Sınıf Haberleri

Sınıf annesi kararı velileri ikiye böldü! Kimi okullarda kaldırıldı, kimilerinde farklı adla devam ediyor

Sınıf annesiyle tartışan çocuğun görüntülerinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı uygulamayı 81 ilde kaldırmıştı. Ancak sınıf anneliğinin kaldırılması kararı velileri ikiye böldü. Bazı sınıflarda uygulamanın farklı adlar altında devam ettiği belirtildi. Öte yandan uzmanlar sınıf annelerinin çocuklarda dışlanmışlık hissi yaratabileceğine dikkat çekti.

Egitim 12-12-2023 08:44

Öğrenciler sınıfın boş olduğunu zannetti! Cinsel ilişki anlarını saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti

Çin’de ismi açıklanmayan iki öğrencinin boş bir sınıfta yakınlaştıkları anlar saniye sanye ifşa edildi. Çift diğer öğrencilerin kendisini izlediğinden habersiz bir şekilde boş sınıfta cinsel ilişkiye girdiler. Ancak o anlar öğrencilerin kendilerini kör noktada zannettikleri anlarda saniye saniye sınıf içinde bulunan güvenlik kamerasından kaydedildi.

Trend 15-06-2023 13:40

Öğretmen, öğrenci ve hayırseverler el birliğiyle köy okulunu güzelleştirdi

Denizli'nin Tavas ilçesindeki bir okulun kullanılmayan sınıfları; öğretmen, öğrenci, hayırseverlerin desteğiyle fen laboratuvarı, tiyatro salonu, robotik kodlama atölyesi ve kütüphane olarak hazırlandı.

Yurthaber 11-05-2023 13:28

Ortalık bir anda karıştı! Diğer öğrencilerin gözü önünde öğretmen ve öğrenci arasında kavga çıktı... Tekme ve tokatlar havada uçuştu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kuzey Karolina eyaletindeki bir lisede yaşanan olay sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bir öğretmen ve kız öğrencisi arasında sınıfta başlayan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Öğretmen ve öğrencisinin saç saça baş başa kavga ettikleri görüntüler sınıfta bulunan diğer öğrenciler tarafından kaydedildi.

Trend 21-04-2023 08:53

Sınıf

Sınıf Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sınıf Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Deprem bölgesinde okullar ne zaman açılacak? 10 ilde okulların açılış tarihi belli oldu mu? İşte son açıklamalar...

Kahramanmaraş merkezli, çevresindeki on bir ili etkileyen depremlerin ardından okulların açılma tarihleri ertelendi. Depremden etkilenen iller kategoriye ayrılmıştı ve birinci kategoride yer alan Adana'da okulların 1 Mart itibarıyla açılması bekleniyor. Ancak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapılan açıklamaya göre Adana'da okulların açılma tarihi ertelendi. Peki deprem bölgesinde okullar ne zaman açılacak? 10 ilde okulların açılış tarihi belli oldu mu? İşte son açıklamalar...

Egitim 28-02-2023 13:04

Adıyaman'da depremzede çocuklar mobil sınıfta yazılımla tanıştı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyamanlı çocuklar, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun (BTK) oluşturduğu mobil sınıfta yazılım eğitimine katıldı.

Yurthaber 28-02-2023 11:32

Tekirdağ'da afet bölgelerinden nakil yoluyla gelen 1137 öğrenci öğrenim görüyor

Tekirdağ'da deprem bölgelerinden gelen 1137 öğrenci öğrenimlerine devam ediyor.

Yurthaber 22-02-2023 14:29

Adana, Diyarbakır ve Kilis'te okullar ne zaman açılacak? Adana, Diyarbakır ve Kilis'te okullar var mı yok mu? Bakan Özer'den açıklama!

Adana, Diyarbakır ve Kilis'teki okulların eğitimine 1 Mart'a kadar ara verilmişti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesindeki Adana, Diyarbakır ve Kilis'teki okulların ne zaman açılacağını duyurdu. Peki Adana, Diyarbakır ve Kilis'te okullar ne zaman açılacak? Adana, Diyarbakır ve Kilis'te okullar var mı yok mu? İşte detaylar...

Egitim 20-02-2023 12:39

Son dakika formasyon kararı! YÖK duyurdu: Bütün sınıflarda 'seçmeli ders' olarak alınabilecek

YÖK'ten son dakika formasyon açıklaması geldi. Alınan yeni karara göre pedagojik formasyon tüm sınıf düzeylerinde "seçmeli ders" oldu. YÖK Başkanı Özvar yaptığı açıklamada, "Pedagojik formasyon programının kararını aldık. Artık pedagojik formasyon dersleri birer seçmeli ders olarak bütün sınıflarda alınabilecek" dedi.

Egitim 30-12-2022 10:59

Afyonkarahisar’da üniversite öğrencileri köy okulunu yeniledi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık Bölümü öğrencileri, Kocatepe beldesindeki Bahçederesi İlkokulunu yeniledi.

Yurthaber 09-12-2022 07:37

Yarıyıl tatili ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek? 2023 yaz tatili hangi gün?

Aralık ayının gelmesiyle öğrenciler yarıyıl tatilinin tarihini şimdiden araştırmaya başladı. Ayrıca, eğitim yılının en uzun tatili olan yaz tatili de sorgulanıyor. MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) takvimi ile merak edilen detaylar belli oldu. Peki yarıyıl tatili ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek? 2023 yaz tatili hangi gün? İşte detaylar...

Egitim 05-12-2022 14:30

Kocaeli'de sınıfta sıkılan biber gazından etkilenen 2 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Kocaeli'de sınıfta sıkılan biber gazından etkilenen 2 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Yurthaber 15-09-2022 16:35

Parasızlıktan tüm hafta sonunu aç geçirdi! 11 yaşındaki öğrenci sınıfta bayıldı

Hollanda'da yaşanan bir olay ülke gündemine oturdu. Parasızlıktan 2 gün hiçbir şey yiyemeyen ve okula aç giden 11 yaşındaki bir öğrencinin sınıfta bayıldığı öğrenildi. Olay sonrası konuşan çocuğun annesi ise cuma günü paralarının bittiğini ve tüm hafta sonu bir şey yemediklerini söyledi.

Haber 13-09-2022 23:15

İzmir ve çevre illerde yeni eğitim öğretim yılı başladı

İzmir ve çevre illerde yeni eğitim öğretim yılı başladı

Yurthaber 12-09-2022 12:21

Sınıf mevcudu kararı! Yeni dönem başlıyor, Resmi Gazete'de yayımlandı

Okullardaki sınıf mevutlarıyla ilgili yeni bir düzenlemeye gidildi. Resmi Gazete'de bugün yayımlanan karara göre, artık özel eğitim kurumlarında sınıf mevcutları okul öncesi eğitimde 20, diğer okullarda 30’dan fazla olamayacak.

Haber 03-08-2022 07:51