Çocuğun Haberleri

Erkek çocuğunun babası olduğu söylenmişti... İddiaların odağındaki Erol Bey konuştu! Kızlar isterse...

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Nebioğlu'nun annesine ulaşma çabaları devam ederken Müge Anlı, annenin başka bir erkek çocuğunun daha olduğu ve babasının olduğu iddia edilen Erol isimli kişiye ulaştıklarını açıkladı.

Magazin 22-04-2024 11:37

4 kız kardeşinde nüfusunda baba adı 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen o mesaj kafa karıştırdı: O tarihlerde Erol bekardı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekmişti. Erol'un kim olduğu merak konusu olmuşken Duygu Nebioğlu kendisine atılan bir ihbar mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen ihbar mesajı kafaları karıştırdı.

Magazin 21-04-2024 15:56

Survivor'da Berna sinir krizi geçirdi! Kenardakiler tepki gösterdi: Saçma sapan çocuk gibi...

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça merakla izleniyor. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Oyun esnasında Berna Merve'ye yenilince sinir krizi geçirdi. Rakip takımda kenarda bekleyenler Berna'ya tepki gösterdi.

Magazin 21-04-2024 08:39

İbrahim Tatlıses'in filmlerinde figürandı... Tatlıses'ten konuyla ilgili ilk açıklama geldi

Türkiye’nin konuştuğu Suphiye Orancı’nın, 1980’li yıllarda çekilen İbrahim Tatlıses’in oynadığı Aşıksın filminde figüranlık yaptığı ortaya çıkmıştı. Orancı'nın figüran olarak oynadığı filmlerde yönetmen ve oyuncu olan İbrahim Tatlıses konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 21-04-2024 07:23

59 bin liralık nafaka krizi büyüdü! Demet Şener'den eski eşi İbrahim Kutluay'a olay sözler

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu Ömer ve kızı İrem için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılması talep etti. Demet Şener eski eşiyle arasındaki nafaka krizine dair bomba açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-04-2024 15:28

Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanmıştı... Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'e ateş püskürdü! 'Ahkam kesecek son insansın'

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanan İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses, adeta ateş püskürdü.

Magazin 16-04-2024 12:21

Tuğçe Tayfur ve babası Ferdi Tayfur kavga etti! Sitem dolu sözler gündem oldu

Son dönemde özel hayatıyla adından söz ettiren Tuğçe Tayfur bu sefer de babası Ferdi Tayfur ile gerildi. Ferdi Tayfur sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşımda bulundu.

Magazin 12-04-2024 15:08

Zahide Yetiş'in sahur programında konu yine cinsel ilişkiye geldi! Mustafa Karataş çok sinirlendi

Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş'la sahur programında yine ilginç anlar yaşandı. Zahide Yetiş "Cima sırasında..." diyerek soruya başlayınca ilahiyatçı 'cinsel ilişki' diyerek düzeltti. Sunucunun sorusu da inanılmazdı. Zahide Yetiş "Kocanızla cinsel ilişki sırasında onları düşünün kimleri düşünelim?" dedi.

Magazin 08-04-2024 15:28

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyayı salladı! Seyirciden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizi bu defa çekim hatasıyla dikkat çekti. Demet Evgar'ın o sahnesi seyircinin gözünden kaçmadı.

Magazin 05-04-2024 08:38

İlahiyatçı Mustafa Karataş'ın doktorlar hakkındaki ifadesine tepki yağdı! Onlar para için...

Ramazan ayı boyunca Kanal 7 ekranlarında iftar ve sahur programıyla izleyicisinin karşısına çıkan Prof. Dr. Mustafa Karataş canlı yayındaki sözleriyle sosyal medyayı salladı. 5 aylık hamile bir izleyicisinin sorusunu yanıtlayan Karataş'ın 'doktorlar' hakkındaki ifadelerine tepki yağdı.

Magazin 03-04-2024 10:19

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma nedeni başka bir kadınmış! Bomba iddia

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma kararı alması magazin gündeminde şaşkınlık yaratmıştı. Şakrak'ın isteğiyle boşanan çiftin boşanma nedenine dair ortaya aylar sonra bir iddia atıldı.

Magazin 02-04-2024 07:04

Kylie Jenner davet tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Şeffaf ayakkabıları hiç beğenilmedi

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Yeni markası için bir davet veren Kylie Jenner geceye tarzıyla damga vurdu. Ünlü yıldızın şeffaf ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 26-03-2024 13:17

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu ikinci çocuklarına kavuştu! İlk kare geldi

Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği 'Ali Vefa' karakteriyle hafızalara kazınan Taner Ölmez başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. 2021 yılında kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile evlenen Ölmez, ikinci çocuğuna kavuştu. İlk kare de geldi.

Magazin 15-03-2024 09:33

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-2024 08:39

Yazarlık dünyasına ilk adımını 'Küçük Kırmızı Kuş' ile attı... Serra Alona Saltık: Yazarak sanki iç dünyama ayna tutuyorum

17 yaşındaki Serra Alona Saltık, "Küçük Kırmızı Kuş" romanıyla yazarlık dünyasına ilk adımını attı. Yalnız bir kadının hikayesini attığı romanıyla ilgili konuşan Saltık “Yazarak sanki iç dünyama ayna tutuyormuş gibi hissediyorum. Umarım ilerde daha geniş kitlelere ulaşabilirim” dedi.

Magazin 10-03-2024 13:23

Esra Erol Fatma ortaya çıktı! Eskisi gibi değilim deyip çocuğunun nerede olduğunu açıkladı

Esra Erol'a katılmasıyla tanınan zihinsel engelli Fatma bir süredir gözlerden uzaktı. Bebeğini beslemediği iddialarıyla gündeme gelen Fatma açıklama yaparak bebeğin devlet korumasında olduğunu açıkladı.

Magazin 26-02-2024 14:05

Kaan Yıldırım'ın son paylaşımı olay oldu! Sosyal medyayı ikiye böldü

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım yeğeni ile araba kullandığı anları paylaştı. Hareket halindeki arabada kucağına aldığı yeğeni ile araba kullanan oyuncunun paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 24-02-2024 17:52

Eve zorla girip... Dilan Polat ve Engin Polat soruşturması tamamlandı! İşte istenen ceza

Fenomen Dilan Polat ve Engin Polat bir süredir çeşitli suçlardan dolayı tutuklanmıştı. İstanbul Çekmeköy'de oturan Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmadan önce komşularıyla yaşadığı kavgayla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı.

Magazin 22-02-2024 14:48

Ara sokaktaki cinsel ilişki itirafı çok konuşulmuştu! Deniz Cengiz, Cüneyt Özdemir yayınında eleştirilere tepki gösterdi

Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği 'İlayda Çıkrıkçıoğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Cengiz seks itirafıyla uzun süre gündem oldu. Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Cengiz'in ara sokaktaki cinsel ilişki itirafı izleyenleri şoke etti. Yayının ardından ünlü oyuncu Cüneyt Özdemir'in programına katıldı ve hakkındaki yorumlara tepki gösterdi.

Magazin 22-02-2024 11:30

Jet Sosyete'nin İlayda'sı Deniz Cengiz sosyal medyayı salladı! Ara sokakta nasıl cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti

Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği 'İlayda Çıkrıkçıoğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Cengiz seks itirafıyla gündem oldu. Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Cengiz ara sokakta nasıl cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Magazin 21-02-2024 10:50

Kylie Jenner mini bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi!

Kylie Jenner, Instagram'a yeni seksi fotoğraflarını paylaştı. 400 milyon takipçisine kıvrımlarını gösteren Jenner hayranlarından tam not aldı.

Magazin 20-02-2024 11:36

Murat Dalkılıç Merve Boluğur'un sözlerine yanıt verdi! Benimle evliyken çocuk istemedi

Merve Boluğur'un katıldığı bir Youtube programında "Mutlu bir yuvamın ve bir erkek çocuğumun olması çok isterdim" demesinin ardından eski eşi Murat Dalkılıç'a yorum yağdı. Gelen tepkilere çektiği bir videoyla yanıt veren Dalkılıç, "Eski karım benimle beraberken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Herkes mutlu son istiyor ama o film bitti" ifadelerini kullandı.

Magazin 17-02-2024 16:17

Bahar dizisiyle ekrana dönen Demet Evgar performansıyla gündem oldu! Her sahnesine yorum yağdı

Show Tv'nin yeni dizisi Bahar ile ekrana geri dönen Demet Evgar dizinin ilk bölümüyle gündem oldu. Başarılı oyunculuğu ile takdir toplayan ünlü ismin her sahnesine yorum yağdı.

Magazin 14-02-2024 14:42

Dilber'in pavyon dansı onun başını yaktı! Sincanlı Erkal Sonel hakkında akılalmaz iddia! 'Evliyken başka bir kadınla...'

Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ı 20 yıl sonra ekrana döndüren İnci Taneleri dizisi ilk bölümleriyle reyting rekorları kırdı. Her sahnesi olay olan dizide en çok Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin pavyon dansı konuşuldu. Dilber sahnesinde 'Gemileri Yakarım' şarkısını seslendiren ve fragmandan sonra ünlenen pavyon türkücüsü Sincanlı Erkal hakkında ortaya çıkan iddialar ise gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 06-02-2024 12:30

Işın Karaca kendisine yapılan yoruma sinirlendi! İnsanlar çığırından çıkmış

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Programda son dönemde gündem olan pavyon konusu ele alındı. Karaca, ise kendisine gelen bir yorumu anlatıp yorum yapan kişiye ateş püskürdü.

Magazin 02-02-2024 14:10

İzzet Yıldızhan 9 çocuğunu alıp tatil için Fransa'ya gitti! Çocuklarıyla çekildiği karesi gündem oldu

İzzet Yıldızhan, çocuklarıyla birlikte Paris'e gitti. Okulların ara tatile girmesiyle beraber işlerine ara vererek çocuklarına zaman ayıran Yıldızhan, karne hediyesi olarak çocuklarını Fransa'ya götürdü.

Magazin 31-01-2024 13:42

Eski eşi Kanye West'in paylaşımları gündemdeydi! Kim Kardashian düşman çatlattı

Eski eşi Kanye West karısının çıplak pozlarını paylaşarak dikkat çekerken gözler Kim Kardashian'a çevrilmişti. Kıvrımlarıyla tanınan yıldız adeta düşman çatlattı ve markasının tanıtımını şeffaf sütyeniyle yaptı.

Magazin 22-01-2024 15:22

Epstein skandalı konuşulurken İncirlik'te ABD'li askerlere satılan çocuklar ortaya çıktı! Babası çocuğunu bakın ne kadara vermiş

Dünya Jeffrey Epstein'in iğrenç fuhuş bataklığını konuşurken Türkiye'de ABD askerlerine satılan çocuklar olduğu ortaya çıktı. Adana'da birden fazla ailede karşılaşılan bu durum kamuoyunda büyük şaşkınlık yaratırken televizyon programına katılan bir kadının sözleri tüm dikkatleri o tarafa çevirdi.

Magazin 16-01-2024 15:03

Çağla Şıkel'in 800 metrekarelik 4 katlı lüks evini görenler hayran kaldı! İçinde yok yok... ' Adeta saray yavrusu'

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel şimdi de 4 katlı lüks eviyle gündem oldu. Ünlü ismin 800 metrekarelik 9 odalı evini görenler hayran kaldı. Çağla Şıkel'in çocuklarıyla yaşadığı bu evin içerisinde yok yok...

Magazin 13-01-2024 15:51

Çocuğuna cinsel taciz iddiası gündemdeydi! Ender Saraç hakkında istenen hapis cezası belli oldu

Boşanma sürecinde hakkındaki iddialarla gündeme gelen Ender Saraç'a dava açıldı. Ender Saraç'ın "Çocuğun Cinsel İstismarı" suçundan 12 yıldan 22,5 yıla kadar hapsi istendi. Dava önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Savcılık çocuğun ilk ifadesinin doğru olduğuna kanaat getirdi.

Magazin 08-01-2024 15:54

Hamile olan Emily Atack'ın çocuğunun babası öyle biri çıktı ki! Meğer üvey...

Emily Atack hamile olduğunu ve nisan ayında ilk çocuğunu beklediğini açıklamıştı. Emily Atack'ın yeni erkek arkadaşının ve doğmamış bebeğinin babasının onun üvey kuzeni olduğu ortaya çıktı.

Magazin 03-01-2024 18:09

'2024’de 4 kişilik bir aileyiz' Azra Akın'dan karnı burnunda poz geldi

2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından aynı yıl Miss World'de Dünya Güzeli unvanını kazanan Azra Akın, ikinci çocuğuna hamile. Akın son olarak karnı burnunda pozunu paylaştı.

Magazin 27-12-2023 12:15

ATEŞ KUŞLARI CANLI İZLE 36. BÖLÜM! Ateş Kuşları hangi gün, bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı

Ateş Kuşları 36. bölüm full izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan'ın ve başrolde olduğu ATV'nin ilgiyle izlenen dizisinin yeni bölümü bekleniyor. Kardeşini bulan Ali, bir karar vermek zorunda. Yayınlanan fragmana göre Barbaros ölüm kalım savaşı veriyor. Peki, Ateş Kuşları hangi gün, bu akşam var mı? Son bölüm özeti ile ATV yayın akışı ve Ateş Kuşları 36. bölüm izle ekranı

Magazin 22-12-2023 19:01

Çocuklarının öldüğü aracı, düğün arabası yapmıştı! Didem Arslan'ı şoke eden detay

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında bir anne ve 5 çocuğunun hayatını kaybettiği kaza ele alınmaya devam ediliyor. Özlem Çetin ve 5 çocuğu 6 Mayıs 2023 tarihinde içinde bulundukları otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu yaşamını yitirdi. Çetin'in ailesi olayın kaza değil, cinayet olduğunu öne sürdü. Özlem Çetin'in eşi Hasan Bey iddialar üzerine aile ile yüzleşti. Stüdyoda ortam bir anda gerildi.

Magazin 22-12-2023 13:04

RTÜK'e şikayet! Yargı dizisindeki o sahne Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı harekete geçirdi! 'İnfial yaratıyor'

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Pazar akşamlarına damga vuran dizinin bu haftaki bölümünde yer alan bir sahne Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı harekete geçirdi.

Magazin 19-12-2023 17:30

Türkiye'nin günlerce konuştuğu kaza! Didem Arslan şoke oldu! Meğer çocuklarının öldüğü aracı, düğün arabası yapmış

Özlem Çetin ve 5 çocuğu 6 Mayıs 2023 tarihinde içinde bulundukları otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu yaşamını yitirdi. Çetin'in ailesi Türkiye'nin konuştuğu kazanın cinayet olduğunu iddia etti. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında yaşananlar bununla da sınırlı kalmadı. Özlem Çetin’in kocası Hasan'ın çocuklarının öldüğü aracı düğün arabası yaptığı ortaya çıktı.

Magazin 19-12-2023 14:28

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı yeniden ekranlarda! Özgü Namal, Kızıl Goncalar için tesettüre girdi, alacağı ücret dudak uçuklattı

Kurtlar Vadisi dizisinde yıldızı parladıktan sonra reyting rekorları kıran birçok yapım ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Özgü Namal, sosyal medyada gündem oldu. Özcan Deniz ile başrolleri paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi için tesettüre giren ünlü oyuncunun alacağı ücret dudak uçuklattı.

Magazin 18-12-2023 20:53

ATEŞ KUŞLARI 35. BÖLÜM İZLE! Ateş Kuşları yeni bölümde neler olacak? Hüma ve Barbaros öldü mü? ATV yayın akışı

Ateş Kuşları 35. bölüm full izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan'ın ve başrolde olduğu ATV'nin ilgiyle izlenen dizisinin yeni bölümü bekleniyor. Babasını bulan Ali, kimliğine kavuşabilmek için kardeşini de bulmak zorunda. Yayınlanan fragmana göre Ali kardeşini bulmak üzere. Peki, Ateş Kuşları yeni bölümde neler olacak? Hüma ve Barbaros öldü mü? ATV yayın akışı ve Ateş Kuşları 35. bölüm izle ekranı

Magazin 15-12-2023 19:18

Hamile olan Gonca Vuslateri ne zaman evlenecek? Annemlerle nikah konusunda didişiyoruz

Gonca Vuslateri, bir süredir adını gizli tuttuğu sevgilisinden bebek beklediğini açıklamıştı. İlk kez anne olmaya hazırlanan Gonca Vuslateri "Düğün ne zaman?" sorularına verdiği yanıtla dikkat çekti.

Magazin 15-12-2023 13:30

Ender Saraç hakkında bir korkunç iddia daha! Çocuğunun ifadesindeki detayı anlattı: ‘Ben doktorum, ne yaptığımı biliyorum, korkma'

Ender Saraç ile ilgili istismar iddiaları gündem yaratmıştı. İddialar Ender Saraç tarafından yalanlanırken 13 yaşındaki çocuğunun ifadesinin alındığı öğrenildi ve ifadesindeki bir detay dikkat çekti. Gazeteci Barış Pehlivan, "Ender Saraç'ın bizzat çocuğunun ifadesine göre bu istismar sırasında 'Ben doktorum, ben ne yaptığımı biliyorum, korkma, bunlar doktorların yapabileceği şeyler' diyerek kendi çocuğunu kandırdığına dair ifadeleri var, çocuğun ağzından biz bunları duyuyoruz" dedi.

Magazin 13-12-2023 11:20

ÜÇ KIZ KARDEŞ 66. BÖLÜM İZLE! Kanal D Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak? İşte son bölümde yaşananlar!

Üç Kız Kardeş yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Üç Kız Kardeş'in 66. bölümü 12 Aralık Salı 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Üç Kız Kardeş dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 12-12-2023 19:40

Oryantal Didem Kınalı'ya kapkaççı şoku! 'Bunlar çete ve her yerdeler'

İstanbul Beyoğlu Cihangir'de, köpeğini gezdirmek için dışarıya çıkartan ünlü oryantal Didem Kınalı'nın başına gelmeyen kalmadı. 70 bin TL'lik telefonu kapkaççılar tarafından çalınan Kınalı, “Telefon elinizde yürümeyin. Bunlar çete ve her yerdeler. Maalesef insafları yok, duyguları yok. Beni takip etmişler. Kamerada izledim. Çok korkunçtu" dedi.

Magazin 11-12-2023 18:19

Helen Flanagan şoke etti! Çoklu ilişki yaşaması gündemde

13 yıl boyunca ünlü İngiliz futbolcu Scott Sinclair’le mutlu bir birlikteliği olan ünlü oyuncu Helen Flanagan geçen yıl nişanlısı ve üç çocuğunun babası sporcudan ayrıldı. Helen Flanagan şimdilerde yaşadığı ilginç ilişkiyle gündemde.

Magazin 10-12-2023 15:54

Ender Saraç ile ilgili iddialar gündem oldu! Canlı yayında mide bulandıran ifadeler: 'Ben ölürüm, biterim'

Geçtiğimiz günlerde eşi Benan Saraç'tan şiddet gördüğüne dair iddialarla gündeme gelen Ender Saraç hakkında yeni iddialar ortaya atılmıştı. Sosyal medyada Ender Saraç, aile içi cinsel istismar başta olmak üzere çeşitli çirkin iddialar ile anıldı. Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç'ın avukatı Yücel Önder'in katıldığı canlı yayında anlattıkları ise mide bulandırdı. Önder, olayın Saraç'ın çocuğunun yaşadıklarını okuldaki rehber öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıktığını aktardı.

Magazin 09-12-2023 11:38

YALI ÇAPKINI 49. BÖLÜM FULL İZLE! Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 8 Aralık Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 49. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Peki, Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ile Yalı Çapkını 49. bölüm detayları ve Star TV yayın akışı

Magazin 08-12-2023 19:11

ATEŞ KUŞLARI 34. BÖLÜM ATV CANLI İZLE! Ateş Kuşları saat kaçta, bugün var mı? ATV yayın akışı

Ateş Kuşları 34. bölüm full izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan'ın ve başrolde olduğu ATV'nin ilgiyle izlenen dizisinin yeni bölümü bekleniyor. Babasını bulan Ali, kimliğine kavuşabilmek için kardeşini de bulmak zorunda. Yayınlanan fragmana göre Ali kardeşini bulmak üzere. Peki, Ateş Kuşları saat kaçta, bugün var mı? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı ile Ateş Kuşları 34. bölüm izle ekranı...

Magazin 08-12-2023 18:27

Ender Saraç çirkin iddialarla gündemde! Oğlum verdiği ifadesinde...

Diyetisyen ve beslenme uzmanı Ender Saraç, oğlunu istismar etmekle suçlanıyor. Ortaya atılan iddialar sosyal medyanın gündeminde. Ender Saraç açıklama yaparak "O görüntüler kesinlikle montaj" dedi ve oğlunun ifadesinin alındığını açıkladı.

Magazin 08-12-2023 07:30

ÜÇ KIZ KARDEŞ 65. BÖLÜM İZLE! Kanal D Üç Kız Kardeş yeni bölüm konusu ve son bölüm özeti!

Üç Kız Kardeş yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Üç Kız Kardeş'in 65. bölümü 5 Aralık Salı 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Üç Kız Kardeş dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 05-12-2023 18:52

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan Ecem Erkek’in Altın Kelebek konuşmasına tepki! Yazık! Size, sanatınıza ve insanlığınıza…

Altın Kelebek'te 'En iyi komedi dizisi kadın oyuncusu' ödülünü alan Ecem Erkek ödülünü almak için sahneye çıktığında sokak hayvanlarını merkeze alan bir konuşma yaptı. Bu konuşma sosyal medyayı ikiye bölerken Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan başarılı oyuncuya tepki geldi.

Magazin 05-12-2023 10:37