Ronaldinho Haberleri

Ronaldinho'dan yıllar sonra gelen Fenerbahçe itirafı! Bunu duyan taraftarlar sinirden kahroldu...

Futbolcu olduğu dönemde hemen hemen her transfer döneminde Türk takımları için adı geçen Ronaldinho'dan yıllar sonra itiraf geldi.

Spor 08-03-2024 18:30

Ronaldinho'yu Survivor'a getiren Acun Ilıcalı yıldız isme meğer servet ödemiş! Yaptığı ödeme ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde Ronaldinho'yu Survivor'a getirerek büyük yankı uyandıran Acun Ilıcalı'nın yıldız isim için yaptığı ödeme dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Spor 28-02-2024 16:27

Acun Ilıcalı Ronaldinho'nun Survivor'a katılması için ne kadar ödedi? İşte iddia edilen tutar

Ronaldinho'nun Survivor'a katılması herkesi şaşırtmıştı. Brezilya basınında iddialara göre Acun Ilıcalı Ronaldinho için kesenin ağzını açtı. Ilıcalı'nın ünlü futbolcuya 100 ila 150 bin dolar ödediği iddiaları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-02-2024 14:41

Survivor All Star'da Ronaldinho rüzgarı! Acun Ilıcalı ile takım olup yarıştı Burada olmaktan çok mutluyum

Survivor All Star 2024 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Brezilyalı eski efsane futbolcu Ronaldinho Survivor All Star'ın son bölümüne konuk oldu. Programa konuk olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren efsane futbolcu Ronaldinho Acun Ilıcalı ile takım olup yarışmacılarla ayak voleybolu oynadı.

Magazin 22-02-2024 00:23

Ronaldinho

Ronaldinho Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ronaldinho Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Acun Ilıcalı, Survivor'a gelecek dünyaca ünlü eski futbolcuyu açıkladı: Ronaldinho haberi yarışmacıları şaşırttı

Survivor All Star’ın yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın verdiği haber herkesi heyecanlandırmıştı. Acun Ilıcalı dünyaca ünlü bir futbolcunun Survivor'a katılacağını söylerken akla ilk başlarda Mesut Özil gelmişti. Yayınlanan yeni bölümde merak edilen dünyaca ünlü eski futbolcu belli oldu.

Magazin 21-02-2024 07:13

'Mardinli Ronaldinho' olarak tanıan Beşir Zeyneloğlu'nun hareketleri yine gündemde!

Mardin Asur Spor forması giyen 10 yaşındaki Beşir Zeyneloğlu'nun çalımları sosyal medyada yine gündeme geldi. 'Mardinli Ronaldinho' olarak tanıan Beşir, yetenekleriyle izleyenleri büyülüyor.

Spor 29-01-2024 15:07

Futbolun yaşayan efsanelerinden Ronaldinho'nun son halini görenler tanıyamadı!

Futbolun efsane isimlerinden Brezilyalı yıldız Ronaldinho paylaştığı fotoğrafla gündem oldu. 43 yaşındaki eski yıldızın yeni tarzını görenler tanıyamadı. İşte detaylar...

Spor 08-01-2024 23:33

Ronaldinho'nun başı yine dertte! Banka hesaplarına el koyan Brezilya hükümeti, hesaplarındaki toplam parayı görünce şoka uğradı

Ronaldinho'nun başı yine dertte... Geçtiğimiz senelerde hapishaneye bile giren futbol dünyasının efsane oyuncusu Ronaldinho zor günler geçiriyor. Brezilya'da vergi borçlarını ödememesi nedeniyle tüm banka hesaplarına el koyulan Ronaldinho'nun hesabındaki parayı görenler gözlerine inanamadı.

Spor 21-11-2023 17:31

Babasının izinden gidiyor! Ronaldinho'nun oğlu Joao de Assis Moreira Barcelona'ya transfer oldu

İspanyol devi Barcelona'nın efsane isimlerinden Brezilyalı eski oyuncu Ronaldinho'nun 18 yaşındaki oğlu Joao Mendes geçtiğimiz günlerde Cruzeiro ile olan sözleşmesini feshederken, Barcelona'ya transfer oldu. İşte detaylar...

Spor 02-03-2023 15:49

CZN Burak, depremzedeler için Ronaldinho ve Messi'nin formalarını sattığını açıkladı!

Sosyal medya fenomeni CZN lakaplı Burak Özdemir, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depreme bağışlamak için Ronaldinho ve Messi'nin formalarını satışa çıkartmıştı. Bu formaların satıldığını söyleyen Burak Özdemir, kazanılan parayı açıkladı.

Spor 22-02-2023 15:55

Utanıyorum diyerek açıkladı! Ronaldinho şok sözler... Sevgilileriyle aynı evde farklı yataklarda birlikte oluyordu

Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldinho'nun uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Prischilla'nın annesi Maria, İngiliz basınına verdiği bir röportajda, 42 yaşında eski futbolcu için oldukça dikkat çeken itiraflarda bulundu. Ronaldinho'nun uzun süredir ikinci bir sevgilisi olduğunu söyleyen Maria, Ronaldinho'nun sevgilileriyle aynı evde farklı yataklarda birlikte olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Spor 13-12-2022 17:37

Ronaldinho'nun son hali sevenlerini üzdü!

Dünya futbolunun efsane ismi Ronaldinho'nun son hali sevenlerini bir hayli yüzdü. Kişisel hayatında kendine bakmadığı ve kötü alışkanlıklar edindiği öğrenilen efsane ismin son fotoğrafına binlerce yorum yağdı. Kendisine bakmadığı ve çok çabuk yaşlandığı gözlenen Ronaldinho'ya sevenleri sitem etti...

Spor 01-04-2022 11:21

Galatasaray ve Fenerbahçe, Mardinli Ronaldinho'yu istiyor!

Mardinli 9 yaşındaki futbolcu Beşir Zeyneloğlu, Tanju Çolak’ın katıldığı U11 Ligi’nde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Çolak, Ronaldinho lakaplı çocuğu 9 maçta 42 asistlik performansıyla PSG’nin dünyaca yıldızı Lionel Messi’ye benzettiği söylendi.

Spor 23-03-2022 13:53

Ronaldinho’nun 2. eşinin göğüs dekolteli paylaşımları sosyal medyayı sallıyor

Tüm zamanların en iyi futbolcularından Ronaldinho’nun eşi Priscilla Coelho, Instagram’da paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla binlerce beğeni alıyor.

Magazin 28-12-2021 11:19

Barcelona'da Messi'den boşalan 10 numara Coutinho'ya!

Barcelona'da Ronaldinho sonrası 13 yıl boyunca Lionel Messi'nin taşıdığı 10 numaralı forma, takımda bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Philippe Coutinho'ya teklif edildi.

Spor 18-08-2021 17:41

Ronaldinho: Varisim kesinlikle Neymar

Ronaldinho, Brezilyalı vatandaşı Neymar'ın varisi olduğunu ilk kez açıkladı.

Spor 13-07-2021 07:12

Annesinin vefatı Ronaldinho'yu dağıttı

Geçen ay annesini kaybeden Ronaldinho'nun alkolle başı dertte. Brezilya basınına göre efsane futbolcu annesinin vefatından sonra adeta dağıldı.

Spor 18-03-2021 21:36

Ronaldinho, Türkiye'ye geliyor!

Tarihin en iyi futbolcuları arasında gösterilen Ronaldinho, 4 yıl aradan sonra yeniden ülkemize ayak basmaya hazırlanıyor. Brezilyalı eski süperstar, yurtdışında düzenlediği çekilişleri bu kez Türkiye'de yapacak ve vatandaşlarımızın gönlünü kazanacak.

Spor 17-02-2021 19:45

Tek bir paylaşım için servet talep eden dünyanın en çok kazanan Instagram ünlüleri!

Sosyal medyanın gündelik yaşamda daha etkili olmasıyla beraber sosyal medya fenomenliği adında yeni bir iş kolu açığa çıktı. Türkiye’de ve dünyadaki sosyal medya fenomenlerinin kazançları ise merak konusu oldu. Aldıkları ücretlerle lüks bir hayat yaşayan ünlü isimlerin tek bir paylaşımda elde ettikleri gelir ise dudak uçuklattı.

Trend 15-02-2021 10:54