Yargı Oyuncuları Haberleri

Yargı dizisinin bomba gibi yeni sezonundan en iyi kombinleri sizin için derledik

Yargı dizisi geçtiğimiz haftalarda sezonun ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Yeni sezona çok hızlı bir giriş yapan dizi, izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşattı. Dizide yaşananların yanı sıra karakterlerin giydiği kombinler de çok konuşuldu. Biz de dizide dikkat çeken bu şık parçaların muadillerini sizin için bir araya getirdik.

Magazin 11-10-2023 15:40

Yargı'nın Ömer'i Doğaç Yıldız'ın babası da ünlü çıktı! Meğer Kurtlar Vadisi'nin yıldızıymış...

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da hayat verdiği Ömer karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Doğaç Yıldız başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisine sonradan dahil olan Doğaç Yıldız'ın babasının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 13-06-2023 15:57

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in sezon finalinde giydiği kıyafetlere alternatif öneriler

Ekranların sevilen dizisi Yargı'nın Ceylin'i, giyim tarzı ile en çok beğenilen dizi karakterleri arasında ilk sıralarda. "Ben de Ceylin'in giyim tarzını çok beğeniyorum." diyorsanız karakterin sezon finalinde giydiği kıyafetlere alternatif olabilecek modellere yer verdiğimiz listemize mutlaka göz atmalısınız.

Magazin 12-05-2023 17:56

Yargı Oyuncuları

Yargı Oyuncuları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yargı Oyuncuları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.