Çöp Kutusu Haberleri

Pratikliğiyle gönlünüzü fethedecek mutfakta ekstra hijyen sağlayacak ürünler

Mutfak, bir evin en önemli ve en yoğun kullanılan alanları arasında yer alıyor. Yemeklerin hazırlandığı, sohbetlerin yapıldığı ve aile bireylerinin bir arada olduğu bu özel mekan, hijyen ve pratiklik açısından büyük önem taşıyor. İşte tam da bu noktada, mutfakta ekstra hijyen yaratacak ürünler devreye giriyor. Sizin için mutfakta hem pratiklik hem de hijyen sağlayacak ürünleri seçtik. İşte detaylar!

Haber 12-02-2024 17:18

Lübnan’da çöpe atılan bebeğin hayatını sokak köpeği kurtardı! Poşeti ağzında kilometrelerce taşıdı

Lübnan’ın kuzeyindeki Trablus kentinde belediye binasının önündeki çöplüklere atılan bir kız bebek sokak köpeği tarafından kurtarıldı. Çöp torbasının içindeki bebeği konteynırdan çıkartarak kilometrelerce taşıyan sokak köpeği yoldan geçen bir kişi fark etti. Hastaneye götürülen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken sosyal medyada küçük kızın hikayesini öğrenenler onu evlat edinmek için adeta sıraya girdi.

Trend 21-07-2023 13:12

Evini her zaman temiz ve düzenli görmek isteyenlerin çok seveceği ürünler

Düzen ve temizlik meraklıları burada mı? Evinizin daha temiz ve düzenli gözükmesi için büyük bir özenle seçtiğimiz ürünler tam size göre! Listemizde yer alan ürünler sayesinde eşyalarınızı daha düzenli şekilde saklayabilir, ferahlığın keyfini evinizde de çıkarabilirsiniz. Haydi, daha fazla vakit kaybetmeden listemize göz gezdirin!

Haber 27-11-2022 22:35

Bu karışımı yapanların evine 1 sene böcek girmiyor! Evdeki böceklerden kurtulmak için her sene uygulayın

Böcekler hem istenmeyen görüntülere hem de sağlık için zararlı durumlara yol açabiliyor. Evde istenmeyen böcekler yılın her mevsiminde görülebiliyor. Evdeki böceklerden kurtulmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Her sene yapacağınız oldukça kolay karışım ile 1 sene boyunca böceklerden uzak durabilirsiniz.

Kadin 06-11-2022 07:02

Çöp Kutusu

Çöp Kutusu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çöp Kutusu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yok böyle bir düzen! Odasında çektiği video viral oldu

Sadece bir dakikada son derece dağınık olan odanızı o dağınık görüntüden kurtarabilir misiniz? "İmkânı yok." dediğinizi duyar gibiyiz. Yanılıyorsunuz, yaşam alanınızdaki dağınıklığı kısa sürede yok etmeye yarayacak minimal eşyalara ve mobilyalara sahipseniz, bu pekala mümkün! Nasıl mı? İşte detaylar!

Haber 14-09-2022 16:28

Mutfakta geçirdiğiniz vakti keyifli hale getiren ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayan dolap kapağına takılan katlanır çöp kovası

Hayata kolaylık katan ürünleri kim sevmez ki? İşinizi hızlı bir şekilde bitirmenizi sağlayan, yaşamdan aldığınız keyfi ikiye katlayan… Siz de bizimle aynı fikirdeyseniz doğru adrestesiniz. Çok kullanışlı ve pratik bir ürünle tanışmaya hazır olun. Haydi, detaylara geçelim.

Haber 09-09-2022 09:14

Çöp kutusundan gelen kötü kokulara son! Yaşam alanınıza hijyen getirecek...

Mutfak ve banyodaki çöp kutusundan gelen kötü kokulardan mı şikayetçisiniz? Çöp kutusunun kapağına, zaman zaman hijyenik olmadığını düşündüğünüz için dokunmak mı istemiyorsunuz? O hâlde bu önerimiz tam size göre: Bir kez kullananın bir daha vazgeçemediği sensörlü çöp kovalarıyla tanışma vakti! Haydi, detaylara geçelim.

Haber 25-08-2022 12:38