Yuksek Hizli Tren Bilet Haberleri

Yüksek Hızlı Tren bilet fiyatlarına zam mı geldi, ne kadar oldu? İşte yeni YHT bilet fiyat tarifesi...

Bir buçuk yılda yüzde 151 zamlandı. Seyahat ederken Yüksek Hızlı Tren tercih edenleri ilgilendiriyor. TCDD YHT bilet fiyatlarına zam yaptı. Yeni zamlı fiyatlar uygulamaya girdi. İstanbul-Ankara YHT bilet fiyatı, 540 TL'ye yükseldi.

Finans 2024-07-13 11:50:24
YHT

Evsiz gecin bulduğu yöntem şaşkına çevirdi! Sınırsız bir yıllık bilet karşılığında 7/24 tren yolcusu oldu

17 yaşındaki Lasse Stolley, hayatını yaklaşık 10.000 dolarlık (322 bin 638 TL) sınırsız bir yıllık bilet karşılığında "Deutsche Bahn" vagonunda geçiren bir Alman. Vagonlardaki yaşamıyla Stolley dünya manşetlerindeki yerini alırken 7/24 tren yolcusu olarak çok konuşuldu.

Trend 2024-05-07 15:27:11

Merakla beklenen İstanbul - Sivas YHT ilk seferini yaptı: İşte bilet fiyatı!

Ankara'dan Sivas'ı 2 saate, İstanbul'dan Sivas'ı 7 saate düşüren İstanbul - Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattındaki ilk sefer sabah saatlerinde gerçekleştirildi. Söğütlüçeşme istasyonundan kalkan trenin öğleden sonra Sivas'ta olması planlanıyor. Merakla beklenen bilet fiyatı belli oldu!

Haber 2024-05-04 11:00:50

Doğu Ekspresi'nde fiyatlar uçtu: 25 bin liralık tur fiyatı için Bakanlığa çağrı! 'Elimizde etkili bir çözüm var, gitmemek...'

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Doğu Ekspresi bilet fiyatlarındaki yüksekliği eleştirerek Ulaştırma Bakanlığına çağrıda bulundu. Sarıkamıştaki tren istasyonunda köylülerle birlikte açıklama yapan Alp, gidiş-geliş bilet fiyatlarının 25 bin liraya çıktığını belirterek fiyatların bölge halkının da alabileceği bir seviyeye çekilmesini istedi. Sosyal medyada ise 'O paraya Avrupa'ya giderim, Bu hayalim de mi hayal oldu' diyerek duruma tepki gösterdi.

Finans 2024-03-13 09:11:01

YÜKSEK HIZLI TREN BİLET FİYATLARI 2023: Zamlı hızlı tren biletleri ne kadar, kaç TL oldu? TCDD'den yüzde 30 zam!

Yüksek hızlı tren bilet fiyatları ile ilgili son dakika olarak geçilen zam haberlerinin ardından detaylar merak konusu oldu. TCDD Taşımacılık, YHT biletlerine yüzde 30 zam yaptığını duyurdu. Birçok kişi basında yer alan haberler sonrası arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, zamlı hızlı tren biletleri ne kadar, kaç TL oldu? İşte 2023 YHT yüksek hızlı tren bilet fiyatları...

Finans 03-07-23 09:51

Ankara Sivas hızlı tren ücretsiz mi? Sivas Ankara hızlı tren ne zamana kadar ücretsiz?

Ankara Sivas hızlı tren ücretsiz mi sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattının ilk seferi bugün yapıldı. Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı'ndan kalkan trenin durakları Kırıkkale, Yozgat ve Sivas olacak. Ankara-Sivas arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresi 2 saate inecek. Peki, Sivas Ankara hızlı tren ne zamana kadar ücretsiz, bilet fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Haber 26-04-23 17:51

Ulaştırma Bakanlığı duyurdu: Tren bileti ve PTT'de geçerli olacak: Yüzde 50 indirim...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Öğretmenler Günü'nü kapsayan 24-30 Kasım haftasında bilet alan öğretmenlere trenlerde yüzde 50, 24 Kasım tarihli PTT gönderilerinde de yüzde 25 indirim uygulayacak. Uygulamadan, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı veya Bakanlık tarafından onaylanmış her derece ve türdeki resmi ile özel okullarda halen çalışan tüm öğretmenler, yükseköğretim kuruluşlarında çalışan öğretim elemanları, Türk uyruklu olup yabancı ülkelerde çalışan öğretmenler faydalanabilecek.

Finans 22-11-22 16:02

Gençlere ücretsiz bilet fırsatı.. 35 bin kişiye dağıtılacak! Avrupa ülkelerinde...

Ücretsiz tren bileti başvuruları tüm hızıyla devam ediyor. Avrupa Birliği (AB), 18 yaşındaki 35 bin gence, Avrupa ülkelerini keşfetmeleri için ücretsiz tren bileti veriyor. Başvuru yapılabilecek ülkeler arasında Türkiye’de yer alıyor. Ücretsiz tren bileti başvuruları 25 Ekim tarihinde sona erecek.

Finans 18-10-22 13:27

İETT Genel Müdürü’nden Ulaştırma Bakanına liyakat yanıtı

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Paylaşımında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun 'liyakat' sözlerine yanıt veren Bilgili, "Liyakatli Bakanlık bürokratlarımız, bilet zamlarını hararetle eleştirirken Ulaştırma Bakanlığı yüksek hızlı tren biletlerine yüzde 120'ye yakın zam yaparken de hiç itiraz ettiler mi acaba?" şeklinde konuştu. İşte detaylar...

Haber 18-09-22 16:59

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletleri ne kadar oldu? 13 Haziran İstanbul-Ankara YHT bilet fiyatları ne kadar?

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletleri ne kadar oldu sorusunun yanıtı, İstanbul-Ankara arasında sürekli seyahate çıkan birçok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer almaya başladı. Türkiye'de meydana gelen üst üste zamların ardından YHT seferlerine de yüzde 30'luk zam oranı yansıdı. Zamların ardından YHT seferlerini kullanacak olan vatandaşlar, "YHT bilet fiyatları ne kadar oldu?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, YHT biletleri ne kadar oldu? 13 Haziran İstanbul-Ankara YHT biletleri ne kadar?

Finans 13-06-22 13:05

6 ayda 4'üncü zam! YHT biletleri yüzde 30 arttı

Ulaşım zamlarına bir yenisi daha eklendi. Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerine yüzde 30 zam yapıldı. YHT seferlerine Ocak ayında yüzde 20, Mart ayında da yüzde 10, Nisan ayında 15 zam yapıldı. Bu son gelen yüzde son zamla birlikte 2022'de YHT'ye dördüncü kez zam yapılmış oldu. Yapılan zamla birlikte Konya-İstanbul arası hızlı tren bileti de 235 liraya yükseldi. Ankara-İstanbul (Kadıköy) arası 151 lira olan bilet fiyatı 195 lira oldu.

Finans 13-06-22 09:37

Kraliçe Elizabeth tren istasyonunda! Toplu taşıma kartına para yükledi...

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, İngiltere’nin başkenti Londra’da tren istasyonuna sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Kraliçe Elizabeth’in yapımı tamamlanan Elizabeth Hattı’nın bulunduğu Paddington İstasyonu’na gerçekleştirdiği ziyarette dikkat çeken anlar yaşandı. Kraliçe’yi karşılayanlar arasında İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın da bulunduğu ziyarette, Kraliçe’ye toplu taşıma kartı olarak kullanılan ‘Oyster Kart’ verildi ve bilet makinesindeki kullanımı gösterildi.

Haber 17-05-22 17:57

Otobüs bileti fiyatları yüzde 80 arttı! Vatandaş tren ve uçağa akın etti

Akaryakıta gelen zamların ardından otobüs bilet fiyatları yükselmişti. Artan bilet fiyatlarından dolayı bayram tatili için otobüslerde doluluk oranı yüzde 50'yi buldu. Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Başkanı Mustafa Yıldırım, bayram öncesi otogarda beklenen yoğunluğun olmadığını belirtti. Bununla beraber vatandaş tren ve uçak biletlerine yoğun ilgi gösterdi.

Finans 29-04-22 11:46

Bayram öncesi vatandaşa kötü haber! En ucuz bilet 700 lira oldu

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde seyahat edeceklere kötü haber geldi. Rusya ile Ukrayna savaşının ardından petrol fiyatlarında görülen yükselişler sonrası akaryakıt fiyatlarına zam üstüne zam gelmişti. Akaryakıt fiyatlarındaki artış sonrası seyahat şirketleri geçen yıla göre fiyatları yüzde 50 ila 75 arasında zam yaptı. İstanbul'dan en yakın tatil beldesine gidiş için tek yön en ucuz tek yön bilet 350 lira oldu. İşte güncel otobüs, uçak ve tren yolcu bilet ücretleri...

Finans 15-04-22 10:23

Engelli konfederasyonlarından ücretsiz tren seyahat hakkı açıklaması:

"İki kez bilet alarak trene gelmeyen ücretsiz seyahat hakkına sahip kişilerin sistem tarafından 180 gün boyunca haklarını kaybedeceklerini, bu durumu alışkanlık haline getirenlerin ise bu haklarını süresiz olarak kullanamayacaklarını duyurmak istiyoruz"

Yurthaber 03-11-20 15:30

Tren Seferleri Normalleşme Süreci Kapsamında Yeniden Başladı

Corona virüsü salgını etkisini sürdürmesine karşın Türkiye’de normalleşme süreci kapsamında 28 Mart’ta ara verilmiş olan yüksek hızlı tren (YHT) seferleri, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun “bilet fiyatlarında artış yapmıyoruz” mesajıyla başlatıldı

Haber 28-05-20 19:00

Kovid-19 nedeniyle durdurulan tren seferleri yeniden başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: - "Normalleşme sürecinin önemli bir adımını daha atıyoruz. Ara verdiğimiz YHT seferimizi yeniden başlatıyor, ilk trenimizi Ankara'dan İstanbul'a yolcu ediyoruz" - "Trenlerimiz yüzde 50 kapasite ile çalışıyor diye bilet ücretlerinde herhangi bir artış söz konusu değildir" - "En kısa sürede seferlerimizi, yerli üretimimiz olan 'Milli Elektrikli Tren'imiz ile hayata geçirmeye başlayacağız" - "Cumhurbaşkanımızın da her seferinde vurguladığı gibi maske, mesafe ve temizlik 'yeni normal'in vazgeçilmezleri. Bu nedenle de tüm gar, istasyon ve trenlerimizde maske takılması zorunlu olacak"

Yurthaber 28-05-20 07:50

Binali Yıldırım’dan YHT bilet fiyatlarına ilişkin açıklama

Eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Yüksek Hızlı Tren (YHY) bilet fiyatlarına ilişkin, ”Demiryolları bu konuda açıklama yaptı, o açıklamaya bakarsanız benim anladığım herhangi bir tarifelerde değişiklik yok. Yalnız abonman kartlarında biraz farklı tarifelere geçmişler, böyle anlıyorum” dedi.

Haber 23-01-20 17:44

Masalsı yolculuğa rağbet arttı! Bilet fiyatları zamlandı

Başknet Ankara'da başlayıp Kars'ta sona eren Doğu Ekspresi'nde, masalsı yolculuğa rağbet artıyor. Yeni yıla tren yolculuğunda girmek isteyenler biletleri şimdiden tüketirken, Turizm Ekspresi'nde tek kişilik yataklı biletler 480, çift kişiye ise 600 liradan satışa sunuluyor.

Finans 19-12-19 16:16

Paris metrosunda bilet denetçilerinden kaçan adam raylarda koştu

Paris’te bilet denetçilerinden kaçan bir adam metro raylarına inerek kaçmaya çalıştı. Metrolarda tren raylarına inmek elektrik çarpması riskini doğuruyor. Sosyal medyada paylaşılan videolarda denetçilerin de platformda koştuğu görülüyor. Denetçilerden kaçmak için hayatını riske atan adam sonradan yakalandı.

Haber 31-10-19 15:26

Bulgaristan'dan Edirne'ye tren seferleri başlıyor

TCDD Taşımacılık AŞ ile Bulgaristan Demiryolları arasındaki mutabakat gereği Filibe'den Edirne'ye tren seferleri 1 Haziran'da başlayacak - Yıl sonuna kadar cumartesi ve pazar günleri işletilecek tren, Edirne ile Filibe arasındaki 184 kilometrelik mesafeyi 4 saat 15 dakikada katedecek - Edirne ile Filibe arasında bilet ücreti bir kişi birinci mevki kuşetli 10,36 avro, ikinci mevki kuşetli 6,86 avro olacak

Finans 27-05-19 11:12

Demir yolu taşımacılığındaki gecikmelere tazminat hakkı

Yolcular, demir yolu tren işletmecisinden kaynaklanan sebeplerden dolayı, 0-500 kilometre arasında 75 dakika, 500 kilometreden fazla mesafelerde 125 dakika ve daha fazla sürede varış noktasına gecikmeli ulaştığı takdirde işletmeciden bilet ücretinin yüzde 25 ila yüzde 50'si oranında tazminat talep edebilecek.

Finans 08-03-19 10:36

BAKAN TURHAN, YÜKSEK HIZLI TRENİN TEST SÜRÜŞÜNÜ YAPTI

*Yüksek Hızlı Tren ilk defa Anadolu'dan Avrupa'ya geçtiği ilk test sürüşünü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan yaptı.

Haber 21-02-19 03:39

- BİNALİ YILDIRIM HIZLI TREN İLE GELDİĞİ İSTANBUL'DA AÇIKLAMA YAPTI 

Haber-Kamera: İdris TİFTİKÇİ/İSTANBUL DHA AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,  yaklaşık 4 saatlik yolculuğun ardından Yüksek Hızlı Trenle Ankara'dan İstanbul'a geldi.

Haber 19-02-19 16:48

Yıldırım, TBMM Başkanlığı görevini devretti (2)

  İSTANBUL'A HIZLI TREN İLE GİTTİ AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, devir teslim töreninden sonra eşi Semiha Yıldırım ve torunları ile birlikte hızlı tren ile İstanbul'a gitti. Seyir halindeki trende gazetecilerin sorularını yanıtlayan Binali Yıldırım, İstanbul'un müjdelenmiş bir şehir olduğunu söyledi.

Haber 19-02-19 13:19

Yıldırım, TBMM Başkanlığı görevini devretti (2)

İSTANBUL'A HIZLI TREN İLE GİTTİ AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, devir teslim töreninden sonra eşi Semiha Yıldırım ve torunları ile birlikte hızlı tren ile İstanbul'a gitti. Seyir halindeki trende gazetecilerin sorularını yanıtlayan Binali Yıldırım, İstanbul'un müjdelenmiş bir şehir olduğunu söyledi.

Haber 19-02-19 12:54

Doğu Ekspresi'ne bilet bulmakta zorluk çekti

Biletleri karaborsaya düştüğü belirtilen Doğu Ekspresi ile Ankara'dan Kars'a seyahat etmek isteyen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da tren bileti bulmakta zorluk çekenlerden biri oldu - Tanal: - "Bakanlığı arayarak serzenişte bulunduktan sonra bilet alabildim. Vatandaşın ya da benim seyahat edebilmek için mutlaka bakanlığı aramamız mı gerekecek?"

Haber 16-02-19 11:38

Bilet bulamayan yolcular, trenin önünü kesti

ELAZIĞ'dan Adana'ya gidecek tren için bilet bulamayan bir grup, demir yoluna inip, trenin önünü kesti. Polisin görüştüğü grup, bir süre sonra perona çıkarak eylemi sona erdirdi.

Haber 29-01-19 13:25

Bilet bulamayan yolcular, trenin önünü kesti

Elazığ'dan Adana'ya gidecek tren için bilet bulamayan bir grup, demir yoluna inip, trenin önünü kesti.

Haber 29-01-19 12:39

DHA YURT BÜLTENİ -1

1)ANKARA'DA YÜKSEK HIZLI TREN İLE KILAVUZ TRENE ÇARPTI: 4 ÖLÜ, 43 YARALI ANKARA Yenimahalle'de yüksek hızlı tren ile kılavuz tren çarpıştı.

Haber 13-12-18 08:56

ANKARA'DA YÜKSEK HIZLI TREN İLE KILAVUZ TRENE ÇARPTI: 4 ÖLÜ, 43 YARALI

ANKARA Yenimahalle'de yüksek hızlı tren ile kılavuz tren çarpıştı.

Haber 13-12-18 08:53

Lüksemburg’da, toplu taşıma araçları ücretsiz olacak 

Lüksemburg, toplu taşıma araçlarını ücretsiz hale getirerek dünyada taşıma araçlarını ücretsiz yapan ilk ülke olmaya hazırlanıyor.  Başbakan Xavier Bettel liderliğinde seçilen koalisyon hükümetinin planları çerçevesinde, tren, tramvay ve otobüslerdeki biletler önümüzdeki yaz kaldırılacak.  Uygulama yaklaşık 110 bin kişiyi ilgilendirecek. Bir çalışmada, sürücülerin 2016 yılında trafik sıkışıklığında ortalama 33 saat geçirdiği ileri sürüldü.  Ülke 600 bin nüfusa sahipken, Fransa, Belçika ve Almanya'da yaşayan yaklaşık 200 bin kişi, Lüksemburg'da çalışmak için her gün sınırı geçiyor.  Lüksemburg’da bu yaz, hükümet 20 yaşın altındaki çocuk ve gençler için ücretsiz ulaşım imkanı sunuldu. Ortaokul öğrencileri kurumları ve evleri arasında ücretsiz servisler kullandı.   2020 yılının başından itibaren tüm biletler kaldırılacak ve biletlerin toplanması ve bilet alımlarının denetlenmesinden tasarruf edilecek.  Trenlerdeki birinci ve ikinci sınıf bölümler hakkında ne yapılacağına dair bir karar henüz alınmadı.

Finans 06-12-18 12:03

Gezginlerin yeni gözdesi Kurtalan Ekspresi olacak

Güneydoğulu turizmciler, demir yolu ulaşımında Türkiye'nin en eski ve uzun hatlarından olan Kurtalan Ekspresi ile entegre edilecek otobüs turlarıyla bölgeyi ziyaret eden turist sayısını artırmayı planlıyor - TÜRSAB öncülüğünde bölgeye gerçekleştirilen ilk deneme turunun ziyaretçilerden büyük beğeni toplaması üzerine, seyahatlerin sonbahardan itibaren sistemli olarak başlatılması hedefleniyor - TÜRSAB Güneydoğu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Şemsettin Yıldız: - "Herkesin bildiği GAP turlarını biz biraz da tren üzerinden devam ettirmek istiyoruz" - Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Müslüm Çoban: - "Doğu Ekspresi'ne ilgi nedeniyle bilet bulmak çok zor hale geldi. Güneydoğu'da da Kurtalan Ekspresi var. Şu an seyahat acenteleri bu anlamda çalışmalar yapıyor, bu yönde bir proje var. Özellikle Diyarbakır, Batman, Mardin, Gaziantep ve Şanlıurfa bu tura dahil edilecek"

Haber 10-08-18 11:11

Tebriz-Van tren biletlerinin ücreti belli oldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan: - "18 Haziran'da yeniden başlayacak Tebriz-Van hattındaki tren işletmeciliği, 4 adet kuşetli vagonla gerçekleştirilecek" - "240 kişi kapasiteli tren Tebriz'den Van'a 8 saatte varacak. Bilet ücreti 10,8 avro olacak"

Finans 14-06-18 11:09

Bostancı Tren İstasyonu inşaatında yangın

HIZLI Tren Haydarpaşa-Gebze Banliyö Hattı Bostancı İstasyonu yapım çalışmasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Haber 06-05-18 09:51

Bostancı Tren İstasyonu inşaatında yangın

HIZLI Tren Haydarpaşa-Gebze Banliyö Hattı Bostancı İstasyonu yapım çalışmasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Haber 06-05-18 02:35

Doğu Ekspresi’nde 40 kaçak göçmen yakalandı

Son aylarda sosyal medyada fenomen haline gelen ve aşırı rağbet nedeniyle yolcuların bilet bulmakta güçlük çektikleri Doğu Ekspresi’nin 1 vagonunda Afganistan uyruklu 40 kaçak göçmen yakalandı.Alınan bilgiye göre, Erzincan’ın Mercan beldesindeki tren istasyonunda denetim yapan jandarma ekipleri Kars-Ankara seferini yapan Doğu Ekspresi trenine bindi.

Haber 28-02-18 13:21

Doğu Ekspresi’ne 12 bin kişi bilet bekliyor

TCDD’nin Ankara-Kars arası düzenlediği Doğu Ekspresi tren seferleri öyle ilgi görüyor ki 6 yeni vagon eklenmesine rağmen 12 bin kişi bilet sırası bekliyor.

Finans 28-01-18 13:49

Doğu Ekspresi’ne 12 Bin Bilet Talebi

TCDD’nin Ankara-Kars arası düzenlediği Doğu Ekspresi tren seferlerine ilgi devam ediyor.Ankara ile Kars arasında sefer...

Yurthaber 27-01-18 15:47

Öğretmenlere trenlerde yüzde 50 indirim

TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürü Veysi Kurt, 24 Kasım Öğretmen Günü'nün yer aldığı haftada, yüksek hızlı tren ile anahat trenlerine bilet alan öğretmenlerin, istedikleri tarihte yüzde 50 indirimli seyahat edebileceğini bildirdi.

Finans 01-11-17 12:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ak Parti Açılımı (2)

ANTALYA'YA ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI, HIZLI TREN, OTOBAN Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'nın turizmin vitrin şehri olduğunu ve ayrı bir önem verdiklerini söyledi.

Yurthaber 13-08-17 19:12

Tcdd’den Tren Biletlerine Yüzde Yüze Varan Zam

Türkiye’nin birçok iline tren seferleri düzenleyen TCDD, bilet fiyatlarına bazı illerde yüzde 100’e varan oranda...

Yurthaber 16-01-16 17:58

Üniversiteliler Uygulamalı Ulaşım Dersinde Yht'de Bilet Sorunu Yaşadı

Eyüp KELEBEK / ESKİŞEHİR, (DHA)- ULAŞIM dersi için Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile Eskişehir'e gelen Gazi Üniversitesi öğrencileri, Ankara'ya dönüş

Yurthaber 01-05-15 08:15

Haydarpaşa Garı Için Eylem...

Naci YÖNER / İstanbul, (DHA) - HIZLI Tren Projesi nedeniyle kapatılan Haydarpaşa Garı'nın yeniden açılmasını isteyen Toplum, Kent ve

Yurthaber 05-02-15 23:47

Kocaeli'yi Lodos Vurdu; Çatılar Uçtu, Deniz Kabardı (3)

ÇATILAR HIZLI TRENİN ÖNÜNE DÜŞTÜ İzmit'te, şiddetli lodos etkili olurken, bazı fabrika ve atelyelerin uçan çatıları Yüksek Hızlı Tren hattına

Yurthaber 01-02-15 16:37

Kocaeli'yi Lodos Vurdu; Çatılar Uçtu, Deniz Kabardı (3)

ÇATILAR HIZLI TRENİN ÖNÜNE DÜŞTÜ İzmit'te, şiddetli lodos etkili olurken, bazı fabrika ve atelyelerin uçan çatıları Yüksek Hızlı Tren hattına savrulunca

Yurthaber 01-02-15 13:47

18 Yaşından Küçüklere Bilet Satışına Yeni Düzenleme

Eskişehir Valiliği, 18 yaşından küçüklere şehirlerarası otobüs terminallerinde, tren istasyonlarında, acentelerde bilet satışını yasaklarken, konuyla...

Yurthaber 30-12-14 13:31

Biletsiz tren yolculuğu yapan bankacıya meslekten men

İngiltere'nin başkenti Londra'da çalışan bir banka müdürü, işine gidip gelirken tam bilet almadan tren yolculuğu yaptığı ortaya çıkınca meslekten men edildi.

Haber 16-12-14 12:15