Rcd Mallorca Haberleri

Son dakika: Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Vedat Muriqi tam imza atacakken şoke oldu! Transferde sürpriz gelişme...

Son dakika haberleri: Transfer döneminin açılmasıyla birlikte adı sık sık Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Vedat Muriqi'nin Lazio'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Belçika Ligi ekiplerinden Club Brugge ile prensipte anlaşan ve imza için ülkeye giden Kosovalı golcünün transferiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezonu Mallorca'da kiralık olarak geçiren futbolcunun transferi iptal oldu.

Spor 09-07-2022 08:05

Son dakika: Galatasaray'dan Fenerbahçelileri kızdıracak transfer hamlesi!

Son dakika haberleri: Bu sezon taraftarının beklentisinin çok altında kalan ve özellikle gol yollarında yaşadığı problemi bir türlü çözemeyen Galatasaray, gelecek sezona daha güçlü girmek için harekete geçti. Sarı - kırmızılılar, Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği Vedat Muriqi için operasyon başlattı.

Spor 16-04-2022 19:16

Son dakika: Fenerbahçe, yeni golcüsünü buldu! Anlaşma sağlandı...

Son dakika transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'de son haftalara girilirken, form grafiğini yukarıya çeken Fenerbahçe de gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı. Son yıllarda bir santrfor problemi çeken sarı - lacivertliler, bu sorunu kökünden halletmek için harekete geçti ve yıldız isimle anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Spor 05-04-2022 12:17

Vedat Muriqi'den çarpıcı transfer itirafı! Türkiye'den hangi takımlar teklif yaptı?

Son dakika transfer haberleri: Ülkemizde Giresunspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe formalarıyla ortaya koyduğu etkili performansla hafızalara kazınan ve sonrasında 20 milyon euro bonservis bedeliyle İtalya Ligi Serie A takımlarından Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, kiralık olarak forma giydiği Mallorca'da flaş itiraflarda bulundu...

Spor 18-03-2022 12:51

Vedat Muriqi kimdir? Vedat Muriqi hangi takıma gidecek?

Serie A takımlarından Lazio'da forma giyen futbolcu Vedat Muriqi ‘nin yeni takımı belli oldu. İtalya Serie A takımlarından Lazio’nun kadroda düşünmediği Vedat Muriqi, yeni renklerini buldu. Pek çok takımda forma giyen Vedat Muriqi, oynayacağı yeni kulübünü buldu. İşte Vedat Muriqi’nin yeni takımı!

Spor 02-02-2022 08:31

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Vedat Muriqi'den şaşırtan açıklama! Fenerbahçe taraftarları çok sinirlenecek...

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Galatasaray ve Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Vedat Muriqi transferi sonunda sonuçlandı. Sarı-lacivertli kulüpten ayrılıp Lazio'ya transfer olan ve orada beklenilen performansı veremeyen Kosovalı golcü transferi için şehre geldi. Tüm herkesin Türkiye'ye transfer olacağını düşündüğü Vedat Muriqi büyük bir ters köşe yaptı. İspanya'nın küme düşmemeye oynayan ekiplerinden Mallorca'ya transfer olan golcü oyuncu hayranlarını şaşkına çevirdi.

Spor 30-01-2022 10:48

Son dakika transfer haberi: Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 2. Vedat Muriqi savaşı sona erdi! Lazio transferi resmen açıkladı!

Son dakika transferi haberi: Fenerbahçe ve Galatasaray golcü sorunun çözmek için Lazio'da forma giyen Vedat Muriqi'yi gözüne kestirmişti. Yapılan görüşmeler sonucu Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan ve yeniden formunu kazanmak için bu işe olumlu yaklaşan Vedat Muriqi çin Lazio'nun sportif direktöründen ilk açıklama geldi. İtalya'da yaptığı açıklamada Igli Tare, "Muriqi için Mallorca ile görüşüyoruz. İspanya'ya transfer olmak kariyeri için daha iyi olacak." açıklamasını yaptı.

Spor 27-01-2022 08:32