Ender Saraç Haberleri

Ender Saraç hakim karşısında ağlayarak savunma yaptı! Benan Saraç hakkında olay iddialar

Benan Saraç'tan olan 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Ender Saraç 22,5 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Savunma yaptığı sırada ağlayan Ender Saraç karısını suçlayarak olay iddialarda da bulundu.

Magazin 22-02-2024 15:47

Ender Saraç'ın cinsel istismar iddiasıyla yargılanmasına başlandı

Doktor Ender Saraç'ın, 2017 ve 2021 yılları arasında Beşiktaş'ta 13 yaşındaki oğluna yönelik "cinsel istismarda" bulunduğu iddiasıyla 12 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 22-02-2024 15:40

Çocuğuna cinsel taciz iddiası gündemdeydi! Ender Saraç hakkında istenen hapis cezası belli oldu

Boşanma sürecinde hakkındaki iddialarla gündeme gelen Ender Saraç'a dava açıldı. Ender Saraç'ın "Çocuğun Cinsel İstismarı" suçundan 12 yıldan 22,5 yıla kadar hapsi istendi. Dava önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Savcılık çocuğun ilk ifadesinin doğru olduğuna kanaat getirdi.

Magazin 08-01-2024 15:54

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 13-12-2023 17:09

Ender Saraç

Ender Saraç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ender Saraç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ender Saraç hakkında bir korkunç iddia daha! Çocuğunun ifadesindeki detayı anlattı: ‘Ben doktorum, ne yaptığımı biliyorum, korkma'

Ender Saraç ile ilgili istismar iddiaları gündem yaratmıştı. İddialar Ender Saraç tarafından yalanlanırken 13 yaşındaki çocuğunun ifadesinin alındığı öğrenildi ve ifadesindeki bir detay dikkat çekti. Gazeteci Barış Pehlivan, "Ender Saraç'ın bizzat çocuğunun ifadesine göre bu istismar sırasında 'Ben doktorum, ben ne yaptığımı biliyorum, korkma, bunlar doktorların yapabileceği şeyler' diyerek kendi çocuğunu kandırdığına dair ifadeleri var, çocuğun ağzından biz bunları duyuyoruz" dedi.

Magazin 13-12-2023 11:20

Ender Saraç ile ilgili iddialar gündem oldu! Canlı yayında mide bulandıran ifadeler: 'Ben ölürüm, biterim'

Geçtiğimiz günlerde eşi Benan Saraç'tan şiddet gördüğüne dair iddialarla gündeme gelen Ender Saraç hakkında yeni iddialar ortaya atılmıştı. Sosyal medyada Ender Saraç, aile içi cinsel istismar başta olmak üzere çeşitli çirkin iddialar ile anıldı. Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç'ın avukatı Yücel Önder'in katıldığı canlı yayında anlattıkları ise mide bulandırdı. Önder, olayın Saraç'ın çocuğunun yaşadıklarını okuldaki rehber öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıktığını aktardı.

Magazin 09-12-2023 11:38

'Allah kuru iftiradan saklasın' demişti! Bakanlık Ender Saraç'la ilgili iddialar için harekete geçti: Çocuk ve anne için destek süreci başladı

Geçtiğimiz gün sosyal medyada yayılan ve kısa sürede gündeme oturan iddialarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Ender Saraç, oğlunu istismar etmekle suçlanmış hemen ardından bu iddiaları yalanlamıştı. Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı korkunç iddialar için devreye girdi ve Saraç'ın oğlu ile annesine destek sürecini başlattı.

Magazin 08-12-2023 21:32

Ender Saraç çirkin iddialarla gündemde! Oğlum verdiği ifadesinde...

Diyetisyen ve beslenme uzmanı Ender Saraç, oğlunu istismar etmekle suçlanıyor. Ortaya atılan iddialar sosyal medyanın gündeminde. Ender Saraç açıklama yaparak "O görüntüler kesinlikle montaj" dedi ve oğlunun ifadesinin alındığını açıkladı.

Magazin 08-12-2023 07:30

Bu sefer sağlık tavsiyesiyle değil özel hayatıyla gündemde... Ender Saraç karısı Benan Saraç'tan şiddet gördüğünü iddia etti! Kravatla boğazını sıkıp...

Ender Saraç, 10 yıl önce evlendiği Benan Saraç’ın kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. 2 çocuğunun annesi tarafından şiddet gördüğünü söyleyen Ender Saraç yaşananlara dayanamadı ve karısı hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Magazin 29-11-2023 07:47