Milo Djukanovic Haberleri

Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı konusu ve oyuncuları! Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı (The Art of Racing in the Rain) filmi ile ilgili aramalar filmin TRT1 yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Kevin Costner ve Milo Ventimiglia'nın başrolde olduğu aksiyon ve macera tarzındaki Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Magazin 2023-09-17 19:21:10

Karadağ Cumhurbaşkanı Dukanovic Türkiye’ye gelecek

Karadağ Cumhurbaşkanı Milo Dukanovic, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle, 30 Aralık 2022 tarihinde Türkiye’ye çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

Haber 2022-12-30 01:17:56

Milli sporcu Birgül Erken, Çanakkale kahramanları anısına daldı

Serbest dalış rekortmeni Erken'in Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yılında Anzak Koyu'nda 7 metre derinlikteki İngiliz "SS Milo" gemisi batığına yaptığı dalışı AA ekibi görüntüledi - Çanakkaleli sporcu Erken: - "Bu dalışımızı Çanakkale destanını yazan tüm aziz şehitlerimize armağan ettik ve şu anda vatani görevini yapan tüm Mehmetçiklerimize de gönderdik"

Yurthaber 2022-03-15 11:09:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadağ'da duyurdu: 250 milyon dolarlık bir hedef koyduk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadağ Cumhurbaşkanı Milo Cukanoviç görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "250 milyon dolarlık bir hedef koyduk. Bu hedefi belirleyelim dedik. 250 milyon dolara yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Haber 2021-08-28 15:50:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Karadağ'da resmi karşılama töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a, Karadağ Cumhurbaşkanı Milo Cukanoviç’in davetiyle, resmî temaslarda bulunmak üzere geldiği Karadağ’ın başkenti Podgoritsa’da görüşme öncesi resmi karşılama töreni düzenlendi.

Haber 28-08-21 14:21

Karadağ Cumhurbaşkanı Djukanovic, Türkiye ile ekonomik ilişkilerin güçleneceğini söyledi:

"İkili görüşmede Türkiye ve Karadağ'ın iki dost ülke olduğunu yineledik. Bu ilişki NATO üyeliği ve Avrupa Birliği (AB) üyelik süreci gibi ortak noktaları da barındırıyor. Ekonomi alanında iş birliğinin artırılmasına karar verdik" - "TİKA, ülkemizde yaklaşık 300 projeyi hayata geçirdi. Sağlık, kültür ve eğitim alanında oldukça önemli projelerdi bunlar. Bunlar iki ülke arasındaki ilişkileri daha da kuvvetlendiriyor"

Yurthaber 20-06-21 12:22

Dini Özgürlükler Yasası Karadağ-Sırbistan ilişkilerini gerdi

Karadağ'da 1918'e kadar inşa edilmiş dini yapıların devletin mülkiyetine geçmesini öngören yasa, ülkedeki Ortodoks Sırpların tepkisini çektiği gibi Sırbistan ile Karadağ arasında da diplomatik krize neden oldu - Karadağ hükümeti, Sırp Ortodoks Kilisesi ile diyaloğa hazır olduklarını söylerken, Sırp Ortodoks Kilisesi ise Cumhurbaşkanı Milo Djukanovic'in imzaladığı yasanın tamamen geri çekilmesini talep ediyor

Haber 31-01-20 11:11

Karadağ Cumhurbaşkanı Djukanovic Dini Özgürlükler Yasası'nı imzaladı

Karadağ Cumhurbaşkanı Djukanovic Dini Özgürlükler Yasası'nı imzaladı

Haber 28-12-19 17:26

Karadağ'da To Be Secure (2BS) Forumu başladı

Karadağ Cumhurbaşkanı Milo Djukanovic: - "Balkan ülkeleri büyük bir dönüm noktasında. Avrupa'nın değerlerini mi savunacağız, yoksa bu bölgeyi Avrupa karşıtı değerlere sahip üçüncü kişilere mi bırakacağız? Artık Yugoslavya'nın dağılmasından bu yana süregelen sorunları çözmemiz gerekiyor"

Haber 31-05-19 15:19

Facebook aşırılık yanlısı hesapları kapatma kararı aldı

ABD merkezli sosyal medya platformu Facebook, bazı beyazların üstünlüğünü savunan aşırı sağ veya antisemitik kişi ve kuruluşların hesabını "tehlike arz ettiği için" kalıcı olarak kapattığını duyurdu - Kapatılan hesaplar arasında ABD'li aşırılık yanlısı Alex Jones, Milo Yiannopoulos ve Laura Loomer ile "İslam Milleti" adlı siyahi hareketin lideri Louis Farrakhan'ın da olduğu kaydedildi

Haber 03-05-19 00:12

Aşırı sağcı Yiannopoulos'un Avustralya'ya girişi yasaklandı

Breitbart haber sitesinin eski editörü aşırı sağcı Milo Yiannopoulos'un, Yeni Zelanda'daki iki camiye düzenlenen terör saldırılarının ardından yaptığı İslam karşıtı açıklamalar nedeniyle Avustralya'ya girişine izin verilmeyecek

Haber 16-03-19 22:16

Ünlü şarkıcının oğlu çantasında bomba olduğunu söyleyince gözaltına alındı

Ünlü şarkıcı Lionel Richie'nin oğlu Milo Heathrow Havalimanı'nda çantasında bomba olduğunu söylediği için gözaltına alındı.

Trend 21-01-19 10:26

Karadağ Cumhurbaşkanı Djukanovic TBMM heyetini kabul etti

Karadağ Cumhurbaşkanı Djukanovic TBMM heyetini kabul etti

Haber 05-12-18 19:15

Karadağ Cumhurbaşkanı Djukanovic, Büyükelçi Galip'i kabul etti

Karadağ Cumhurbaşkanı Djukanovic, Büyükelçi Galip'i kabul etti

Haber 28-11-18 23:59

Karadağ Cumhurbaşkanı Djukanovic'ten Erdoğan'a tebrik

Milo Djukanovic, seçim zaferinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kutladı

Haber 25-06-18 22:01

Donald Tusk ve Milo Đukanović Brüksel’de bir araya geldi

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Karadağ Cumhurbaşkanı Milo Đukanović ile Brüksel’de görüştü.

Haber 05-06-18 17:43

DÜZELTME - NATO'nun amacı Rusya'yı izole etmek değil başlıklı haberimizde sehven yer alan Karadağ Cumhurbaşkanı Filip Vujanovic ifadesi, Karadağ Cumhurbaşkanı Milo Djukanovic olarak değiştirilmiştir. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz. Say

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg: - "Amacımız Rusya'yı izole etmek değil. Ancak müttefikler, Rusya uluslararası kuralları ihlal ettiğinde kararlı ve birlik içinde hareket etmelidir" - Karadağ Cumhurbaşkanı Milo Djukanovic: - "Avrupa, on yıl öncesine göre çok daha fazla sorunla karşı karşıya"

Haber 04-06-18 21:25

Karadağ Cumhurbaşkanı Djukanovic yemin ederek göreve başladı

Karadağ Cumhurbaşkanı Djukanovic yemin ederek göreve başladı

Haber 20-05-18 15:10

Karadağ'daki seçimin nihai sonuçları açıklandı

Eski başbakan ve bir dönem cumhurbaşkanlığı yapan Djukanovic, oyların yüzde 53,9'unu alarak ülkenin yeni cumhurbaşkanı seçildi

Haber 16-04-18 18:29

Karadağ Cumhurbaşkanlık seçimlerini Milo Djukanovic kazandı

Karadağ’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlık seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre, yüzde 53.9 oy oranı ile Milo Djukanovic’ın kazandığı duyuruldu.

Haber 16-04-18 00:54

Önceliğimiz ekonomik kalkınmayı sağlamak

Karadağ'da yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, oyların yüzde 53,8'ini alarak, ülkenin yeni cumhurbaşkanı olan Djukanovic, partisinin başkent Podgorica'daki genel merkezinde zafer konuşmasını yaptı - Djukanovic: - "Önceliğimiz vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltecek ve toplumda bölünmeleri engelleyecek ekonomik kalkınmayı sağlamak olacak"

Haber 16-04-18 00:41

Karadağ Cumhurbaşkanlık seçimlerini Milo Djukanovic kazandı

Karadağ’da bugün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlık seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre, yüzde 53.9 oy oranı ile Milo Djukanovic’ın kazandığı duyuruldu.Karadağ’da bugün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlık seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre, Milo Djukanovic’in kazandığı, Gözlemleme ve Araştırma Merkezi (CEMİ) tarafından duyuruldu.

Haber 15-04-18 23:27

Karadağ'da Djukanovic zafer ilan etti

Sandık çıkış anketlerine göre, Karadağ'da daha önce 6 kez başbakanlık, 1 kez de cumhurbaşkanlığı yapan Djukanovic, oyların yüzde 54,2'sini alarak, ülkenin yeni cumhurbaşkanı oldu

Haber 15-04-18 23:17

Rusya Karadağ'da darbe planladığı iddialarını reddetti

Rusya, Karadağ'ın NATO'ya katılmasını engellemek için bu ülkede darbe planladığı ve Başbakan Milo Cukanoviç'i öldürtmeye çalıştığı iddialarını reddetti.

Haber 20-02-17 18:15

Editör konuştu üniversite yangın yerine döndü

Aşırı sağcı internet sitesi Breitbart'ın editörü Milo Yiannopoulos'un, California Üniversitesinin Berkeley kampüsünde yapacağı konuşma, şiddetli protestolara sahne oldu.

Haber 02-02-17 12:04

Editör konuştu üniversite yangın yerine döndü

Aşırı sağcı internet sitesi Breitbart'ın editörü Milo Yiannopoulos'un, California Üniversitesinin Berkeley kampüsünde yapacağı konuşma, şiddetli protestolara sahne oldu.

Haber 02-02-17 11:58

Trump sempatizanı blog yazarına tepki

Trump sempatizanı gazeteci ve blog yazarı sağ popülist Milo Yiannopoulos’un Berkeley Üniversitesi’nde yapacağı konuşma binlerce öğrencinin şiddetli protestoları üzerine iptal edildi.

Haber 02-02-17 10:54

Savcı: Karadağ Başbakanı’nı öldürmeyi planlayanlar Rusyalı milliyetçiler

Karadağ’da Örgütlü Suçlarla Mücadele Özel Başsavcısı Milivoje Katnic, Batı yanlısı Başbakan Milo Djukanovic’e yönelik suikast planının arkasında Rusya’dan gelen milliyetçilerin olduğunu söyledi.

Haber 07-11-16 05:15

Karadağ'daki genel seçim

Karadağ'daki Batı yanlısı Demokratik Sosyalist Parti (DPS) Genel Başkanı ve Başbakan Milo Djukaovic, dün yapılan genel seçimi kazandıklarını ilan etti.

Haber 17-10-16 02:12

Müzeyi 'çırılçıplak' gezdi

Yaptığı hemen her işle manşetleri süsleyen İsviçreli sanatçı Milo Moire, bu kez de bir müzeyi kucağında bebekle çırılçıplak gezdi.

Trend 26-02-15 11:31

Transseksüel (cinsiyet değiştirmiş) Genç Doğumgünü Fotoğraflarıyla Hikayesini Paylaştı

15 yaşındaki transseksüel erkek çocuğu Tumblr kullanıcısı Milo internette bazı sevimli çocukluk fotoğraflarını ve hikayesini paylaştı.

Trend 08-01-15 10:52

Karadağ'da yeni hükümet kuruldu

Batı Balkanlar'ın en küçük ülkesi olan Karadağ'da yeni hükümet, Sosyalist Demokrat Partisi (DPS) Genel Başkanı Milo Cukanoviç başkanlığında kuruldu.

Haber 05-12-12 00:06

Avrupalılardan Büyükşehir Belediyesinin Restore Çalışmalarına Övgü

İsviçre Teknoloji Enstitüsü’nde araştırma görevlisi Milo Hofmann, Fransız yer ve yapı araştırma görevlisi Annalisa Caimi,...

Yurthaber 11-09-12 10:34

Cumhurbaşkanı Gül Karadağ'da

İki günlük Karadağ ziyaretine başlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karadağ Başbakanı Milo Djukanoviç ile bir araya geldi.

Haber 11-12-09 18:45

Hayden Panettiere Sevgilisinden Ayrıldı

Hayden Panettiere - Milo Ventimiglia'in ilişkisi bitti.

Kadin 27-03-09 13:57

Karadağ'da seçim

Karadağ'da, Devlet Başkanı Milo Djukanoviç başkanlığındaki bağımsızlık yanlısı iktidar koalisyonunun, dünkü seçimlerde, resmi olmayan sonuçlara göre, parlamentonun büyük çoğunluğunu kazandığı bildirildi.

Haber 21-10-02 01:36

Karadağ, ABD'den yardım istedi

Karadağ Cumhurbaşkanı Milo Djukanoviç, Sırbistan ve Karadağ arasında imzalanan anlaşmanın tehlikede olduğunu belirterek, Amerika Birleşik Devletleri'nin konuya müdahale etmesini istedi.

Haber 20-08-02 14:15

Türkiye ile İsrail su konusunda anlaştı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan, aralarında "Manavgat Suyu" projesinin de bulunduğu bir dizi projeye ilişkin görüş alışverişinde bulunmak üzere dün geldiği İsrail'de bugün İsrail Başbakanı Ariel Şaron ve Bölgesel İşbirliği Bakanı Roni Milo ile görüştü.

Haber 06-08-02 16:28