Tekirdag Hayrabolu Haberleri

Uzman çavuştan sağlık çalışanına saldırı! Sarılır gibi yapıp ısırdı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde jandarma uzman çavuş, trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldırdı. Açığa alınan ve hakkında soruşturma başlatılan uzman çavuş, sağlık ekibinden özür dilemek için geldiği hastanede, ambulans şoförüne sarılır gibi yaparak ısırdı. O anların güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. İşte o görüntüler...

Haber 2024-04-16 15:59:35

Tartıştığı sağlık personelini ısırarak yaraladı! Valilik açıkladı: 'Jandarma personeli açığa alındı'

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldıran ve 'ısırarak yaralayan' jandarma uzman çavuş açığa alınarak, hakkında soruşturma başlatıldı. Tekirdağ Valiliği, "Olayla ilgili olarak aynı gün içerisinde disiplin soruşturma heyeti görevlendirilmiş olup ilgili jandarma personeli açığa alınmıştır" açıklamasını yaptı.

Haber 2024-04-15 19:34:00

Tekirdağ'da İsrail menşeli ürünler için boykot kararı

Tekirdağ'da Süleymanpaşa, Kapaklı, Marmaraereğlisi ve Hayrabolu belediyelerinin sosyal tesislerinde İsrail menşeli ürünlerin satışı durduruldu.

Yurthaber 2023-11-08 13:53:44

MasterChef kaymaklı lahana aşı tarifi! Kaymaklı lahana aşı nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Kaymaklı lahana aşı tarifi, MasterChef'te yapılmasının ardından merak edildi. MasterChef yeni bölüm çekimlerini Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde gerçekleştirdi. Trakya yöresinden tariflerin yapıldığı programda hayrabolu tatlısı tarifi izleyicilerin dikkatini çekti. Bu tarif Trakya bölgesinin sevilen lezzetleri arasında bulunuyor. Peki, kaymaklı lahana aşı nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Yemek 2023-10-20 12:46:14

MASTERCHEF HAYRABOLU TATLISI nasıl yapılır, malzemeleri ne? Trakya'nın meşhur hayrabolu tatlısı tarifi

Hayrabolu tatlısı tarifi, MasterChef'te yapılmasının ardından dikkat çekti. MasterChef yeni bölüm çekimlerini Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde gerçekleştirdi. Trakya yöresinden tariflerin yapıldığı programda hayrabolu tatlısı tarifi izleyicilerde tarif merakı uyandırdı. Bu tarif Trakya bölgesinin sevilen lezzetleri arasında bulunuyor. Peki, hayrabolu tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 20-10-23 12:21

2 belediye başkanı Gökçe konserini iptal etti! ''İlçemize giremez''

Gökçe'nin iki belediye başkanı tarafından iki gün içerisinde iki konseri iptal edildi. LGBTİ+'ye destek verdiği paylaşımları sebebiyle önce Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, daha sonra da Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, Gökçe'nin konserini iptal ettiklerini açıkladı.

Magazin 10-08-23 08:22
ele

Hayrabolu Millet Bahçesi çok yakında açılıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle yürütülen Hayrabolu Millet Bahçesi çok yakında vatandaşların istifadesine sunulacak.

Yurthaber 24-07-23 11:48

Tekirdağ'da bitkin halde bulunan çakal tedavi altına alındı

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde bitkin halde bulunan çakal, tedavisinin ardından doğaya salınacak.

Yurthaber 24-05-23 15:22

Yorgun düşen çakal bulundu

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde yorgun ve bitkin düşen çakal tedavi altına alındı.

Yurthaber 24-05-23 12:00

TEKİRDAĞ SEÇİM SONUÇLARI 2023: 14 Mayıs 2023 Tekirdağ seçim sonuçları, oy oranları ne zaman açıklanacak? Mynet.com Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları!

Tekirdağ seçim sonuçları, oy oranları 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy kullanma işlemi 14 Mayıs günü saat 17:00'de sona erecek. Mynet seçim sayfası üzerinden Tekirdağ’ın ilçeleri olan Süleymanpaşa, Çerkezköy, Çorlu, Ergene, Hayrabolu, Kapaklı, Malkara, Marmaraereğlisi, Muratlı, Saray, Şarköy seçim sonuçlarına ulaşabileceksiniz. Peki, Tekirdağ seçim sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haber 15-05-23 01:01

Tekirdağ'da refüje çarpan otomobilin sürücüsü öldü, 2 kişi yaralandı

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde otomobilin refüje çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 18-04-23 12:00

Tekirdağ'da meslek liseliler yetiştirdikleri marulları depremzedelere dağıtıyor

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde bir meslek lisesinin öğrencileri, 3 dönümlük alanda yetiştirdikleri marulları, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra ilçeye gelen depremzede ailelerle paylaşıyor.

Yurthaber 24-03-23 10:05

Tekirdağ TOKİ KURASI İSİM LİSTESİ! Tekirdağ TOKİ Süleymanpaşa, Saray, Muratlı, Hayrabolu KURA SONUÇLARI belli oldu!

TOKİ Tekirdağ kura çekilişi sonuçları, 14 Mart 2023 Salı günü kurumun YouTube kanalında canlı olarak yayınlanmaya başlanan çekiliş sonucunda belli olacak. Süleymanpaşa, Saray, Muratlı, Hayrabolu ilçeleri için TOKİ Tekirdağ kura çekilişi sonuçları isim listesi, kurumun internet sitesinde erişime açılacak. Konuya ilişkin detaylar Tekirdağlılar tarafından merak konusu oldu. İşte 14 Mart 2023 Salı TOKİ Tekirdağ kura çekilişi sonuçları...

Finans 14-03-23 21:41

Yılbaşı öncesi kaçak içkiye darbe üstüne darbe: 430 litre ele geçirildi

Tekirdağ’ın Şarköy ve Hayrabolu ilçelerinde yılbaşı öncesi düzenlenen operasyonda 430 litre kaçak içki ele geçirildi.

Yurthaber 27-12-22 10:03

Hayrabolu’da müstakil ev yangında kül oldu

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 12-12-22 10:43

Tekirdağ’da traktör ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde otomobil ile traktörün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Haber 31-10-22 17:43

Masterchef Hayrabolu tatlısı tarifi! Tekirdağ Hayrabolu tatlısı nasıl yapılır?

Masterchef yarışmasında yayınlanan yemekler ve tatlılar her hafta merakla izleniyor. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı programda 22 Ekim Cumartesi günü yarışmacı adaylardan hayrabolu tatlısını yapmaları istendi. Televizyon ekranlarından görülen hayrabolu tatlısı oldukça merak uyandırdı. İzleyiciler internet üzerinden 'Hayrabolu tatlısı nasıl yapılır?' diye araştırmalarda bulunuyor. İşte hayrabolu tatlısı tarifi...

Yemek 22-10-22 23:12

Hayrabolu Ayçiçeği Festivali başladı

Bu yıl 30'uncusu düzenlenen festival kapsamında ayçiçeği kostümlü kortej yürüyüşü düzenlendi, halk oyunları ekipleri gösteri sundu

Yurthaber 19-08-22 10:54

Tekirdağ'da öğrencilere Türk Mutfağı Haftası kapsamında Hayrabolu tatlısı dağıtıldı

Tekirdağ'da öğrencilere "Türk Mutfağı Haftası" kapsamında Hayrabolu tatlısı dağıtıldı

Yurthaber 26-05-22 14:33

Hayrabolu ne demek? Hayrabolu kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türklerin tarihsel sürecine bakıldığında tüm dünyayı etkileyen Kavimler Göçü’nü başlattıkları görülür. Kavimler göçü beraberinde dil etkileşimini de getirmiştir. Türk dilinin farklı kollara ayrılmasına sebep olan olaylardan biri de Kavimler Göçü’dür. Türkçenin farklı kollara ayrılması kelimelerin farklı değişimlere uğramasını sağlamış ve kelime çeşitliliği yaratmıştır. Bu çeşitlilik içinde birbiriyle kökteş olan pek çok kelimenin bilinmemesini doğal hale gelmiştir. Hayrabolu kelimesi de Türkçenin kelime çeşitliliğine katkı sağlayan kelimelerden bir tanesidir. Peki, TDK sözlükte X ne demek? Hayrabolu TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 23-05-22 19:48

Kahreden olay! Kaçan kedisinin peşinden giden genç doktor feci şekilde can verdi

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesi Şalgamlı Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor İrem Büşra Üngül (27), ailesini ziyarete gittiği İstanbul'da kaçan kedisini almak isterken 5'inci kat balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Haber 29-11-21 10:57

Tekirdağ'ın meşhur pabuç köftesi için coğrafi işaret başvurusu yapıldı

Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan: - "Dana etinden çekilen kıymanın özel baharatlarla yoğrulmasıyla eşsiz bir lezzete kavuşan Çerkezmüsellim pabuç köftesi, kenti ziyaret edenlerin yemeden şehirden ayrılmadığı lezzetler arasında yer alıyor"

Yurthaber 07-10-21 11:00

İcradan açık artırmayla satılıyor! Hepsi de değerinin altında: İşte satılan, ev, arsa ve arabalar...

ilan.gov.tr üzerinden açılan ilan ile birlikte, arsa, tarla, araç, dubleks daire açık artırmayla icradan satılıyor. Sivas'ın Gemerek, Erzurum'un Pasinler, Horasan, Tekirdağ'ın Çerkezköy, Saray, Hayrabolu, Şarköy, Kırklareli’nin Demirköy, Edirne’nin merkez, Muş’ta, arsa, ev, taşınmaz, araç ve 946 bin 684 kilogram kurutulmuş biber ve kurutulmuş biber tohumu icradan satılıyor.

Finans 08-07-21 09:10

‘Ticaret Sicili Müdürlükleri e-Belge Eğitimi’ çevrimiçi gerçekleştirildi

Ticaret Sicili Müdürlükleri e-Belge Eğitimi, TOBB ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü personeli ile Ankara Ticaret Sicili Müdürü, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) adına Ticaret Sicil Müdür Yardımcısı Nazlı Akar, Ticaret Sicil Memuru Mehriban Kocağa Daşdemir ve 22 odadan 49 personelin katılımıyla elektronik ortamda gerçekleştirildi.Eğitim sonucunda Manisa, Gümüşhacıköy, Borçka, Batman, Gelibolu, Hakkâri, Erzin, Bayındır, Kars, Seydişehir, Nusaybin, Bor, Osmaniye, Siirt, Birecik, Siverek, Şırnak, Hayrabolu, Karahallı, Van, Yozgat ve Yerköy Ticaret Sicili Müdürlüklerinde e-belge hizmeti verilmesiyle tüm ticaret ve sanayi odaları ile ticaret odalarında e-belge hizmeti sunulmaya başlandı.TOBB ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü işbirliği ile ticaret sicili müdürlüklerince düzenlenen ticaret sicili tasdiknamesi, merkez nakli belgesi, durum belgesi ile iflas ve konkordato belgelerinin (ihale için) elektronik ortamda Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) üzerinde teminini sağlayan hizmet 14 Mayıs 2020 tarihinde devreye alınmıştı.

Yurthaber 07-04-21 10:24

Deprem kuşağındaki Tekirdağ’da afet eğitimleri sürüyor

"Türkiye Afet Eğitim Yılı" kapsamında deprem kuşağında bulunan Tekirdağ’da afet eğitimleri devam ediyor.2021 yılı "Türkiye Afet Eğitim Yılı" kapsamında, Kapaklı, Ergene ve Hayrabolu ilçelerinde "Afet Farkındalık Eğitimleri" gerçekleştirildi.

Yurthaber 22-03-21 09:27

Ceza yiyen kamyon şoföründen takdir toplayan sözler

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde kömür yüklü kamyona branda germediği için ceza kesilen kamyon şoförü, “Cezası olduğunu bilmiyordum, kulağımıza küpe oldu” diyerek jandarmanın görevini yaptığını ifade etti.Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ve trafik ekipleri, Malkara - Hayrabolu yolunun Hacıevhat Mahallesi Erenler mevkiinde trafik denetimi yaptı.

Haber 11-03-21 09:10

Malkara’da kamyonet takla attı: 1 yaralı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde takla atan kamyonetin sürücüsü yaralandı.Kaza, Malkara - Hayrabolu yolu üzeri Kozyörük Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Haber 11-03-21 01:05

Malkara’da kamyonet takla attı: 1 yaralı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde takla atan kamyonetin sürücüsü yaralandı.Kaza, Malkara - Hayrabolu yolu üzeri Kozyörük Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Haber 11-03-21 01:03

Malkara’da kamyonet takla attı: 1 yaralı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde takla atan kamyonetin sürücüsü yaralandı.Kaza, Malkara - Hayrabolu yolu üzeri Kozyörük Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Haber 11-03-21 01:01

Malkara’da kamyonet takla attı: 1 yaralı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde takla atan kamyonetin sürücüsü yaralandı.Kaza, Malkara - Hayrabolu yolu üzeri Kozyörük Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Haber 10-03-21 00:31

Hayrabolu ilçesine 12 derslikli okul yapılacak

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesine bir hayırsever tarafından 12 derslikli okul yapılacak.Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde üretim yapan bir firma tarafından şehre 12 derslikli okul binası yapılması/yaptırılmasına dair protokol; Vali Aziz Yıldırım, Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 26-02-21 18:29

Tekirdağ’da yollar ve tarlalar sular altında kaldı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde yağışların ardından tarlalar ve yollar sular altında kaldı.Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Tekirdağ’da yağış etkili oldu.

Haber 02-02-21 16:01

Tekirdağ’da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Tekirdağ’da meydana gelen feci kazada 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.Kaza, Tekirdağ Hayrabolu Yolu üzeri Karabezirgen Mahallesi yol ayrımı mevkiinde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, Hasan Y.’nin idaresindeki 22 UL 830 plakalı kamyonet ile Selami B.’nin hakimiyetindeki 59 ES 999 plakalı otomobil çarpıştı.

Haber 01-02-21 17:11

Tırla çarpışan genç sürücünün acı ölümü

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde tır ile çarpışan otomobildeki genç sürücü hayatını kaybetti.Kaza, gece yarısı Hayrabolu çevre yolu üzeri sanayi girişinde meydana geldi.

Haber 30-01-21 13:31

Onlarca araç ve motor bulunan oto galeriye soruşturma

Tekirdağ’ın Hayrabolu İlçesinde bir adreste çok sayıda plakasız araç ve araç motorunun görülmesi üzerine inceleme ve soruşturma başlatıldı.Hayrabolu ilçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliğince yapılan çalışma ile oto alım-satım yapan işyeri önünde ve çevresinde plakasız görülmesi üzerine iş yerinde inceleme yapıldı.

Haber 31-12-20 09:32

Tekirdağ’da 34 adet merinos ırkı koç dağıtıldı

Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülen Koyun ve Keçilerde Verimliliğin Artırılması Projesi kapsamında Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde Karacabey merinos ırkı 34 adet koç dağıtımı yapıldı.Koç dağıtım töreninde Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal yaptığı konuşmada, “Proje ile yetiştiricilerin elinde bulunan koyun ve keçi sürülerine yüksek vasıflı erkek damızlıkların katılımıyla kan değişiminin sağlanarak akrabalı yetiştiricilikten kaynaklanan olumsuzlukların önlenmesi, işletmelerin mevcut verimliliğinin artırılması amaçlanmaktadır.

Yurthaber 23-12-20 11:17

Kumar için çadır kurdular: 12 kişiye 50 bin TL ceza

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasında kumar oynamak için çadır kurdular.

Haber 21-12-20 12:20

Çalışır halde park edilen otomobil çalındı

Tekirdağ’da çalınan otomobil, aynı gün içerisinde Hayrabolu ilçesinde bulundu.

Yurthaber 09-12-20 20:05

Sokağa çıkma kısıtlamasında kaza: Şarampole devrilen otomobil sürücüsü yaralandı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde virajda mıcıra kapılarak kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.Kaza, Şalgamlı - Yörgüç yolunun Şalgamlı Mahallesi TESKİ su deposu yakınlarında meydana geldi.

Yurthaber 22-11-20 23:47

Tekirdağ’da trafik kazası: 1 yaralı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı.Kaza, Hacıevhat Mahallesi Hayrabolu Caddesi üzerinde Üçler Mezarlığı yakınlarında meydana geldi.

Yurthaber 16-11-20 18:26

Can kurtarmak için güvenli ve defansif sürüş eğitimi

Tekirdağ’da UMKE ile afetlere hazırlık projesi kapsamında güvenli ve defansif sürüş teknikeri uygulamalı eğitimi düzenlendi.Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğünce hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ‘’UMKE ile afetlere hazırlık’ isimli projesi kapsamında “Güvenli ve Defansif Sürüş Teknikleri” Tekirdağ Ağız Diş Sağlığı Hastanesinde teorik ve Hayrabolu Motokros Parkur Sahası bünyesinde uygulama eğitimi tamamlandı.Proje kapsamında; Ulusal Medikal Kurtarma Ekibinde (UMKE) görev alan 26 personelin acil sağlık hizmetlerinde etkin sağlık ve kurtarma hizmeti sunabilmesi, eğitimli/ nitelikli sürücü sağlık personeli yetiştirilmesi planlandı.

Yurthaber 17-10-20 12:21

Tekirdağ’da trafik kazası: 1 yaralı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.Kaza, Malkara - Hayrabolu yolu üzeri Batkın Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Haber 16-10-20 03:37

Tekirdağ’da dehşete düşüren görüntü: Dev çukur oluştu

Tekirdağ’da Malkara-Hayrabolu yolu yakınında toprak alanda çökme sonucu yaklaşık 10 metrelik dev bir çukur oluştu. Malkara-Hayrabolu yolunun tehlike arz eden bölümünün kapatılması için çalışma başlatıldı.

Haber 30-09-20 21:38

Tekirdağ’da dehşete düşüren görüntü: Dev çukur oluştu

Tekirdağ’da Malkara-Hayrabolu yolu yakınında toprak alanda çökme sonucu yaklaşık 10 metrelik dev bir çukur oluştu.

Haber 30-09-20 21:20

Hayrabolu’da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltında

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli yakalandı.Hayrabolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçede bulunan bir mahallede operasyon gerçekleştirildi.

Haber 30-09-20 09:21

Hayrabolu ilçesinden 26 ülkeye tarım makinesi ihracatı

İhracatı yapan firmanın sahibi Kemal Kurt: - "Avrupa sınır kapılarına, İstanbul'a, Tekirdağ liman ve demir yollarına yakın olmamız nedeniyle dünyanın her tarafına rahatlıkla makineleri gönderiyoruz"

Yurthaber 29-08-20 11:03

Tekirdağ’da trafik kazası: 2 yaralı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.Kaza, Malkara - Hayrabolu yolu üzeri Şahin yol ayrımında meydana geldi.

Yurthaber 09-08-20 19:00

Tekirdağ'da tedirgin eden görüntü! 'Bu çevre katliamına kimse susmasın'

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde bulunan bir derede toplu balık ölümleri meydana geldi.

Haber 15-05-20 16:26

Yoldan çıkan süt tankeri şarampole düştü

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yoldan çıkan süt tankeri şarampole düştü.Kaza, Malkara-Hayrabolu yolu İbrice Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Yurthaber 06-04-20 20:19