Alina Boz Haberleri Ve Son Dakika Alina Boz Haberleri

Alina Boz Haberleri Ve Son Dakika Alina Boz Haberleri

14 Haziran 1998 Moskova Oblastı, Rusya doğumlu olan Alina Boz, ilkokul abşalayana kadar Rusya’da kalmıştır. Yedi yaşında ailesi ile Türkiye’ye gelen Boz, ilk orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Yüksek öğrenimi için Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümüne giren Boz, mezununiyetinin ardından bu sefer Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümüne girmiştir. Henüz ilkokul başladığı Barış Manço Kültür Merkezi'nde 7 yıl oyunculuk yapmıştır. Profesyonel oyunculuk kariyerine başlangıcı ise reklamlarla olmuştur. Cesur Hemşire dizisi ile beyaz ekrana adım aran Boz, Paramparça, Sevda’nın Bahçesi, Vatanım Sensin, Elimi Bırakma, Aşk 101, Bölük, Kaçma Birade ve Maraşlı yapımlarında rol almıştır.

Alina Boz Haberleri

Bir Peri Masalı'nın güzeli Alina Boz'un Rus annesini görenler inanamadı! 'Güzellik genetikmiş'

Son olarak Taro Emir Tekin ile başrolünü paylaştığı Bir Peri Masalı dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Alina Boz son dönemde Umut Evirgen ile yaptığı evlilikle adından söz ettiriyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Alina Boz şimdi de Rus annesi ile gündem oldu. Ünlü ismin annesini görenler çok şaşırdı.

Magazin 05-04-2024 09:39

Beş ayda evlilik kararı aldılar! Umut Evirgen ve Alina Boz'un nikahından ilk kareler geldi

Alina Boz ve Umut Evirgen aşkı magazin basınına bomba gibi düşmüştü. Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile olan altı yıllık ilişkisini bitirip kısa sürede Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlayan Alina Boz, bu akşam gerçekleştirilen nikah töreniyle Umut Evirgen ile dünyaevine girdi.

Magazin 02-12-2023 23:58

Alina Boz ile Umut Evirgen’in düğün davetiyesi ortaya çıktı! Yemekler MasterChef jürisi Somer Şef'ten...

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı birlikteliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ve Alina Boz evleniyor. Alina Boz ile Umut Evirgen’in düğün davetiyesi ortaya çıktı.

Magazin 29-11-2023 13:53

Alina Boz ve Umut Evirgen'in nikah detayları ortaya çıktı! Somer Şef'ten büyük jest

Magazin gündeminden düşmeyen Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinin evleneceği öğrenilmişti. Düğünlerine sayılı günler kala çiftin nikah detayları ortaya çıktı. İkilinin düğünleri için Somer Şef'ten büyük jest geldi.

Magazin 27-11-2023 23:51

Yalı Çapkını'nın Ferit'i ve Seyran'ı aslında bakın kim olacakmış! Senaryoyu beğenmeyip teklifi reddetmiş

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Cuma akşamlarına damga vuran dizi oyuncu kadrosu ve hikayesiyle beğeni topluyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolünü paylaştığı dizide aslında Seyran ve Ferit rolü için başka isimlere teklif gitmiş. Meğer o isim senaryoyu beğenmeyip teklifi reddetmiş...

Magazin 23-11-2023 15:24

Alina Boz'un Rus annesi Olga'yı görenler abla kardeş sandı! Güzelliğiyle kızını gölgede bıraktı

Son olarak Bir Peri Masalı dizisinde rol alan güzel oyuncu Alina Boz şu sıralar özel hayatıyla gündem düşmüyor. Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini kısa süre önce bitiren Alina Boz, çok geçmeden gönlü ünlü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırmıştı. Evirgen ile yakın zamanda evleneceği konuşulan ünlü isim şimdi de annesiyle gündem oldu. Alina Boz'un Rus annesi Olga'yı görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 18-11-2023 17:19

Alina Boz ve Umut Evirgen'in nikah tarihi belli oldu! Bakın ne zaman evleniyorlar

Serenay Sarıkaya, Demet Özdemir, Tuba Büyüküstün, Dilan Çiçek Deniz ve Melisa Şenolsun'la bir süre aşk yaşayan ve yaşadığı ilişkilerle adından söz ettiren Umut Evirgen şu sıralar Alina Boz ile beraber. Evlenecekleri iddiaları çok konuşulan çiftin nikah tarihi belli oldu.

Magazin 07-11-2023 16:48

Alina Boz Umut Evirgen ile aşk pozlarını paylaşırken ayrıldığı Mithat Can Özer inzivada!

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini bir kalemde bitiren Alina Boz hemen yeni bir aşka yelken açmıştı. Umut Evirgen ile evlilik yolunda olduğu söyleyen Boz aşk pozları paylaşırken Mithat Can ise inzivaya çekildi.

Magazin 08-10-2023 13:43

Bomba iddia: Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi belli oldu

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten hemen sonra ünlü işletmeci Umut Evirgen'le sürpriz bir aşka yelken açan Alina Boz'dan müjdeli haber geldi. İddialara göre ünlü çift evleniyor ve düğün tarihleri de belli oldu.

Magazin 20-09-2023 11:24

Alina Boz ve Umut Evirgen aşkında flaş gelişme! O iddia ortalığı karıştırdı Bu ne hız

Geçtiğimiz aylarda Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile olan 6 yıllık birlikteliğini sonlandıran Alina Boz, iki aydır işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşıyor. Özer ile olan ilişkisini evlilik yüzünden bitirdiği iddia edilen Alina Boz'un yeni ilişkisi için de flaş bir iddia ortaya atıldı.

Magazin 09-09-2023 22:42

Alina Boz ile Umut Evirgen'den yorumlara inat el ele poz

Oyuncu Alina Boz, kısa bir süre önce işletmeci Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Umut Evirgen'in sıklıkla ünlü bir isimle olması sosyal medyada gündemdeyken ünlü çift yorumlara kulaklarını kapadı ve aşk pozu paylaştı.

Magazin 21-08-2023 14:09

Alina Boz aşka geldi! Sevgilisi Umut Evirgen'le romantik pozu sosyal medyada gündem oldu

Ünlü oyuncu Alina Boz, 4 yıldır birlikte olduğu Mithat Can Özer ile ayrıldıktan sonra gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Ünlü çiftin birlikteliği magazin gündemine bomba gibi düştü. Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açan güzel oyuncunun son paylaşımı olay oldu.

Magazin 15-08-2023 14:35

Mithat Can’la ilişkisini 22 gün önce bitirmişti! Alina Boz, Umut Evirgen’le aşkını ilan edince...

Oyuncu Alina Boz, 4 yıldır birlikte olduğu Mithat Can Özer ile ayrıldıktan kısa bir süre sonra işletmeci Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açtı. Oyuncu verdiği pozlarla aşkını ilan ederken Demet Akalın ve Deniz Seki kendini tutamadı.

Magazin 03-08-2023 10:22

Mithat Can evlenmeyi erteleyince... Alina Boz'a yeni aşkı 'umut' oldu

İşletmeci Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı herkesi şaşırttı. Mithan Can ile evlenme süreci uzadığı için ayrılık kararı alan Alina Boz pek çok ünlü kadınla birlikte olan Umut Evirgen'i tanımaya karar verdi. İşte herkesi şaşırtan ilişkinin detayları...

Magazin 28-07-2023 15:37

Ünlü kadınlarla yaşadığı aşklarla tanınıyor! Alina Boz ile birlikte olan Umut Evirgen bakın ne demiş

Oyuncu Melisa Şenolsun, Tuba Büyüküstün ve Serenay Sarıkaya gibi ünlü kadınlarla yaşadığı aşkla tanınan işletmeci Umut Evirgen uzun ilişkiden yeni çıkan Alina Boz ile aşk yaşıyor. Gündeme bomba gibi düşen aşkla ilgili işletmeci bakın ne demiş...

Magazin 27-07-2023 10:40

Umut Evirgen'in eski aşklarını duyanlar inanamadı! Kimler var kimler

4 yıldır birlikte olduğu Mithat Can Özer'den kısa süre önce ayrılan Alina Boz ile beraber olan Umut Evirgen aşkını ilan etti. Yeni aşkını açıklamasının ardından Evirgen’in eski ilişkileri sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Ünlü ismin eski sevgililerini duyanlar kulaklarına inanamadı.

Magazin 25-07-2023 16:57

Yılın aşk bombası! Ünlü oyuncu Alina Boz’la olan aşkını ilan etti

Yılın aşk bombası belgelendi. İşletmeci Umut Evirgen ünlü oyuncu Alina Boz ile karesini Instagram hesabında paylaştı. Alina Boz, uzun süredir Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşıyordu ancak çift geçtiğimiz günlerde ayrıldı. Alina Boz ayrılığın ardından daha önce birçok ünlü isim ile adı anılan Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başladı.

Magazin 25-07-2023 00:22

Mithat Can Özer'den ayrılan Alina Boz, Umut Evirgen'le mi birlikte? Aşk iddiası ortalığı karıştırdı

Ünlü oyuncu Alina Boz, uzun süredir kendisinden 17 yaş büyük Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşıyordu. Evlilik haberi beklenen ünlü çiftten geçtiğimiz günlerde ayrılık haberi geldi. Çok konuşulan ayrılığın ardından Alina Boz hakkında yeni bir aşka yelken açtığı iddiası gündeme geldi. İddiaya göre Alina Boz çapkınlıkları ile bilinen ünlü işletmeci Umut Evirgen ile birlikte görüntülendi.

Magazin 13-07-2023 17:14

Sezen Aksu'nun gelini olacaktı! Evlenmeleri beklenen Alina Boz ile Mithat Can Özer çiftinden kötü haber

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile uzun zamandır birliktelik yaşayan Alina Boz'un evlilik tarihi ortaya çıkmış ve ilginç tarih uzun süre konuşulmuştu. 2027 yılında evlenmeleri beklenen ünlü çiftten kötü haber geldi.

Magazin 11-07-2023 16:08

Alina Boz'un Rus annesini görenler inanamadı! ''Güzelliğin nereden geldiği belli oldu''

Son olarak Fox Tv'de yayınlanan Bir Peri Masalı dizisinde rol alan Alina Boz sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Güzelliği ve kusursuz fiziğiyle dikkat çeken ünlü ismin annesini görenler ise gözlerine inanamıyor. Alina Boz'un Rus annesi Olga Boz'u görenler ''Güzelliğin nereden geldiği belli oldu'' diyor.

Magazin 12-06-2023 15:27

Alina Boz bornozlu pozuyla Instagram'ı salladı! Beğeni yağdı

Son olarak Fox Tv'de yayınlanan Bir Peri Masalı dizisinde hayat verdiği Zeynep karakteriyle büyük beğeni toplayan Alina Boz sosyal medyadaki cesur pozlarıyla dikkat çekiyor. Alina Boz son olarak bornozlu paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 09-06-2023 08:58

Alina Boz'dan 40 yaşındaki aşkı Mithat Can Özer'le aşk pozları! Duru güzelliğiyle büyüledi

'Elimi Bırakma', 'Aşk 101' ve 'Maraşlı' gibi yapımlarda yer alan genç oyuncu Alina Boz, Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile olan ilişkisiyle konuşuluyor. Alina Boz'dan 17 yaş büyük olan Mithat Can Özer, ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Ünlü çift sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla magazin gündemindeki yerini aldı.

Magazin 16-04-2023 23:12

Esas Yalı Çapkını iddiası ortalığı karıştırdı, duyan inanamadı! Meğer asıl Ferit ve Seyran...

Cuma günlerinin reyting rekortmeni Yalı Çapkını dizisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolde olduğu dizi, yine çok konuşulacak bir konu ile gündeme geldi. Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit karakterleri için daha önce farklı oyunculara teklif götürüldüğü iddia edildi.

Magazin 09-03-2023 22:26

Alina Boz kimdir, kaç yaşında, nereli? Alina Boz Rus mu? O Ses Türkiye yılbaşı gecesi konuğu Alina Boz'un biyografisi!

Alina Boz O Ses Türkiye yılbaşı özel programının konukları arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de yayınlanan O Ses Türkiye yılbaşı özel programında şarkı söyledi. Peki, Alina Boz kimdir? İşte Netflix'teki Aşk 101 dizisinde canlandırdığı Eda karakteriyle ününe ün katan Alina Boz'un hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-01-2023 04:46

Rus güzel Alina Boz dekolteli tarzıyla galaya damga vurdu

Bir Peri Masalı dizisiyle reytinglerde hayal kırıklığına uğrayan güzel oyuncu Alina Boz, başrolünde yer aldığı Yılbaşı Gecesi filminin galasına katıldı. Işıltılı bir elbise tercih eden Alina Boz'a ''Peri kızı gibisin'' tarzında çok sayıda övgü dolu yorum yapıldı.

Magazin 28-12-2022 23:58

Bir Peri Masalı'nın yıldızı Alina Boz'un eski aşkını görenler gözlerine inanamadı! Aşk Mantık İntikam'ın yıldızı çıktı

Bir Peri Masalı dizisinde 'Zeynep' rolünü canlandıran ünlü oyuncu Alina Boz'un özel hayatı da merak ediliyor. Güzel oyuncunun bir dönem aşk yaşadığı eski sevgilisi de çok ünlü çıktı. O ünlü Aşk Mantık İntikam, Seversin gibi ünlü dizilerde rol almış. İşte Alina Boz'un eski sevgilisi...

Magazin 20-12-2022 20:18

Bir Peri Masalı ne zaman? Bir Peri Masalı dizisi hangi güne alındı? Sevilen dizinin yeni yayın günü...

Bir Peri Masalı adlı FOX Tv'nin yeni sezon dizisinin yayın günü değişti. Başrollerine Alina Boz ve Taro Emir Tekin'in yer aldığı dizi dram türünü ele alıyor. Bir Peri Masalı'nın final yapacağı haberi hayranlarını üzmüştü. Son olarak diziden yayın günü değişikliği haberi geldi. Peki, Bir Peri Masalı ne zaman? Bir Peri Masalı dizisi hangi güne alındı? Sevilen dizinin yeni yayın günü...

Magazin 20-12-2022 19:57

Bir Peri Masalı dizisi reytinglere yenildi! Final tarihi belli oldu

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından olan Bir Peri Masalı dizisinden hayranlarına kötü haber geldi. Alina Boz, Taro Emir Tekin ve Hazal Filiz Küçükköse'nin başrollerde oynadığı Bir Peri Masalı reytinglere yenildi. Büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizi erken final yaparak ekrana veda edecek.

Magazin 08-12-2022 21:22

Rus güzel Alina Boz transparan pozuyla Instagram'ı ateşe verdi

Bir Peri Masalı dizisinin başrol oyuncusu Alina Boz, transparan stiliyle Instagram'ı kasıp kavurdu. Alina Boz'un iddialı karelerini eski rol arkadaşı İpek Filiz Yazıcı da yorumsuz bırakmadı.

Magazin 08-12-2022 17:01

Bir Peri Masalı'nın yıldızı Alina Boz'un Rus annesi Olga güzelliğiyle büyüledi! Takipçileri övmeye doyamadı

Bir Peri Masalı dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Alina Boz, Rus bir anne ve Türk bir babanın kızı... Alina Boz'un annesi Olga Boz, güzelliğiyle bakana bir daha baktırdı.

Magazin 14-11-2022 17:23

Alina Boz'lu Bir Peri Masalı dizisinde reyting gerginliği... Her an final yapabilir

Alina Boz ve Tarık Emir Tekin'in başrolünde yer aldığı Bir Peri Masalı dizisinde reyting krizi yaşanıyor. FOX'un Bir Peri Masalı dizisi son bölümde istenen reytinge ulaşmazsa final kararı alınabilir.

Magazin 24-10-2022 17:06

Bir Peri Masalı'nın yıldızı Alina Boz göğüs dekolteli pozlarını paylaştı! Rus güzele beğeni yağdı

Bir Peri Masalı dizisiyle ekranlara dönen güzel oyuncu Alina Boz, rol kabiliyetinin yanı sıra duru güzelliğiyle de ilgi odağı oluyor. 24 yaşındaki Alina Boz, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 24-10-2022 17:01

Bir Peri Masalı dizisinin son bölümünde Alina Boz'un giydiği kıyafetlere alternatif ürünler

Son dönemlerde izlenme oranlarıyla dikkat çeken Bir Peri Masalı dizisinde Alina Boz'un giydiği kıyafetler çok konuşuluyor. Dizide canlandırdığı Melis karakterini çok seven izleyiciler, Alina Boz'un giydiği birbirinden farklı tarzdaki parçaları da araştırıyor. Özellikle Melis'in etek ve ceket kombinleri şimdiden en çok konuşulanlar arasına girdi bile! İşte, Alina Boz'un giydiği kıyafetlere alternatif öneriler!

Magazin 21-10-2022 14:36

Sinemaseverler bu hafta filme doyacak! 5 film birden vizyona girdi (21 Ekim 2022)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3’ü yerli 5 film sinemaseverlerle buluştu. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 21-10-2022 11:20

Bir Peri Masalı'nın Neslihan'ı Hazal Filiz Küçükköse kimdir? Hazal Filiz Küçükköse kaç yaşında, hangi yapımlarda rol aldı?

Bir Peri Masalı dizisinde Köksalların kızı olan Neslihan Köksal karakterine can veren Hazal Filiz Küçükköse'nin biyografisi merak edildi. Bir Peri Masalı dizisi FOX TV'nin yeni başlayan yapımlarından biri. Dizide rol alan başarılı oyuncu Hazal Filiz Küçükköse hakkında bazı detaylar araştırılıyor. Peki, Bir Peri Masalı'nın Neslihan'ı Hazal Filiz Küçükköse kimdir? Hazal Filiz Küçükköse kaç yaşında, hangi yapımlarda rol aldı?

Magazin 12-10-2022 22:02

Bir Peri Masalı'nın yıldızı Alina Boz'un 16 yaş büyük sevgilisi bakın kim çıktı! O da çok ünlü

FOX'un yeni dizisi Bir Peri Masalı'nda hayat verdiği 'Zeynep' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Alina Boz, rol kabiliyetinin yanı sıra güzelliğiyle de ilgi odağı oluyor. Alina Boz'un kendisinden 16 yaş büyük sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 06-10-2022 15:09

Aşk defteri kabarıktı! Umut Evirgen'in hareketi Alina Boz'u rahatsız edince...

Bir Peri Masalı dizisiyle ekrana dönecek olan Alina Boz Umut Evirgen'den rahatsız oldu. Serenay Sarıkaya'dan yeni ayrılan ve aşk defteri kabarık olan Evirgen güzel oyuncuya beğeni ve yorum yağdırınca Alina Boz bakın ne yaptı.

Magazin 30-09-2022 08:17

Bir Peri Masalı dizisinin konusu nedir? Bir Peri Masalı dizisinin oyuncuları kimler?

Bir Peri Masalı dizisi 28 Eylül akşamında FOX TV ekranlarında yerini aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda Merve Çolak yer alıyor. Dizinin senaryosu ise Deniz Akçay'a ait. Dizinin başrolünde ise Alina Boz, Taro Emir Tekin yer alıyor. Peki Bir Peri Masalı dizisinin konusu nedir? Bir Peri Masalı dizisinin oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 28-09-2022 22:06

Bir Peri Masalı dizisi hangi kanalda? Bir Peri Masalı dizisi saat kaçta başlayacak?

Bir Peri Masalı adlı yeni dizi sezonun iddialı dizileri arasında yer alıyor. Senaryosunu Deniz Akçay’ın yazdığı ve Merve Çolak’ın yönetmenliğini yaptığı Bir Peri Masalı dizisi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Fragmanları ilgi çeken Bir Peri Masalı dizisinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak edildi. Peki, Bir Peri Masalı dizisi hangi kanalda? Bir Peri Masalı dizisi saat kaçta başlayacak?

Magazin 28-09-2022 19:22

Bir Peri Masalı dizisinin Zeynep'i Alina Boz kimdir, aslen nereli? Alina Boz kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

FOX TV'de ekrana gelecek olan Bir Peri Masalı dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Alina Boz'un hayatı ve memleketi gibi konular merak ediliyor. Taro Emir Tekin, Nazan Kesal gibi isimlerin de yer aldığı dizide Zeynep'i canlandıracak olan Alina Boz, kendisini bir peri masalının içerisinde bulacak. Peki Bir Peri Masalı'nın Zeynep'i Alina Boz kimdir, aslen nereli? Alina Boz kaç yaşında ve sevgilisi kim? İşte hayatı...

Magazin 28-09-2022 19:04

Bir Peri Masalı dizisinin Onur'u Taro Emir Tekin kimdir, aslen nereli? Taro Emir Tekin kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

FOX TV'de ekrana gelecek olan Bir Peri Masalı dizisinde Onur karakterine hayat veren Taro Emir Tekin'in hayatı ve memleketi gibi konular merak ediliyor. Alina Boz, Nazan Kesal gibi isimlerin de yer aldığı dizide Onur'u canlandıracak olan Taro Emir, daha önce Sadakatsiz dizisinde rol almıştı. Peki Bir Peri Masalı dizisinin Onur'u Taro Emir Tekin kimdir, aslen nereli? Taro Emir Tekin kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı...

Magazin 28-09-2022 19:04

Bir Peri Masalı dizisi oyuncuları kimler? Bir Peri Masalı dizisi konusu nedir?

Senaryosunu Deniz Akçay’ın yazdığı ve Merve Çolak’ın yönetmenliğini yaptığı Bir Peri Masalı dizisi FOX TV'de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Fragmanları ve yeni bölümü ilgiyle takip edilen dizide Alina Boz ve Taro Emir Tekin gibi isimler rol alacak. Peki Bir Peri Masalı dizisi oyuncuları kimler? Bir Peri Masalı dizisi konusu nedir? İşte ayrıntılar...

Magazin 28-09-2022 16:24

Bir Peri Masalı dizisindeki Zeynep karakterinin giydiği kıyafete alternatif öneriler

Güzelliğiyle adından söz ettiren Alina Boz, yeni sezon dizisi Bir Peri Masalı'ndaki stiliyle dikkat çekti. Genç oyuncunun dizide giydiği kıyafetler, şık giyinmeyi seven kadınlar tarafından merak konusu oldu. Özellikle Alina Boz'un dizideki kırmızı abiye elbisesi, özel davetler için kıyafet arayanların ilgi duyduğu seçeneklerden biri oldu. Sizin için Alina Boz'un dizide canlandırdığı Zeynep karakterinin giydiği kırmızı elbisenin benzerlerini araştırdık.

Magazin 23-09-2022 14:05

Fox'un yeni dizisi Bir Peri Masalı'nın ilk fragmanı yayınlandı

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı yapımı Bir Peri Masalı'ndan ilk fragman yayınlandı. Alina Boz'un başrolünde oynadığı Bir Peri Masalı dizisinin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

Magazin 06-09-2022 21:40

Alina Boz ve Mithat Can Özer evleniyor mu? Alina Boz ile Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ne zamandır birlikte?

Alina Boz ve Mithat Can Özer uzun süredir birlikte. Sezen Aksu'nun oğluyla birliktelik yaşayan 23 yaşındaki ünlü oyuncu, evlilik sorularına yanıt verdi. Vatandaşlar internette; Alina Boz ve Mithat Can Özer evleniyor mu? Alina Boz ile Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ne zamandır birlikte? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte çiftin birlikteliğine ilişkin detaylar...

Magazin 27-05-2022 11:40

Aşk 101'in Eda'sı Alina Boz'dan göğüs dekolteli paylaşım! Güneş gibi doğdun günüme

Alina Boz Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Nursel Köse gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Paramparça dizisinde hayat verdiği Hazal rolüyle adını duyurdu. 24 Nisan 2020'de yayımlanmaya başlayan Aşk 101 dizisiyle ününe ün kattı. Alina Boz'un dekolteli pozuna yorum yağdı.

Magazin 13-04-2022 20:22

Alina Boz'un Rus annesi Olga güzellikte kızını geçti! Görenler hayran kaldı

En son ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinde hayat verdiği 'Mahur' karakteriyle izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Alina Boz, yalnızca kabiliyetiyle değil, duru güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Rus kökenli oyuncunun annesi Olga Boz'u görenler ''Güzellik genetik'' demeden edemiyor.

Magazin 28-02-2022 15:42

Alina Boz yeni imajıyla ortalığı yaktı geçti!

Ünlü oyuncu Alina Boz, imajında değişikliğe gitti. Sosyal medyadan yeni imajını takipçileriyle paylaşan Alina Boz, hayranlarını ikiye böldü. En son ATV'de yayınlanan Maraşlı dizisinde oynayan Alina Boz'un eski halinden eser kalmadı. İşte Alina Boz'un yeni imajı!

Magazin 22-02-2022 14:25

Alina Boz ile ayrıldıkları iddia edilen Mithat Can Özer kimdir? Mithat Can Özer kaç yaşında ve kimin oğlu?

Mithat Can Özer, son günlerin en çok sorgulanan isimlerinden biri oldu. Özer, çıkardığı şarkılarla müzik piyasasında önemli bir yere sahiptir. Mithat Can Özer, en son Maraşlı dizisinde rol almış olan oyuncu sevgilisi Alina Boz ile yaşadığı ilişkiyle de gündeme gelmektedir. Alina Boz ile ayrıldıkları söylenen Mithat Can Özer'i tanımayanlar veya yakından tanımak isteyenler için, işte Mithat Can Özer'e dair merak edilenler!

Magazin 16-02-2022 10:10