Yastık Haberleri

Sararmış yastık lekelerini anında çıkarıyor! Tek malzeme ile kar gibi beyaz oluyor

Yatak odalarımızdaki sararmış yastık lekeleri, zamanla oluşan ve çoğu zaman can sıkan bir durumdur. Sadece tek bir malzeme ile yastık lekelerinin beyazlaması mümkün. Bu yöntem, yastıkları kar gibi beyaz hale getiriyor ve onları ilk günkü gibi temiz yapıyor. Eğer siz de sararmış yastıkları nasıl bembeyaz yaparım diye düşünüyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 10-01-2024 10:55

Yolculuklarınızda yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz 2023'ün en iyi seyahat yastığı modelleri

Seyahate çıkmak her ne kadar heyecanlı ve eğlenceli bir aktivite olsa da yol boyunca istenen konforun sağlanması bazen bir o kadar zorlayıcı olabiliyor. Özellikle uzun süreli yolculuklar sırasında rahat şekilde dinlenebilmek ve uyuyabilmek için seyahat yastığına çokça ihtiyaç duyuluyor. Siz de birbirinden konforlu ve kaliteli yastıklar sayesinde boyun ağrısı çekmeden yolculuklarınızı tamamlamak istiyorsanız gelin, 2023 yılının en iyi modellerine birlikte göz atalım.

Haber 03-07-2023 17:09

Sararmış yastık kılıfını kar beyazına döndürüyor! Ter lekelerini anında çıkaran karışım

Beyaz yastık kılıflarında zaman içerisinde sararmalar görülebiliyor. Yastık kılıflarını normal yıkamaya aldığınızda sarı lekelerin çıkmamasından şikayetçiyseniz onlara özel karışımı uygulayarak kar beyazı gibi olmalarını sağlayabilirsiniz. İşte sararan yastık kılıflarını beyazlatmanın çözümü...

Kadin 26-05-2023 11:39

Uyku kalitenizi artıracak en iyi elyaf yastık modelleri

"İyi bir uyku çekmeden güne başlayamam." diyorsanız konforunuzu katlayacak ve uyku hijyeninize katkıda bulunacak, kaliteli bir elyaf yastığa ihtiyacınız olabilir. Siz de böyle bir arayış içindeyseniz çok şanslısınız. Bir araya getirdiğimiz en iyi elyaf yastıkları inceleyebilirsiniz. İşte, rahatlığına hayran kalacağınız, en iyi elyaf yastık modelleri!

Haber 24-05-2023 16:01

Bu şekilde uyumak bir gecede yaşlandırıyor! Cildinin kırışmaması için bulduğu tüyoyu paylaştı

Uyku vücudumuzun en temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Herkesin rahat ettiği uyku pozisyonu değişiklik gösteriyor. Bu pozisyonlar uykuya çok daha rahat geçmenizi sağlayabiliyor. Ancak TikTok'ta cildin yaşlanmasına neden olan uyku pozisyonunu açıklayan bir kadın, takipçilerini şaşırtarak cildi için en doğru uyku pozisyonunu gösterdi.

Kadin 24-05-2023 09:41

Sarı yastık lekeleriyle vedalaşın! Sararmış yastıkları anında bembeyaz yapıyor

Beyaz yastık kılıfları ve yastık içleri zaman içeresinde sararabiliyor. Kötü ve pis bir görünüme sebep olan bu durumdan rahatsız olanlar sarı yastık lekesi nasıl çıkar sorusunu aratıyor. Temizlik uzmanlarına göre bu sorunu çözmek için temizlik malzemelerine ekstra para vermenize gerek yok. Sararmış yastık kılıflarını beyazlatmak istiyorsanız tek malzeme ile bembeyaz yastıklara kavuşabilirsiniz.

Kadin 14-04-2023 15:53

Görünce ilk iş Kızılay'a gitti! 'Verdiğiniz yastığın içinde altın var' Depremzede vatandaş büyük şaşkınlık yaşadı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde çok sayıda ilde büyük yıkım ve can kayıpları yaşandı. Evi hasar alan depremzedeler ise yaşadıkları şehirleri terk edip başka yerlere gitti. Depremzede vatandaşlara yardımlar sürerken şaşırtan olaylar da yaşanıyor. Bir vatandaş, deprem sonrası Mut'a gitti ve Kızılay'a müracaat etti. Yatacak yer, yastık ve yorgan verildiğini söyleyen vatandaş, akşam başını yastığa koyduğunda ilginç bir şeye rastladı. Yastığın içinde bilezik kutusu olduğunu gördü. İşte detaylar...

Haber 01-03-2023 09:57

Sarı yastık lekelerini bembeyaz yapıyor! Yastıklarınızı mis gibi kokutacak doğal çözümler

Yastık kılıfları ter ve saç yağı gibi nedenlerden dolayı sararabiliyor. Sararmış yastık kılıfları hem istenmeyen görünümlere hem de kötü kokulara neden oluyor. Evde yapılacak basit uygulamalar ile sarı yastık kılıflarına veda edebilirsiniz. Yastıklarınızın tertemiz olması ve mis gibi kokmasını istiyorsanız yapmanız gerekenler çok kolay...

Kadin 16-02-2023 14:35

Mışıl mışıl uyumanızı sağlayacak uygun fiyatıyla öne çıkan yastık modelleri

Güne zinde başlamanın yolu sağlıklı ve huzur dolu uykudan geçiyor. Neyse ki ergonomik tasarımlarıyla öne çıkan ve yüksek konfor vadeden birçok yastık çeşidi bulunuyor. Böylece uyku kalitesi artıyor ve daha dinç şekilde kalkmak mümkün oluyor. Gelin, uyku problemlerinizi ortadan kaldırarak mışıl mışıl uyumanızı sağlayacak en kaliteli ve uygun fiyatlı yastık modellerine beraber göz atalım!

Haber 09-11-2022 17:37

Sararmış yastık kılıflarını bembeyaz yapacak! Yeni alınmış gibi olacak

Uyku sırasında terlemek, ağız suyunun akması, yağlı saç gibi nedenler yastıkların kolayca pislenmesine yol açıyor. Bembeyaz yastık kılıfları zamanla sararıp kötü bir görünüme neden olabiliyor. Birçok ev hanımı sararmış yastık kılıfı nasıl temizlenir? Sararan yastık kılıfları nasıl beyazlatılır? diye düşünüyor. İşte yastıklarınızı kar gibi bembeyaz yapmanın kolay yolu...

Kadin 06-11-2022 11:06

Sabah kalkınca başın ağrımasına son! Yapmanız gerekenler çok basit

Sabahları uyandığında baş ağrısı çekme sorunu toplumda sıklıkla karşılaşılıyor. Bu sorunu çözmek için altında yatan nedeni bulmak gerekiyor. Eğer ki baş ağrınızın neden bruksizmden kaynaklanıyorsa evde deneyeceğiniz yöntemler ile bu ağrılara son verebilirsiniz.

Haber 26-08-2022 12:46

Boyun fıtığından muzdarip olanlara hayat kurtaracak bir öneri en iyi boyun fıtığı yastıkları

Günümüz insanının en önemli problemlerinden biri, boyun fıtığından kaynaklanan ağrılar. Boyun fıtığının uyku kalitenizi etkileyip yaşam standartlarınızı düşürme yönünde olumsuz bir etkisi bulunur. Eğer bu durumdan muzdaripseniz kendiniz için en uygun boyun fıtığı yastığını bulmanız gerekir. Böylece uyku kaliteniz artar. En iyi boyun fıtığı yastığını bulduğunuzda sizin için geceler rahat, gündüzler enerjik geçer. Peki, en iyi boyun fıtığı yastığı hangisi?

Haber 30-06-2022 14:05

Masum görünen tehlike! Bilmiyorsunuz ama bir sürü bakteri taşıyor, doğru temizlik yöntemini duyunca şaşıracaksınız

Uyku en önemli ihtiyaçlar arasında yer alıyor. Gün boyu yorulan vücudu dinlendirmek için uyku adımını atlamamak gerekiyor. Ancak uyurken kullanılan yastık ve çarşaflarda bilmediğimiz ve sağlığımızı tehlikeye atan bir sürü toz akarı, ölü deri, bakteri bulunuyor. Bunlardan uzak durmak için temizliği doğru şekilde yapmak gerekiyor.

Kadin 21-06-2022 11:03

Aldıktan sonra uzun zamandır ihtiyacınız olduğunu anlayacağınız işe yarar ürünler

Yoğun hayat temposu içindeyken bazen işinize yarayacak ürünleri keşfedemeyebilir, hayatınızı kolaylaştıracak ve işleri hızlandıracak araç gereçleri fark edemeyebilirsiniz. Hatta bazı işleri sürekli yaptığınız için daha pratik yolu olduğu aklınıza bile gelmeyebilir. Oysa işinize yarayacak birçok ürün hayatınızı kolay hâle getirmek için sizi bekliyor. İşte "Neden daha önce almadım ki?" dedirtecek ürünler ile karşınızdayız!

Haber 17-05-2022 15:03

Doğru yatak ve yastık kombinasyonlarıyla uyku keyfinizi katlayın

Güne dinç ve enerjik başlamak için kaliteli bir uyku şart. Ancak deliksiz, iyi bir uyku çekmek, her yatak ve yastıkla mümkün değil. Bu nedenle kendi vücudunuza uygun ürünleri bulmalısınız. Uyku kalitenizi arttıracak ürünleri nasıl bulacağınızı bilmiyorsanız üzülmeyin! Sizin için araştırdığımız birbirinden güzel, kaliteli, konforlu yatak ve yastıklara mutlaka göz atmalısınız. Belki de aradığınız ürünü bu listenin içinde bulacaksınız!

Haber 24-02-2022 10:10

Sizleri mışıl mışıl uyutacak ve boyun ağrınızı yok edecek en iyi ortopedik yastık modelleri

Sağlıklı bir güne uyanmanın anahtarının kaliteli bir uykudan geçtiği biliniyor. Uyku kalitesi söz konusu olduğunda ise ortopedik yastıklar öne çıkıyor. Huzurlu uykular sunan ve boyun ağrılarına son veren birçok ortopedik yastık modeli bulunuyor. Gelin, en iyi ortopedik yastık modellerini beraber inceleyelim.

Haber 02-12-2021 17:01

El işlemeli yastık üreten kadın girişimci yurt dışı taleplerine yetişemiyor

Sakarya'da salgın sürecinde hobi olarak dikmeye başladığı yastık modellerinin beğenilmesiyle yurt dışından da talep gören İlkay Yağcıoğlu, ürünlerini Avrupa ve Arap ülkelerine ihraç ediyor - İnternet üzerinden satış yapan Yağcıoğlu: - "Yurt dışında bu tarz ürünler olmadığı için bunlara çok önem veriyorlar. Siparişlere zor yetişiyorum"

Yurthaber 06-10-2021 11:06

Meyve çekirdeklerinden terapi yastığı üretti! Almanya'dan sipariş yağıyor

Denizli'de bir firma, çoğunluğu Avrupa ülkeleri olmak üzere yılda 1 milyon tahıl ve meyve çekirdekli terapi yastık ihraç ediyor.

Finans 17-08-2021 14:06

Güne mutlu başlamak için neler yapılmalı?

Mutlu uyanmak güne mutlu devam etmenin ilk adımı demektir. Gün içinde motivastonunuzun yüksek olması, karşılaşacağınız sorunları kolaylıkla atlatmanızı sağlayacak ve sizi başarıya taşıyacaktır.

Kadin 28-05-2021 12:12

Dekoratif yastık yapımı ile evinizi renklendirin

Dekorasyonda evin en çok kullanılan eşyalarının rahatlığı kadar güzel görünmesi ve tamamlayıcı rol üstlenmesi önem taşıyor. Özellikle de kişilerin kendi el emekleriyle hazırlayarak oluşturduğu dekoratif ürünler hem daha ucuza mal oluyor hem de daha kişisel dokunuşları beraberinde getiriyor. Bu noktada ise dekoratif yastık yapımı kurtarıcı rol üstleniyor. Evini baştan yaratmak isteyen kişilerin farklı renk ve modellerde hazırlayabileceği dekoratif yastıklar nasıl yapılıyor?

Trend 25-05-2021 10:40

İngiltere’de hamile kadını kafasına yastık kılıfı geçirerek darp etti

İngiltere’de bir kişi, kafasına yastık kılıfı geçirdiği hamile kadını feci şekilde darp etti. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 23-03-2021 14:37

Ece Seçkin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Yastık şarkısının sözleri

Pop müzik şarkıcısı Ece Seçkin Yastık şarkısı ile gündeme geldi. 29 yaşındaki Ece Seçkin sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Yastık şarkısını dinleyenler, Ece Seçkin kimdir? sorusuna yanıt ararken şarkının sözleri de yoğun bir şekilde paylaşılıyor. Peki, Ece Seçkin kimdir ve nereli? İşte, Ece Seçkin hakkında merak edilenler...

Magazin 19-03-2021 20:21

Yastığınızı iki yıldan fazla kullanıyorsanız korkunç: Derileriniz toz akarları için bir ziyafet!

Birçoğumuz yataklarımızın temizliğini ihmal ederiz, genellikle temizlemeye karar vermeden önce çarşafların içinde dolaşan şeyleri görene kadar bekleriz. Dr Karan Raj, şimdi bize yastıklarımızı her iki yılda bir değiştirmenin önemini hatırlattı ve nedeni oldukça korkunç.

Haber 02-03-2021 16:36