Baris Murat Yagci Youtube Haberleri

Bu sözler çok konuşulur! Fatih Altaylı'dan Süleyman Soylu'ya: Haddini bilsin! Tepemin tasını attırmasın

Son günlerde eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında Fatih Altaylı'nın programında iddialar dillendirilmişti. Süleyman Soylu da dün katıldığı Youtube yayınında Fatih Altaylı, Murat Ağırel ve Timur Soykan'ın adını vererek 'Bu arkadaşlar neye hizmet ettiğinin farkında değil' demişti. Fatih Altaylı'nın Süleyman Soylu için söylediği sözler de çok konuşulacağa benziyor.

Haber 2024-04-25 09:01:55

Murat Dalkılıç Merve Boluğur'un sözlerine yanıt verdi! Benimle evliyken çocuk istemedi

Merve Boluğur'un katıldığı bir Youtube programında "Mutlu bir yuvamın ve bir erkek çocuğumun olması çok isterdim" demesinin ardından eski eşi Murat Dalkılıç'a yorum yağdı. Gelen tepkilere çektiği bir videoyla yanıt veren Dalkılıç, "Eski karım benimle beraberken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Herkes mutlu son istiyor ama o film bitti" ifadelerini kullandı.

Magazin 2024-02-17 16:17:28

Merve Boluğur'dan ilişki yorumu! Erkekliğini göstermesini önemserim

Şarkıcı Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra aradığı aşkı bir türlü bulamayan Merve Boluğur ilişkilerine dair itiraflarıyla gündeme geldi. Youtube kanalında samimi açıklamalar yapan oyuncu sosyal medyada gündem oldu. Merve Boluğur ilişkisinde erkeğin bazı harcamaları yapması gerektiğini söyledi.

Magazin 2022-07-04 14:32:03

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'dan Ahmet Kural ve Murat Cemcir itirafı! Benim payım var mıdır?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban rolüne hayat veren oyuncu Özgür Ozan, konuk olduğu bir YouTube programında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Özgür Ozan'ın, İşler Güçler dizisinin başrolleri Ahmet Kural ve Murat Cemcir hakkında söyledikleri duyanları şaşırttı.

Magazin 2022-05-01 11:51:06

Murat Soner kimdir? Murat Soner nereli ve kaç yaşında? Neden Twitter'da TT oldu?

Youtube platformunda video yayınlayan ve yayımladığı videolar ile geniş izleyici kitlesine sahip olan Murat Soner, birkaç saat önce yaz dizilerini eleştirdiği videoyu yayınladı. Bunun ardından Twitter'da TT olan Murat Soner'in kim olduğu, nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu araştırılmaya başlandı. Murat Soner evli ve bir kız çocuk babası. İşte ayrıntılar...

Magazin 26-07-21 01:19

Simge Sağın’dan olay Murat Boz itirafı

Ünlü popçu Simge Sağın katıldığı bir Youtube programında samimi açıklamalarda bulundu. Simge Sağın, meslektaşı Murat Boz'un 2011 yılında seslendirdiği 'Geri Dönüş Olsa' şarkısı ile ilgili olay bir itirafta bulundu.

Magazin 16-05-21 01:36

Çakallarla Dans serisinin yapımcısından N Kuşağı dizisi geliyor!

Çakallarla Dans serisinin yaratıcısı Murat Şeker N Kuşağı isimli bir internet dizisi çekecek. N Kuşağı dizisi YouTube üzerinden yayınlanacak.

Magazin 29-01-21 22:31

Murat Dalkılıç’tan Berfu Yenenler’e olay itiraf! ‘Gay zannediyorlar’

Oyuncu Hande Erçel’le ilişkilerini sonlandırdıktan sonra magazin gündeminde yer alan Murat Dalkılıç, hayranlarını şoke eden bir anısını paylaştı. Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler’in Youtube kanalına konuk olan Dalkılıç, müzik dünyasına ilk adım attığı yıllarda kendisini eşcinsel sandıklarını itiraf etti.

Magazin 12-10-20 13:28

Murat Övüç kadın takipçisinden aldığı mesajı anlattı! İzleyenler şoke oldu

İnstagramda 2.4 milyon kişi tarafından takip edilen Murat Övüç Ertem Şener'in youtube kanalı Sorgu Odası'na katıldı. Murat Övüç yaptığı açıklamalarla ağızları açıkta bıraktı.

Magazin 09-07-20 14:10

Acun Ilıcalı’nın 'O Ses Türkiye' açıklamasından sonra Murat Boz ve Hadise'den şaşırtan paylaşımlar

Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında yayınlanan programına katıldı ve O Ses Türkiye Jürisinde değişiklik olacağının sinyalini verdi. Ilıcalı'nın "Bu yıl jüride değişiklik yapacağız. Seyirci değişikliği seviyor" sözleri üzerine Murat Boz ve Hadise'den şaşırtan paylaşımlar geldi.

Magazin 29-05-20 09:07

Kısa yoldan kazanç ve şöhret gayesi YouTuberlığa özendiriyor

Video paylaşım sitelerine içerik hazırlayarak, kısa yoldan şöhret ve gelir sağlayan YouTuberlığın çocuk ve gençlerde çocuk istismarı ve psikolojik sorunları beraberinde getirdiği kaydedildi - Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Murat Kırık: -"Kısa yoldan kazanç ve şöhret gayesi de çocukları ve gençleri YouTuberlığa özendiriyor. Nitekim aileler de kazanç uğruna bu duruma zaman zaman göz yumuyor" - Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Gökben Hızlı Sayar: -"Çocuğunun gündelik faaliyetlerini ve eğitimini aksatacak biçimde YouTube kanalında paylaşım yapmasını destekleyerek bu işten reklam geliri elde etme çabasında aileler de var. Bu da çocuk istismarının modern ve teknolojik bir türü olsa gerek" - "Çocuk ve gençler için paylaştıkları her içeriğin beğeni almadığını, bazen hiç kimsenin umurunda olmayabileceğini görmek, eğer doğru biçimde ele almazsanız, oldukça üzücü ve özgüven sarsıcı bir deneyim olabilir"

Haber 11-09-18 11:26

Aşk Laftan Anlamaz 20.Bölüm Fragmanı Murat Hayal Öpüşme Sahnesi Yayınlandı Youtube İzle

Aşk Laftan Anlamaz 20.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Aşk Laftan Anlamaz 20Yeni Bölüm Youtube İzle Aşk Laftan Anlamaz Yeni Bölümde Murat Hayal Neler Olacak Sürpriz Gelişmeler İzle Show Tv

Haber 19-11-16 23:08