Sağ Çene Ağrısı Haberleri

Kalbinizin bittiğini gösteren belirtiler! Hemen doktora başvurun

Kalp krizi ve kalp hastalıkları en fazla ölüme sebep olan hastalıklar arasında üst sırada yer alıyor. Hem kadın hem de erkeklerde sıklıkla görülen kalp hastalıklarına bağlı ölümleri önlemek için kalp sağlığının tehlikede olduğunu gösteren belirtileri dikkat etmek gerekiyor. İşte kalbinizin riskli olduğunu gösterebilecek işaretler...

Haber 24-01-2023 14:06

Dilinizde bu durumu yaşıyorsanız doktora koşun! Kanserin az bilinen belirtisi

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalıkları arasında bulunuyor. Sağlığı büyük oranda riske atan kanserin hayati sonuçlarını önlemek için erken teşhis etmek önem taşıyor. Tehlikeli kanser türleri arasında bulunan ağız kanserinin bilinmeyen belirtileri bulunuyor. Sıklıkla yaşadığımız bazı rahatsızlıklar ağız kanseri belirtisi olabilir.

Haber 05-12-2022 10:55

Sakın görmezden gelmeyin! Uzmanlar bilinmeyen ciddi kalp hastalığı belirtilerini açıkladı

Kalp hastalığı nedeniyle her yıl milyonlarca insan hayatını kaybediyor. En ciddi hastalıklar arasında bulunan kalp hastalığı hakkında bilinçli olmak hayati önem taşıyor. Uzmanlar bazı ciddi kalp hastalığı belirtilerinin görmezden gelindiğini belirtiyor. Aşağıda yer alan belirtilerden birine veya birkaçına sahipseniz doktora gitmeniz gerekiyor.

Haber 21-11-2022 09:09

Sakın görmezden gelmeyin! Kalp hastalığının şaşırtıcı belirtileri

Kalp hastalığı tüm hayatın değişmesine sebep olabilen ciddi ve riskli hastalıklardan. Kalp hastalıklarının belirtilerinin genellikle kalpte görüldüğü düşünülüyor ancak günlük hayatta yaşadığımız vücudumuzun birçok alanında görülen değişimler kalp hastalığı belirtisi olabiliyor. Uzmanlar bu riskli belirtiler hakkında dikkatli olmanız gerektiğini belirtiyor.

Haber 13-11-2022 09:10

Sağ Çene Ağrısı

Sağ Çene Ağrısı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Sağ Çene Ağrısı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Her şey haftalar önce başlıyor! Kalp krizinin bu belirtileri bilinmiyor

Her yıl milyonlarca insanın ölümüne sebep olan kalp hastalıkları ve kalp krizi sağlığı önemli ölçüde tehlikeye atıyor. Kalp krizini önceden teşhis edip acilen doktora gitmek hayat kurtarıyor. Kalp krizinin belirtilerinin göğüs sıkışması, terleme olduğu biliniyor. Ancak günlük yaşanılan bazı problemlerin de kalp krizinin yaygın belirtisi olduğu öğrenildi.

Haber 12-10-2022 13:26