Çocuğun Haberleri

Barış Alper Yılmaz'ın tarzı sosyal medyayı salladı! Influencer manitası var

Galatasaray'da geçirdiği sezonun ardından EURO 2024'teki performansıyla yıldızını parlatan futbolcu Barış Alper Yılmaz özel hayatıyla da gündeme gelmeye başladı. Ünlü futbolcu son olarak da tarzıyla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin

Makyör kavgası büyüyor... Bülent Ersoy önce onu kovdu sonra programı bıraktı! Tolgahan Karataş'a Seren Serengil destek çıktı

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yanı sıra bu sene Seray Sever'in de dâhil olduğu Show TV'nin fenomen programı Dünya Güzellerim yine karıştı. Bülent Ersoy makyörü Tolgahan Karataş'ı kovduğunu sonrada programı bıraktığını açıkladı. Ersoy, Tolgahan Karataş'ın bazı erkeklerle uygunsuz biçimlerini gördüğünü söyledi. Seren Serengil konuya dahil oldu ve Tolgahan Karataş'a destek çıktı.

Magazin

Dilan Çıtak-İbrahim Tatlıses gerilimine Seren Serengil'den olay yorum! Babalık etmediği kızına...

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak arasında yaşanan gerilime Seren Serengil tepkisiz kalmadı. Kızından kira istediği iddia edilen Tatlıses'e Seren Serengil sert çıktı. O sözler gündem oldu.

Magazin

Şiddet ve psikolojik tacize uğradığını söylemişti… İbrahim Tatlıses ile Dilan Çıtak arasında 'kira' krizi

Son günlerde 90'lı yıllarda Işıl Çıtak'la yaşadığı kısa süreli beraberliğinden dünyaya gelen kızı Dilan Çıtak ile arasındaki kriz ile gündemde olan İbrahim Tatlıses önceki gün kalp kapakçığındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu. Hastaneye gitmeyen Dilan Çıtak'ın babası ile arasındaki anlaşmazlığın sebebi ortaya çıktı.

Magazin

Çocuğun

Çocuğun Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Çocuğun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Selin Kabaklı'nın yeni aşkı evli çıkmıştı! Eleştirilere 'Ebru Gündeş göndermeli' yanıt geldi: Kim, kimin kocasını elinden almış göreceğiz...

Eşi Murat Özdemir'in kendisini Ebru Gündeş'le aldattığını iddia eden Selin Kabaklı, Yasin Ersin ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Fakat Ersin'in evli olduğunun ortaya çıkmasından sonra eleştiri oklarının hedefi haline gelen Kabaklı'dan açıklama geldi. Ebru Gündeş'e de göndermede bulunmaktan çekinmeyen Kabaklı açıklamasında, "Kim, kimin kocasını elinden almış bunları göreceğiz. İspatlarım var, belgelerle konuşacağız..." dedi.

Magazin

İbrahim Tatlıses ameliyattan çıktı! Yoğun bakımda... Bazı çocukları hastanede

Son günlerde kızı Dilan Çıtak ile yaşadığı gerginlikle gündemde olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses kalp kapakçığındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu. Sağlık durumu merak edilen İbrahim Tatlıses kontrol amaçlı yoğun bakımda tutuluyor.

Magazin

Mauro Icardi ile ayrılığı doğrulamıştı... Wanda Nara soluğu ünlü rapçinin yanında aldı! Onunla müstehcen görüntüler vermişti

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılık haberlerini doğruladı ve 'Mauro ile aile olmaya devam edeceğiz' dedi. İddiaya göre; Nara, ayrılık kararının ardından soluğu bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı rapçi L-Gante'nin yanında aldı.

Magazin

Dilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses'ten şiddet mi gördü? Kafa karıştıran paylaşım

İbrahim Tatlıses'in sonradan ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak son paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Babasıyla zaman zaman sorunlar yaşayan Dilan Çıtak "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı" dedi.

Magazin

Netflix dizisi '1000 Çocuklu Adam' tepkilerin odağında! Bu birçok açıdan iğrenç

Netflix'in yeni gerçek suç belgeseli 1000 Çocuklu Adam (The Man With 1000 Kids) gösterime girmeden olay olmuştu. 3 Temmuz'da yayınlanan ve tepkilerin odağında olan belgeselle ilgili Netflix'e eleştiri ve tepki yağıyor.

Magazin

Seda Sayan’ın eşi Çağlar Ökten’in oğlu dansta birinci oldu! Seda Sayan madalyayı takınca...

Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten'in ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Artur dans yarışmasında birinci oldu. Madalyaları Seda Sayan takınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. O anlara sosyal medyada da tepki geldi.

Magazin

Rüştü Onur Atilla ve Nez aşkı gündemde! Yuva yıktın yorumları kızdırdı... Peş peşe açıklama

2014 yılında dünyaevine girdiği iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız ile anlaşmalı olarak boşanan ‘Güldür Güldür Show’un oyuncusu Rüştü Onur Atilla Nez ile aşk pozu verince olay oldu. Nez kendisine gelen "Yuvayı yıktın" yorumlarına kızdı. Atilla da yorumlardan sonra patladı.

Magazin

Yasmin Erbil Babalık görmedim demişti! Mehmet Ali Erbil eski eşi Nergis Kumbasar'dan onay aldı

Yeniden baba olmak istediğini açıklayan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den babası ile ilgili dikkat çekici açıklamalar gelmişti. Erbil "Çok fazla babalık görmedim, babamdan yaram var" demişti. Mehmet Ali Erbil'in sunduğu programa geçtiğimiz günlerde eski eşi Nergis Kumbasar katıldı. Erbil'in programda söylediği "Bazen eleştiriler aile yapımla ilgili ama ben hep iyi bir baba olmaya çalıştım" sözleri Yasmin Erbil'e gönderme olarak algılandı.

Magazin

Diletta Leotta bebek yaptıktan sonra Loris Karius ile evlendi! Gelinlikteki o detay olay oldu

Can Yaman ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Diletta Leotta gönlünü Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius'a kaptırmıştı. Kısa süre önce doğum yapan Diletta Leotta ve Loris Karius evlendi. İşte düğünden ilk kareler...

Magazin

Hacı Sabancı'ya 'babalık davası' iddiası gündemdeydi! Açıklama gecikmedi

10 Ekim 2021 yılında Çırağan Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir düğünle Nazlı Kayı ile dünyaevine giren Hacı Sabancı hakkındaki bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. İddiaya göre Hacı Sabancı'nın 'Uzay' isimli bir çocuğun babası olduğu söylendi ve babalık davası açıldığı iddia edildi. Bu iddialara Hacı Sabancı'dan açıklama gecikmedi...

Magazin

Canlı yayında çifte ihanet krizi! Şaşırtan iddialar sonrası Esra Erol'da stüdyo bir anda buz kesti: Hakkım haram zıkkım olsun

Uzun yıllardır gündüz kuşağında ekranlara gelen Esra Erol'da programı her bölümüyle adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde programda yine dikkat çeken bir olay oldu. Eyüp adındaki kişi, "Karım Şükriye, Hakan adında evli bir akrabası ile yasak ilişki yaşıyor" iddiası ile stüdyoya geldi. İddiaların ardından stüdyoya gelen Şükriye Hanım'ın kocası Eyüp'ün ise Hakan'ın eşi İpek'le aşk yaşadığı iddia edildi. Yaşanan tartışmaların ardından stüdyo karıştı.

Magazin

Şarkıcı Hatice canlı yayında havladı! O anlar izleyenleri şaşırttı

Seçim kombini ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hatice son dönemlerde sokak hayvanlarına yönelik düzenleme çalışmalarına tepki göstermesiyle adından söz ettiriyordu. Bir programa katılan Hatice, bu kez canlı yayında havladı.

Magazin

Dilan-Engin Polat çifti 'kavga' davasında ifade verdi! Komşular şikayeti çekti...

Dilan ve Engin Polat çiftinin komşularıyla ettiği kavganın davası başladı. Dilan Polat, hakaret veya tehdit içerikli söz söylemediğini ve kimseye saldırmadığını ifade ederken Engin Polat ise eşini korumak amacıyla karşı tarafa saldırdığını kabul etti. İşte duruşmada yaşananlar...

Magazin

Cem Yılmaz ne yapsa olmadı! Ahu Yağtu'ya ödeyeceği nafaka gündemdeyken isyan etti: 'Tabii ki oğlumu tek başıma yaptım...'

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile eski eşi Ahu Yağtu arasındaki nafaka davasında karar çıktı. Oğlu Kemal'in annesi Yağtu'ya 10 bin dolar nafaka ödemeye devam edecek olan Cem Yılmaz kararın ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti...

Magazin

Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran'ın ablası çektiği videolarla ortalığı karıştırdı! Kardeşini tehdit ve tacizle suçladı... Ünlü oyuncudan olay sözler

Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği 'Doruk' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Onur Seyit Yaran hakkında, öz ablası tarafından şoke eden iddialar ortaya atıldı. Ünlü oyuncunun ablası kardeşini tehdit ve tacizle suçladı. Ünlü oyuncunun ablasının videoları büyük ses getirince açıklama da gecikmedi.

Magazin

İbrahim Tatlıses'in torunu çok kızdı! Bodrum'da 48 dairelik site içerisinde...

Tatlıses ailesinde mal mülk kavgası bitmiyor. İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara'dan olan kızı Gülşen'in oğlu Burak Baran dedesine sitem etti. Baran dedesinin bazı evlatlarına ev vermediğini açıkladı.

Magazin

Karnı burnunda olan Burcu Biricik yaş gününde kızının adını açıkladı

Emre Yetkin ile 2016 yılında dünyaevine giren ve ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayan oyuncu Burcu Biricik yeni yaşını kutladı. Biricik doğum gününde kızının adını da açıkladı.

Magazin

Rihanna Dekoltelere özgürlük verdim diyerek itiraf etti

ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna iki çocuğunu kısa süre arayla kucağına aldı. Her zaman iddialı seçimlere yapan Rihanna dekolte itirafıyla dikkat çekti.

Magazin

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu! Dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi bu defa çekim hatası ile gündem oldu. Mehmet Yılmaz Ak'ın o sahnesi dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Magazin

Çocuğuna cinsel istismarla suçlanıyordu! Ender Saraç duruşmada sitem etti... Çocuğa kayyım talebi

Doktor Ender Saraç hakkında 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddialarına yönelik "Çocuğun cinsel istismarı" suçlamasıyla 22,5 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Saraç'ın boşanmak üzere olduğu Benan Saraç son duruşmada neden şikayetçi olmadığını açıkladı

Magazin

TikTok'ta 'Karagül' adıyla açtığı canlı yayınlar tepki çekmişti! Çocukları hakkında yeni karar

Bursa'da 'Karagül' adıyla TikTok'ta canlı yayın yapan ve 177 bin takipçisi bulunan Merve C. açtığı yayınlarda çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilmiş ve videoları tepki çekmişti. Merve C., adındaki kadın yaptığı bir yayın sırasında başı yarılan çocuğunu aldırış etmeden sosyal medyadaki canlı yayınına devam etmişti. İnfiale neden olan olay sonrası Merve C. gözaltına alındı. Annenin elinden alınan 3 çocuk devlet korumasına girdi.

Magazin

Duygu Nebioğlu, Annesiyle ilgili gelen o mesajı görünce okları Metin Akpınar'a çevirdi!

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu annesine bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Bu dönemde sosyal medya hesabını oldukça aktif olarak kullanan Nebioğlu, kendisine gelen yoruma verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin

Deniz Çakır Hülya Avşar'a konuk oldu! Gündüz kuşağını sert eleştirdi: 'Öpüşmenin olmadığı ekranlarda...'

Açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Deniz Çakır Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Çakır, son dönemlerde yayınlanan diziler hakkında konuştu.

Magazin

Gonca Vuslateri anne oldu! Kızına bakın ne isim koydu

Geçtiğimiz ay Levent isimli sevgilisiyle dünyaevine giren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri anne oldu. Güzel haberi Başak Sayan duyurdu.

Magazin

Erkek çocuğunun babası olduğu söylenmişti... İddiaların odağındaki Erol Bey konuştu! Kızlar isterse...

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Nebioğlu'nun annesine ulaşma çabaları devam ederken Müge Anlı, annenin başka bir erkek çocuğunun daha olduğu ve babasının olduğu iddia edilen Erol isimli kişiye ulaştıklarını açıkladı.

Magazin

4 kız kardeşinde nüfusunda baba adı 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen o mesaj kafa karıştırdı: O tarihlerde Erol bekardı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekmişti. Erol'un kim olduğu merak konusu olmuşken Duygu Nebioğlu kendisine atılan bir ihbar mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen ihbar mesajı kafaları karıştırdı.

Magazin

Survivor'da Berna sinir krizi geçirdi! Kenardakiler tepki gösterdi: Saçma sapan çocuk gibi...

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça merakla izleniyor. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Oyun esnasında Berna Merve'ye yenilince sinir krizi geçirdi. Rakip takımda kenarda bekleyenler Berna'ya tepki gösterdi.

Magazin

İbrahim Tatlıses'in filmlerinde figürandı... Tatlıses'ten konuyla ilgili ilk açıklama geldi

Türkiye’nin konuştuğu Suphiye Orancı’nın, 1980’li yıllarda çekilen İbrahim Tatlıses’in oynadığı Aşıksın filminde figüranlık yaptığı ortaya çıkmıştı. Orancı'nın figüran olarak oynadığı filmlerde yönetmen ve oyuncu olan İbrahim Tatlıses konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Magazin

59 bin liralık nafaka krizi büyüdü! Demet Şener'den eski eşi İbrahim Kutluay'a olay sözler

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu Ömer ve kızı İrem için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılması talep etti. Demet Şener eski eşiyle arasındaki nafaka krizine dair bomba açıklamalarda bulundu.

Magazin

Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanmıştı... Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'e ateş püskürdü! 'Ahkam kesecek son insansın'

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanan İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses, adeta ateş püskürdü.

Magazin

Tuğçe Tayfur ve babası Ferdi Tayfur kavga etti! Sitem dolu sözler gündem oldu

Son dönemde özel hayatıyla adından söz ettiren Tuğçe Tayfur bu sefer de babası Ferdi Tayfur ile gerildi. Ferdi Tayfur sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşımda bulundu.

Magazin

Zahide Yetiş'in sahur programında konu yine cinsel ilişkiye geldi! Mustafa Karataş çok sinirlendi

Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş'la sahur programında yine ilginç anlar yaşandı. Zahide Yetiş "Cima sırasında..." diyerek soruya başlayınca ilahiyatçı 'cinsel ilişki' diyerek düzeltti. Sunucunun sorusu da inanılmazdı. Zahide Yetiş "Kocanızla cinsel ilişki sırasında onları düşünün kimleri düşünelim?" dedi.

Magazin

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyayı salladı! Seyirciden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizi bu defa çekim hatasıyla dikkat çekti. Demet Evgar'ın o sahnesi seyircinin gözünden kaçmadı.

Magazin

İlahiyatçı Mustafa Karataş'ın doktorlar hakkındaki ifadesine tepki yağdı! Onlar para için...

Ramazan ayı boyunca Kanal 7 ekranlarında iftar ve sahur programıyla izleyicisinin karşısına çıkan Prof. Dr. Mustafa Karataş canlı yayındaki sözleriyle sosyal medyayı salladı. 5 aylık hamile bir izleyicisinin sorusunu yanıtlayan Karataş'ın 'doktorlar' hakkındaki ifadelerine tepki yağdı.

Magazin

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma nedeni başka bir kadınmış! Bomba iddia

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma kararı alması magazin gündeminde şaşkınlık yaratmıştı. Şakrak'ın isteğiyle boşanan çiftin boşanma nedenine dair ortaya aylar sonra bir iddia atıldı.

Magazin

Kylie Jenner davet tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Şeffaf ayakkabıları hiç beğenilmedi

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Yeni markası için bir davet veren Kylie Jenner geceye tarzıyla damga vurdu. Ünlü yıldızın şeffaf ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü.

Magazin

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu ikinci çocuklarına kavuştu! İlk kare geldi

Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği 'Ali Vefa' karakteriyle hafızalara kazınan Taner Ölmez başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. 2021 yılında kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile evlenen Ölmez, ikinci çocuğuna kavuştu. İlk kare de geldi.

Magazin

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin

Yazarlık dünyasına ilk adımını 'Küçük Kırmızı Kuş' ile attı... Serra Alona Saltık: Yazarak sanki iç dünyama ayna tutuyorum

17 yaşındaki Serra Alona Saltık, "Küçük Kırmızı Kuş" romanıyla yazarlık dünyasına ilk adımını attı. Yalnız bir kadının hikayesini attığı romanıyla ilgili konuşan Saltık “Yazarak sanki iç dünyama ayna tutuyormuş gibi hissediyorum. Umarım ilerde daha geniş kitlelere ulaşabilirim” dedi.

Magazin

Esra Erol Fatma ortaya çıktı! Eskisi gibi değilim deyip çocuğunun nerede olduğunu açıkladı

Esra Erol'a katılmasıyla tanınan zihinsel engelli Fatma bir süredir gözlerden uzaktı. Bebeğini beslemediği iddialarıyla gündeme gelen Fatma açıklama yaparak bebeğin devlet korumasında olduğunu açıkladı.

Magazin

Kaan Yıldırım'ın son paylaşımı olay oldu! Sosyal medyayı ikiye böldü

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım yeğeni ile araba kullandığı anları paylaştı. Hareket halindeki arabada kucağına aldığı yeğeni ile araba kullanan oyuncunun paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin

Eve zorla girip... Dilan Polat ve Engin Polat soruşturması tamamlandı! İşte istenen ceza

Fenomen Dilan Polat ve Engin Polat bir süredir çeşitli suçlardan dolayı tutuklanmıştı. İstanbul Çekmeköy'de oturan Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmadan önce komşularıyla yaşadığı kavgayla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı.

Magazin

Ara sokaktaki cinsel ilişki itirafı çok konuşulmuştu! Deniz Cengiz, Cüneyt Özdemir yayınında eleştirilere tepki gösterdi

Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği 'İlayda Çıkrıkçıoğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Cengiz seks itirafıyla uzun süre gündem oldu. Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Cengiz'in ara sokaktaki cinsel ilişki itirafı izleyenleri şoke etti. Yayının ardından ünlü oyuncu Cüneyt Özdemir'in programına katıldı ve hakkındaki yorumlara tepki gösterdi.

Magazin

Jet Sosyete'nin İlayda'sı Deniz Cengiz sosyal medyayı salladı! Ara sokakta nasıl cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti

Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği 'İlayda Çıkrıkçıoğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Cengiz seks itirafıyla gündem oldu. Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Cengiz ara sokakta nasıl cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Magazin

Kylie Jenner mini bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi!

Kylie Jenner, Instagram'a yeni seksi fotoğraflarını paylaştı. 400 milyon takipçisine kıvrımlarını gösteren Jenner hayranlarından tam not aldı.

Magazin