Şişman Haberleri

Vücuduna yorum yapanlara soyunarak cevap verdi! Minik bikinisiyle doğal kıvrımlarını sergiledi

Kadınların bedenlerine yapılan acımasız yorumlar birçok kişinin psikolojik problemler yaşamasına ve doğal vücudunu beğenmemesine neden olabiliyor. TikTok'ta büyük bedenli olmayı sevdiğini paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı kötü yorumlara soyunarak cevap verdi. Selülit ve vücut çatlaklarını cesurca sergiledi.

Kadin 09-05-2023 09:47

Büyük beden kadın gelinlik giydiği için eleştirildi! Şişmanlar da mutlu olmayı hak ediyor

Büyük beden kadınların kıyafetlerine yapılan yorumlar oldukça rahatsız edici olabiliyor. Birçok kadın iyi niyet göstergesi olarak bile olsa bedeni üzerine yapılan yorumlar nedeniyle psikolojik sorunlar yaşıyor. Büyük beden bir gelin düğününde giydiği gelinlik nedeniyle eleştirilince yaşadığı sorunları anlattı.

Kadin 04-05-2023 14:50

Büyük beden model Olivia Messina iç çamaşırıyla poz vererek baskılara karşı çıktı! Göğüslerim en değerli varlığım

Büyük beden modeller kendileri gibi büyük bedenli kadınlara destek olmak ve vücutlarını sevmelerini sağlamak için beden pozitifliğini savunduklarını belirterek ilham verici konuşmalar yapıyorlar. Büyük beden model Olivia Messina, ona ne giyeceğini söyleyenlere inat iç çamaşırlarıyla kıvrımlarını ve göğüslerini sergilediğini açıkladı.

Kadin 24-04-2023 09:52

Büyük beden kadın göbeğiyle sakladığı bikini altını cesurca gösterdi! Şişman olmam bikini giymeme engel değil!

Büyük beden kadınlar sosyal medyadan aldıkları yorumlar nedeniyle kendilerini baskı altında hissedebiliyorlar. Bu durumu aşmak isteyen kadınlar kendileri gibi büyük beden kadınlara destek olmak amacıyla sosyal medya hesaplarında vücutlarını paylaşıyorlar. TikTok'ta bikinisiyle olan görüntülerini paylaşan kadın şişman olmasının bikini giymesine engel olmadığını belirtti.

Kadin 11-04-2023 16:15

Şişman

Şişman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şişman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Büyük beden model en büyük korkusunu yenerek ipli bikinisiyle kıvrımlı vücudunu sergiledi! Güçlü ve değerlisiniz

Büyük beden modeller sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarda kendi bedenleri üzerine yaşadıkları sorunları ve bu sorunları nasıl aştıklarını anlatıyorlar. 1.80 boyundaki büyük beden model kendini "şişman ve ateşli" olarak tanımlıyor. En büyük korkusunu yenen Sel, ipli bikinisiyle cesurca vücudunu sergilediğini açıkladı.

Kadin 10-04-2023 10:01

Büyük beden kadın bikini giyerek vücudunu sevdiğini paylaştı! Şişmanım ve mutluyum

Sosyal medyada büyük beden kadınlara yapılan güzellik dayatmaları rahatsız edici boyutlara gelebiliyor. Vücudunu özgürce paylaşmak isteyen kadınlar bu eleştirilere karşı gelerek diğer kadınlara destek oluyor. Bikini giyerek yaptığı paylaşıma gelen yorumlara cevap veren kadın büyük ses uyandırdı.

Kadin 03-04-2023 11:00

Bebeklerde göbek fıtığı neden olur, belirtileri nedir? Bebeklerde göbek fıtığı tedavi yöntemleri nelerdir, ne iyi gelir?

Bebeklerde göbek fıtığı, doğum sonrası en sık görülen sorunlardan biridir. Bebeğin göbek deliği bölgesindeki kaslar yeterince güçlenmediği için bağırsaklar veya karın zarı bu bölgeden dışarı çıkabilmektedir. Göbek fıtığı genellikle bebeğin karın bölgesinde şişkinlik ve çıkıntı şeklinde belirtiler gösterir. Bu durum genellikle zararsız olsa da nadir durumlarda ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Yeni doğan bebeklerde göbek fıtığı ne zaman olur?

Kadin 30-03-2023 17:23

Büyük bedenli kadın yargılara meydan okudu! Beden pozitifliği için değil seks yapmak için soyunuyorum

Toplumda yer alan yargılar nedeniyle birçok büyük bedenli kadın beden pozitifliğini savunmak adına iç çamaşırlarıyla paylaşım yapıyor. Ancak Nikki Garza, TikTok'ta yaptığı paylaşımda büyük bedeni savunmak için soyunmadığını sadece sevişmek istediğini belirterek çok sayıda etkileşim aldı.

Kadin 02-02-2023 10:25