Asude Kalebek Haberleri

Sakla Beni'nin hırçın güzeli Asude Kalebek pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı

Şimdilerde Star Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Naz' karakteriyle büyük beğeni toplayan Asude Kalebek başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken Kalebek'in son gönderisi binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 30-12-2023 11:18

Sakla Beni'nin güzeli Asude Kalebek'in set pozu olay oldu! Bakan bir daha baktı

Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Naz' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Asude Kalebek başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyayı da aktif kullanan Asude Kalebek'ten set pozu geldi. Ünlü ismin son pozları binlerce beğeni aldı.

Magazin 13-11-2023 10:26

Sakla Beni'de çocukların arasında geçen diyalog tepki çekmişti! Bakanlık harekete geçti

Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kelebek, Şenay Gürler gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Sakla Beni dizisi ilk bölümündeki bir sahne yüzünden tepki çekmişti. Dizide, iki çocuğun arasında geçen "Bu iki kişilik bir oyun, büyüklerin oynadığı bir oyun" diyaloğuyla ilgili gelen tepkilerin ardından Bakanlık harekete geçti.

Magazin 04-11-2023 09:41

Sakla Beni'nin Naz'ı Asude Kalebek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Asude Kalebek'in dizileri

Sakla Beni dizisinde Naz karakterini canlandıran Asude Kalebek vatandaşlar tarafından merak edildi. Dizinin yönetmenliğini Nadim Güç üstleniyor. Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni'nin senaryosunu ise Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme aldı. Asude Kalebek dizinin fragmanı sonrası merak edildi. Peki, Asude Kalebek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Sakla Beni'nin Naz'ı Asude Kalebek'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 02-11-2023 19:52

Asude Kalebek

Asude Kalebek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Asude Kalebek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.