Pavlova Tatlisi Haberleri

CENNET KÜNKÜ TATLISI TARİFİ! Bursa'ya özgü cennet künkü tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Cennet künkü tatlısı Bursa mutfağının en çok merak edilen ve beğenilen lezzetleri arasında yer alıyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde cennet künkü tatlısı yapıldı. Programın izleyicileri 'Cennet künkü tatlısı ve cennet künkü tarifi' ekranlarını sorguluyor. Peki, Bursa'ya özgü cennet künkü tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 2023-12-15 21:36:54

MASTERCHEF HALKA TATLISI TARİFİ: Halka tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Pastanelerin sır gibi sakladığı püf noktası!

Halka tatlısı tarifi MasterChef Türkiye All Star 163. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak edildi. TV8'in sevilen yarışması MasterChef'in ünlü şeflerinden Mehmet Yalçınkaya bugünkü konseptin 'sokak lezzetleri' olduğunu belirtti. Birçok kişi internette "Halka tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte, püf noktalarıyla halka tatlısı yapılışı...

Yemek 2023-11-28 20:54:55

MASTERCHEF AYVA TATLISI TARİFİ: Ayva tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Püf noktasıyla ustalarına taş çıkartın

Ayva tatlısı tarifi, MasterChef'in 158. bölüm fragmanı nedeniyle vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Dokulumazlık oyununda papaz yahni, perde pilavı, hünkar beğendi, katmer, imam bayıldı ve ayva tatlısı yapılacak. Peki, ayva tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte MasterChef'te yapılan eşsiz ayva tatlısı tarifi...

Yemek 2023-11-23 21:07:26

KURU İNCİR TATLISI TARİFİ! Tatlı krizlerine birebir kuru incir tatlısı nasıl yapılır? İşte püf noktası

MasterChef kuru incir tatlısı tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın Aydın'da yapılan çekimlerinde yöreye özgü yemekler yapıldı. Gecenin en merak edilen yemeği ise kuru incir tatlısı oldu. Ege mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan bu tatlı için tarifi ve malzemeleri sizin için hazırladık. Peki, Aydın usulü kuru incir tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 2023-11-17 21:59:18

MASTERCHEF HAYRABOLU TATLISI nasıl yapılır, malzemeleri ne? Trakya'nın meşhur hayrabolu tatlısı tarifi

Hayrabolu tatlısı tarifi, MasterChef'te yapılmasının ardından dikkat çekti. MasterChef yeni bölüm çekimlerini Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde gerçekleştirdi. Trakya yöresinden tariflerin yapıldığı programda hayrabolu tatlısı tarifi izleyicilerde tarif merakı uyandırdı. Bu tarif Trakya bölgesinin sevilen lezzetleri arasında bulunuyor. Peki, hayrabolu tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 20-10-23 12:21

MASTERCHEF LOR TATLISI nasıl yapılır, malzemeleri neler? Balıkesir'in meşhur lor tatlısı tarifi

Lor tatlısı tarifi MasterChef All Star programında yapılmasının ardından merak edildi. Ekranların sevilen yarışması MasterChef'in 17 Ekim Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde şefler yarışmacılardan Ege mutfağından 7 tane tarif yapmalarını istedi. Bu tariflerden biri olan lor tatlısı izleyicilerin dikkatini çekti. Peki, lor tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla lor tatlısı yapımı

Yemek 17-10-23 20:57

Pavlova nedir, nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz pavlova tatlısı malzemeleri ve tarifi!

Rus balerin Anna Pavlova'nın adını taşıyan beze bazlı bir tatlı olan pavlova tatlısı meyve ve çırpılmış krema ile süslenir. Pavlova tatlısının 1920'li yıllarda Avustralya ve Yeni Zelanda'ya yaptığı turlar esnasında veya sonrasında, Anna Pavlova'nın onuruna yaratıldığına dair bir inanç var. İşte pavlova tatlısı malzemeleri ve tarifi!

Yemek 12-01-23 11:32

PADİŞAH TATLISI İLE ŞÖLEN YAŞAYACAKSINIZ! Padişah tatlısı nasıl yapılır? Padişah tatlısı tarifi ve malzemeleri nelerdir?

Tatlıcılar hemen bu haberi okusun! Farklı bir tat mı arıyorsunuz? Yaptığınız tatlar artık eskidi mi? O zaman padişah tatlısını denemenin vakti geldi demektir. Padişah tatlısı dokusu ve tadı ile ezber bozuyor. İşte merak edilen padişah tatlısı tarifi!

Yemek 10-05-22 17:52

Püf noktasını dünyaca ünlü şef verdi! Son zamanların eşsiz lezzeti pavlovayı bir de böyle deneyin

Son zamanların popüler yiyeceği olan pavlova tarifi ile karşınızdayız. Birkaç malzeme ile mükemmel bir lezzete dönüşen bu leziz tatlı misafirlerinize sunacağınız yeni bir lezzet olacak.

Yemek 06-01-21 09:49

Pavlova tatlısına ismini veren Anna Pavlova kimdir? İşte Anna Pavlova hayatı!

MasterChef yarışmasında yapılan Pavlova tatlısı yeniden gündeme geldi. Şimdi, Pavlova tatlısına adını veren Anna Pavlova vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Efsaneye göre Pavlova tatlısı balerin Anna Pavlova için yaratıldı. Peki, Anna Pavlova kimdir? İşte Pavlova tatlısının hikayesi!

Magazin 24-09-20 11:10

MasterChef pavlova tatlı tarifi

MasterChef Türkiye'nin 61. bölümünde Somer Şef tarafından yapılan pavlova tatlısı izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Görüntüsü ve hikayesiyle ilgi çeken tatlının detaylarını sizler için bir araya getirdik, buyursunlar.

Yemek 24-09-20 08:05

Çarkıfelek meyvesi nedir? İsminin hakkını veren meyve hakkında bilmeniz gerekenler

23 Eylül akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye'de Somer Şef, pavlova tatlısı için çarkıfelek meyvesi kullandı. Tropikal bir meyve olan çarkıfelek ise izleyiciler tarafından merak edildi. Biz de ilgilenenler için çarkıfelek meyvesi nedir, nerede yetişir ve faydaları nelerdir sorularına cevap vermek istedik. İşte detaylar.

Yemek 24-09-20 07:41

Pavlova Tarifi: Görünümü ve Lezzetiyle İştah Açan Tatlı

Adını Rus balerin Anna Pavlova'dan alan bu hafif ve pratik tatlıyı evde kolayca yapabilirsiniz. Evdeki malzemelerle hiç zorlanmadan yapabileceğiniz kolay pavlova tarifi sevdiğiniz meyvelerle süsleyebilirsiniz.

Yemek 21-09-20 10:40

Yeni Zelanda'ya özgü pavlova tatlısı ile sofranıza renk katın! Herkes tarifini soracak...

Çıtır çıtır dışı ve yumuşacık içi ile yaza yakışır bir tatlı ziyafeti yaşamaya ne dersiniz? Yeni Zelanda’nın en meşhur lezzetlerinden biri olan bu tatlı, bembeyaz görüntüsü ve hafifliği ile adeta sizi başka diyarlara götürecek. Üstelik unsuz ve yağsız içeriği ile diyetlerinizde de sizin yanınızda olacak. İşte iştah açıcı görüntüsü ve enfes lezzetiyle pavlova tatlısı…

Yemek 26-08-20 03:20

Bulgaristan'ın AB dönem başkanlığı

Bulgaristan'ın AB Dönem Başkanlığından sorumlu Bakanı Pavlova: - "Farklılıklarımız var, tartışmalarımız var ancak AB-Türkiye toplantısında yaptığımız gibi, biz çalışmalarımızda, hem Türkiye, hem Balkanlarda hem de Avrupa'da birleştirici köprü oluşturmaya çalışıyoruz"

Haber 11-04-18 19:50

AB Bakanı Çelik Bulgaristan'da

- Çelik, Bulgaristan'ın AB Dönem Başkanlığından Sorumlu Bakanı Pavlova ile görüştü

Haber 01-12-17 17:13

Sofya Üniversitesi Rektörü’nden Etso’ya Ziyaret

Sofya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Stoyan Dençev ve yardımcıları Prof. Ivanka Pavlova, Prof. Irena Peteva...

Yurthaber 04-03-16 13:54