Bade İşçil Haberleri

Aşk dedikodularıyla gündemdeydi! Bade İşçil'den çok konuşulacak itiraf! 'Arkadaşlarımın eşlerinden, sevgililerinden...'

Son dönemde adı iş insanı Saadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan Bade İşçil, Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati programına konuk oldu. Programda samimi itiraflarda bulunan İşçil 'Varlık sebebim güzel olmak değil, öyle yaşamıyorum...' diyerek güzelliği yüzünden yaşadığı sıkıntıları da anlattı.

Magazin 25-04-2024 16:57

Oyuncu Bade İşçil'in iş insanı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Yanıt gecikmedi

Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen oyuncu Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncu, ilişki iddialarıyla ilgili konuştu.

Magazin 19-04-2024 10:41

Bade İşçil kötü haberi duyurdu!

Ünlü oyuncu Bade İşçil, 2023 yılına girmeye saatler kala sağ ayağının sargılı halini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü oyuncu, durumunu açıkladı.

Magazin 31-12-2022 13:50

Ezel dizisinin Şebnem'i Bade İşçil taşlara yatarak sere serpe poz verdi! Tefo aşık olmakla o kadar haklıydı ki...

Bade İşçil yaklaşık 11 yıl önce sona eren unutulmaz dizi Ezel'de Şebnem rolü ile akıllara kazındı. Yıllar içerisinde güzelliğinden gram kaybetmeyen Bade İşçil, taşlara uzanarak poz verdi.

Magazin 22-07-2022 15:30

Bade İşçil

Bade Işçil Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bade Işçil Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bade İşçil'den oğlu Azur'a sansür! Babası hakkında konuşmaya başlayınca...

Bade İşcil, eski eşi Malkoç Sualp’ten olan oğlu Azur ile birlikte önceki gün Emirgan sahilinde yürüyüş yaparken görüntülendi. Annesiyle birlikte karın tadını çıkaran Azur’a “Annenle aran nasıl?” sorusunu yönelten muhabirler, ilginç bir cevapla karşılaştı. Azur konuşurken arayan giren İşcil, eliyle oğlunun ağzını kapattı.

Magazin 14-03-2022 08:24

Bade İşçil, eski aşkı Mahsun Kırmızıgül’ün fotoğrafını beğendi

Ünlü oyuncu Bade İşçil ile müzisyen, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül bir döneme beraberlikleri ile damga vurmuştu. Evliliğin kenarından dönen çift uzun yıllar sonra ilk kez yeniden gündeme geldi. Bade İşçil, yeni albümü için fotoğraf çekimi yapan ve fotoğraf çekiminden kareleri Instagram hesabından paylaşan Mahsun Kırmızıgül’ün fotoğrafını beğendi.

Magazin 09-12-2021 11:45

Aşk 101’in yıldızları Bade İşçil ve Mert Fırat meğer o dizide de berabermiş! Görenler çok şaşırıyor!

Sektörde aynı oyuncular farklı dizilerde görüldüğünde projelere olan ilgi artıyor. Oyuncu Bade İşçil ve Mert Fırat Aşk 101 dizisinde boy gösteriyor. İki oyuncunun da yıllar önce aynı dizide rol aldığı ortaya çıktı.

Magazin 20-10-2021 17:33

Bade İşçil: Ahlaki değerlerimizle örtüşmüyor

Ünlü oyuncu Bade İşçil, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Sosyal medyadan yemek paylaşan kişileri eleştirdiği hatırlatılan İşçil, konuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Magazin 18-09-2021 14:41

Bade İşçil'den hamilelik açıklaması

Önceki gün Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneden çıkarken görüntülenen Bade İşçil, "Anne olduğum için rutin kontrole geldim" ifadelerini kullandı. Azur adında bir oğlu bulunan İşçil, sözlerinin "Hamile" şeklinde algılanmaması için, "Şu an anne değilim. Yanlış anlaşılmasın" açıklamasını yapma gereği duydu.

Magazin 23-06-2021 09:23