5 Yillik Kiraci Tahliyesi Haberleri

Bakan Hulusi Akar açıkladı! Sudan'daki Türk vatandaşlarının tahliyesi için 5 nakliye uçağı görevlendirildi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sudan'dan Türk vatandaşlarının tahliyesi için TSK'ye ait 2'si A400M olmak üzere 5 nakliye uçağını görevlendirdiklerini bildirdi.

Haber 2023-04-27 22:05:42

Türkiye'nin günlerce konuştuğu 'sahte doktor' Ayşe Özkiraz 5. duruşmada tahliye edildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini doktor olarak tanıtan Ayşe Özkiraz çıktığı 5. duruşmada tahliye edildi. Akşam saatlerinde cezaevinden çıkan 'sahte doktor'un tahliyesi sonrası ilk görüntülerine ulaşıldı. Özkiraz hakkında açılan 3 davada toplam 13 yıla kadar hapisle yargılanıyordu.

Haber 2023-03-28 17:14:58

Denetimler hızlandırıldı! Çorlu'da 5 okula 'deprem' tahliyesi

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası denetimler hızlandı. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yapılan denetimlerde, depreme dayanıklı olmadığı belirlenen 5 okulun tahliyesine karar verildi. Tahliye kararı verilen okullardaki 7 bin 917 öğrenci başka okullara nakledildi. Yıkılmasına karar verilen okullardaki malzemeler de görevliler tarafından taşınmaya başlandı. Yetkililer, okulların depreme dayanıklı olup olmadığı incelemesinin sürdüğünü belirtti. İşte detaylar...

Haber 2023-02-19 11:15:40

Muğla açıklarında 5 düzensiz göçmen kurtarıldı

Datça'da da özel teknede rahatsızlanan bir kişinin tıbbi tahliyesi yapıldı

Yurthaber 2022-06-14 21:21:05

Rusya duyurdu! 'Sabah saat 08.00 itibarıyla..'

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesi devam ederken Rusya Savunma Bakanlığı, Azovstal Metalürji Fabrikası’ndan sivillerin tahliyesi için 5 Mayıs'tan itibaren 3 gün boyunca belli saatlerde insani koridorun açılacağını belirtti.

Haber 04-05-22 22:58

SON DAKİKA | Rusya duyurdu! Sivillerin tahliyesi için geçici ateşkes

Son dakika haberi: Rusya-Ukrayna savaşının 14. gününe girilirken, sıcak bölgeden yeni haberler gelmeye devam ediyor. CIA Direktörü, "Ukrayna'da gelecek birkaç hafta çok kötü geçecek" açıklamasını yaptı. Rusya, Ukrayna'da başkent Kiev dahil 5 kentinden sivillerin tahliyesi için sabah Moskova saati ile 10.00’dan itibaren tekrar geçici ateşkes ilan ettiğini açıkladı. İşte Rusya-Ukrayna savaşında son durum...

Haber 08-03-22 23:25

ABD, Kabil'deki personelin tahliyesi için göndereceği asker sayısını 5 bine çıkardı

ABD Başkanı Joe Biden, Kabil Büyükelçiliğinde görevli personelin güvenli şekilde Afganistan'dan tahliyesi için gönderilecek asker sayısını 5 bine çıkardığını duyurdu ve muhtemel Taliban saldırısına hızlı ve güçlü askeri karşılık vereceklerini belirtti.

Haber 15-08-21 04:32

Erzincan itfaiyesi 2020 yılında 415 yangına müdahale etti

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 2020 yılında toplam 415 yangın olayına müdahale etti.2020 yılındaki yangınların 39’u konut ve apartmanlarda gerçekleşirken, 17 işyeri yangını, 49 motorlu araç yangını, 5 ticari depo yangını, 1 endüstri tesis yangını, 31 trafo/ baca/çatı yangını, 2 ahır yangını, 21 odun/kömür/ saman deposu yangını, 3 orman yangını, 1 ekili tarım arazisi yangını, 230 harabe/ot/ çöp/arazi yangını ve 19 anız/çalı yangını meydana geldi.Aynı zamanda İtfaiye Müdürlüğü 415 yangına müdahale etmesinin yanı sıra su baskınında su tahliyesi, baca temizleme, kapı açma, yol/meydan/pazaryeri alanları yıkama, hayvan kurtarma işlemi, intihar vakasına müdahale gibi çeşitli olaylarda bin 644 müdahalede bulundu.

Yurthaber 07-01-21 14:52

Fosseptikte tahliye faciası: 3 ölü, 5 yaralı

Denizli’de, foseptik çukurundaki suyun tahliyesi sırasında pompanın egzozundan çıkan gazdan zehirlenen işçiyi hayatını kaybetti.

Haber 14-12-20 17:24

İtfaiye ekipleri bin 978 olaya müdahale etti

Adıyaman’da itfaiye ekipleri, 2019 yılı içerisinde toplam bin 978 vak’aya müdahale etti.Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 2019 yılında bin 978 olaya müdahale ederken, ekipler tarafından 5 bin 85 öğrenci ve kurum personellerine yangında yapmaları gerekenler hakkında eğitimler verildi.Müdahale edilen olaylar arasında yangının yanı sıra can kurtarma, su tahliyesi, intihar girişimi, trafik kazası-kurtarma, güvenlik tedbirleri tatbikatlar yer alıyor.

Yurthaber 10-01-20 16:01

Demirtaş’ın tahliye gündemi şehit ailelerini yaraladı

Diyarbakır’da 5 yıl önce 6-7 Ekim olaylarında 3 arkadaşıyla birlikte vahşice öldürülerek şehit edilen Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz, CHP’li vekillerin eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın tahliyesini gündeme getirmesine sert tepki gösterdi.Diyarbakır’da 5 yıl önce 6-7 Ekim olaylarında Yasin Börü ile birlikte vahşice öldürülerek şehit edilen Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz, hastalığı gerekçe gösterilerek CHP’li vekiller tarafından tahliyesi istenilen eski HDP Genel Başkanı Selehattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasının gündeme getirilmesini kınadı.

Haber 05-12-19 10:23

Kilis’te gerçeğini aratmayan deprem tatbikatı

AFAD İl Müdürlüğü tarafından senaryo gereği Kahramanmaraş merkezli 7,5 büyüklüğündeki depremden Kilis’te etkilendiği varsayılarak deprem tatbikatı gerçekleştirildi.Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezinde, 26 yerel Hizmet Grubu Başkanlarının acilen toplanmasıyla birlikte Vali Recep Soytürk’ün başkanlığında Kriz Yönetim Merkezi çalışmalarına başladı.Kilis’te depremden etkilenen bölgelerden gelen bilgiler doğrultusunda hizmet gruplarına görevlendirmelerin yapılmasıyla birlikte açıklamada bulunan Vali Soytürk, ilk gelen bilgilere göre Mübeccel Suphi Yavaşça Sosyal Bilimler Lisesindeki 404 öğrencinin bina içerisinde mahsur kalarak henüz tahliye edilemedikleri bilgisini paylaştı.Aynı zamanda Mehmet Keçik İlköğretim Okulunda ise mahsur kalan 10 öğrencinin olduğunu kaydeden Vali Soytürk, Musabeyli İlçesi Atatürk Caddesindeki bir evde de 5 vatandaşın hasar gören evlerinde tahliye olmayı beklediklerini sözlerine ekledi.Daha sonra Kriz Yönetim Merkezindeki planlamaların ardından depremden etkilenen bölgelere giderek buradaki kurtarma ve tahliye çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Soytürk, son durumla ilgili olarak yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 7,5 şiddetinde meydana gelen depremden etkilen İlimizde herhangi bir can kaybının olmadığını ve yaralıların tahliyesi ile birlikte sağlık kuruluşlarına sevk edildiğini belirtti.Vali Soytürk, ayrıca ev ve işyerleri zarar gören vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla “Hasar Tespit Komisyonu” tarafından çalışmaların başlatıldığını kaydetti.Kilis’te meydana gelebilecek doğal afetlerin öncesinde alınacak tedbirler ile sonrasında hizmet gruplarının yapacağı çalışmalarda Kurtarma ve Kriz yönetimi açısından son derece önemli olan bu tatbikatın Kilis’te iki gün süreyle devam edeceği belirtildi.

Yurthaber 10-10-19 13:06

İÜ Diş Hekimliği Fakültesinin tahliyesi

İstanbul'daki depremin ardından yapılan ön hasar tespiti sonucunda tahliye edilmesi kararı verilen İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ndeki taşınma işlemleri devam ediyor - Diş Hekimliği Fakültesinde asistan olarak görev yapan Elif Erelel: - "Bizim burada çalışmamız uygun görülmedi, onun için tahliye kararı aldık. Tabii ki bu karardan dolayı çok mutluyuz, bu konuda bize yardım eden insanlara müteşekkiriz, ama biz Çapalıyız, Çapa'da olanlar, okuyanlar, çalışanlar ancak bunu anlayabilir" - Diş Hekimliği Fakültesi 5. sınıf öğrencisi Enes Durel: - "Bizim istediğimiz, mükemmel bir ortam içerisinde bu okula, üniversiteye yakışır bir şekilde eğitim almak, hastalarımızı tedavi etmek"

Haber 02-10-19 14:33

Bakan Gül, AA Editör Masası'na konuk oldu

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: (5) - "(ABD vatandaşı Gölge'nin tahliyesi) Yargılama sonrasında, denetimli serbestlik anlamında, belli bir süre hak ettiği cezayı çektikten sonra yapılan bir tahliyedir" - "Tutuklulukta olan bir tahliye değil, infazı gerçekleşmiştir, mahkumiyetini çekmiştir. Evde hapis gibi, denetimli serbestlik gibi İnfaz Kanunu'na göre o süreyi tamamladıktan sonra olan bir gelişmedir" - "(FETÖ yargılamaları) Hakimlerimiz hukuk çerçevesinde, tüm usul hükümlerine göre yargılamaları yapıyorlar"

Haber 31-05-19 13:35

Bakan Kurum: CHP'nin bıraktığı iz; çöp, çamur, çukur belediyeciliğidir (2)

5 YILLIK SÜREÇTE 1,5 MİLYON KONUT DÖNÜŞTÜRECEĞİZ Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehir Konağı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Haber 24-02-19 21:51

Bakan Kurum: CHP'nin bıraktığı iz; çöp, çamur, çukur belediyeciliğidir (2)

5 YILLIK SÜREÇTE 1,5 MİLYON KONUT DÖNÜŞTÜRECEĞİZ Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehir Konağı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Haber 24-02-19 20:46

Baraj kapağı koptu, 5 ilçe uyarıldı (6)

VATANDAŞLAR TEDİRGİN Diyarbakır'ın Eğil ilçesindeki Dicle Barajı'nda, yağış nedeniyle artan fazla suyun tahliyesi için dolusavak 3 radyal kapağından açılmaya çalışılan birinin, kazaen kopması sonucu uyarılan vatandaşlar sokağa çıktı.

Haber 14-12-18 00:01

Baraj kapağı koptu, 5 ilçe uyarıldı (5)

VATANDAŞLAR TEDİRGİN Diyarbakır'ın Eğil ilçesindeki Dicle Barajı'nda, yağış nedeniyle artan fazla suyun tahliyesi için dolusavak 3 radyal kapağından açılmaya çalışılan birinin, kazaen kopması sonucu uyarılan vatandaşlar sokağa çıktı.

Haber 13-12-18 23:42

DHA YURT BÜLTENİ -22

Baraj kapağı koptu, 5 ilçe uyarıldı (3) VATANDAŞLAR TEDİRGİN Diyarbakır'ın Eğil ilçesindeki Dicle Barajı'nda, yağış nedeniyle artan fazla suyun tahliyesi için  dolusavak 3 radyal kapağından açılmaya çalışılan birinin, kazaen kopması sonucu uyarılan vatandaşlar sokağa çıktı.

Haber 13-12-18 23:41

Baraj kapağı koptu, 5 ilçe uyarıldı (4)

VATANDAŞLAR TEDİRGİN Diyarbakır'ın Eğil ilçesindeki Dicle Barajı'nda, yağış nedeniyle artan fazla suyun tahliyesi için dolusavak 3 radyal kapağından açılmaya çalışılan birinin, kazaen kopması sonucu uyarılan vatandaşlar sokağa çıktı.

Haber 13-12-18 23:40

Baraj kapağı koptu, 5 ilçe uyarıldı (3)

VATANDAŞLAR TEDİRGİN Diyarbakır'ın Eğil ilçesindeki Dicle Barajı'nda, yağış nedeniyle artan fazla suyun tahliyesi için dolusavak 3 radyal kapağından açılmaya çalışılan birinin, kazaen kopması sonucu uyarılan vatandaşlar sokağa çıktı.

Haber 13-12-18 23:38

Baraj kapağı koptu, 5 ilçe uyarıldı (2)

VATANDAŞLAR TEDİRGİN Diyarbakır'ın Eğil ilçesindeki Dicle Barajı'nda, yağış nedeniyle artan fazla suyun tahliyesi için dolusavak 3 radyal kapağından açılmaya çalışılan birinin, kazaen kopması sonucu uyarılan vatandaşlar sokağa çıktı.

Haber 13-12-18 23:30

Baraj kapağı koptu, 5 ilçe uyarıldı (2)

VATANDAŞLAR TEDİRGİN Diyarbakır'ın Eğil ilçesindeki Dicle Barajı'nda, yağış nedeniyle artan fazla suyun tahliyesi için  dolusavak 3 radyal kapağından açılmaya çalışılan birinin, kazaen kopması sonucu uyarılan vatandaşlar sokağa çıktı.

Haber 13-12-18 23:25

Baraj kapağı koptu, 5 ilçe uyarıldı

DİYARBAKIR'ın Eğil ilçesindeki Dicle Barajı'nda, son günlerde etkili olan yağış nedeniyle fazla suyun Dicle Nehri'ne tahliyesi amacıyla dolusavak 3 radyal kapaktan açılmaya çalışılan biri kazaen koptu.

Haber 13-12-18 21:53

Baraj kapağı koptu, 5 ilçe uyarıldı

DİYARBAKIR'ın Eğil ilçesindeki Dicle Barajı'nda, son günlerde etkili olan yağış nedeniyle fazla suyun Dicle Nehri'ne tahliyesi amacıyla dolusavak 3 radyal kapaktan açılmaya çalışılan biri kazaen koptu.

Haber 13-12-18 21:20

DHA İSTANBUL - (havadan görüntülerle) - 5 YILLIK BANLİYÖ TRENİ HASRETİNİN BİTMESİNE 2 AY KALDI

HALKALI-GEBZE arasında bulunan eski banliyö hatlarında 2013 yılından beri süren yenileme çalışmalarında sona yaklaşılıyor.

Haber 07-11-18 09:28

Donanma Komutanlığı'ndaki darbe girişimi davasında karar

FETÖ'nün Donanma Komutanlığı'ndaki darbe girişimi davasında, eski amiraller Hayrettin İmren ve Nazmi Ekici'nin aralarında bulunduğu 23 sanık "Anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, 13 sanık ise müebbet hapis cezasına çarptırıldı - Mahkeme, 8 sanığı çeşitli suçlardan 5 yıl ila 17 yıl arasında değişen hapis cezasına çarptırırken, 9 sanığın beraatına karar verildi - Tutuklu 1 sanığın hükümle tahliyesi, 2 eski amiralin dosyasının Ankara'ya gönderilmesi ve 35 sanığın da dosyasının ayrılması kararlaştırıldı

Haber 25-10-18 18:46

Donanma Komutanlığı'ndaki darbe girişimi davasında karar

FETÖ'nün Donanma Komutanlığı'ndaki darbe girişimi davasında, eski amiraller Hayrettin İmren ve Nazmi Ekici'nin aralarında bulunduğu 23 sanık "Anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, 13 sanık ise müebbet hapis cezasına çarptırıldı - Mahkeme, 8 sanığı çeşitli suçlardan 5 yıl ila 17 yıl arasında değişen hapis cezasına çarptırırken, 9 sanığın beraatına karar verildi - Tutuklu 1 sanığın hükümle tahliyesi, 2 eski amiralin dosyasının Ankara'ya gönderilmesi ve 35 sanığın da dosyasının ayrılması kararlaştırıldı

Yurthaber 25-10-18 18:46

Sözde sıkıyönetim hakim ve savcıları hakkındaki dava

Darbe girişimi sırasında ortaya çıkan sözde "sıkıyönetim mahkemeleri görevlendirme listesi"nde ismi bulunan ve FETÖ'nün askeri yargı yapılanmasını oluşturdukları iddia edilen 136 kişinin yargılandığı davada tutuklu 8 sanıktan 5'inin tahliyesi kararlaştırıldı

Haber 22-10-18 18:59

Eşini darbetmenin cezası ağır oldu

Adana'da 1993 yılında işlediği çeşitli yağma suçlarından 36 yıl ceza alıp 8,5 yıl hapis yattıktan sonra afla tahliye edilen eski futbolcu İrfan Tanış, eşini darbettiği gerekçesiyle 5 ay hüküm giyince bozulan şartlı tahliyesi sonucu 12 yıl 11 ay hapis yatması için cezaevine konuldu - İnfaz Savcılığınca hazırlanan müddetnamede, Tanış'ın tahliye tarihi 19 Ağustos 2031 olarak belirtildi

Haber 17-10-18 11:13

İslahiye'de sığınmacıların tahliyesi tamamlandı

GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde barınan 665 sığınmacının da ayrılmasıyla kampta bulunan 5 bin 900 sığınmacının tahliyesi tamamlandı.

Haber 05-09-18 16:11

DHA YURT BÜLTENİ 11

1)İSLAHİYE'DE SIĞINMACILARIN TAHLİYESİ TAMAMLANDI GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde barınan 665 sığınmacının da ayrılmasıyla kampta bulunan 5 bin 900 sığınmacının tahliyesi tamamlandı.

Haber 05-09-18 15:59

İslahiye'de sığınmacıların tahliyesi tamamlandı

GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde barınan 665 sığınmacının da ayrılmasıyla kampta bulunan 5 bin 900 sığınmacının tahliyesi tamamlandı.

Haber 05-09-18 15:31

GÜNCELLEME - Gaziantep'te özel hastanede yangın: 2 ölü

Şehitkamil ilçesinde özel bir hastanede çıkan yangında, yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 2 hasta yaşamını yitirdi - AFAD ve itfaiye ekiplerince tahliyesi gerçekleştirilen 80 hasta ile dumandan etkilenen 5 personel başka hastanelere sevk edildi DETAYLAR EKLENDİ

Haber 17-06-18 12:05

Gaziantep'te özel hastanede yangın: 2 ölü

Şehitkamil ilçesinde özel bir hastanede çıkan yangında dumandan etkilenen 2 hasta yaşamını yitirdi - AFAD ve itfaiye ekiplerince tahliyesi gerçekleştirilen 80 hasta ile dumandan etkilenen 5 personel başka hastanelere sevk edildi

Haber 17-06-18 10:45

DHA YURT BÜLTENİ-5

Demirtaş'ın tahliyesi için AYM'ye başvuru yapıldı   HDP'nin Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın tahliye edilmesi için tutuklu yargılandığı mahkemeye yapılan tahliye taleplerinin reddedilmesi üzerine avukatları bugün öncelikle ele alınması istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne tahliye başvurusunda bulundu.

Haber 29-05-18 12:08

Doğu Guta’da tahliyeler devam ediyor

Esad rejiminin ablukada tuttuğu Doğu Guta’dan 5 bin 247 sivil daha tahliye edildi.Esad rejimi ve destekçilerinin 18 Şubat’tan beri saldırılarını yoğunlaştırdığı Doğu Guta’da sivillerin tahliyesi sürüyor.

Haber 26-03-18 12:19

FETÖ'nün Çubuk Merkez Mütevelli Heyeti Yapılanması davası

FETÖ'nün "Çubuk Merkez Mütevelli Heyeti Yapılanması"na yönelik davada tutuklu 5 sanığın tahliyesi kararlaştırıldı

Haber 22-03-18 23:22

Doğu Guta'da ilk tahliyeler başladı

Esed rejiminin ablukasındaki Doğu Guta'nın Haresta ilçesinde sivillerin ve askeri grupların ilk tahliyesi başladı 
- 40 otobüsün yer aldığı ilk konvoydaki 5 araç yola çıktı - Tahliyenin tamamlanmasıyla Haresta ilçesinin rejim güçlerinin kontrolüne girmesi ve üçe bölünmüş durumda olan Doğu Guta'nın güney ve kuzey parçaları arasındaki bağın kopması öngörülüyor

Haber 22-03-18 15:13

Erzurum'daki eski polis memurlarının FETÖ davasında karar

Hınıs ilçesinde, FETÖ/PDY'nin emniyet yapılanmasında yer aldıkları ve örgütün gizli haberleşme programı "ByLock" kullanıcısı oldukları öne sürülen 5'i tutuklu 7 eski polis memurundan 6'sı "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay, diğer sanık ise etkin pişmanlıktan faydalanarak aynı suçtan 3 yıl 1 ay 15 gün hapse mahkum edildi - Davanın 5 tutuklu sanığı hükümle tahliyesi kararlaştırıldı

Haber 06-02-18 20:05

FETÖ'nün Polatlı Mütevelli Heyeti davası

- Örgütün sözde Polatlı imamı Ramazan Yumak ile Aralık 2016'da kayyum atanan Bakpiliç'in büyük ortağı Mehmet Hanefi Bak'ın da aralarında bulunduğu 29 sanıklı davada, tutuklu 5 sanıktan 4'ünün tahliyesi kararlaştırıldı

Haber 30-01-18 16:27

Polis Akademisi sınav sorularının sızdırılmasına ilişkin dava

- 2012 Polis Akademisi Giriş Sınavı sorularının FETÖ/PDY unsurlarınca sınav öncesi elde edilerek, aynı yapılanmaya mensup kişilere verildiğine ilişkin 80 kişinin yargılandığı davada tutuklu sanıklardan 5'inin tahliyesi kararlaştırıldı

Haber 28-12-17 18:33

ABD'de milyonlarca kişiye Irma tahliyesi

ABD'ye doğru beşinci kategoride ilerleyen Irma Kasırgası'nın ilk vuracağı eyalet olan Florida'da 5 milyon 600 bin kişinin tahliye edilmesine karar verildi. Bu, kişi sayısı bakımından ülkedeki en büyük tahliyelerden biri olacak. Florida Valisi Scott, "Zamanımız daralıyor. Tahliye bölgesindeyseniz şimdi gitmeniz gerekiyor. Bu, eyaletin daha önce hiç görmediği derecede yıkıcı bir fırtına" dedi. Miami'de evsizler polis zoruyla barınaklara götürüldü.

Haber 09-09-17 08:28

Beyninde Tümör Bulunan Liseli Gizem Yardım Bekliyor

- İZMİR'de beynindeki tümör nedeniyle 5 ay önce ameliyat olan 17 yaşındaki Gizem Fındık, biriken beyin sıvısının tahliyesi için takılan şantın tıkanması

Yurthaber 12-08-17 12:57

Dha İstanbul - Atilla Taş'ın Da Aralarında Bulunduğu 21 Sanığa Tahliye (1)

* Cezaevinde tutuklu 5 sanık kaldı. Ümit TÜRK, İstanbulDHA "FETÖ'nün medya yapılanması davası" nda Atilla Taş'ın da aralarında bulunduğu 21 sanığın tahliyesi

Yurthaber 31-03-17 16:52

Halep'te sivil tahliyesi için Türkiye'de kırmızı alarm

Halep'te son duruma ilişkin dünya ajanslarından geçen son bilgilere göre 5 bin muhalif ve ailesinin Halep'ten tahliyesi yeniden başladı. Türkiye Halep'ten gelebilecek göç akınına karşı alarma geçti.

Haber 15-12-16 14:52

Nusaybin'de operasyon bölgesindeki 5 kişilik aile tahliye edildi

Mardin Nusaybin İlçesinde operasyon bölgesindeki 5 kişilik aile kendi istekleri üzerine evlerinden alınarak güvenli bölgeye tahliyesi sağlandı.

Haber 15-03-16 16:57

Antalya’da Huzurevi Tahliyesi

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Güvenlik mahallesindeki Muratpaşa Belediyesi’ne bağlı 5 katlı huzurevinde tahliye işlemleri başladı.Muratpaşa Belediye...

Yurthaber 04-01-16 11:53