Alışveriş Merkezi Haberleri Ve Son Dakika Alışveriş Merkezi Haberleri

Alışveriş merkezi

Alışveriş Merkezi Haberleri

Herkesin ihtiyaç duyduğu bir alışveriş arkadaşının 7 özelliği

Alışveriş yaparken karar almak, doğru ürünü seçmek çok zor. Üstelik fiyatı hesaplı mı, değil mi; birinin fikrinden de bu konuda faydalanmamız gerekiyor. Bu yüzden alışveriş yaparken en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri de alışveriş arkadaşı.

Kadin 07-03-2024 17:15

Alışveriş merkezinin ortasında şaşkına çeviren yakınlaşma! Diğer müşterilerin gözü önünde cinsel ilişkiye girdiler

Mexico City'nin kuzeybatısında bulunan Culiacan'daki bir alışveriş merkezinin ortasında bir çiftin yakınlaştığı dakikalar çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi. İkilinin alışveriş merkezinin ortasında diğer müşterilere aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiği anlar gündem yarattı.

Trend 07-02-2024 11:08

İzmir'de otoparktaki kazada yeğeninin ölümüne neden olan kadına 1 yıl 8 ay hapis

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezinin otoparkında 8 yaşındaki yeğeni Eymen Kara'nın inmeye çalıştığı sırada cipin altında kalarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan Z.A, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 30-11-2023 14:06

Erzurum'da bir kafede patlama sonucu hasar oluştu

Erzurum'da bir kafede meydana gelen patlama hasara neden oldu.

Yurthaber 14-11-2023 08:07

Keyfi yerindeydi! Altı ay boyunca kimseye fark ettirmeden alışveriş merkezinde yaşadı... Yaşam alanını gören güvenlik görevlileri bile şaşırdı

Altı ay boyunca bir alışveriş merkezinin merdiven boşluğunda yaşayan isimsiz bir adam kendisine oluşturduğu yaşam alanıyla herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Kendisine ait bir çadırı bulunan adamın AVM yaşamında bir çalışma masası, bilgisayarı hatta yatağı bile vardı.

Trend 08-11-2023 14:47

Böyle hırsızlık görülmedi! Cansız manken taklidi yaparak alışveriş merkezindeki dükkanları soydu... Hırsız yakayı sonunda ele verdi

Polonya'nın Varşova kentinde yaşanan bir hırsızlık olayı herkesi şaşkına çevirdi. Alışveriş merkezinin açık olduğu saatlerde cansız manken taklidi yapan adam personel eve gittikten sonra saklandığı yerden çıkarak AVM'deki dükkanları soydu. Güvenlik kamerası tarafından tespit edilen hırsız yakalanırken 10 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı.

Trend 20-10-2023 09:31

Antalya'da alışveriş merkezinin dış cephesine siyah kurdele yansıtıldı

Antalya'da bir alışveriş merkezinin dış cephesine, İsrail'in saldırıları sonucu hayatını kaybeden ve yaralananlardan dolayı Filistin halkının acılarını paylaşmak amacıyla siyah kurdele yansıtıldı.

Yurthaber 19-10-2023 07:17

'Omuz attın' tartışması cinayetle sonlandı!

İzmir'in Urla ilçesinde, bir alışveriş merkezinde yaşanan olayda müteahhit Semih Köse, iddiaya göre yanından geçerken omuz omuza çarpışma sonucu tartıştığı kickbokscu S.B., tarafından göğüs bölgesinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Köse yaşamını yitirdi.

Haber 16-10-2023 01:00

Şişli'de korkunç olay! Üniversite öğrencisi AVM'nin balkonundan düştü, hayatını kaybetti

Şişli'de iddiaya göre, İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencisi olan C.D. (23), alışveriş merkezinin yemek katındaki balkondan düştü. Balkondan düşen üniversite öğrencisi hayatını kaybetti. C.D.'nin balkondan nasıl düştüğünün belirlenmesi için polis ekiplerinin çalışmasının devam ettiği öğrenildi. Feci olayla ilgili bir vatandaş, "Çocuk ilk önce tabelaya, oradan da yüzüstü yere düştü. Birdenbire kanlar içinde kaldı" diye konuştu. İşte detaylar...

Haber 05-10-2023 20:23

Tayland'taki alışveriş merkezinde korku dolu anlar! 14 yaşındaki çocuk silahla dehşet saçtı: 3 ölü, 4 yaralı

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta 14 yaşındaki çocuğun, Siam Paragon adlı alışveriş merkezinde tabancayla ateş açması sonucu 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Saldırgan olay yerine gelen Tayland polisleri tarafından dehşet saçtığı alışveriş merkezinde kıskıvrak yakalandı.

Trend 03-10-2023 14:51

Kıyafeti uygunsuz bulunan sosyal medya fenomeni alışveriş merkezinden kovuldu! “Göğüslerimi gösteriyormuşum”

Sosyal medya fenomeni Jaiane Lima alışveriş merkezinde kıyafetinin uygunsuz olduğu gerekçesiyle kovulmasına isyan etti. Sosyal medyada 477 bini aşkın takipçisi bulunan Lima, kıyafetini hayranlarına göstermeyi ihmal etmedi.

Trend 26-08-2023 14:29

9 yaşında kahraman! Çığlık seslerini duyunca arkasını dönüp koştu... Yürüyen merdiven faciasını böyle engelledi

Çin'in Hubei eyaletine bağlı Wuhan kentindeki bir alışveriş merkezinde meydana gelen bir olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Yürüyen merdivenlerden bir çocuğun düştüğünü duyan 9 yaşındaki bir kız koşarak acil durdurma düğmesine bastı. Küçük kızın kahramanlık dolu hareketi sayesinde facia kıl payı önlendi.

Trend 27-07-2023 13:24

Alışveriş merkezinin ortasında müstehcen film izledi! Sesini duyabilmek için telefonu kulağına götürünce fena yakalandı

Alışveriş merkezinde bir masada oturduğu sırada +18 görüntüler izlediği fark edilen adamın ifşa edilen görüntüleri sosyal medyada gündem yarattı. Yaşlı adamın telefondan gelen sesi daha net duyabilmek için kulağına yakınlaştırdığı anlarda ekrana yansıyan görüntüler arka masada oturanlar tarafından çekildi. İfşa edilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 06-07-2023 13:59

Sosyal medya fenomeni Gracie Bon kural dinlemedi! Alışveriş merkezinde ‘yasak’ fotoğraflar çekince kovuldu

OnlyFans yıldızı Gracie Bon, bir alışveriş merkezinin önünde fotoğraf çekildi. 25 yaşındaki fenomen isim sosyal medyadan yaptığı paylaşımda alışveriş merkezindeki güvenlik görevlilerin fotoğraf çekiminin yasak olduğunu söyleyerek kendisini kovduğunu dile getirdi. Bon hayranlarıyla yasaklanan fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 04-05-2023 14:23

'Dünyanın en yalnız gorili'ni kurtarma kampanyası! 120 bin sayısına ulaşıldı

Almanya’dan küçük yaşta Tayland’daki bir alışveriş merkezinde bulunan kafesine getirilen ve yaklaşık 30 yıldır burada tek başına yaşayan Bua Noi adlı gorilin kurtarılması için başlatılan imza kampanyası 120 bine ulaştı. Atılan imzaların 150 bine ulaşması halinde ‘en fazla imzalanan’ kampanyalardan biri olacağı belirtildi.

Trend 22-03-2023 17:42

İzmit'te AVM'de feci kaza! Ayağı yürüyen merdivene takıldı, bileği kırıldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki bir alışveriş merkezinde korku dolu anlar yaşandı. AVM'de dolaşan anne ve kızı yürüyen merdivenden indikleri sırada düştü. Ayak bileği kırılan 44 yaşındaki kadın hastaneye kaldırıldı.

Haber 05-02-2023 21:12

AVM'de korkunç olay! Ayağı yürüyen merdivene sıkışan çocuğun 3 parmağı koptu

Şişli'de bir AVM'de dehşete düşüren bir olay yaşandı. Ailece gittikleri bir alışveriş merkezinde, yürüyen merdivene ayağı sıkışan 7 yaşındaki Filipinli çocuğun 3 parmağı koptu. Hastaneye götürülen çocuk ameliyata alındı. Olayla ilgili taksirle yaralama suçundan soruşturma başlatılırken, AVM'den herhangi bir açıklama yapılmadı. İşte olayın detayları...

Haber 02-02-2023 15:50

Hilltown Karşıyaka AVM çalışma saatleri nedir? Hilltown Karşıyaka AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

İzmir’in çok sayıdaki popüler alışveriş merkezlerinden biri de Hilltown Karşıyaka AVM’dir. Hilltown Karşıyaka AVM, 7’den 70’e tüm ziyaretçilerine uygun pek çok mağaza ve etkinliğe sahiptir. Bu renkli alışveriş merkezinin çalışma saatleri arasında ziyaretçilerinde birbirinden farklı birçok hizmet ve deneyim sunar. İzmir'in gözde ilçelerinden birisinde bulunan Hilltown Karşıyaka AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-12-2022 17:27

Gordion AVM çalışma saatleri nedir? Gordion AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Alışveriş merkezleri, birçok farklı mağazayı bir araya toplayarak alışveriş severlere kolaylık sağlamaktadır. Bu sebeple de alışveriş merkezleri her zaman alışveriş konusunda ilk tercih edilen yerlerdir. Bu tercihlerden biri olan Gordion AVM de ziyaretçilerine çeşitli markalarla dolu bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. Burayı ziyaret etmeyi düşünenler için Gordion AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-12-2022 17:14

Bebeğinin altını değiştirmek için soyunma odasının kapısını açan anne şoke oldu! Dört kişiyi cinsel ilişkiye girdikleri anlarda yakaladı

Avustralya'nın Brisbane şehrindeki Westfield bölgesindeki bir alışveriş merkezine giden Ashton Grohn isimli kadın ilginç anlara tanık oldu. Bebeğiyle birlikte alışveriş yaptığı sırada çocuğunun altını değiştirmek için soyunma odasına yönelen kadın şaşırdığı bir manzarayla karşılaştı. Soyunma odasının kapısını açtığında Grohn içeride iki kadın ve iki erkekten oluşan dört kişinin cinsel ilişkiye girdiğini gördü.

Trend 11-11-2022 08:36

Sarıyer'deki silahlı kavgaya ilişkin 6 şüpheli adliyeye sevk edildi

Sarıyer'deki silahlı kavgaya ilişkin 6 şüpheli adliyeye sevk edildi

Yurthaber 12-10-2022 13:25

GÜNCELLEME - Sarıyer'de alışveriş merkezindeki silahlı kavgada 5 kişi yaralandı

Yaralılardan 1'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 11-09-2022 23:32

GÜNCELLEME - Kastamonu'da sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi

Şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle Kastamonu-Sinop kara yolunda ağaçlar yola devrildi, bir alışveriş merkezinin çatısı çöktü DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 03-09-2022 22:21

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 29 Ağustos 2022 Pazartesi AVM'lerin çalışma durumu ve saatleri!

Bugün (29 Ağustos Pazartesi) AVM'lerin açık mı yoksa kapalı mı olduğu merak edildi. Zafer Bayramı salı günü kutlanacak. Öncesinde ise bir takım soru ve konu başlıkları arama motorlarınsa sorgulanıyor. Bunlardan biri de; "Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı?" sorusu oldu. Peki 29 Ağustos Pazartesi AVM'ler saat kaça kadar açık? İşte 29 Ağustos Pazartesi günü alışveriş merkezlerinin çalışma durumu ve saatleri...

Haber 29-08-2022 08:35

Playboy modeli Francia James, sadece iç çamaşırıyla alışveriş merkezinde tura çıktı! Görenler şaşkına döndü

Playboy modeli Francia James, alışveriş merkezinin ortasında sadece iç çamaşırıyla gezdiği bir paylaşım yaptı. James’in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başarırken alışveriş merkezinde bulunan ziyaretçiler ünlü ismi gördüklerinde şaşkınlığını gizleyemedi.

Trend 12-08-2022 10:53

Bayramda AVM'ler açık mı? Kurban Bayramı'nın ilk günü AVM'ler çalışıyor mu, kapalı mı?

Kurban Bayramı'nın ilk günü AVM'lerin açık mı yoksa kapalı mı olduğu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki Bayramda AVM'ler açık mı? Kurban Bayramı'nın ilk günü AVM'ler çalışıyor mu, kapalı mı? Merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

Haber 10-07-2022 01:27

Alışveriş merkezinin ortasında pantolonunu indirip tuvaletini yaptı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Singapur'daki bir alışveriş merkezindeki ziyaretçilerden biri tarafından çekilen görüntüler herkesi şaşırttı. İsmi açıklanmayan bir adam alışveriş merkezinin ortasında pantolonunu indirerek tuvaletini yapmaya başladı. Bir et restoranın önünde tuvaletini yapan adam daha sonrasında dışkısını plastik poşetin içine koyup olay yerinden hızla uzaklaştı.

Trend 02-07-2022 14:24

Kremenchuk saldırısı: Alışveriş merkezini vuran Rus saldırısında halen onlarca kişi kayıp durumda

Ukrayna'nın Kremenchuk kentinde bir alışveriş merkezini vuran Rus saldırısında onlarca kişinin halen kayıp olduğu açıklandı.

Haber 29-06-2022 06:16

Samsun'da UMKE bölge tatbikatı yapıldı

Bölgedeki 4 ilden 106 kişinin katıldığı tatbikatta AVM'de patlama canlandırıldı

Yurthaber 16-06-2022 16:58

GÜNCELLEME - Bursa'daki AVM'de bir mağazada çökme meydana geldi

Bursa Valisi Yakup Canbolat: - "Şu an için can kaybı veya yaralı söz konusu değil" VALİNİN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 11-05-2022 13:43

Bayramda AVM'ler açık mı 2022? Ramazan Bayramı'nda AVM'ler saat kaçta açılıyor, kapanıyor?

Bayramda AVM'ler açık mı? sorusunun yanıtı, 2 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla başlayan Ramazan Bayramı dolayısıyla merak konusu oldu. AVM'ye gitmeyi planlayan pek çok kişi 2,3,4 Mayıs tarihlerinde alışveriş merkezlerinin hangi saatler arasında çalıştığını merak ediyor. Bayramda AVM'ler açık mı 2022? Ramazan Bayramı'nda AVM'ler saat kaçta açılıyor, kapanıyor? soru ve konu başlıkları araştırılmaya başlandı. İşte konuya ilişkin detaylar...

Haber 02-05-2022 11:16