Sneijder Haberleri

Fatih Terim için Avrupa devi Ajax devreye girdi! Yanında Sneijder yardımcısı olacak...

Galatasaray efsanesi Fatih Terim için teknik direktörlük konusunda yeni bir iddia ortaya atıldı. Avrupa devi Ajax, 69 yaşındaki Fatih Terim'i gündemine aldı. Fatih Terim'in yanında Hollandalı oyuncu Wesley Sneijder'i de düşünen Ajax yetkilileri araştırmalara başladı.

Spor 19-05-2023 14:42

Galatasaray'ın eski hocası Hamza Hamzaoğlu'ndan olay itiraf! Felipe Melo ile Wesley Sneijder anlaşamazdı!

Galatasaray'ın eski hocası Hamza Hamzaoğlu konuk olduğu YouTube programında Atakan Kurt'un sorularını yanıtladı. Felipe Melo'ya ilişkin soru üzerine açıklamada bulunan Hamza Hamzaoğlu, futbolcunun çok karakterli ama zor biri olduğunu belirtip "Kendi değerleri var, çevresiyle iletişimi farklı. Wesley Sneijder ile çok iyi anlaşamazlardı" ifadelerini kullandı. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun Felipe Melo ve Sneijder ile ilgili sözleri olay oldu.

Spor 23-04-2023 09:56

Wesley Sneijder'in eski eşi Yolanthe Cabau hakkında söyledikleri olay oldu

Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, eski eşi Yolanthe Cabau hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Onu hala daha unutamadığını söyleyen Sneijder, başkalarıyla birlkte olmasının kendisini etkilemediğini ifade etti.

Spor 01-04-2023 14:02

Türk bayraklı pazubandı takmamıştı! Sneijder'in açıklamasının ardından 'olay adam' Tadic ilk kez konuştu!

Ülkemizde gerçekleşen deprem felaketi sonrası yaralar sarılmaya çalışılırken, futbol dünyasından da Türkiye için destek mesajları gelmeye devam ediyor. Dünyanın 5 büyük ligin yaşanan bu büyük yıkın sonrası resmi maçlar öncesi saygı duruşu kararı alınırken, Hollanda ekibi Ajax'ın Sırp takım kaptanı Dusan Tadic depreme destek kaptanlık pazubandını takmaması sonrası büyük tepki toplamıştı. Tadic'ten bu konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Spor 15-02-2023 10:25

Sneijder

Sneijder Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sneijder Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sneijder'in sözleri ortalığı karıştıracak! Weghorst için söyledikleri şimdiden tepki çekti

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Arabam.com Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Siyah-beyazlı ekipte adı Manchester United ile anılan Wout Weghorst da bugünkü antrenmanda yer aldı. Hollandalı futbol efsanesi Wesley Sneijder, Manchester United'ın transfer gündemindeki Wout Weghorst hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor 10-01-2023 15:12

Galatasaraylı eski futbolcu Sneijder, Saruhanlı Belediyesi'ni ziyaret etti

Galatasaraylı eski futbolcu Sneijder, Saruhanlı Belediyesi'ni ziyaret etti

Yurthaber 28-09-2022 19:55

Galatasaray'ın eski yıldızı Sneijder'den Ronaldo'ya mesaj!

Son dakika spor haberi... İngiltere Premier Lig'in köklü kulübü Manchester United'da forma giyen ve son günlerde takımdan ayrılmak istediğine dair ciddi söylentiler ortaya atılan Portekizli süper yıldızın geleceği belirsizliğini koruyor. Takımdan ayrılacağına kesin gözüyle bakılan ancak yüksek maaşı nedeniyle hiçbir takımın kendisini istemediği Ronaldo'ya daha önce Galatsaray'da forma giymiş olan Wesley Sneijder'den bir mesaj geldi. İşte detaylar...

Spor 20-08-2022 20:13