Emrah Haberleri

Emrah küçük kızının başını örtüp namaz kıldığı halini paylaştı! Allah'ım seni bağışlasın

Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ile yıllardır görüşmeyen Emrah kızının pozunu paylaşınca gündem oldu. Emrah kızının namaz kıldığını anları paylaşınca sosyal medyada adından söz ettirdi.

Magazin 07-02-2024 14:13

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan Müge Anlı'dan mı destek istedi? Ölmek üzere babama sarılmak istiyorum sözlerini duyunca çıldırdı

2014 yılında Sibel Kirer ile nikah masasına oturan Emrah'ın bu evliliğini iki çocuğu vardı. Geçtiğimiz günlerde "Benim iki tane evladım var" diyen Emrah'ın uzun yıllardır görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan gündeme geldi. Tayfun hakkındaki iddialar sonrası çileden çıktı. Emrah'ın oğlu Müge Anlı ve Seda Sayan'dan yardım mı istedi?

Magazin 21-01-2024 16:01

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla tanınıyor! Emrah konser ödemesi olarak para yerine bakın ne alacak

'Küçük Emrah' olarak hafızalara kazınan Emrah Erdoğan, gayrimenkule yaptığı yatırımlarla tanınan bir isim. Dubai'de gerçekleşecek bir düğünde sahne almaya hazırlanan Emrah para yerine bakın nasıl bir ödeme istedi.

Magazin 03-11-2023 15:23

Yatırımlarıyla dikkat çeken Emrah Dubai’de sahneye çıkacak! Alacağı konser ödemesi ağızları açık bıraktı

Gayrimenkule yatırım yaparak geliriyle yaşayan ve gözlerden uzak bir yaşam süren şarkıcı Emrah, Dubai'de gerçekleşecek olan bir düğünde sahne almaya hazırlanıyor. Müzik kariyerindeki 40'ıncı yılını saygı albümüyle kutlayan ünlü şarkıcının, alacağı konser ücretini duyanlar şoke oldu.

Magazin 03-11-2023 15:03

Emrah

Emrah Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emrah Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çocuklarını gözlerden uzak büyütüyordu! Emrah çocuklarıyla poz verdi

Küçük Emrah olarak tanınan ünlü şarkıcı Emrah, sosyal medya hesabından son halini ve çocuklarını paylaştı. Eşi Sibel Kirer’den boşanan Emrah velayetleri annelerinde olan çocukları Elyesa ve Eleysa'yı gözlerden uzak büyütüyordu. Şarkıcı Emrah’ın sır gibi sakladığı çocuklarını paylaşmasına beğeni yağdı.

Magazin 21-08-2023 06:56

Şarkıcı Emrah'ın görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan evlendi! Bakın hangi ünlü oyuncu 'babalık' yaptı

Küçük Emrah olarak tanınan ünlü şarkıcı Emrah'ın yıllardır görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan dünya evine girdi. Daha önce evlilik yolunda adım atarak nişanlanan Tayfun Erdoğan ve Eda İrdap çifti bugün gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. İkilinin nikah şahidi Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço oldu.

Magazin 23-07-2023 19:12

Emrah 15 yıl sonra sahneye çıktı! Son halini görenler yorum yağdırdı

Gayrimenkule yatırım yaparak geliriyle yaşayan ve gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren Emrah, 15 yıl sonra ilk kez sahne aldı. Emrah'ın son halini görenler "Yaşlanınca karizmatik oldu" yorumlarında bulundu.

Magazin 17-07-2023 11:54

Emrah “Götür beni gittiğin yere” ile döndü! Emrah'ın fenomen şarkısı Bilet Dükkanı'nın lansman sloganı oldu

Türkiye’de turizm ve teknoloji sektörünün en yenilikçi markası Bilet Dükkanı’nın marka yüzü olan Emrah’la birlikte hazırladığı reklam filmi yayınlandı. Sektördeki başarısını, teknik altyapısı ve turizm teknolojisine yaptığı yatırımlarla da artıran Bilet Dükkanı kullanıcılarına en doğru bütçe ile en iyi uçak, otel, transfer ve araç kiralama gibi seyahat hizmetlerinde çok çeşitli alternatifler sunuyor.

Finans 12-04-2023 13:33