Ruj Haberleri

Mob Wife makyajı: Mob Wife makyajı nedir? Mob Wife makyajı nasıl yapılır?

Güzellik modasına bir yenisi daha eklenmiştir. Tarihin eski raflarından çıkan Mob Wife trendi günümüzde de kadınların dikkatini çekmeyi başarmıştır. 2024’ün ilk makyaj trendi Mob Wife'ın meraklıları ise oldukça artmaya başlamıştır. Peki Mob Wife makyajı nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 19:01

Clean Girl makyajı: Clean Girl makyajı nedir? Clean Girl makyajı nasıl yapılır?

Kozmetik dünyasındaki trendlerden bazıları bir anda popüler hâle gelir ve ardından hızla düşüşe geçer, bazıları da benimsenir ve artık bir stil anlayışı hâline gelir. Clean girl makeup olarak adlandırılan makyaj trendi de bunlardan biridir. Pek çok ünlü ismin de tercih ettiği bu görünümün elde edilmesi oldukça basittir. Peki clean girl makyajı nedir, nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 18:59

Hem denizde hem havuzda kullanabileceğiniz suya dayanıklı makyaj malzemeleri

Makyaj yapmak her mevsimde enerjik ve canlı görünmenin en kolay yollarından biri. Fakat sıcak havalarda makyaj rutinini biraz değiştirmek gerekebiliyor. Makyaj yapmayı seviyor ama "Deniz ve havuzda makyajım akacak mı?" korkusunun eğlencenizi bozmasını istemiyorsanız listemizde yer alan suya dayanıklı makyaj ürünleriyle bir yaz makyaj çantası oluşturabilirsiniz!

Kadin 24-08-2023 16:30

Hem kalıcı hem dikkat çekici en iyi likit ruj önerileri

Makyajın vazgeçilmezi ve tamamlayıcısı olarak değerlendirilen rujlar çok farklı formlarda hazırlanarak kullanıcılara sunulur. Son dönemlerde popülerlik kazanan likit rujlar da gerek kolay sürülebilmesi gerek kusursuz görünümleriyle makyaj severleri kendine hayran bırakır. Siz de makyajınızı güzelleştirmek için en iyi likit ruju arıyorsanız sizin için hazırladığımız listemize göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 17-07-2023 18:49

Bu rujların yakışmayacağı kimse yok! Ömrünüzün sonuna kadar çantanızda taşımak isteyeceğiniz rujlar

Rujun cilt alt tonuna, makyaja ve kombine göre seçilmesi ve ardından da doğru bir şekilde sürülmesi makyajı kusursuz bir hâle getirecek en önemli faktörlerden biri. Sayısız renkte, formda ve türdeki ruj çeşitleri arasında kaybolduğunuzu düşünüyorsanız listemize göz atabilirsiniz. Yıllar geçse de modası asla geçmeyen kusursuz rujlardan bazılarını sizin için bir araya getirdik.

Kadin 03-07-2023 17:12

Dudağına yaptırdığı dövme TikTok'ta olay oldu! Acı çekiyorum

Dudak pigmentasyonu yaptıran kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Dudakların kırmızı ve pembe tonlanlarında renklendirilmesine yarayan pigmentasyon doğal sonuçlar elde edildiğinde çok daha bakımlı bir görünüm sağlayarak sürekli makyaj yapma ihtiyacını götürüyor. Ancak yanlış müdahaleler yapay görünümlere sebep olabiliyor. TikTok'ta yaptırdığı dudak dövmesini paylaşan bir kadın viral oldu.

Kadin 22-05-2023 14:27

Yıldız gibi parlamaya hazır olun: Yüzünüzü ışıl ışıl gösterecek lip gloss önerileri

Hem günlük makyajların hem gece makyajlarının olmazsa olmaz adımı rujdur. Son dönemde dolgun ve kıvrık dudaklar moda olduğundan rujlar yerini ağırlıklı olarak lip glosslara bıraktı. Lip glosslar; rujlara göre dudaklara daha dolgun ve canlı bir görünüm sunuyor. Gelin, dudaklarınızı kusursuz gösterecek lip glossları beraber inceleyelim.

Kadin 14-04-2023 16:13

Tüm görünümünüzü mahveden 9 güzellik hatası! Yapmadan önce tekrar düşünün

Cildimize ve saçlarımıza uyguladığımız bazı işlemler çok daha yaşlı ve kilolu görünmemize neden olabiliyor. Daha bakımlı görünmek için yapılan bazı güzellik trendleri bulunuyor. Kuaförler ve stilistler bu güzellik hatalarından uzak durmanız gerektiğini belirtiyor.

Kadin 26-02-2023 14:55

Bu hatayı sakın yapmayın: Yaşınıza yıllar katıyor! 10 yaş büyük gözükmenize neden oluyor

Yaşlılık yaşamın doğal süreçleri arasında bulunuyor. Yaşlılığı önlemek mümkün olmasa da yaşlı görünmeyi önlemek mümkün. Fark etmeden yaptığımız bazı hatalar yaşımıza yıllar katıyor. Olduğunuzdan daha büyük görünmek istemiyorsanız aşağıda yer alan hatalardan uzak durmanız gerekiyor.

Kadin 17-01-2023 14:47

Bu kışın trendi olacağı şimdiden belli olan makyaj ürünleri

Her sezon makyaj trendleri değişiklik gösterebiliyor. Bu kışın trendleri de belli olmaya başladı. Hem doğal hem keskin renkleri bir arada görebileceğiniz bir kış sezonu sizleri bekliyor. Kusursuz görünümlü tenler, taşlı göz makyajları, doğal bitişli dudaklar… Bu kışın trend makyaj ürünleri hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz listemize göz atabilirsiniz.

Kadin 29-11-2022 16:16

Sepetinize eklediğinize değecek etkili kozmetik ürünleri

Güzellik anlayışı çağlar boyunca farklılık gösterse de kozmetiğe olan ihtiyaç her zaman baki. Güzelliğine ve öz bakımına düşkün kadınlar piyasada yer alan pek çok marka ve ürün seçeneği içerisinde pişman olmayacağı, en etkili kozmetik ürünlerini araştırıyorlar. Eğer siz de etkili kozmetik ürünlerini arıyorsanız birbirinden başarılı markaların yer aldığı listemize mutlaka göz atmalısınız!

Kadin 13-11-2022 22:58

Sonbahar renklerini içinde taşıyan en etkileyici ruj çeşitleri

Mevsimler değişirken makyaj trendleri güncelleniyor ve bu durumdan rujlar da nasibini alıyor. Sonbaharın gelişiyle artık daha koyu renkli ve nude tonlarda rujlar ön plana çıkıyor. Siz de sonbahar renklerini taşıyan etkileyici ruj önerileri arıyorsanız çok şanslısınız. Gelin, en güzel rujları derlediğimiz listeyi birlikte inceleyelim.

Kadin 07-10-2022 15:23

Nothing'den ruj görünümlü kablosuz kulaklık! Görüntüleri sızdı

Carl Pei'nin şirketi Nothing'den Nothing Ear (stick) adında yeni bir kablosuz kulaklık geliyor. Kulaklık ruj görünümlü olacak. Kaynaklar, ear (stick) kulaklığa ait olduğunu öne sürdükleri görüntüleri internette yayınladı.

Haber 05-10-2022 10:55

Dolgun dudak isteyenlerin bir numaralı tercihi en iyi dudak dolgunlaştırıcı ruj çeşitleri

Dolgun dudaklar pek çok kadının hayali. Peki; iğnesiz, acısız, herhangi bir estetik müdahale olmadan dolgun dudaklara kavuşabileceğinizi biliyor muydunuz? Evet, doğru duydunuz! Herhangi bir estetik müdahaleye gerek kalmadan yalnızca ruj sürerek bu dolgunluğa ulaşabilirsiniz. Pek çok ruj markası, kadınların bu ihtiyacını karşılamak için dolgunlaştırma etkisi bulunan ruj çeşitleri üretir. Siz de bu rujlardan tercih ederek hayalinizdeki dudaklara sahip olabilirsiniz!

Kadin 09-09-2022 14:23

Tekrar tekrar sürmekten sıkılanlar için uzun saatler kalıcı en iyi ruj önerileri

Makyajın en önemli tamamlayıcı ürünlerinden biri olan rujların dayanıklılığı çok önemli. Yemek yerken silinen, bir şeyler içerken dağılan rujlar; her kadın için sinir bozucu bir durum yaratır. Fakat bunun da bir çaresi var, desek? İşte, tekrar tekrar sürmekten sıkılanlar için uzun saatler kalıcı en iyi ruj önerileri...

Kadin 07-09-2022 14:55

Dert etmeyin! Ruj lekesini çıkarmanız çok kolay, ruj lekesi nasıl çıkar?

Kıyafetleri her zaman makyaj yapmadan önce giymek gerekiyor. Makyajdan sonra giydiğimiz kıyafetlerde çeşitli makyaj kalıntıları kalabiliyor. Özellikle ruj lekeleri oldukça zor çıktığı düşünülen lekeler arasında bulunuyor. Ancak doğru yöntemler ile ruj lekesini çıkarmak hiç de zor değil! Aşağıda yer alan temizlik hilelerini kullanarak ruj lekesini çıkarabilirsiniz.

Kadin 30-08-2022 11:52

Makyaj uzmanı paylaştı! Bu hatalar yaşlı görünmenize neden oluyor

Makyaj çok daha canlı ve güzel bir görünüm sağlıyor. Ancak makyaj yaparken yapılan bazı hatalar var ki daha iyi bir görünüm yerine yaşlı görünmeye sebep oluyor. Makyaj sanatçısı Nadira V Persaud yapılan yanlış makyaj uygulamaları hakkında uyarıyor.

Kadin 18-08-2022 16:11

Koyu kırmızı benim rengim. diyenler için en iyi ruj önerileri

Güzel yapılmış bir makyajın en iyi tamamlayıcısının ruj olduğu konusunda hemfikir miyiz? Ruj rengi konusunda sizin tercihiniz de koyu kırmızı tonlarından yanaysa harika bir liste ile karşınızdayız. Listede yer alan farklı yapı ve formlardan oluşan rujları makyaj çantanızdan çıkarmak istemeyeceğinize eminiz. Haydi, en iyi koyu kırmızı tonlu rujlara detaylı olarak göz atalım.

Kadin 03-08-2022 14:13

Makyaj çantanızdan asla çıkarmamanız gereken hayat kurtarıcı makyaj ürünleri

Birçoğumuz güzelliğimizi daha fazla ortaya çıkarmak için makyaj malzemelerinden yardım alıyoruz. Bu nedenle fondöten, allık, kapatıcı ve ruj gibi birçok çeşitte makyaj malzemeleri bulunuyor. Farklı ihtiyaçlara cevap veren pek çok ürün arasından makyaj çantanızdan asla çıkarmamanız gereken, hayat kurtarıcı makyaj malzemelerini sizler için bir araya getirdik. Haydi, detaylara.

Kadin 11-07-2022 13:49

Dudaklarınızı hiç olmadığı kadar dolgun göstermek için bu hileyi deneyin

Dudaklar yüzün bir tamamlayıcısı olarak oldukça dikkat çeken bir görünüm sağlıyor. Kadınlar daha dolgun dudaklara sahip olmak için çeşitli yöntemleri deniyor. Bu yöntemlerin birçoğu istenilen sonucu vermiyor. Ancak makyaj aşamasında deneyeceğiniz yöntemler ile dudaklarınızı çok daha dolgun gösterebilirsiniz.

Kadin 21-06-2022 14:08

Bunları yapmak yaşlı görünmenize neden oluyor! Daha genç görünmek için…

Yaşlanmak oldukça doğal bir süreç. Zamanla vücutta ve sağlıkta farklılıklar görülebiliyor. Yaşanan değişimleri doğru saç kesimi, kıyafet, cilt bakımı gibi etkenlerle en az miktarda gösterebilmeniz mümkün. Ancak yapılan bazı hatalar çok daha yaşlı görünmenize sebep olabilir. Daha genç görünmek için bu hatalardan uzak durmanız gerekiyor.

Kadin 15-06-2022 15:05

Her makyaj çantasında bulunması gerekenler

Makyaj çantası hazırlarken kullanılan malzemeler tüm günü etkileyebiliyor. Makyaj çantasında az ve öz malzeme olması taşınmasını kolaylaştırıyor. En ihtiyacınız olacak malzemeler ile hazırlanan makyaj çantaları etkili sonuçlar alınmasını sağlıyor.

Kadin 27-04-2022 14:09

Evde doğal bir şekilde ruj yapabilirsiniz

Ruj, dudaklarımızın çok daha canlı gözükmesini sağlayarak ifademizi değiştiriyor. Çok çeşitli ruj çeşitleri bulunuyor. Bu ruj çeşitlerinin içeriğinde fazlasıyla kimyasal bulunması ve fiyatlarının git gide artış göstermesi sizi de sıkıyorsa evde kendi rujunuzu yapabilirsiniz. Tamamen doğal malzemelerle size yakışacak rengi bularak hazırlayacağınız rujlar çok daha güzel görünmenizi sağlayacak.

Kadin 26-04-2022 17:05

Dikkat! Makyajınızda bunları yapmanız cilt kanserine neden oluyor

Makyaj daha canlı ve sağlıklı görünmemize yardımcı oluyor. Fakat yeterli temizlenmemesi gibi etkenler cilt problemleri yaratıyor. Makyaj yaparken, ürün seçerken ve temizlerken çok dikkatli olmak gerekiyor. Yapılan hatalar cilt kanserine dahi yol açabiliyor. Sıklıkla yapılan bu hataları öğrenip bilinçli olunması gerekiyor.

Kadin 22-04-2022 14:32

Artık sürekli yenilemek zorunda kalmayacaksınız! Bu yöntemlerle rujun kalıcılığını artırabilirsiniz…

Ruj, makyajın adeta tamamlayıcı adımı. Peki, ya gün içinde çıkan rujunuzu sürekli tazelemek canınızı mı sıkıyor? Rujun dudaklarınıza ışıltı, nem ve pürüzsüzlük katmasının yanında kalıcı olmasını istemeniz çok doğal. Uygulayacağınız birkaç küçük tüyoyla rujunuzun daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. İşte detaylar!

Kadin 17-01-2022 09:25
ruj

Herkesin kendine en yakışan rengi bulması için: Ten rengine göre ruj nasıl seçilir?

Mükemmel bir makyaj için ruj seçimi oldukça önemli. Seçtiğiniz ruja göre daha enerjik, canlı veya solgun görünebilirsiniz. Peki, siz ruj renginizi neye göre seçiyorsunuz? Gelin, bu soruya birlikte cevap bulalım.

Kadin 26-12-2021 00:33

Güzellik salonuna gitmeden porselen makyaja kavuşmanızı sağlayacak ipuçları ve ürünler

Cildinizin kusursuz bir şekilde görünmesini istiyorsunuz ama nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? O halde porselen makyajla tanışmanızın tam zamanı! Pürüzsüz görünüm veren, gün boyu hiç bozulmadan yüzünüzde kalan porselen makyaj tüyoları için buyurunuz efendim.

Kadin 23-12-2021 11:45

Hatasız ve çarpıcı kırmızı ruj makyajı nasıl yapılır? Neler kullanılır?

: Kırmızı ruj meraklıları, bir bakar mısınız? Rujunuzu doğru sürdüğünüzden emin misiniz? Kırmızı ruj biraz riskli. Bir saniye için mükemmel görünebilir, bir saniye sonra kırmızı ruj sürmekten pişman olabilirsiniz. Peki, kırmızı ruj kazalarını sonlandıracak tüyolara ne dersiniz?

Kadin 12-11-2021 11:33

Her kadının mutlaka yanında taşıması gereken en iyi ruj markası tavsiyeleri

Makyaj çantalarının vazgeçilmez parçası olan rujların uzun ömürlü ve bulaşmaya karşı dayanıklı olması gerekir. Hiç kimse gittiği bir ortamda makyaj tazelemek için aynaya koşmayı sevmez. Dolayısıyla solmadan ya da dökülmeden yoğun bir günde bile kalıcı olacak ruj markalarına sahip olmanızda fayda var.

Kadin 05-11-2021 14:13
ruj

Nude tonlardan vazgeçemeyenler için birbirinden güzel ruj önerileri

Nude rujlar son yılların en popüler makyaj malzemeleri arasına girmeyi başardılar. Sevmeyeni de yok sanırız. Parlağı, matı, ışıltılısı, saten görünümlüsü derken nude ruj seçenekleri de çoğaldı. Hadi, birlikte nude rujlar arasında kaybolalım!

Kadin 14-10-2021 14:45
ruj