Berna Laçin Haberleri Ve Son Dakika Berna Laçin Haberleri

Berna Laçin Haberleri Ve Son Dakika Berna Laçin Haberleri

20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir’de doğan Berna Laçin, liseye kadar olan eğitim sürecini İzmir’de tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi’ni kazanmasının ardından ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleşti. Mimarlık okuduğu sırada oyunculuğa olan ilgisi arttı ve okulu yarıda bıraktı. 1988 yılında İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne giren Laçin, Kenter Tiyatrosu’nda oynamaya başladı. Şafak Yıldızları isimli oyunla ilk kez seyirci karşısına çıkan Berna Laçin, 1990 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları’nda yer aldı. Aynı yıl televizyon hayatına başladı. Onlarca tiyatro oyununda ve 15’ten fazla filmde yer aldı. Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk da yapan Laçin, 1996 yılında iş insanı Tolga Eşiz ile evlendi. Çiftin Ada isimli bir kızları var.

Berna Laçin Haberleri

Ameliyatı 9 saat süren Berna Laçin sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi: Mucizeyi gerçekleştirdi...

Sunucu ve oyuncu Berna Laçin, geçtiğimiz günlerde korkutan bir haber vermişti. Acil hastaneye kaldırılan ve yürümesi yasaklanan ünlü isim, 9 saatlik bir ameliyat geçirdiğini açıkladı. Laçin, acil ameliyata alındıktan sonra yaptığı açıklamada, "Ameliyat sonrası tedavim devam ediyor ama çok şükür hayatımın bağlı olduğu büyük tehlikeyi atlattım" dedi.

Magazin 16-03-2024 10:17

'Yürümem dahi yasaklandı' demişti! Berna Laçin hastane odasından paylaştı! 'Literatüre geçtim'

Ünlü oyuncu Berna Laçin geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir şekilde rahatsızlanmış ve apar topar hastaneye gitmişti. 'Yürümem dahi yasaklandı' diyen Laçin ciddi bir omurilik sorunu nedeniyle çok acil ameliyata alındı. Berna Laçin hastane odasından son durumunu açıkladı.

Magazin 07-03-2024 10:07

Berna Laçin acil olarak ameliyata alınacağını açıkladı: 'Yürümem dahi yasaklandı'

Ünlü oyuncu Berna Laçin beklenmedik bir sağlık sorunuyla karşılaştı. İzmir, Bodrum ve Pamukkale'deki oyunlarının iptal edildiğini duyuran Berna Laçin, hastanede çekilen fotoğrafını paylaşarak, yürümesinin dahi yasaklandığını, ciddi bir omurilik sorunu nedeniyle çok acil ameliyata alınacağını açıkladı.

Magazin 29-02-2024 22:23

Berna Laçin pahalılığa isyan etti! Balon gezisi fiyatı dudak uçuklattı

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Berna Laçin bu defa pahalılığa isyan etti. Kapadokya'daki balon gezisi fiyatını açıklayan ünlü ismin paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Balon gezisi fiyatını duyanlar inanamadı.

Magazin 17-02-2024 12:08

Berna Laçin, Ahmet Kaya iddialarına yanıt verdi! Laçin Aklandım dedi

Berna Laçin'in 1999'daki ödül töreninde Ahmet Kaya'ya çatal bıçak fırlatanlar arasında adı geçirilmişti. Laçin, Ahmet Kaya'ya çatal fırlatılan o geceyle ilgili konuştu. Laçin, konuyla ilgili "Aklandım" dedi.

Magazin 19-01-2024 15:38

Berna Laçin paylaşımıyla gündemde! İkiz kuleler saldırısında...

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Berna Laçin İsrail'in onlarca sivilin yer aldığı hastaneyi bombalaması ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Laçin'in sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 19-10-2023 11:06

Berna Laçin tuvalet kağıdına gelen zammı görünce isyan etti! 580 TL'ye aldıktan sonra...

KDV oranlarına gelen artıştan hemen önce alışveriş yapan Berna Laçin tuvalet kağıdına 580 TL ödedi. Zamlardan sonra ise tuvalet kağıdının 1.100 TL'ye çıktığını gören Berna Laçin isyan etti.

Magazin 10-07-2023 13:25

Berna Laçin kandil simidine ödediği paraya isyan etti! 'Dilim tutuldu'

Son dönemlerde sık sık zamlardan şikayet eden ünlü oyuncu Berna Laçin, bu defa kandil simidine ödediği paraya sitem etti. Duyduğu rakam karşısında şoke olan Laçin, ''Dilim tutuldu'' dedi.

Magazin 25-01-2023 12:54

Berna Laçin'in kahve fiyatı tepkisi! Ödediği parayı açıklayıp isyan etti

Berna Laçin, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir kahveye 80 TL ödediğini söyledi. Duruma isyan eden ünlü oyuncu, sabah erken saatlerde kahve içtiği için eleştiri mesajlarına da karşılık verdi.

Magazin 21-12-2022 15:11

Berna Laçin'in Mazhar Alanson paylaşımına tepki! Tartışma yarattı

MFÖ grubunun solisti Mahzar Alanson 2018 yılında yaptığı bir açıklamada, ‘Yandım Yandım’ şarkısının aşk şarkısı olmadığını, Kabe’ye yazıldığını söylemişti. Alanson'un bu sözler yıllar sonra yeniden gündem oldu. Berna Laçin, Mahzar Alanson'un sözlerini Twitter'dan alıntılayarak cevap verdi.

Magazin 07-12-2022 07:22

Berna Laçin'den korkutan haber! Ameliyat olacak

Ünlü oyuncu Berna Laçin, önceki gün bir AVM çıkışı görüntülendi. Uzun süredir Bodrum'da yaşayan Berna Laçin, ameliyat olacağı için İstanbul'a geldiğini açıkladı.

Magazin 14-10-2022 14:22

Berna Laçin elektrik faturasını açıklayınca herkes şoke oldu! Bir takipçi ise 'Kerhane mi?' deyince...

Oyuncu Berna Laçin zamlara isyan ederek sosyal medya hesabından elektrik faturasının ne kadar geldiğini açıkladı. Berna Laçin'in elektrik faturası herkesi şoke ederken bir takipçi ise Laçin'i kızdıran bir yorum yaptı. Berna Laçin ise bu yoruma sessiz kalmadı.

Magazin 06-10-2022 14:46

Berna Laçin 26. evlilik yıl dönümünü kutladı! Notu dikkat çekti

Sosyal medyada gündeme dair yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Berna Laçin, bu defa yaptığı son paylaşımla gündemde! 26. evlilik yıl dönümünü sosyal medyada kutlayan Laçin'e çok sayıda beğeni ve mesaj geldi.

Magazin 26-07-2022 12:26

Berna Laçin Bebek'te suya ve kahveye verdiği parayı söyleyip isyan etti

Sosyal medyada gündeme dair yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Berna Laçin, Bebek'te gittiği bir mekânda kahveye ve suya ödediği parayı takipçileriyle paylaştı. Berna Laçin bir su ve kahveye ödediği paraya inanamadı.

Magazin 02-06-2022 15:06

Berna Laçin kimdir? Berna Laçin kaç yaşında ve nereli?

Oyuncu Berna Laçin'in hayatı araştırılıyor. Yıllardır ekranlarda olan Berna Laçin ekranların tanınan simalarından biri haline geldi. Belalı Baldız, Evdeki Yabancı, Böyle mi Olacaktı gibi projelerde yer alan Berna Laçin İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. İşte Berna Laçin hakkında detaylar...

Magazin 06-04-2022 23:58

Ünlü oyuncu Berna Laçin'den olay yatak itirafı! ''Ateşli bir gece...''

Ünlü oyuncu Berna Laçin, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Berna Laçin, eşi Tolga Eşiz'in Sevgililer Günü'nü kutladığı paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Laçin, ''Bu Sevgililer Günü'nü yataktan çıkmadan geçireceğim, bu da size dert olsun!'' dedi.

Magazin 16-02-2022 10:54

Maske Kimsin Sen'de Geyik, Aslan ve Unicorn kim çıktı? Maske Kimsin Sen Geyik, Unicorn ve Aslan belli oldu mu?

FOX TV'de ekrana gelen Maske Kimsin Sen isimli yarışma programından gelen erken final haberi sevenlerini üzdü. 2022 yılının ilk günlerinde yayınlanmaya başlayan eğlenceli yarışmada Geyik, Aslan ve Unicorn maskelerinin altından hangi ünlülerin çıktığı ise merak edildi. Peki Maske Kimsin Sen'de Geyik, Aslan ve Unicorn kim çıktı? İşte maskelerin altındaki ünlüler...

Magazin 14-02-2022 22:02

Ünlü oyuncu Berna Laçin kızıyla pozunu paylaştı! Kızı güzellikte annesini geçti

Ünlü oyuncu Berna Laçin, Fransa'da yaşayan kızı Ada ile pozunu paylaşıp ''Özlemiş olamam mı?'' notunu düştü. Laçin'in kızı Ada, güzelliğiyle görenleri büyüledi.

Magazin 12-01-2022 14:56

Güzel oyuncu Berna Laçin kızı Ada ile pozunu paylaştı! Kızı güzelliğiyle büyüledi

51 yaşındaki ünlü oyuncu Berna Laçin, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Laçin, 19 yaşındaki kızı Ada ile pozunu, Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 20-12-2021 11:22

Berna Laçin: Kiraz pahalı dediğim için beni ifadeye çağırdılar

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından bir paylaşım yapınca gündem oldu. Laçin'in "kiraz pahalı" dediği için ifadeye çağırıldığını iddia etti.

Magazin 19-10-2021 10:54

Berna Laçin'in kızı Ada büyüdü! Güzelliğiyle büyülüyor!

Ünlü oyuncu Berna Laçin'in kızı Ada Eşiz, 19 yaşında bir genç kız oldu. Güzelliğiyle dikkat çeken Ada, Instagram hesabından sık sık hayatına dair kareler paylaşıyor.

Magazin 28-09-2021 09:18

Berna Laçin ve Gülben Ergen gerilimi! Bu nasıl yorum?

Berna Laçin, yangınların sürdüğü Bodrum’da sahne alan Ebru Gündeş’in “Yakarım Roma’yı” şarkısını okumasını eleştirdi. Gülben Ergen’den yanıt gecikmedi. İkili arasındaki gerilim sosyal medyada dikkat çekti.

Magazin 01-08-2021 08:52

Berna Laçin'in kızı artık 19 yaşında bir genç kız

Sosyal medyada gündeme dair yaptığı yorumlarla dikkat çeken ünlü oyuncu Berna Laçin'in kızı Ada büyüdü. 23 Nisan'da 19 yaşına giren Ada Eşiz, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 22-05-2021 09:19

Alişan'dan Berna Laçin'e aşı tepkisi! 'Ne zaman gazeteci oldun?'

Ünlü oyuncu Berna Laçin, koronavirüs aşısı olduğunu açıkladı. 50 yaşındaki Laçin'in aşı olması sosyal medyada tepki çekti. Tepki gösterenlerden biri de daha önce aşı olmasıyla gündem olan Alişan'dı.

Magazin 05-04-2021 12:05

Tolga Eşiz kimdir? Tolga Eşiz kaç yaşında? Tolga Eşiz nereli?

Tolga Eşiz, Berna Laçin’in çocukluk aşkıdır. Berna Laçin ve Tolga Eşiz 1996 yılında dünya evine girmiş ve 2002 yılında Ada isimli bir kız çocukları olmuştur. Paperwork Satış Direktörü olan Tolga Eşiz, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik, Elektronik ve İletişim Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

Magazin 04-04-2021 22:37

Berna Laçin koronavirüs aşısı oldu! Eleştirilere yanıt verdi

Ünlü oyuncu Berna Laçin koronavirüs aşısı olduğunu açıkladı. 50 yaşındaki Laçin'in aşı olmasına sosyal medyada tepkiler geldi. Laçin ise eleştirilere "Arkadaşlar 212’liyim. Basın çalışanı olarak tanımlanmış aşı!" yanıtını verdi.

Magazin 04-04-2021 20:33

Ünlü oyuncu Berna Laçin’den Alev Alev dizisine tepki! ‘Mantıklı değil...’

Ünlü oyuncu Berna Laçin sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan isimler arasında yerini koruyor. Genellikle toplumsal ve popüler konular hakkındaki fikirlerini sosyal medya hesabından paylaşan Laçin’in bu kez de gündeminde Alev Alev dizisi yer aldı. Güzel oyuncunun popüler dizi hakkındaki yorumları dikkatleri çekti.

Magazin 11-11-2020 16:29

Berna Laçin sezonu kızıyla birlikte açtı

Sunucu Berna Laçin, tatil sezonunu kızı ile birlikte Bodrum'da açtı. İkili, gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkardı.

Magazin 17-07-2020 14:15

Nevşin Mengü, Berna Laçin ve Canan Kaftancıoğlu söylemine savcılık takipsizlik kararı verdi

Oyuncu Berna Laçin, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, gazeteci Nevşin Mengü ve avukat Feyza Altun’a yönelik sosyal medya hesabından 1 Mayıs 2020 tarihinde yapılan çirkin paylaşım büyük tepkilere neden olmuştu. Kadir G., Twitter’da elmerubaba isimli kullanıcı ismiyle darbe paylaşımı yapmıştı. Söz konusu paylaşımda isimleri geçen Berna Laçin, Canan Kaftancıoğlu, Nevşin Mengü ve Feyza Altun duruma sert bir tavır takınmayı seçti.

Haber 07-07-2020 12:16

Berna Laçin'den duygulandıran Barış Akarsu paylaşımı

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ölümünün üzerinden 13 yıl geçen şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'yu andı ve dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Magazin 04-07-2020 15:12

Berna Laçin hastalık nedeniyle yaşadığı zor günleri anlattı: Meniere bana geçmiş

Oyuncu Berna Laçin, meinere hastalığı nedeniyle yaşadığı zorlu süreci sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşırken, "10 gün tuvaletin yolunu bulamadım" dedi.

Magazin 01-07-2020 23:10

Berna Laçin'den hafta sonu sokağa çıkma yasağı paylaşımı

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı sorusu merak edilirken Berna Laçin'den bir paylaşım geldi. Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yazdıklarıyla hafta sonu gerçekleşecek sınav öncesi açıklanan sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili fikrini söyledi.

Magazin 18-06-2020 14:46

Berna Laçin'in kreş paylaşımına Bakan Selçuk'tan yanıt geldi

Oyuncu Berna Laçin, 1 Haziran'dan itibaren kreşlerin açılacağının açıklanmasının ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 18 yaş altının sokağa çıkma yasağını hatırlatarak "Kreşlere gidenler kaç yaşında?" sorusunu sordu. Laçin'e Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan yanıt geldi.

Magazin 29-05-2020 13:33

Berna Laçin kızını ikna edemedi!

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından kızıyla birlikte çıktığı izin gününde bir paylaşımda bulundu. Buraya düştüğü notla kızının kurallara uyduğunu gösterdi.

Magazin 22-05-2020 15:34

Berna Laçin istatistiklerle konuştu: Kurtuluyoruz ferahlamasına dikkat

Oyuncu Berna Laçin, açıklanan normalleşme takvimi sonrasında yaptığı paylaşımla çok önemli bir dönüm noktasında olduğumuzu söyledi ve takipçilerini uyardı.

Magazin 09-05-2020 12:26

Berna Laçin: Dolaşmam lazım diyenlere, evde kal dedirtmişler

Oyuncu Berna Laçin, bir telefon operatörünün başlattığı ünlü isimlerin seslerinden yapılan 'evinde kal' çağrıları hakkında dikkat çeken bir tespitte bulundu.

Magazin 27-03-2020 16:22

CHP'li Torun: Sudan gerekçelerle oyun yasaklamak Ordu'ya hakarettir

CHP'li Torun: "Sudan gerekçelerle oyun yasaklamak Ordu'ya hakarettir"

Yurthaber 10-03-2020 11:47

Berna Laçin'den Ahmet Hakan'a sert tepki: Pes!

Ahmet Hakan, Elazığ'daki depremin ardından tepki çeken paylaşımı nedeniyle Berna Laçin'e soruşturma açılmasına karşı çıkarak, "Dalga geçilmeyi, kınanmayı, ayıplanmayı, küçümsenmeyi hak ediyor " demişti. Berna Laçin'den Ahmet Hakan'a sert yanıt gecikmedi.

Magazin 27-01-2020 12:24

Alişan'dan Berna Laçin'e deprem tepkisi

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremden sonra ünlü isimler sosyal medya hesaplarından destek paylaşımlarında bulunurken oyuncu Berna Laçin, Twitter hesabından yayınladığı gönderi ile tepki topladı. Laçin'in paylaşımına şarkıcı Alişan da sert çıktı.

Magazin 26-01-2020 10:39

Berna Laçin'in deprem paylaşımına eleştiri yağdı! 'Kızılay’ın anında para istemesi...'

Oyuncu Berna Laçin'in 21 kişinin hayatını kaybettiği Elazığ'daki depremle ilgili yaptığı paylaşım sosyal medyada tartışma yarattı. Laçin'in paylaşımına eleştiri yağdı.

Magazin 25-01-2020 09:24

İstinaf mahkemesinden Berna Laçin kararı

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 27. Ceza Dairesi, oyuncu Berna Laçin hakkında Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" suçunu işlediği iddiasıyla yargılandığı davada verilen beraat kararını usul ve yasaya uygun buldu.

Haber 16-01-2020 15:16

Berna Laçin'den Meghan Markle yorumu! 'Vallahi bir başına bin yıllık Kraliyet’i kurutacak'

İngiltere tahtının veliahtlarından Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Meghan Markle kraliyet ailesinin kıdemli üyeliğinden çekildi. Çift vakitlerini İngiltere ve Kuzey Amerika'da geçireceklerini belirtti.

Magazin 09-01-2020 10:50

'Yaş 22... Photoshop henüz icat edilmemiş' Tanıdınız mı?

Ünlü isimlerin çocukluk hallerini görünce çok şaşıracaksınız. TV'de ve sahnelerde görmeye alışık olduğumuz ünlüler çocukluk halleriyle dikkat çekiyor.

Magazin 03-12-2019 11:11

Berna Laçin'den RTÜK'e sert eleştiri

Oyuncu Berna Laçin, RTÜK'ün dondurma reklamlarına yasak getireceği yönündeki iddialar üzerine Twitter hesabından tepkisini gösterdi.

Magazin 11-11-2019 16:09

Berna Laçin'den elektrik zammına tepki!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), dün itibarıyla elektriğe yüzde 14,9 zam yapılacağını açıklamıştı. Gelen açıklamanın ardından binlerce insan sosyal medyadan bu zamlara isyan etti. Bunlardan biri de usta sanatçı Berna Laçin oldu.

Trend 01-10-2019 10:45

Berna Laçin’den ‘Harç pulu’ paylaşımı

Oyuncu Berna Laçin, kısa bir süre önce ücreti '50 TL'ye çıkan 'Harç pulu' fiyatları ve pulun yeni görüntüsü hakkında paylaşımda bulundu.

Magazin 17-08-2019 15:10

Berna Laçin’in gece yarısı deniz keyfi

Sosyal medya hesabını gündeme yönelik paylaşımlarıyla daha dikkat çekici bir hale getiren Berna Laçin, bu defa bir öneride bulundu.

Magazin 13-08-2019 17:14

Berna Laçin'den RTÜK'e gönderme

Siyasi gündeme dair sık sık yaptığı yorumlarla gündeme gelen Berna Laçin; Netflix, BluTV ve Puhutv gibi internet televizyonlarının RTÜK denetimine maruz kalacak olmasını eleştirdi.

Magazin 02-08-2019 13:55

Berna Laçin 'linçe hazırım' diyerek paylaştı

Oyuncu Berna Laçin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla nargile tartışması başlattı.

Magazin 05-07-2019 14:37