Cemre Baysel Haberleri

Sakla Beni'nin İncila'sı Cemre Baysel davet tarzıyla gündem oldu! 'Şık ve güzel'

Şimdilerde başrolünü Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek ile paylaştığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'İncila' karakteri ile adından söz ettiren Cemre Baysel Çağla Şıkel'in sunuculuğunu üstlendiği 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğinde boy gösterdi. Baysel siyah elbisesi ile takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 09-03-2024 14:26

Sakla Beni'nin İncila'sı Cemre Baysel davet tarzıyla olay oldu! 'Dünyanın en güzel kızı'

Şimdilerde oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kelebek ve Ceyda Düvenci'nin yer aldığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'İncila' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Cemre Baysel başarılı performansının yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde bir davete katılan Baysel, iddialı tarzıyla gündem oldu. Ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 23-01-2024 09:45

Sakla Beni'nin İncila'sı Cemre Baysel kar üzerindeki pozlarıyla olay oldu! Beğeni butonu çöktü

Başrolünü Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek ile paylaştığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği İncila karakteriyle adından sıkça söz ettiren Cemre Baysel başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla beğeni toplayan güzel oyuncu kar üzerindeki pozlarıyla olay oldu. Ünlü ismin tarzına beğeni yağdı.

Magazin 20-01-2024 12:55

Sakla Beni'nin İncila'sı Cemre Baysel gala tarzıyla mest etti! İddialı pozları olay oldu

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek ile paylaştığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği İncila karakteriyle büyük beğeni toplayan Cemre Baysel, 1 Aralık'ta vizyona girecek olan Aşk Filmi'nin galasına katıldı. Şıklık yarışının yaşandığı galada boy gösteren ünlü oyuncu güzelliğiyle adeta büyüledi. Cemre Baysel'in gala tarzı takiçilerinden tam not aldı.

Magazin 01-12-2023 17:18

Başrollerini Cemre Baysel ve İlhan Şen'in paylaştığı 'Aşk Filmi' filminin afişi paylaşıldı! Vizyon tarihine günler kaldı

Başrollerini Cemre Baysel ve İlhan Şen'in paylaştığı 'Aşk Filmi' filminin afişi yayınlandı. Filmin vizyon tarihi ise 1 Aralık 2023 olarak açıklandı. Afişinin paylaşılmasıyla birlikte ikilinin hayranları sosyal medyada filme yoğun ilgi gösterdi.

Trend 21-11-2023 15:56

Sakla Beni'de çocuklar arasındaki o sahne tartışma yarattı! Bu iki kişilik bir oyun, büyüklerin oynadığı bir oyun

Yeni dizi Sakla Beni dün akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Oyuncuları arasında Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kelebek, Şenay Gürler gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk bölümüne çocuklar arasında geçen bir diyalog damga vurdu. Sosyal medyada adeta tepki yağdı.

Magazin 03-11-2023 11:17

Sakla Beni dizisinin İncila'sı Cemre Baysel kimdir, nereli ve kaç yaşında? Cemre Baysel'in oynadığı diziler

Cemre Baysel, Sakla Beni dizisinde İncila karakterine hayat veriyor. Uraz Kaygılaroğlu ve Asuman Kalebek ile başrolü paylaşan ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Sakla Beni dizisi Mete, Naz ve İncila arasındaki ilişkiyi anlatacak. Peki, Cemre Baysel kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Sakla Beni dizisinin İncila'sı Cemre Baysel'in oynadığı diziler

Magazin 02-11-2023 19:53

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni partneri belli oldu! Bakın başrolü kiminle paylaşacak

Pis Yedili, Sefirin Kızı, Aşk 101, Üç Kuruş, Erşan Kuneri, Aktris gibi yapımlarda rol alan ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni projesi merak ediliyordu. Ünlü oyuncunun yeni projesi ve partneri belli oldu. Kaygılaroğlu'nun başrolü paylaşacağı ismi duyunca çok şaşıracaksınız.

Magazin 25-07-2023 11:07

Bozkır'ın yıldızı Cemre Baysel'in hayranından gelen tehdit mesajları kan dondurdu! '' Seni kaçırıp tüm aileni öldüreceğim''

Rol aldığı yapımlar ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Cemre Baysel, geçtiğimiz günlerde cep telefonundan tanımadığı bir numara aradı. Yurt dışına ait gibi görünen numarayı açmayan oyuncuya, kendisine aşık olduğunu belirten mesajlar gelmeye başladı. Kimlik bilgilerini ve adreslerini ele geçiren bu kişi, "Benimle buluşmazsan aileni öldüreceğim" diyerek tehdit etti.

Magazin 24-07-2023 14:51

Bozkır'ın yıldızı Cemre Baysel'in yeni adresi belli oldu! Senaryo çalışmaları hızlandı

Son olarak Bozkır dizisinde rol alan genç kuşağın gözde oyuncularından Cemre Baysel'in yeni adresi belli oldu. Baysel, yeni sezonda ekrana dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Magazin 14-07-2023 15:16

Aytaç Şaşmaz'dan yeni ayrılmıştı! Cemre Baysel İstanbulspor'daki o futbolcuyla...

Aytaç Şaşmaz'dan Ekim 2022'de ayrılan Cemre Baysel yine bir aşk iddiasıyla gündemde. Güzel oyuncu iddialara göre gönlünü İstanbulspor'da forma giyen Onur Ergün'e kaptırdı.

Magazin 18-04-2023 11:54

Cemre Baysel’in partneri belli oldu

Bir model ile yönetmenin hikâyesini anlatan ‘Aşk Filmi’nde Cemre Baysel ile İlhan Şen partner oldu.

Magazin 16-01-2023 16:12

Cemre Baysel kimdir, nereli ve kaç yaşında? Aytaç Şaşmaz'ın eski sevgilisi Cemre Baysel, O Ses Türkiye'de!

Cemre Baysel O Ses Türkiye yılbaşı özel programının konukları arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de yayınlanan O Ses Türkiye yılbaşı özel programında şarkı söyledi. Peki, Cemre Baysel kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ünlü oyuncu, son olarak Aytaç Şaşmaz ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. İşte Aytaç Şaşmaz'ın eski sevgilisi Cemre Baysel hakkında merak edilenler...

Magazin 01-01-2023 04:58

Cemre Baysel süper minili pozuyla bakana yeniden baktırdı

Bozkır dizisiyle ekrana dönen ünlü oyuncu Cemre Baysel, süper minili pozuyla adından söz ettirdi. Bazı takipçileri güzel oyuncunun stilini yaşına uygun bulmadı.

Magazin 27-12-2022 11:24

Cemre Baysel'in son haline yorum yağdı! Burcu Özberk'ten sonra o da modaya uydu

Bozkır dizisiyle ekrana dönen güzel oyuncu Cemre Baysel, yeni saç stiliyle beğeni topladı. Perçem kestiren Cemre Baysel'in siyah beyaz pozlarına takipçileri yoğun ilgi gösterdi.

Magazin 22-12-2022 12:35

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik yeni dizisini duyurdu! İddialı projeyle geri dönüyor

2006 yılından beri rol aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrılan ünlü oyuncu Yüsra Geyik, Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'a transfer olmuştu. Camdaki Kız macerası kısa süren Yüsra Geyik'in yeni dizisi belli oldu.

Magazin 05-12-2022 13:30

Cemre Baysel Mısır'dan göğüs dekolteli pozlarını paylaştı! Ünlü isimler yorum yağdırdı

Bir süredir Mısır'da tatil yapan Cemre Baysel'in dekolteli paylaşımına ünlü isimler kayıtsız kalamadı.

Magazin 23-11-2022 14:14

Cemre Baysel kasım ortasında bikinili pozunu paylaştı! Ünlü isimler beğeni yağdırdı

Yakışıklı oyuncu Aytaç Şaşmaz'dan ayrılarak sevenlerini üzen güzel oyuncu Cemre Baysel, şimdilerde Mısır'da tatil yapıyor. Cemre Baysel, kasım ortasında paylaştığı bikinili pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 19-11-2022 12:31

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'den kötü haber! O detay dikkatlerden kaçmadı

Dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Deniz Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti sosyal medya hesaplarından birbirini takipten çıktı. Ayrılık kararı aldıkları konuşulan çift, özel hayatları hakkında sessizliklerini koruyor.

Magazin 10-10-2022 10:45

Aytaç Şaşmaz'ın sevgilisi Cemre Baysel derin göğüs dekolteli poz verdi! Pamuk şeker gibi

Baht Oyunları dizi setinde tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel, son zamanların gözde çiftlerinden biri oldu. Gündemde yer alan bu ikili, sosyal medya paylaşımlarıyla da ön plana çıkıyor.

Magazin 25-09-2022 23:45

Burak Çelik'in oynadığı Senden Daha Güzel dizisi final bölümü ne zaman? Senden Daha Güzel dizisi final bölümü hangi tarihte?

Burak Çelik'in oynadığı Senden Daha Güzel dizisi final yapacak. Kanal yönetimi yeni gününde de düşük reyting alan dizinin ipini çekti. Dizinin fanları final bölümünü kaçırmamak için internette araştırma yapıyor. Peki, Senden Daha Güzel dizisi final bölümü ne zaman? İşte Burak Çelik ve Cemre Baysel'in oynadığı oynadığı Senden Daha Güzel dizisinin final bölüm tarihi...

Magazin 13-09-2022 08:39

Oyuncu Cemre Baysel siyah mini elbiseli pozlarıyla büyüledi!

Güzel oyuncu Cemre Baysel güzel paylaşımlarıyla hayran bırakmaya devam ediyor. Son olarak Senden Daha Güzel dizisinde 'Efsun' rolüyle ekranlarda yer alan Baysel'in dizisinin final kararı hayranlarını üzmüştü. Cemre Baysel katıldığı bir düğün davetinden siyah mini elbiseli pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 10-09-2022 23:30

Reytinglerde tutunamadı! Senden Daha Güzel final yapıyor

Cemre Baysel ile Burak Çelik’i buluşturan Senden Daha Güzel dizisi yeni gününde de düşük reyting aldı. Senden Daha Güzel dizisinin reytinglerde isteneni verememesi nedeniyle fiş çekildi

Magazin 06-09-2022 15:29

Senden Daha Güzel final mi yapıyor, ne zaman? Senden Daha Güzel dizisi 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Senden Daha Güzel dizisi final mi? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen dizisi her salı akşamı 20:00'de FOX Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyordu, son haberlere göre dizinin yayın cumartesi olarak belirlenmişti. Kısa sürede izleyicileri kendine hayran bırakan Senden Daha Güzel'in reyting düşüşleri nedeniyle final yapma durumu dizinin hayranlarını üzdü. Peki Senden Daha Güzel ne zaman final yapıyor? İşte Senden Daha Güzel 13. bölüm fragmanı, son bölümün özeti ve dizinin final günü...

Magazin 06-09-2022 13:12

Senden Daha Güzel 11. bölüm fragmanı! Senden Daha Güzel son bölümde neler yaşandı? Yayın günü değişti mi?

Senden Daha Güzel dizisinin fragmanı ve son bölümde yaşananlar merak konusu oldu. Ekranların sevilen dizisi her salı akşamı 20:00'de FOX Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyordu, son haberlere göre dizinin yayın günü değişti. Kısa sürede izleyicileri kendine hayran bırakan Senden Daha Güzel'in iki fragmanı da yayınlandı. İşte Senden Daha Güzel 11. bölüm fragmanları ve son bölümün özeti...

Magazin 23-08-2022 15:38

Senden Daha Güzel günü değişti mi? Senden Daha Güzel hangi gün, ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?

FOX TV'de ekrana gelen Senden Daha Güzel dizisine ilişkin flaş bir karar alındı. Oyuncu kadrosunda Burak Çelik, Cemre Baysel, Ebru Cündübeyoğlu, Berat Yenilmez, Sevinç Erbulak, Cihan Ercan, Tuğçe Kumral ve Gözde Kaya gibi isimlerin bulunduğu dizinin günü değişti. Basında çıkan haberlerin ardından birçok kişi internette "Senden Daha Güzel günü değişti mi?", "Senden Daha Güzel hangi gün, ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?" gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. Detaylar haberimizde...

Magazin 23-08-2022 15:09

Senden Daha Güzel'in Efsun'u Cemre Baysel'in annesi güzelliğiyle büyüledi! Benzerlikleri şaşırttı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Senden Daha Güzel dizisinde doktor Efsun karakterini canlandıran Cemre Baysel oyunculuk performansıyla oldukça beğenilirken, ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça konuşuluyor. Baysel, bu kez annesi ile çekildiği fotoğrafıyla gündem oldu. Güzel ismin annesi ile olan benzerliği ise şaşırttı.

Magazin 22-08-2022 12:31

Senden Daha Güzel'in Efsun'u Cemre Baysel'den çok konuşulacak siyah beyaz paylaşım! Bu ne güzellik

FOX TV'de yayınlanan Senden Daha Güzel dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Dizide doktor Efsun karakterini canlandıran Cemre Baysel oyunculuk performansıyla oldukça beğenilirken, ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça konuşuluyor. Baysel, bu kez siyah beyaz paylaşımıyla gündem oldu.

Magazin 13-08-2022 19:54

Senden Daha Güzel dizisinin Efsun karakterinin giydiği siyah elbiseye 500 tl altı alternatif öneriler

Haziran ayında FOX TV’de yayın hayatına başlayan ve kısa sürede izleyicileri kendine bağlayan Senden Daha Güzel dizisinin Efsun karakterine hayat veren Cemre Baysel, dizideki rolüyle olduğu kadar giydikleriyle de izleyenlerin beğenisini topluyor. Güzel oyuncunun giydiği, sade fakat bir o kadar iddialı siyah elbisesini beğendiyseniz ve bir benzerini gardırobunuza dahil etmek isterseniz sizin için hazırladığımız önerilere göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 19-07-2022 16:55

Senden Daha Güzel'in Efsun'u Cemre Baysel'den derin göğüs dekolteli paylaşım! Set anlarını paylaştı

Senden Daha Güzel dizisi yeni bölümüyle FOX TV'de ekrana gelmeye devam ediyor. Dizide doktor Efsun karakterini canlandıran Cemre Baysel ise oyunculuk performansıyla oldukça beğenildi. Ünlü oyuncu dizinin setinde paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Baysel'in derin göğüs dekolteli paylaşımı olay oldu.

Magazin 18-07-2022 11:28

Senden Daha Güzel dizisinin Efsun'unun giydiği çok beğenilen mini elbiseye alternatif öneriler

Yaz dizisi olarak Fox ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve büyük ilgi gören Senden Daha Güzel'in Efsun karakteri, dizide giydikleriyle sevenlerinin radarına girmeyi başarıyor. Dizide eğlenceli ve kendine has bir karakteri canlandıran güzel oyuncu Cemre Baysel, giydiği halter yakalı sarı elbise ile bolca beğeni kazandı. Siz de Efsun'un mini elbisesini beğendiniz ve alternatiflerine dolabınızda yer vermek istiyorsanız okumaya devam edin!

Magazin 30-06-2022 17:05

Senden Daha Güzel dizisi nerede çekiliyor? Senden Daha Güzel dizisi uyarlama mı? İşte dizinin çekim yeri...

FOX TV’nin yeni dizisi Senden Daha Güzel, Salı akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Yaz dizileri arasında yer alan Senden Daha Güzel dizisinin çekim yeri merak ediliyor. İzleyiciler "Senden Daha Güzel dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı?" sorularının yanıtını araştırıyor. Peki Senden Daha Güzel dizisi nerede çekiliyor? Senden Daha Güzel dizisi uyarlama mı? İşte dizinin çekim yeri...

Magazin 28-06-2022 22:30

Senden Daha Güzel dizisi konusu nedir? Senden Daha Güzel dizisi oyuncuları kimler?

FOX TV'de ekrana gelmeye devam eden Senden Daha Güzel isimli romantik komedi dizisinin konusu merak ediliyor. Cemre Baysel'in ve Burak Çelik'in yer aldığı Senden Daha Güzel'in konusu ve oyuncuları izleyiciler tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki Senden Daha Güzel dizisi konusu nedir? Senden Daha Güzel dizisi oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin 28-06-2022 22:25

Senden Daha Güzel dizisinin Efsun'u Cemre Baysel bakın aslen nereliymiş!

Ekranlarda İsimsizler, Baht Oyunu gibi yapımlarda rol alan Cemre Baysel şimdilerde Senden Daha Güzel dizisinde Efsun karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu, oyunculuk performansının dışında özel yaşamıyla da sıkça gündeme geliyor. Güzel oyuncunun memleketi ise duyanları şaşırttı. Bakın genç oyuncu aslen nereliymiş...

Magazin 22-06-2022 16:32

Senden Daha Güzel dizisinin Efsun'u Cemre Baysel set anlarını paylaştı! Çiçek detayı gözden kaçmadı

Senden Daha Güzel dizisi ilk bölümüyle FOX TV'de ekrana geldi. Dizide doktor Efsun karakterini canlandıran Cemre Baysel ise oyunculuk performansıyla oldukça beğenildi. Ünlü oyuncu dizisinin setinden paylaşım yaparak, çekim arası anlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 08-06-2022 15:15

Senden Daha Güzel dizisi konusu nedir? Senden Daha Güzel dizisi oyuncuları kimler?

Yeni sezonda FOX TV ekranlarında yer alacak yapımlardan birinin de Senden Daha Güzel dizisi olması bekleniyor. Son olarak Aşk Mantık İntikam'la final yapan kanal, sevilen dizinin yerine Gülümse Kaderine dizisini getirmişti. Cemre Baysel ve Burak Çelik gibi isimlerin rol alacağı Senden Daha Güzel dizisi de yakın süreçte ekranlarda olacak. Peki Senden Daha Güzel dizisi konusu nedir? Senden Daha Güzel dizisi oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 02-05-2022 01:24

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel çiftinden müjdeli haber!

'Baht Oyunu' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Şaşmaz ile Baysel nişanlanıyor mu?

Magazin 21-03-2022 12:20

Cemre Baysel kimdir, aslen nereli? Cemre Baysel sevgilisi kimdir, kaç yaşında? İşte hayatı...

Kanal D'de ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler programının konukları arasında Cemre Baysel de bulunuyor. En son Baht Oyunu dizisinde Ada karakteri ile rol alan sevilen oyuncunun yaşı, memleketi gibi konular araştırılıyor. Peki Cemre Baysel kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı...

Magazin 18-12-2021 19:52

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ni kimler kazandı? İşte Altın Kelebek ödülleri kazananlar listesi...

Müzik, TV ve sinema dünyasında pek çok başarılı isme verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47. kez gerçekleştirildi. 5 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşen tören sonrası kazanan isimler merak edildi. Peki 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ni kimler kazandı? İşte Altın Kelebek ödülleri kazananlar listesi...

Magazin 06-12-2021 02:06

Pantene Altın Kelebek Ödülleri hangi kanalda? Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni nasıl izlenir, saat kaçta?

47. Altın Kelebek Ödül Töreni' nin hangi kanalda yayınlandığı merak ediliyor. Her sene farklı kategorilerde öne çıkan isimlere verilen ve ilgiyle takip edilen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni bu sene 5 Aralık 2021 tarihinde düzenleniyor. Peki Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni hangi kanalda ve saat kaçta? İşte ayrıntılar...

Magazin 05-12-2021 21:19

Cemre Baysel sevgilisi Aytaç Şaşmaz'ın ailesine girdi

Baht Oyunu dizisindeki rol arkadaşlığı aşka dönüşen Aytaç Şaşmaz'ın sevgilisi Cemre Baysel aileye girdi.

Magazin 27-11-2021 13:32

'Baht Oyunu'nun yıldızı Cemre Baysel ameliyat oldu

Son olarak Baht Oyunu dizisinde başrol oynayan Cemre Baysel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ameliyat olduğunu söyledi. Ameliyata girmeden önce sedyede çektirdiği bir pozunu paylaşan oyuncu, "Ben iyiyim, bir yıldır benimle birlikte yaşayan şeyden kurtuldum" dedi.

Magazin 29-10-2021 16:27

Baht Oyunu dizisinden hayranlarını üzecek haber!

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in başrolleri paylaştığı Kanal D dizisi Baht Oyunu, reyting kurbanı oldu. Zorlu ve romantik bir aşk hikayesini konu alan Baht Oyunu dizisinin final tarihi belli oldu.

Magazin 02-10-2021 11:24

Aytaç Şaşmaz: Cemre'yi tanıdıkça 'iyi ki' dedim

Aşklarını sosyal medyada itiraf eden oyuncu Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel, samimi açıklamalarda bulundu. İkiliden Şaşmaz, sevgilisi için, "Cemre'yi tanıdıkça 'iyi ki' dedim. O bu hayatta tanıdığım en saf ve temiz enerjili insan." ifadelerini kullandı.

Magazin 17-09-2021 17:32

Baht Oyunu'nun 14. bölüm fragmanı yayınlandı! Ada ve Bora'yı ayırmaya çalışıyorlar

Her salı Kanal D ekranlarında yayınlanan Baht Oyunu dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, herkes birlik olup Bora ve Ada'yı ayırmaya çalışıyor. Bu duruma sinirlenen Bora, Nergis'i karşısına alıp konuşma kararı alıyor.

Magazin 15-09-2021 11:32

Baht Oyunu'nun 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Bora Ada'dan vazgeçmiyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin paylaştığı Baht Oyunu dizisinin 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Adanın, Bora'yı kendinden uzaklaştırmak konusunda başarılı olamadığı görülürken, Bora'nın Ada için çırpınışları devam ediyor.

Magazin 14-09-2021 12:32

Baht Oyunu 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Bora ve Ada arasında neler oluyor?

Kanal D’nin sevilen yazlık dizisi Baht Oyunu 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Baht Oyunu 12. bölüm haftalardır beklenen mutlu sona sahne oldu ve Bora, Ada’ya aşkını sonunda ilan etti. Ancak tabii ki bu hiç de kolay olmadı. Baht Oyunu 13. bölümde neler olacak?

Magazin 09-09-2021 15:49

Baht Oyunu 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Aşk başladı ama...

Başrollerini Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın paylaştığı Baht Oyunu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bora ve Ada arasındaki aşk başladı. Ancak Ada, büyük sırrını nasıl gizleyecek?

Magazin 05-09-2021 01:21

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel sevgili mi? sorusuna yanıt geldi!

Baht Oyunu dizisinin başrol oyuncuları Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel hakkında uzun süredir sevgili olduklarına dair söylentiler vardı. Aytaç Şaşmaz rol arkadaşı Cemre Baysel ile yaptığı bir paylaşımla kafa karışıklığına son verdi.

Magazin 30-08-2021 21:37