Seren Fosforoğlu Haberleri

Yeşilçam’ın usta ismi Enis Fosforoğlu’nun kızı bakın kim çıktı! Meğer herkes tanıyormuş

Keloğlan, Herkesin Sevgilisi, Debeder, Zeyno ve Seven Unutmaz gibi bir çok filmde rol alan Yeşilçam'ın usta ismi Enis Fosforoğlu’nun kızı da kendisi gibi oyuncu çıktı. 22 Haziran 2019'da Büyükada'da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini kapatan Enis Fosforoğlu’nun kızının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 28-08-2023 16:27

Ünlü oyuncu Burcu Kara şalvar giyip sebze topladı! Bahçem ve köylü kimliğim dedi Nursel Ergin kayıtsız kalamadı

Ünlü oyuncu Burcu Kara doğayla iç içe hayat sürüyor. Bursa'nın İznik ilçesindeki dededen kalma doğup, büyüdüğü köy evine tadilat yaptıran Burcu Kara oradan sık sık paylaşım yapıyor. Bir süredir Antalya'da tatil yapan ünlü oyuncu tatilden döner dönmez soluğu köy evindeki bahçesinde aldı. Şalvar giyip sebze toplayan Kara'ya sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 06-08-2023 15:14

Seren Fosforoğlu ile Kaan Önal çiftinden üzen haber! 3 yıllık evlilik bitti

2020'de evlenen Seren Fosforoğlu ile Kaan Önal çiftinden üzen haber geldi. Fosforoğlu, üç yıllık eşi Kaan Önal ile Adalar Adliyesinde yapılan duruşmayla yollarını resmen ayırdı.

Magazin 19-07-2023 14:48

Ünlü oyuncu Seren Fosforoğlu bugün boşanıyor! Ayrılığın nedeni...

Yeşilçam yıldızlarından Enis Fosforoğlu'nun kızı oyuncu Seren Fosforoğlu, 2020 yılında iş adamı Kaan Önal ile dünyaevine girmişti. Ünlü çiftten üzen haber geldi. Fosforoğlu'nun eşi Kaan Önal'dan bugün anlaşmalı olarak boşanacağı ortaya çıktı.

Magazin 19-07-2023 11:11

Seren Fosforoğlu

Seren Fosforoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Seren Fosforoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yeşilçam'ın usta oyuncusunun oğlu da çok ünlü çıktı! Görenler şaştı kaldı

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Renan Fosforoğlu birçok unutulmaz yapımda yer almıştır. Kıvır kıvır saçları ve oval cam gözlükleriyle hafızalara kazanan usta oyuncu canlandırdığı her karaktere renk vermişti. Renan Fosforoğlu'nun iki oğlu ve torunu da çok ünlü çıktı. Görenler şaştı kaldı.

Magazin 27-12-2022 20:27