Selin Yağcıoğlu Haberleri Ve Son Dakika Selin Yağcıoğlu Haberleri

Selin Yağcıoğlu Haberleri Ve Son Dakika Selin Yağcıoğlu Haberleri

15 Kasım 1990 İstanbul doğumlu Selin Yağcıoğlu, spiker ve insan kaynakları uzmanıdır. İlk orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra yüksek öğrenimi için İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü’ne girmiştir. 2 yıl süreilğine spor spikerliği yapan Yağcıoğlu bu dönemde 1,5 ay FB TV’de 6 ay A Spor’da çalışmıştır. FB TVden ayrılmasının Galatasaraylı olması ile alakalı olduğu iddia edilmiştir. Yağcıoğlu’nun Gökhan Balarısı ile olan evliliğinden Su isminde bir kızı vardır. Yağcıoğlu Youtube kanalı a açmış ve takipçi edinmiştir.

Selin Yağcıoğlu Haberleri

Berk Atan ile ayrılıp yeni aşka yelken açmıştı! Selin Yağcıoğlu aşk pozuna gelen küfürlere isyan etti

Oyuncu Berk Atan ile yaşadığı bir dargın bir barışık aşk ile gündemden düşmeyen fenomen Selin Yağcıoğlu, yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medya fenomeni, Allan Hakko ile birlikteliğini ilan eden fenomen aşk pozunu paylaşınca küfür yorumları yağdı. Selin Yağcıoğlu ise sosyal medyadan isyan etti.

Magazin 31-07-2023 15:40

Berk Atan ile aşkı gündemdeydi! Selin Yağcıoğlu yeni aşka yelken açtı

Berk Atan ile bir dargın bir barışık aşk yaşamasıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu yeni bir aşka yelken açtı. Çapkınlıklarıyla ünlü sosyetik iş insanı Allan Hakko ile aşk yaşayan fenomenin pozları gündem oldu. Hakko daha önce Merve Oflaz ise birlikte olmuştu.

Magazin 16-06-2023 07:47

Gönül Dağı'nın yıldızı Berk Atan sevgilisiyle barıştı! Tatil pozlarını peş peşe paylaştı

Oyuncuları arasında Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar gibi ünlü isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinde Taner karakterine Berk Atan hayat veriyor. Bir süre önce Selin Yağcıoğlu ile ayrılığı gündem olan Atan’ın sevgilisiyle barıştığı ortaya çıktı.

Magazin 16-03-2023 11:24

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'ın yeni aşkı da ünlü oyuncu çıktı! Bikinili pozları şaşı etti

Başrollerini Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Melis Sevinç, Hazal Çağlar ve Nazlı Pınar Kaya ile paylaştığı Gönül Dağı dizisiyle büyük bir hayran kitlesi kazanan yakışıklı oyuncu Berk Atan'ın, kalbini meslektaşına kaptırdığı öne sürüldü.

Magazin 20-10-2022 11:10

Selin Yağcıoğlu

Selin Yağcıoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Selin Yağcıoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan bakın kimin yeğeni çıktı! Meğer podyumlarda fırtınalar estiren o model...

Berk Atan, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı 'Taner' karakteriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Sık sık basında yer alan ve son olarak alkollü araç kullanırken polise yakalandığı yönünde haberlerle gündem olan ünlü oyuncuya, bin 823 TL para cezası kesildiği öğrenilmişti. Berk Atan ile ilgili ortaya çıkan gerçek duyanları şaşırttı. Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan hangi ünlü mankenin yeğeni çıktı...

Magazin 30-04-2022 20:25

Berk Atan kimdir, sevgilisi kimdir? Gönül Dağı'nın Taner karakteri Berk Atan kaç yaşında ve aslen nereli?

2012 Best Model of Turkey birincisi seçildikten sonra dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyuncunun hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Şimdilerde Gönül Dağı dizisinde Taner karakterini canlandıran oyuncu, Güneşin Kızları ve Dayan Yüreğim dizisinde de rol almıştır. Peki Berk Atan kimdir, sevgilisi kimdir? Berk Atan kaç yaşında ve aslen nereli? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 12-02-2022 18:19

Ayrıldıkları iddia edilen Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu çiftinden düşman çatlatan poz! Sevgilisini öpücüklere boğdu

Geçtiğimiz günlerde ayrıldıkları iddia edilen Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu çiftinden düşman çatlatan kare geldi. Berk Atan, sevgilisi Selin Yağcıoğlu'nu öptüğü anları, Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 18-01-2022 18:38

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'ın fenomen sevgilisi güzelliğiyle görenleri büyüledi!

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Gülsim Ali ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Berk Atan, GQ Men Of The Year 2021 Ödül Töreni'ne, fenomen sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile birlikte katıldı. Yağcıoğlu, güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 17-12-2021 14:55

Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu bir kez daha ayrıldı iddiası!

Ünlü oyuncu Berk Atan ile sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu’nun bir kez daha ayrıldığı öne sürüldü. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla aşklarını gözler önünde yaşayan genç çiftin ikinci kez ayrıldığı iddia edildi. Selin Yağcıoğlu iddiaları yalanladı.

Magazin 30-11-2021 07:48

Berk Atan sevgilisi Selin Yağcıoğlu'nu öpücüklere boğdu

Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncusu Berk Atan, geçtiğimiz haftalarda ayrıldığı fenomen Selin Yağcıoğlu ile barıştı. Sevgilisinin doğum günü için parti düzenleyen Atan, Yağcıoğlu'nu öpücüklere boğdu.

Magazin 15-11-2021 12:04

Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu ayrılığı kısa sürdü

Yaz aylarında aşk yaşamaya başlayan oyuncu Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu ayrılık kararı almıştı. Ünlü çift ayrılığa dayanamadı.

Magazin 08-11-2021 15:51

Berk Atan ayrıldığı Selin Yağcıoğlu’nun fotoğrafına kayıtsız kalamadı!

Gönül Dağı dizisinde rol alan Berk Atan ile sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu geçtiğimiz günlerde, Instagram hesaplarından yayınladıkları bir açıklamayla ayrıldıklarını duyurmuşlardı. Berk Atan, Selin Yağcıoğlu'nun kızı Su ile birlikte verdiği pozuna kayıtsız kalmadı. Yağcıoğlu ile Atan barıştı mı?

Magazin 09-09-2021 11:02

Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu ayrıldı: Yüzüğü attı!

Yaklaşık 3 aydır aşk yaşayan Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu ilişkilerini noktaladı. Evlenmesi beklenen çift, ayrılık haberini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Magazin 04-09-2021 10:06

Selin Yağcıoğlu ile Berk Atan'dan ilk fotoğraf

Geçtiğimiz günlerde aşklarını ilan eden Selin Yağcıoğlu-Berk Atan çifti, objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncu, sevgilisi ile birlikte verdiği yeni pozu, "Benim canım" notuyla Instagram'dan paylaştı.

Magazin 14-07-2021 14:25

FB TV'de GS'li spiker krizi

Fenerbahçe TV'de (FB TV) 6 aydır çalışan spiker Selin Yağcıoğlu'nun Galatasaray taraftarı olduğu ortaya çıktı.

Spor 23-07-2012 10:53