baba'da izleyiciyle buluşuyor. Ünlü oyuncu Ayda Aksel'in kızı da tanıdık çıktı.

Magazin 01-11-2022 12:42

Baba'nın Begüm'ü Hazal Türesan süper minili pozuyla Instagram'ı salladı! 'Olan var olmayan var'

Başrollerini Haluk Bilginer, Özge Yağız, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş gibi isimlerin paylaştığı Baba dizisi, Show TV'nin iddialı yapımları arasında yer alıyor. Baba dizisinde 'Begüm' karakterine hayat veren güzel oyuncu Hazal Türesan, Instagram hesabından paylaştığı süper minili pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 28-10-2022 12:00

Baba'nın Büşra'sı Özge Yağız oyuncu aşkıyla pozunu paylaştı! Öpmelere doyamadı 'Değerlim! İyi varsın'

Baba dizisinde hayat verdiği 'Büşra' karakteriyle adından söz ettiren Özge Yağız, özel yaşamıyla da merak konusu oluyor. Sosyal medyada epey aktif olan Özge Yağız, oyuncu sevgilisi Gökberk Demirci'nin doğum gününü kutladığı anları, takipçileriyle paylaştı.

Magazin 20-10-2022 16:52

Baba dizisinin Büşra'sı Özge Yağız süper minisiyle akılları baştan aldı! Alevler havada uçuştu

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Haluk Bilginer, Hakan Kurtaş gibi isimlerle paylaştığı Baba dizisiyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Özge Yağız, bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Özge Yağız'ın süper minili pozlarına, sosyal medya kullanıcıları kayıtsız kalamadı.

Magazin 19-10-2022 09:13

Baba'nın güzeller güzeli Büşra'sı Özge Yağız'ın asıl mesleğini duyanlar şaştı kaldı! ''Sırrı ortaya çıktı''

Tolga Sarıtaş, Haluk Bilginer, Ayda Aksel gibi isimlerin başrolü paylaştığı Baba dizisi, salı akşamlarının reyting rekortmeni yapımları arasında yer alıyor. Baba dizisinde canlandırdığı 'Büşra Saruhanlı' karakteriyle ününe ün katan güzel oyuncu Özge Yağız'ın asıl mesleği, duyanları şaşırttı.

Magazin 05-10-2022 14:58

Baba'nın Büşra'sı Özge Yağız oyuncu sevgilisiyle pozunu paylaştı! Sevgilisi Arka Sokaklar'ın yıldızı çıktı

Başrollerini Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş ve Ayda Aksel gibi isimlerin paylaştığı Baba dizisi, ilk bölümünden itibaren izleyiciden tam puan aldı. Baba dizisinde hayat verdiği Büşra Saruhanlı karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Özge Yağız, Instagram hesabından oyuncu sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı.

Magazin 04-10-2022 17:17

Baba dizisi 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Baba dizisi ne zaman? Son bölümde neler yaşandı?

Baba dizisinin yeni bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dizinin sıkı takipçileri fragmanı ve dizinin yayın gününü arama motorlarında sorguluyor. Baba dizisinin son bölümü kaçıranlar ise konuya ilişkin "Baba dizisi son bölümde neler yaşandı, 17. bölüm özeti" şeklinde arama yapıyorlar. Peki, Baba dizisi ne zaman? Son bölümde neler yaşandı? İşte Baba dizisi yeni bölüm fragmanı ve son bölümün özeti...

Magazin 03-10-2022 20:02

Baba dizisinin Kadir Saruhanlı'sı Tolga Sarıtaş'ın büyük aşkına bakın! Muhteşem Yüzyıl'ın güzel yıldızı çıktı

Haluk Bilginer, Özge Yağız, Tolga Sarıtaş, Taner Rumeli gibi isimlerin başrolde yer aldığı Baba dizisi, her hafta izleyici ekrana kilitlemeye devam ediyor. Baba dizisinde hayat verdiği 'Kadir Saruhanlı' karakteriyle seyirciden tam puan alan yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş'ın geçmişte büyük bir aşk yaşadığı oyuncu bakın kim çıktı.

Magazin 30-09-2022 14:10

Baba dizisinin Büşra'sı Özge Yağız'ın bir de kız kardeşini görün! ''Güzellik genetik''

Başrollerini Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Ayda Aksel gibi isimlerin paylaştığı Baba dizisi, Show TV'nin iddialı yapımları arasında yerini koruyor. Baba dizisinde hayat verdiği 'Büşra Saruhanlı' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Özge Yağız'ın ablası Ezgi Yağız, güzelliğiyle dikkat çekti.

Magazin 29-09-2022 17:56

Baba'nın Büşra'sı Özge Yağız'dan Tolga Sarıtaş itirafı

Baba'da Büşra karakterine hayat veren Özge Yağız, dizide abisi Kadir'i canlandıran Tolga Sarıtaş ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Özge Yağız, rol arkadaşı Tolga Sarıtaş için "Beni sinir ediyor bazen ama çok seviyorum." dedi.

Magazin 14-05-2022 10:25

Baba dizisinin Büşra'sı Özge Yağız'ın asıl mesleği bakın neymiş!

Show TV'de her Salı ekranlara gelen Baba dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosuyla konuşulmaya devam ediyor. Sevilen dizide Saruhanlı ailesinin fertlerinden Büşra karakterini canlandıran Özge Yağız da, oyunculuk performansıyla ses getirdi. Özge Yağız'ın oyunculuk dışındaki asıl mesleği ise şaşırttı. Ünlü ismin asıl mesleği bakın neymiş!

Magazin 05-04-2022 18:26

Baba'nın 'Büşra Saruhan'ı Özge Yağız: Enerjimin kaynağı inanç

'Baba'da 'Büşra Saruhan' karakterine hayat veren Özge Yağız, samimi açıklamalarda bulundu. Özge Yağız, enerjisinin kaynağını "İnanç sanırım. Hissettiğim her duyguya, kafamda oluşan her düşünceye çok inanırım. Doğru şeylerin eninde sonunda bizi bulduğuna inanıyorum" sözleriyle açıkladı.

Magazin 04-04-2022 15:37

Baba dizisi nerede çekiliyor? Baba dizisi oyuncuları kimler ve konusu nedir?

Show TV ekranlarının yeni yapımı Baba dizisi her hafta ekrana gelmeye devam ediyor. Dizi "Bir Anadolu hikayesi" sloganıyla çıkış yapıyor. İlgiyle takip edilen dizinin çekim yeri, konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki Baba dizisi nerede çekiliyor? Baba dizisi oyuncuları kimler ve konusu nedir? İşte merak edilenler...

Magazin 16-03-2022 11:22

Özge Yağız kimdir, aslen nereli? Baba dizisi Büşra karakteri Özge Yağız kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Show TV'de yer alan Baba dizisinde Büşra karakterine hayat veren Özge Yağız'ın hayatı merak ediliyor. Baba dizisi bu akşam ekranlarda ilk bölümüyle yer alırken "Özge Yağız kimdir?" sorusu da araştırma konusu oldu. Peki Özge Yağız kimdir, aslen nereli? Özge Yağız kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı...

Magazin 02-03-2022 09:36

İçimizden Biri 6. ve final bölümü fragmanı yayınlandı! Finalde Adam ve Havva kavuşacak mı?

Show TV'de ekrana gelen İçimizden Biri dizisi erken final yaparak ekrana veda ediyor. İçimizden Biri'nin 6. ve final bölümü fragmanı da yayınlandı. Dizinin final bölümü fragmanında Adam'ın kaçmaya çalışırken Aladağ ailesi tarafından yeniden yakalandığı tanıtımda Hacı Hünkar, eziyetlerini sürdürüyor. Havva, ahıra bağlanan Adam'ı kurtarmaya çalışırken aynı duruma düşüyor. İki aşık her şeye rağmen nikah masasına oturmayı başarırken ikilinin finalde kavuşup kavuşamayacağı merakla bekleniyor.

Magazin 13-10-2021 02:48

İçimizden Biri dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı! İçimizden Biri'nde Adam'ın sünnet düğünü!

Show TV'nin yeni dizisi İçimizden Biri, 12 Eylül Pazar akşamı 1. bölümüyle ekrana geldi. İçimizden Biri dizisinin 2. bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Fragmanda Adam ve Havva'nın düğününü yapmayı kabul eden Hünkar'ın söylediği istekler herkesi şaşırtıyor. Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek'ın başrollerde oynadığı İçimizden Biri dizisinde Havva ile Adam'ın ailelerine karşı verdikleri mücadele konu alınıyor.

Magazin 13-09-2021 01:54

İçimizden Biri dizisi nerede çekiliyor? İçimizden Biri oyuncuları kimler?

İçimizden Biri dizisi yeni yayın döneminde Show TV'de seyircilerle buluşacak. Özge Yağız, Bora Akkaş, Mustafa Avkıran ve Derya Alabora gibi ünlü oyuncuların yer aldığı İçimizden Biri dizisinde Adem ile Havva hikayesi, farklı dinlere mensup iki aşık üzerinden işleniyor. İşte İçimizden Biri oyuncuları ve çekim mekanları...

Magazin 12-09-2021 16:05

İçimizden Biri dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! İçimizden Biri ne zaman başlıyor? İşte yayın tarihi, konusu ve oyuncuları

Show TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi İçimizden Biri, 12 Eylül Pazar akşamı izleyiciyle buluşuyor. İçimizden Biri dizisinin 1. bölümünden de yeni fragman yayınlandı. Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek'ın başrollerde oynadığı İçimizden Biri dizisinde Havva ile Adam'ın ailelerine karşı verdikleri mücadele konu alınıyor.

Magazin 10-09-2021 02:18

İçimizden Biri dizisinden ilk fragman yayınlandı! İçimizden Biri ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

Show TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi İçimizden Biri'nden ilk fragman yayınlandı. Başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek'in yer aldığı İçimizden Biri dizisi Eylül ayında ekrana gelmeye başlayacak. İşte İçimizden Biri dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve setten fotoğraflar.

Magazin 25-08-2021 22:29

İçimizden Biri dizisinden ilk kareler geldi! İşte İçimizden Biri konusu ve oyuncuları

Show TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi İçimizden Biri'nin çekimleri başladı. Başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek'in yer aldığı İçimizden Biri'nin setinden de ilk kareler geldi.

Magazin 18-08-2021 21:19