Özgü Namal Haberleri Ve Son Dakika Özgü Namal Haberleri

Özgü Namal Haberleri Ve Son Dakika Özgü Namal Haberleri

Özgü Namal 1978 yılında İstanbul Üsküdar'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda da oyunculuk eğitimi alan Özgü Namal, oyunculuk kariyerine tiyatro oyunlarıyla başladı. İlk olarak 1998 yılında "Affet Bizi Hocam" dizisiyle kamera karşısına geçti. Birçok sinema, tiyatro ve dizide yer alan Namal, 14. Ankara Film Festivalinde "Umut Vadeden Kadın Oyuncu" ödülüne layık görüldü. Oyunculuk hayatına büyük ivme kazandıran Kurtlar Vadisi'ndeki Elif karakteri ise kendisine 1. Beyaz İnci TV Ödülleri'nde boy gösterme imkanı tanıdı. Yeditepe İstanbul, Hanımın Çiftliği, Merhamet adlı dizilerde yer aldı. Beynelmilel, Fosforlu Cevriye, Organize İşler gibi birçok sinema filminde rol alan Namal, etkili oyunculuğuyla adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Özgü Namal Haberleri

Kızıl Goncalar'daki o sahne gündem oldu! Cüneyd ve Zeynep'in sahnesine yorum yağdı! 'Senden kaçıp okuyayım diye'

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Mina Demirtaş'ın canlandırdığı Zeynep karakterinin sahneleri damga vurdu. İkili arasındaki diyalog sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-04-2024 09:53

Kızıl Goncalar'ın güzeli Özgü Namal aşk orucunu onunla bozmuştu! 'Hoşça kal iki gözüm' sözleri olay oldu

Eşi Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümüyle yasa boğulan Özgü Namal uzun süre gözlerden uzak kalmıştı. Uzun zaman sonra Kızıl Goncalar dizisiyle ekrana dönen Özgü Namal birkaç ay önce de aşk orucunu bozmuştu. Mehmet Derman Doğan'la aşk yaşayan Özgü Namal sevgilisinden ayrıldı.

Magazin 11-01-2024 17:46

RTÜK cezası neşelerini bozmadı: Kızıl Goncalar setinde sürpriz doğum günü kutlaması!

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ekrana geldiği ilk günden beri gündemden düşmüyor. Son olarak RTÜK, Kızıl Goncalar dizisinin yayınlandığı FOX TV'ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası vermişti. Hedef gösterilen dizide 'Meryem' karakterini canlandıran Özgü Namal, yeni yaşını setteki ekip arkadaşlarıyla kutladı.

Magazin 29-12-2023 11:01

Hanımın Çiftliği’nin Gülizar’ı Evrim Solmaz'ın son hali şaşırttı! Gören bir daha baktı

Özgü Namal, Caner Cindoruk, Mehmet Aslantuğ ve Ebru Özkan'ın başrollerini paylaştığı, bir dönemin fenomen dizisi Hanım'ın Çiftliği'nde; Gülizar karakterine hayat veren Evrim Solmaz yeniden gündem oldu. Dizideki bazı sahnelerle o dönem adından oldukça söz ettiren Solmaz'ın fotoğrafları sosyal medyayı salladı.

Magazin 27-12-2023 11:39

RTÜK inceleme başlatmıştı! Kızıl Goncalar dizisinde denklem sahnesi gündem oldu! Olan hep kızlara oluyor

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kızıl Goncalar dizisi gündemden düşmüyor. İlk bölümüyle büyük tepki toplayan ve sahneleriyle sosyal medyada gündem olan diziye RTÜK gelen şikayetler üzerine inceleme başlatmıştı. Öte yandan vakıflardan kiralanan 2 mekanın çekim izni iptal edildiği de ortaya çıkmıştı. Bu akşam ikinci bölümü ile ekrana gelen dizide denklem sahnesi sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Magazin 26-12-2023 07:44

RTÜK inceleme başlatmış, mekan çekimleri iptal edilmişti! Kızıl Goncalar'a bir engel de Aile Bakanlığı'ndan geldi

Fox Tv'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Kızıl Goncalar ilk bölümüyle büyük tepki toplamış ve sahneleriyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu. RTÜK de gelen şikayetler üzerine inceleme başlatmıştı. İnceleme henüz devam ederken vakıflardan kiralanan 2 mekanın çekim izni iptal edildiği de ortaya çıkmıştı. Kızıl Goncalar'a bir engel de Aile Bakanlığı'ndan geldi..

Magazin 25-12-2023 17:18

Kızıl Goncalar dizisine bir şok daha! Vakıflardan kiralanan 2 mekanın çekim izni iptal edildi

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın rol aldığı, FOX TV'nin yeni dizisi Kızıl Goncalar dizisi yayınlanır yayınlanmaz tepki çekmişti. Yapım ekibi bir şok daha yaşadı. İddialara göre vakıflardan kiralanan 2 mekanın çekim izni iptal edildi.

Magazin 24-12-2023 15:02

RTÜK inceleme başlatmıştı! Kızıl Goncalar'ın kırbaç sahnesine tepki yağdı! 'İyice zıvanadan çıktı her şey'

Fox TV'nin iddialı yapımı Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümü ile pazartesi günü ekrana geldi. Yayınlandığı günden beri adından sürekli söz ettiren dizi, beğenildiği kadar tepki de topladı. Dizinin ikinci bölüm ön izlemesi yayınlandı. O görüntüler için RTÜK soruşturma başlattı.

Magazin 22-12-2023 00:11

Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özcan Deniz kaç kez evlendi? Şarkıları ve dizileri

Özcan Deniz, Kızıl Goncalar dizisinde Levent karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özgü Namal'ın canlandırdığı Meryem karakteri ile Levent'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özcan Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özcan Deniz kaç kez evlendi?

Magazin 18-12-2023 20:54

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal kimdir, kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman? İşte dizileri...

Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özcan Deniz'in canlandırdığı Levent karakteri ile Meryem'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özgü Namal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman?

Magazin 18-12-2023 20:54

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI VE KONUSU: Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar konusu nedir, oyuncuları kim? Fox Tv'de izleyiciyle buluşuyor!

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi Fox Tv izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kızıl Goncalar'ın konusu ve oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan Kanal D'nin aldığı kararla Arka Sokaklar'ın yayın tarihi de değişti. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in oynadığı Fox Tv'nin yeni dizisi 18 yıldır devam eden Arka Sokaklar'a rakip olacak. Peki, Kızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-2023 20:54

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı yeniden ekranlarda! Özgü Namal, Kızıl Goncalar için tesettüre girdi, alacağı ücret dudak uçuklattı

Kurtlar Vadisi dizisinde yıldızı parladıktan sonra reyting rekorları kıran birçok yapım ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Özgü Namal, sosyal medyada gündem oldu. Özcan Deniz ile başrolleri paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi için tesettüre giren ünlü oyuncunun alacağı ücret dudak uçuklattı.

Magazin 18-12-2023 20:53

Kurtlar Vadisi'nin Elif'i Özgü Namal, Feyza Altun ile buluştu! Ruhumuzu değiştiremediler

Son günlerde fenomenlere açtığı savaşla adından söz ettiren avukat Feyza Altun Kurtlar Vadisi'nin Elif'i Özgü Namal ile buluştu. Altun pozlarını ise ilginç bir notla paylaştı.

Magazin 15-12-2023 07:31

Kızıl Goncalar ile ekrana dönen Özgü Namal’ın estetiksiz hali gündemde! Yaş almak çok yakışmış

Uzun yıllar sonra ekrana dönen oyuncu Özgü Namal'a kendi gibi oyuncu Goncagül Sunar'dan iltifat yağdı. Pek çok oyuncunun aksine estetiksiz olan Özgü Namal için oyuncu "Estetiksiz olgunlaşan, hafif yorulmuş, hafif hüzünlü hatta kusurlu yüz nasıl güzel geliyor" dedi.

Magazin 10-12-2023 15:17

Merakla bekleniyordu! Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar'ın yayın tarihi belli oldu!

Kızıl Goncalar dizisine dair yeni detaylar ortaya çıktı. FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kızıl Goncalar dizisinin ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Başrollerinde Özcan Deniz ve yıllar sonra setlere dönen Özgü Namal'ı buluşturan dizinin yayın hayatına başlayacağı tarih de belli oldu.

Magazin 05-12-2023 20:35

Kızıl Goncalar konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak? Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar'dan ilk tanıtım!

Kızıl Goncalar konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yakında FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kızıl Goncalar dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde Özcan Deniz ve yıllar sonra setlere dönen Özgü Namal'ı buluşturan dizinin yayın hayatına başlayacağı tarih araştırılmaya başladı. Peki, Kızıl Goncalar konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak?

Magazin 28-11-2023 22:31

10 yıl sonra Kızıl Goncalar'la ekranlara dönen Özgü Namal tesettüre girdi! Değişimi şaşırttı

Bir dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Elif Polat karakteriyle hafızalara kazınan Özgü Namal uzun yıllardır ekranlarda görünmüyor. Eşinin ani ölümü sonrası gözlerden uzak yaşayan Namal, 10 yıl sonra Kızıl Goncalar ile anlaşma imzaladı. Özcan Deniz ve Özgü Namal'ı başrolde buluşturan dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Fragmanda Özgü Namal'ın tesettürlü hali ve değişimi dikkat çekti.

Magazin 28-11-2023 19:38

Türk televizyon tarihine damga vurmuştu! Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın kızını oynayan Doğa Sakarya'nın son hali şaşırttı

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Zafer Ergin, Selçuk Yöntem ve Gürkan Uygun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nin tekrar bölümleri günümüzde bile izleniyor. Dizide Hatice Şendil’in hayat verdiği Ebru karakteriyle evlenip çocuk sahibi olan Polat Alemdar, kızına ölen sevgilisi Elif'in adını vermişti. Kurtlar Vadisi'nin çocuk yıldızı Doğa Sakarya'nın son hali şaşırttı.

Magazin 26-10-2023 10:27

Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar'a bomba transfer! Çok ünlü bir isim kadroda

10 yıl sonra ekranlara dönecek olan Özgü Namal ve başarılı oyuncu Özcan Deniz'i bir araya getiren Kızıl Goncalar dizine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Merakla beklenen Kızıl Goncalar dizisinin 25 Ekim tarihinde sete çıkması bekleniyor. Son olarak Duygu Sarışın, Sitare Akbaş ve Zehra Kelleci gibi isimlerin dahil olduğu dizi çok ünlü bir isim ile anlaşma imzaladı.

Magazin 22-10-2023 12:06

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar'a flaş transfer! Yüz Yıllık Mucize'nin yıldızı kadroda

Özgü Namal'ın ekrana dönmesini sağlayan ve Özcan Deniz'in de başrolde olduğu "Kızıl Goncalar" dizisinin kadrosu giderek şekilleniyor. Son olarak Duygu Sarışın ve Sitare Akbaş'ın dahil olduğu diziye Yüz Yıllık Mucize'nin yıldızı dahil oldu.

Magazin 16-10-2023 17:29

Kızıl Goncalar'ın afişi yayınlandı! Özgü Namal'ın son haline yorum yağdı

Özgü Namal'ın ekrana dönmesini sağlayan ve Özcan Deniz'in de başrolde olduğu "Kızıl Goncalar" dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Heyecanla beklenen dizinin Cannes afişi yayınlandı. Güzel oyuncu Özgü Namal'ın son haline yorum yağdı...

Magazin 12-10-2023 14:13

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar'a flaş transfer! Akasya Durağı'nın yıldızı kadroda

Özgü Namal'ın ekrana dönmesini sağlayan ve Özcan Deniz'in de başrolde olduğu "Kızıl Goncalar" dizisinin son hazırlıkları devam ediyor. Yakında sete çıkacak olan diziye Akasya Durağı'nın yıldız ismi dahil oldu.

Magazin 06-10-2023 14:41

Kurtlar Vadisi'nin Halo'su Halil İbrahim Kapar'ın kızı kendisinden ünlü çıktı! Duyan şaştı kaldı

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, İstemi Betil, Özgü Namal gibi isimlerin rol aldığı Kurtlar Vadisi dizinde Halo Dayı karakterini canlandıran Halil İbrahim Kapar'ın kızı kendisinden de ünlü çıktı. Ünlü ismin, onun kızı olduğunu ilk kez duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Magazin 02-10-2023 11:57

Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın büyük aşkı Elif Eylül aslında bakın kim olacakmış! Meğer ilk o isme teklif gitmiş...

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisi oyuncuları ve konusu ile büyük beğeni toplamıştı. Fenomen dizide Polat Alemdar'ın büyük aşkı Elif Eylül karakterine Özgü Namal hayat vermişti. Sevilen dizide Elif karakterine hayat vermesi için Özgü Namal'dan önce başka ünlü bir isme teklif gittiği ortaya çıktı.

Magazin 29-09-2023 13:17

Eşinin ani ölümüyle yıkılmıştı! Özgü Namal hakkında yeni aşk iddiası

Ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Özgü Namal hakkında aşk iddiası gündeme geldi. Eşi Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümüyle yıkılan Namal uzun süre gözlerden uzak kalmıştı. Projeleri ince eleyip sık dokuyan ve karar veren Özgü Namal'ın aşk orucunu bozduğu iddia ediliyor.

Magazin 29-09-2023 08:43

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolde olduğu Kızıl Goncalar dizisine Duygu Sarışın da dahil oldu

Özgü Namal'ın ekrana dönmesini sağlayan ve Özcan Deniz'in de başrolde olduğu "Kızıl Goncalar" dizisine Çağatay Ulusoy ile aşkıyla sık sık gündeme gelen Duygu Sarışın da dahil oldu.

Magazin 24-09-2023 10:40

Ekranlara dönmeye hazırlanıyor! Özgü Namal'ın keyfi yerinde

Son olarak 2014 yılında final yapan 'Merhamet' dizisinde 'Narin' karakterini canlandıran Özgü Namal eşinin ani ölümüyle ekranlara bir süre veda etmişti. Gözlerden uzak yaşarken gelen teklifleri değerlendiren Namal ekranlara dönüyor. Özgü Namal son olarak alışverişte görüntülendi.

Magazin 17-09-2023 08:34

Bir döneme damga vurmuştu, gören artık tanıyamıyor! Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı son hali ile görenleri şaşırttı

Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban ve Çiğdem Batur gibi isimlerin rol aldığı bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Pala karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Yüksel Arıcı'nın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 06-09-2023 07:14

Yapımcılar sözleşmeye o maddeyi koyuyor! 'Serenay Sarıkaya doğallık için göğüs silikonlarından vazgeçecek' iddiası

Son dönemde ünlü kadın oyuncuların yüzlerine yaptırdıkları estetikler yapımcıları rahatsız ediyor. Ancak Özgü Namal, Pınar Deniz gibi isimler bu konuda şanslı. Serenay Sarıkaya ise doğallığa önem vermesi sebebiyle silikonlarından bile vazgeçmeyi düşünüyor.

Magazin 28-08-2023 10:17

Uzun süredir ekranlarda yoktular! Kenan İmirzalıoğlu ve Özgü Namal bölüm başı ücretleriyle dudak uçuklattı!

Oyuncuların yeni sezondaki bölüm başı ücretleri teker teker belli oluyor. En son Yalı Çapkını'nın yıldızları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ile Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun alacağı ücretler belli olmuştu. Son olarak uzun süredir dizilerde rol almayan Kenan İmirzalıoğlu ve Özge Özpirinçci'nin yanı sıra, oyunculuğa geri dönen Özgü Namal'ın da bölüm başı ücreti açıklandı.

Magazin 11-08-2023 21:10

Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın kızı Elif'i oynuyordu! Son hali ağızları açık bıraktı

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Gökhan Uygun ve Erhan Ufuk gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı bir dönemin en uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi hala konuşulmaya devam ediyor. Dizide Polat Alemdar'ın kızı Elif’i oynayan Doğa Sakarya'nın son hali görenleri şaşırttı. Kurtlar Vadisi dizisinin çocuk yıldızı genç kız oldu.

Magazin 12-07-2023 14:42

Özgü Namal ölen eşi hakkında ilk kez konuştu! Sahneye çıkıp 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim dedi

Son günlerde 10 yıl sonra ekrana dönecek olmasıyla gündemde olan Özgü Namal uzun süredir gözlerden uzak yaşıyordu. Emir Ersoy'un sahnesine konuk olan ve sahnede dans ederek ardından konuşma yapan Özgü Namal eşinin ani ölümüne gönderme yaparak "5 dakika içinde her şeyimi kaybettim" dedi.

Magazin 10-07-2023 15:45

10 yıl sonra ekrana dönme kararı almıştı! Özgü Namal bölüm başı öyle bir para kazanacak ki...

Şarkıcı Özcan Deniz ile Kızıl Goncalar dizisinde rol alacak olan oyuncu Özgü Namal'ın ekranlara dönüyor olması hayranlarını sevindirdi. Yıllardır ekrandan uzak olan ve gelen her teklifi elini tersiyle iten Özgü Namal uzun ısrarlar ve telefon görüşmeleri sonucu ikna edildi. Oyuncunun FOX dizisinden kazanacağı para ise dudak uçuklattı.

Magazin 09-07-2023 15:49

10 yıl sonra setlere dönen Özgü Namal'ın partneri belli oldu! İşte bomba isim

Bir dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Elif Polat karakteriyle hafızalara kazınan Özgü Namal uzun yıllardır ekranlarda görünmüyor. Eşinin ani ölümü sonrası gözlerden uzak yaşayan ünlü isim 10 yıl sonra yeni bir diziyle anlaşma imzaladı. Kızıl Goncalar dizisiyle setlere dönecek olan Özgü Namal'ın merakla beklenen partneri de belli oldu. İşte bomba isim...

Magazin 05-07-2023 23:39

Kurtlar Vadisi'nin Elif'i Özgü Namal 10 yıl sonra setlere dönüyor… İşte yeni projesi

Kurtlar Vadisi'nin Elif'i olarak ününe ün katan oyuncu Özgü Namal uzun süredir setlerden uzaktı. Eşinin ani ölümü sonrası gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Özgü Namal, 10 yıl sonra dizi setlerine dönme kararı aldı. İşte Özgü Namal'ın yeni projesi...

Magazin 12-06-2023 15:44

Nurgül Yeşilçay'ın paylaşımı olay oldu! Özgü Namal'ı görünce çağrıda bulundu! Sanem Çelik Başak Köklükaya...Kızlar neredesiniz?

Nurgül Yeşilçay ise "Bugün Özgü Namal'ı gördüm! Ne kadar özledim onu seyretmeyi. Bizim jenerasyonda çok iyi oyuncular var. Mesela Sanem Çelik'i de özledim! Bazen rakip olmayı bazen omuz omuza olmayı bazen bi işi beraber sırtlamayı... Ha Başak Köklükaya'yı bir de! Offf, hadi kızlar nerdesiniz?" paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 29-10-2022 08:02

Özgü Namal Asmalı'da yakalandı! Özgü Namal'ın yeni imajı

Ekranlardan bir süredir uzak olan oyuncu Özgü Namal Asmalımescit'te arkadaşlarıyla buluştu. Yeni saç stiliyle dikkat çeken Özgü Namal muhabirlere yanıt vermedi. Eşinin ani ölümüyle yıkılan Namal çocuklarını alarak İstanbul'a dönmüştü. Namal gelen tekliflere ise son dönemde sıcak bakmıyordu.

Magazin 27-10-2022 13:59

Özgü Namal'ın yüzü gülüyor! Kötü günleri geride bıraktı

Yaklaşık iki yıl önce eşi Ahmet Serdar Oral'ı kaybeden Özgü Namal, Etiler'de görüntülendi. Zor günleri geride bırakan Namal, gazetecilerin sorularına, gülümseyerek "Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Sağ olun..." cevabını verdi.

Magazin 03-09-2022 14:07

Oktay Kaynarca ve Özgü Namal yeniden aynı dizide mi rol alacak? Flaş iddiaya yanıt

Eşinin ölümü sonrası gözlerden uzak yaşantısına devam eden oyuncu Özgü Namal son olarak, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin setini ziyaret etmişti. Özgü Namal eski sevgilisi Oktay Kaynarca'nın dizisinin setinde görülünce gündem olmuştu. Eski sevgilisiyle Kurtlar Vadisi sonrası yeniden aynı dizide rol alacağı iddia edilen Namal hakkında Oktay Kaynarca'dan yanıt geldi.

Magazin 17-08-2022 11:39

Özgü Namal, Oktay Kaynarca'nın oynadığı dizinin setine gitti! Beyaz saçları dikkat çekti

Oyuncu Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin setinde ünlü bir konuk vardı. Dizinin yönetmeni Onur Tan, bir süredir gözlerden uzak yaşayan Özgü Namal'ın ziyaretiyle mutlu oldu. Namal ile pozunu paylaşan yönetmene beğeni yağdı. Aynı zamanda güzel oyuncu Namal'ın beyazlayan saçları da gözlerden kaçmadı.

Magazin 14-08-2022 15:49

Özgü Namal Azra Akın'ı gösterip tepki gösterdi! 'Ben onlar gibi değilim'

Eşi Serdar Oral'ı 6 Ekim 2020 tarihinde kalp krizi sonucu kaybeden Özgü Namal, Bodrum Ortakent'teki bir otelde tatil yapıyor. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan ve basından uzak bir hayat yaşamayı tercih eden 43 yaşındaki Özgü Namal görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterip, aynı plajda ailesiyle yapan Azra Akın'ı işaret etti.

Magazin 05-08-2022 22:13

Eşinin ani ölümüyle yıkılmıştı! Özgü Namal, uzun süre sonra Bodrum’da görüntülendi

Yıllar önce Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Elif karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Özgü Namal, İstanbul'u terk edip Bodrum'a yerleşmişti. Namal'ın buradaki huzurlu hayatı eşinin ani ölümüyle bozulmuştu. Uzun süredir ortalıkta görünmeyen ve zamanını çocuklarıyla geçiren Özgü Namal plajda görüntülendi. İşte Özgü Namal'ın son hali...

Magazin 04-08-2022 13:45

Oktay Kaynarca kimdir? Oktay Kaynarca nereli, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Oktay Kaynarca kaç kez evlendi?

Oktay Kaynarca, Şarkılar Bizi Söyler'in 9 Nisan 2022 Cumartesi günü yayınlanan bölümüne konuk oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla her hafta yayınlanan programın 9 Nisan Cumartesi günkü bölümünü izleyenler yine müzik ziyafeti yaşayacak. Oktay Kaynarca kimdir? Nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Oktay Kaynarca kaç kez evlendi? soru ve konu başlıklarının yanıtı haberimizde...

Magazin 10-04-2022 10:36

Eşini kaybeden Özgü Namal'dan yeni karar

Özgü Namal, 2020'de kaybettiği eşi Serdar Oral'la yaşadığı Muğla Ayla Yaylası'ndaki çiftliği, 'Hiçbir eşyaya dokunmayın' şartıyla evine bakan Köyceğizli aileye verdi. Özgü Namal'ın 10 yıllığına kiraladıkları çiftlik evinin sözleşmesi, 2025 tarihinde doluyor. Namal, iki çocuğuyla İzmir'de inzivaya çekildi.

Magazin 20-03-2022 09:27

Eşinin ölümü yıkmıştı! Özgü Namal'dan yeni ev kararı

Bir süredir ekrandan uzak olan ve gelen teklifleri de kabul etmeyen oyuncu Özgü Namal, eşi Ahmet Serdar Oral’ın ölümüyle yıkılmıştı. Özgü Namal çocuklarını da alıp İstanbul'a dönmüştü. Namal şimdi çocuklarıyla birlikte yaşamak için bahçeli bir eve geçiyor.

Magazin 24-12-2021 10:06

Dolandırmadığı ünlü kalmadı! Film çekmek için Türkiye'ye gelip bütün sektörü kandıran yapımcının hikayesi!

Yapımcı olduğu iddiasıyla Türkiye'ye gelen Beni Atoori'nin, 2004 yılında çevirdiği oyunları ve kandırdığı ünlüleri duyunca çok şaşıracaksınız.

Magazin 21-10-2021 16:10

Masumlar Apartmanı'na Özgü Namal mı dahil oluyor? Demet Akalın'dan bomba yorum

Gerçek bir hayat hikâyesini anlatan 'Masumlar Apartmanı' dizisi için Özgü Namal'a teklif yapıldığı ortaya çıktı. Demet Akalın bu haberi duyunca bakın ne dedi.

Magazin 10-10-2021 10:40

Özgü Namal hangi izlenme rekorları kıran diziden teklif aldı?

Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Özgür Namal'a, izlenme rekorları kıran diziden teklif gittiği iddia edildi.

Magazin 07-10-2021 15:39

Özgü Namal kimdir, aslen nereli? Özgü Namal'ın merhum eşi kim?

Seneler önce 1997 senesinde tiyatro sahnelerinde çocuk oyunlarında rol alarak kariyerine başlayan Özgü Namal'ın hayatı ve kariyer yaşamı merak ediliyor. Özgü Namal önceki senelerde eşini kaybetmişti. Peki uzun bir süredir ekranlardan uzakta olan Özgü Namal kimdir, aslen nereli? Özgü Namal'ın merhum eşi kim? İşte ayrıntılar...

Magazin 26-09-2021 23:04