Angela White Haberleri

Angela White yine bildiğiniz gibi! Derin göğüs dekoltesine 'hayır' diyemedi... Sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medyada 9 milyonu aşkın tüm dünyaya yayılan geniş bir hayran kitlesi bulunan Angela White takipçileriyle sık sık cesur pozlarını paylaşıyor. Son olarak White derin göğüs dekolteli garson üniformasıyla takipçilerinin karşısına çıktı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 22-11-2023 09:49

Fenomen isim Angela White gelecekteki sevgilisine sosyal medyadan seslendi! “Kralımı arıyorum”

Dünya ünlü isim Angela White aşk orucunu bozmak istediğini sosyal medyadan yaptığı çağrıyla ilan etti. Uzun süreli bir aşk aradığını söyleyen White “Kralımı arıyorum. Kısa komik bir kral” ifadeleriyle gelecekte sevgilisinin özelliklerini anlattı.

Trend 14-06-2023 09:42

Yetişkin film yıldızı Angela White eğitmen oldu! Çığır açan film çalışmaları kursunda ders verdi

Yetişkin film yıldızı Angela White Santa Barbara’daki Kaliforniya Üniversitesi’ne “çığır açan film” çalışmalarının bir parçası olarak ders vermek için katıldı. White konuşması sırasında bir oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak başına gelen ilginç deneyimlerden söz etmeyi ihmal etmedi.

Trend 12-05-2023 09:42

Yetişkin film yıldızı Angela White sosyal medyada yine çok cesur! Göğüslerine bikinisi dar geldi

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Angela White sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan fenomen isim geleneğini bozmadı ve yeşil cesur bikini takımıyla verdiği pozlarla hayranlarını mest etmeyi başardı.

Trend 03-05-2023 09:31

Angela White

Angela White Hakkındaki Haberler Mynet'te. Angela White Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yetişkin film yıldızı Angela White’ın itirafı gündem yarattı! Yıllar sonra söyledi... “Üç hayranımla beraber oldum”

Yetişkin film yıldızı Angela White, sektörden bir süre uzak kalacağının iddia edilmesinden sonra yıllar sonra yaptığı bir itirafla bir kez daha gündemdeki yerini aldı. 38 yaşındaki dünyaca ünlü isim geçmişte üç hayranıyla cinsel birliktelik yaşadığını açıkladı.

Trend 28-04-2023 09:25

Yetişkin film yıldızları Mia Malkova ve Angela White birlikte eğlenmeye çıktı! Cesur kıyafet seçimleri sosyal medyayı salladı

Dünyaca ünlü yeitşkin film yıldızı Mia Malkova ve Angela White’ın birlikte bir gece kulübüne giderek eğlendikleri anları gösteren paylaşımı kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Fenomen isimler iddialı kıyafet seçimleriyle sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken hayranları güzel isimlerin yaptığı paylaşımı adeta beğeni yağmuruna tuttu.

Trend 26-04-2023 10:23

Hayranları ara vermesi için çağrıda bulunmuştu! Yetişkin film yıldızı Angela White yeni girişimini açıkladı

Yetişkin film yıldızı Angela White, 900’den fazla sahnede yer aldıktan sonra hayranlarının ara vermesini istemesi üzerine çağrılara cevapsız kalamadı. Avustralya’nın en üretken yetişkin film yıldızı olarak kabul edilen Angela White, 38 yaşındaki emekli olmasa da yeni bir kariyere doğru ilk adımlarını attığını duyurdu.

Trend 25-04-2023 09:42

Yetişkin film yıldızı Angela White’dan yıllar sonra gelen itiraf! Filmlerinin hiçbirini izlememiş... “Kendimi izlemeye utanıyorum”

Yetişkin film yıldızı Angela White 1000’i aşkın sahnede yer aldıktan sonra ilginç bir itiraf imza attı. Rol aldığı filmler sayesinde birçok ödül kazanan White yıllar sonra yaptığı bir itirafta hiçbir filmini izlemediğini söyledi. Kendisini ekran karşısında görmesinden utandığını dile getiren White katıldığı podcastte, “Kendimi izlemeye utanıyorum” dedi.

Trend 22-04-2023 09:33

Ölüm haberlerinin ardından hayranları endişenlendi! 900 sahneden sonra Angele White’a mola isteği... “Artık durmalısın”

Yetişkin film sektörünün en tanınan isimlerinden biri olan Angela White’ın hayranları geçtiğimiz aylarda çekimler sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldığının iddia edilmesinden sonra ünlü ismin kariyerine ara vermesini istedi. Avustralyalı yetişkin film yıldızı sosyal medyadan gelen “Artık durmalısın” yorumlarını reddederek çekimleri sürdüreceğini dile getirdi.

Trend 18-04-2023 10:23

Yetişkin fim yıldızı Angela White’in cinsel ilişki itirafı gündem yarattı! “En uzun cinsel ilişkim 6 saat sürdü”

Avustralyalı yetişkin film yıldızı Angela White yaptığı itirafla yeniden gündeme gelmeyi başardı. Konuk olduğu bir podcastte hayatı boyunca yaşadığı ilişkilerini değerlendiren White, “En uzun cinsel ilişkim 6 saat sürdü” diyerek hayranlarını şaşkına çevirdi.

Trend 08-04-2023 14:20

Uzaylılarla cinsel ilişkiyi merak ettiğini söyleyen yetişkin film yıldızı Angela White tepki çekti! “Bir onlar kalmıştı”

Yetişkin film yıldızı Angela White yaptığı açıklamalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Kendisiyle cinsel ilişkiye girmeyi kabul eden bir uzaylıyla birliktelik yaşamaya açık olduğunu ifade eden White’ın “Onlarla cinsel ilişkiyi merak ediyorum” sözleri sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 31-03-2023 13:42

Yetişkin film yıldızı Angela White itirafıyla hayranlarını şaşkına çevirdi! “Çekimler sırasında neredeyse ölüyordu” denildi ama...

Yetişkin film sektörünün en tanınan isimlerinden biri olan Angela White, bir film çekimi sırasında hastaneye kaldırılmasının gerçek nedenini açıklayarak söylentilere son noktayı koydu. Çekimler sırasında neredeyse ölmek üzere olduğu yönündeki söylentilerin artması üzerine White sessizliğini bozarak iddiaları reddetti.

Trend 30-03-2023 09:55

Yetişkin film yıldızı Angela White’in yatak odası itirafı gündem yarattı! “Tüm erkekler bunu yanlış yapıyor”

Aslen Avustralyalı olan ve Los Angeles’ta yaşayan 37 yaşındaki yetişkin film yıldızı Angela White yatak odası itirafıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Cinselliğin kurallarından söz eden White erkeklere seslenerek birliktelik sırasında yaygın olarak yapılan hatayı ifşa etti.

Trend 06-01-2023 15:04

“Black Friday” çılgınlığına o da katıldı! Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Angela White, abonelerine indirim müjdesi verdi

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Angela White, yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemiyle ilerleyen OnlyFans hesabından “Black Friday” müjdesi verdi. Seksi fotoğraf ve videolarını sattığı hesabından indirim açıklaması yapan White’in hesabı kısa sürede abonelerinin ilgisini çekti.

Trend 25-11-2022 14:15

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Angela White’tan herkesi şaşırtan itiraf! “İlk filmimi lisedeyken çektim. Şimdi milyonerim”

Aslen Avustralyalı olan 37 yaşındaki yetişkin film yıldızı Angela White, ilk filmini çektiğinde henüz lisede öğrenci olduğunu ve bu kadar popüler olabileceğini tahmin etmediğini söyledi. 20 yılı aşkın bir süredir sektörün içinde olan White, “İlk filmi okuldayken çektim. Şimdi milyonerim” dedi.

Trend 22-11-2022 09:32

Yetişkin film yıldızları Mia Malkova ve Angela White’ın birlikte paylaşımı sosyal medyayı salladı! “Gördüğüm en iyi ikili”

Yetişkin film yıldızları Mia Malkova ve Angela White’in bikinili paylaşımı sosyal medya kullanıcıyı adeta kasıp kavurdu. 29 yaşındaki ABD'li yetişkin aktris Mia Malkova’nın Instagram hesabından paylaşılan gönderi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum toplamayı başardı. İkilinin hayranları onları bir arada görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Trend 10-10-2022 11:38