Jamu Stick Haberleri

Roll-on ve stick deodorant nedir? Roll-on ve stick deodorant arasındaki fark

Kadın erkek fark etmeksizin her birey için bakımlı olmak ve güzel kokmak en önemli konulardan biridir. Vücut bölgesinde istenmeyen kokuların engellemesinde oldukça etkili olan birçok farklı kozmetik ürün mevcuttur. Bu kozmetik ürünlerinden biri deodoranttır. Deodorantlar da kendi içerisinde farklı çeşitlere ayrılmaktadır. Bazıları roll-on ismiyle bilinirken bazıları ise stick olarak adlandırılmaktadır. Peki, roll-on ve stick deodorant nedir, arasındaki farklar nelerdir?

Kadin 2024-01-22 18:54:16

Televizyonunuzu son teknoloji haline getirecek en iyi tv stick modelleri

Televizyon gibi elektronik cihazların sahip olduğu özellikler değişip gelişiyor ve bazen yeniliklere yetişmek zor olabiliyor. Televizyonunuz üzerinden akıllı cihazların özelliklerine ulaşabilmek istiyor ve bunun için pratik bir çözüm arıyorsanız TV stick modelleriyle tanışmalısınız. Bu noktada "TV stick nedir?" diye merak ediyor olabilirsiniz. Haydi gelin, en iyi TV stick modellerine birlikte göz atalım.

Haber 2023-05-30 17:14:11

Çantanıza atıp her yere götürebileceğiniz pratik en iyi stick deodorantlar

Gün boyu âdeta yeni banyo yapmış gibi temiz ve ferah hissetmek ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz! Yazımızda, "Deodorant stick nedir?" ve "Stick deodorant nasıl kullanılır?" gibi soruların cevabını bulabileceksiniz. Gelin; doğal ürünlerden kokusuz seçeneklere, kadın ve erkek deodorantlarından unisex sticklere, hipoalerjenik seçeneklerden hassas ciltlere uyumlu deodorantlara kadar pek çok seçeneği bir araya getirdiğimiz, her zevke ve bütçeye uygun ürünleri beraber inceleyelim.

Haber 2022-11-10 18:09:40

Nothing'den ruj görünümlü kablosuz kulaklık! Görüntüleri sızdı

Carl Pei'nin şirketi Nothing'den Nothing Ear (stick) adında yeni bir kablosuz kulaklık geliyor. Kulaklık ruj görünümlü olacak. Kaynaklar, ear (stick) kulaklığa ait olduğunu öne sürdükleri görüntüleri internette yayınladı.

Haber 2022-10-05 10:55:35

Joy-stick ne demek? Joy-stick kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller ilk ortaya çıktıkları günden bu yana değişmiş, gelişmiş, bölünmüş ve hatta bazıları ölmüştür. Türkçe, hala yaşayan dillerden biridir ve dünyada yaklaşık 250 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Türkçe, lehçelere ayrılmaktadır. Bu lehçeler kendine has kelimelere sahip olmakla beraber bazı kelimeleri de paylaşmaktadır. Türkçede bulunan bazı kelimeler yaygın olarak bilinmeyebilir. Bilinmeyen kelimeler görüldüğü zaman anlamı araştırılır. Joy-stick kelimesi de anlamı merak edilen ve araştırılan kelimelerden biridir. Joy-stick kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 19:09

Yazın gelmesiyle başa bela olan terleme problemine çözüm roll-on ve sprey deodorant önerileri

Yaz mevsiminin gelmesine çok az zaman kaldı. Yaz için hazırlıklara başladıysanız mutlaka göz atmanız gereken ürünler arasında roll-on, stick ve sprey deodorantlar da bulunuyor. Yazın olmazsa olmazları arasında yer alan deodorantlar hem kötü kokudan hem kıyafetlerde oluşan ter lekelerinden korunmayı sağlıyor. Hangi deodorantı almanız gerektiğine karar veremiyorsanız sizlere yardımcı olacak bir ürün araştırmasıyla karşınızdayız! Gelin, hep beraber inceleyelim.

Haber 22-04-22 11:21

Realme TV Stick Avrupa’ya hazırlanıyor

Son dönemde popüler olan stick tv modellerine bir yenisi daha ekleniyor. Realme TV Stick.

Haber 13-11-21 10:44

Xiaomi televizyonlara seviye atlattıracak

Teknoloji alanında ürettiği ürünler ile ürün gamını bir hayli genişleten Xiaomi, şimdi de karşımıza parmak kadar boyutundaki TV akıllandırıcı Xiaomi Mi TV Stick ile çıktı.

Haber 18-07-20 13:39

Koltuk altı roll-onlarının farklı kullanımları sizi çok şaşırtacak! Sivilce, ayakkabı...

Özellikle yaz aylarında çok sık terlediğimiz günlerde imdadımıza hemen roll-on yetişir. Çok terleyen biriysek çantamızda mutlaka deodorant bulundururuz. Hem sprey hem de stick formülleri bulunan deodorantların aslında birçoğumuz tarafından bilinmeyen farklı kullanım alanları da var. Peki, bunların kaçını biliyoruz? İşte koltuk altı roll-onların farklı kullanım alanları...

Kadin 14-07-20 14:36

The Outer Worlds artık Nintendo Switch’te

RPG The Outer Worlds’ün Nintendo Switch için çıktığını duyurdu. The Outer Worlds, Fallout’un orijinal yaratıcıları olan oyun yönetmenleri Tim Cain ve Leonard Boyarsky ile Fallout: New Vegas, Star Wars: Knights of the Old Republic II, South Park: The Stick of Truth ve Pillars of Eternity oyunlarının geliştirici firması Obsidian Entertainment’ın ünlü ekibi tarafından geliştirildi.

Haber 08-06-20 15:44

Razer'dan Yeni Kontrolcü: Raion Arcade

Razer, bugün PS4 ve PC için üretilmiş yeni Raion Arcade stick kontrolcüsü duyurdu.

Trend 11-10-19 23:27

AOÇ süt ürünlerini de e-PTTAVM'de satmayı hedefliyor

AOÇ Genel Müdürü Yener Yıldırım: -"e-PTTAVM ile soğuk zincir kontrol edilebilir olduğunda süt ürünlerimizi de satışa sunmayı hedefliyoruz" - "Dondurmamıza geçen yıla göre yüzde 30 daha fazla talep var. Stick (çubuk dondurma) dediğimiz dondurmaları da inşallah ürün gamına almayı planlıyoruz"

Haber 02-08-19 11:56

AOÇ süt ürünlerini de e-PTTAVM'de satmayı hedefliyor

AOÇ Genel Müdürü Yener Yıldırım: -"e-PTTAVM ile soğuk zincir kontrol edilebilir olduğunda süt ürünlerimizi de satışa sunmayı hedefliyoruz" - "Dondurmamıza geçen yıla göre yüzde 30 daha fazla talep var. Stick (çubuk dondurma) dediğimiz dondurmaları da inşallah ürün gamına almayı planlıyoruz"

Haber 02-08-19 11:13

AOÇ süt ürünlerini de e-PTTAVM'de satmayı hedefliyor

AOÇ Genel Müdürü Yener Yıldırım: -"e-PTTAVM ile soğuk zincir kontrol edilebilir olduğunda süt ürünlerimizi de satışa sunmayı hedefliyoruz" - "Dondurmamıza geçen yıla göre yüzde 30 daha fazla talep var. Stick (çubuk dondurma) dediğimiz dondurmaları da inşallah ürün gamına almayı planlıyoruz"

Yurthaber 02-08-19 11:12

Nijerya'da eski diktatörün çaldığı paralar halka geri dönüyor

Nijerya Devlet Başkanı Muhammed Buhari'nin Özel Danışmanı Maryam Uwais: - "Devlet Başkanı Abacha döneminde İsviçre'ye kaçırılan 322 milyon dolar Nijerya'ya iade edildi. Şimdi bu para ülkedeki ihtiyaç sahibi Nijeryalılara geri dağıtılıyor" - Nijeryalı siyasi analist Mohammed Jamu Yusuf: - "Burada hükümetin yapması gereken bu parayı vatandaşa dağıtmak yerine ülkenin önemli sorunları arasında yer alan elektrik, su gibi altyapı sorunlarını çözerek, yatırımları arttırması. Örneğin ülke genelinde elektrik sorunu var, bu parayla bu sorun çözülürse ülkede sanayi de gelişir ticaret de artar" - "İsviçre'den iade edilen 322 milyon dolar fakirlere veriliyor deniyor ama seçimler yaklaşıyor ve iktidar bu parayı kendi çevresine dağıtmamalı"

Haber 12-07-18 12:36

Oklahoma’ya Westbrook’un Triple Double’ı Yetmedi

NBA’de Oklahoma City Thunder, Talking Stick Resort Arena’da karşı karşıya geldiği Phoenix Suns’a 114-110 mağlup...

Yurthaber 08-01-18 11:53

İşsizken bulduğu paket hayatını değiştirdi

Tokat'ta 2 yıl önce işsiz kalan 33 yaşındaki Hakan Karagöllü, kafede otururken masada dikkatini çekip araştırdığı 'stick şeker' paketleme işine girdi. Karagöllü, Tokat İş Geliştirme Merkezi'nde (İŞGEM) kurduğu işletmede şeker paketlemeye başladı. Islak mendil ve baharat da paketleyen Karagöllü, yıllık cirosunu 500 bin liraya çıkararak yurt dışına açıldı.

Finans 11-10-17 15:40

USB bellek boyutunda bir PC kasa sistemi

İstediğiniz her yerde çalışıyor ve her daim yanınızda. Linux işletim sistemli Intel Ubuntu Compute Stick işte bu tür bir ürün.

Haber 10-10-17 16:43

En küçük PC sistemi

Intel Compute Stick piyasada bulunan en küçük PC sistemi cihazlarından biri. USB bellek görünümlü olan bu ürün üzerinde bulunan HDMI çıkışı sayesinde Televizyon’a bağlanıp bir masaüstü PC’ye dönüşebiliyor.

Haber 27-09-17 16:25

Parmak Pizza Stick

Sadece 4 malzemeli dünyanın en pratik atıştırmalık tarifi!

Yemek 15-06-17 10:43

Kayseri Şeker Stick Şekerde Hedefi Büyütüyor

Kayseri Şeker, artan talep doğrultusunda stick şeker paketleme tesisindeki çalışmalarına ağırlık verdi.Kayseri Şeker tarafından üretilen...

Yurthaber 16-02-17 11:50

Anne Olmanın Nasıl Bir Şey Olduğunu Şimdi Anladık!

Bir selfie stick alıp sabahtan akşama kadar bebeğiyle olan her anını fotoğraflayan anne, annelerinin bir gününün nasıl geçtiğini tüm dünyaya gösterdi!

Kadin 25-06-16 12:38

Lenovo Ideacentre Stick 300 inceleme

Lenovo Ideacentre Stick 300 her ne kadar bir USB belleğe benzese de, esasında Windows işletim sistemli yüklü bir PC sistemi.

Haber 29-05-16 12:09

Kayseri Şeker Stick Şekerde De Pazarlama Ağını Genişletiyor

Kayseri Şeker tarafından üretilen şekerin pazarlanması amacı ile kurulan Pan Pazarlama şirketi, artan...

Yurthaber 19-01-16 13:05

Stick Up Bargain At Gas Station

– A stick up bargain sparked at a gas station between 22-year-old offender Adem Özdemir and grocery store clerk, when

Yurthaber 08-09-15 13:43

Okul Alışverişinde USB Stick Hediye

Intersport'ta Puma okul alışverişi, USB stick hediyeli

Kadin 07-08-15 17:56

World Bank Cuts Turkey’S 2016-2017 Growth Forecasts Over Political Outlook

- The World Bank has said it would stick to its 3 percent growth forecast for Turkey this year, but

Yurthaber 01-07-15 14:55

Counterfeit Popsicle Stick Gang Busted In Turkey

- Two suspects were detained June 27 in Istanbul for allegedly producing fake popsicle sticks that can be used to

Yurthaber 29-06-15 13:10

Intel’in parmak bilgisayarı!

Teknoloji devi Intel, Compute Stick isimli parmak bilgisayarını duyurdu.

Haber 24-04-15 08:58