Tayfun Haberleri

90 km hızla yaklaşıyor... O ülkede alarm! Okullarda eğitime ara verildi, onlarca uçak seferi iptal

Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nin güneyine yaklaşan Koinu Tayfunu nedeniyle önlemler alınıyor. Bölgenin güneyine 90 km hızla yaklaşan tayfun sebebiyle "8. seviye" alarm verilirken, tüm okullarda eğitime ara verildi, en az 70 uçak seferi iptal edildi.

Haber 08-10-2023 13:44

Şarkıcı Emrah'ın görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan evlendi! Bakın hangi ünlü oyuncu 'babalık' yaptı

Küçük Emrah olarak tanınan ünlü şarkıcı Emrah'ın yıllardır görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan dünya evine girdi. Daha önce evlilik yolunda adım atarak nişanlanan Tayfun Erdoğan ve Eda İrdap çifti bugün gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. İkilinin nikah şahidi Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço oldu.

Magazin 23-07-2023 19:12

Türkiye’den çok kritik bir hamle daha! ‘Tayfun’ Sinop açıklarına böyle fırlatıldı…

Türkiye Savunma Sanayii’nde elde ettiği başarılarına bir yenisini daha ekledi. ROKETSAN tarafından geliştirilen yerli ve milli füze ‘Tayfun’un test atışı Rize - Artvin Havalimanı’ndan Sinop açıklarına doğru başarı ile gerçekleşti. O anlar kameralara böyle yansıdı…

Haber 18-10-2022 11:29

Korkunç gelişme! Hızla yaklaşıyor: 8 milyon kişiyi tahliye edecekler…

Japonya’da tüm dünyayı tedirgin eden bir gelişme yaşandı. Son dakika haberine göre; Doğu Asya'da ortaya çıkan Nanmadol tayfununun etkilediği Japonya'da 8 milyonu aşkın kişiye tahliye uyarısı yapıldı. Kabinesini toplayan Başbakan Kişida Fumio, halktan "en ufak bir tehlikenin sezilmesi halinde" ivedilikle tahliye noktalarına sığınmalarını istedi.

Haber 19-09-2022 08:53

Tayfun

Tayfun Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tayfun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.