Sadat Haberleri

SADAT hakkındaki sözlerinden sonra mahkemeden 'Kılıçdaroğlu' kararı: 1 milyon TL tazminat talep edilmişti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz yıl gerek sosyal medyadan gerekse mayıs ayında SADAT merkezi önüne gittiğinde yaptığı açıklamalar çok konuşulmuştu. Kılıçdaroğlu'nun SADAT hakkındaki sözleriyle ilgili dava açıldı. Mahkeme davanın kısmen kabulüne karar verdi. Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun yasal faiziyle birlikte 30 bin TL manevi tazminatı SADAT'a ödemesine hükmedildi. Şikayetçi olan SADAT avukatı, 1 milyon TL tazminat talep etmişti.

Haber 28-04-2023 16:20

Son dakika: Bakan Akar'dan F-16 alımı ile ilgili önemli açıklama! 'Güzel sonuçlar geldi'

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, milletvekillerinin sorularını yanıtladı. ABD’den F-16 alımı ile ilgili gelen soruya da yanıt veren Hulusi Akar, "ABD ile askeri heyetler arasında görüşmemiz sürüyor. Güzel sonuçlar geldi." ifadelerini kullandı.

Haber 22-11-2022 20:13

SADAT'tan Kılıçdaroğlu'na 1 milyon TL'lik tazminat davası

SADAT, avukatları aracılığıyla CHP lideri Kemal Kılıdaroğlu’na 1 milyon TL’lik manevi tazminat açtı. Dava dilekçesinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına yer verilerek "Çok ağır ithamlarda bulunmak suretiyle müvekkil şirketin kişilik hakkına saldırı gerçekleştirilmiştir” denildi.

Haber 08-06-2022 15:43

SADAT'tan açıklama geldi! Kılıçdaroğlu bizi hedef haline getirdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu basına haber vermeden Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş (SADAT)'a gidip sert açıklamalarda bulunmuştu. Yöneticiler tarafından içeri alınmayan Kılıçdaroğlu, "Eğer seçim güvenliğini tehlikeye atacak bir şey olursa sorumlusu burasıdır." ifadelerini kullanmıştı. Yaşanan gerginliğin ardından SADAT'tan açıklama yapıldı. Kılıçdaroğlu'nun kendilerini hedef haline getirdiğini belirten SADAT yöneticileri hukuki süreci başlatacaklarını belirtti.

Haber 13-05-2022 23:30

Diğer Haber Etiketleri

Sadat

Sadat Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Sadat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

SON DAKİKA: CHP lideri Kılıçdaroğlu 'Bilerek basına haber vermedik' diyerek duyurdu! 'Eğer seçimi gölgeleyecek bir şey olursa...'

Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu, sürpriz bir şekilde SADAT'a gitti. SADAT'ın önünde açıklamalarda bulunan CHP lideri, 'Buraya gelirken haber vermek istemedik. Çok sayıda vekille geldik. SADAT'a kim destek veriyor? Bu zamana kadar kimleri yetiştirdiniz? Eğer seçim güvenliğini tehlikeye atacak bir şey olursa sorumlusu burasıdır.' dedi.

Haber 13-05-2022 15:51