Blender Haberleri

Yemek yapmayı sevenler buraya! Mutfaktaki en büyük yardımcılarınız bu listede

Pratik ve lezzetli yemekler yapmak için doğru ekipmanlar kullanmanız son derece önemli. Mutfakta sıkça tercih edilen ve işlerinizi kolaylaştırarak leziz sofralar kurmanıza yardımcı olacak ürünleri listemizde derledik. Göz atmaya hazır mısınız?

Yemek 07-03-2024 14:57

Sevgilinizin mutfakta harikalar yaratmasına yardımcı olacak hediye önerileri

Sevgililer gününde en çok düşündüğümüz konulardan birisi de hediye seçmek ama endişelenmeyin, sizi sevindirecek bir seçkiyle karşınızdayız. Sevgiliniz yeni tarifler denemeyi ve lezzetli yemekler hazırlamayı seviyorsa ona mutfakta keyifle vakit geçirebileceği ve hobisini geliştirmesine yardımcı olacak bir hediye alabilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz pek çok ürün alternatifini içeren listemize birlikte göz atalım.

Yemek 06-02-2024 15:07

Kullanıcı dostu, işlevsel! İşte en beğenilen elektronik mutfak aletleri burada

Mutfağa ayırdığınız zamanı daha verimli geçirebilmeniz için işlevsel ürünlere ihtiyacınız varsa, hoş geldiniz! Airfryerdan akıllı tencereye, tam otomatik espresso makinesinden mutfak terazisine en beğenilen elektronik mutfak gereçlerini sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. Yemek hazırlama deneyiminizi zirveye çıkaracak bu ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 25-12-2023 17:43

Her mutfakta olmalı! Karaca Profoodmix 1000W 3'lü Blender Seti indirimde

Her mutfakta olması gereken, son teknoloji ürünü harika bir blender setiyle karşınızdayız! Günün fırsatlarına özel kısa süreliğine indirimde olan bu seti sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 01-12-2023 14:01

Diğer Haber Etiketleri

Çaycı anneler günü buhar makinesi soğan yeşil soğan mikrodalga fırın hava temizleme cihazı bardak Sebze kahve makinesi smoothie kettle çay makinesi yoğurt makinesi sebze yemeği ekmek kızartma makinesi çaydanlık kek kalıbı ekmek yapma makinesi robot süpürge tencere tava hediye soğan çorbası tarifi soğan dolması tarifi soğan halkası tarifi soğanlı menemen tarifi tarifi akıllı saat ajanda arzum blender dambıl dambıl seti blender fiyatları blender seti buharlı pişirici buharlı ütü bıçak seti espresso kahve makinesi espresso makinesi filtre kahve makinesi anneler günü hediyeleri anneler günü hediyesi anneler gunu icin alti doğrayıcı ekmek makinesi el blender el blender seti karaca karaca bıçak seti ızgara kahve değirmeni yumurta haşlama makinesi yılbaşı hediyeleri kesme tahtası mikrodalga mikser mikser seti mutfak eşyaları mutfak gereçleri mutfak şefi mutfak terazisi lava döküm tencere philips airfryer philips airfryer xxl su ısıtıcı su ısıtıcı kettle su ısıtıcısı tefal tava seti tencere seti termos bardak sıvı sabunluk smart tv smoothie blender tarif tava seti süt köpürtücü kilo verme kilo verme yöntemleri kitap tutucu kiwi buharlı ütü kupa bardak tost makinesi tv battaniyesi altı fiyatları kirde çırpma blenderda soğuk kahve meyve ve sebze yiyecekler meyve ve sebzeler düğü türk kahve doğrama siyah ekmek leziz farklı yemekler türk kahve makinesi yağsız fritöz en iyi kesme tahtası

Blender

Blender Hakkındaki Haberler Mynet'te. Blender Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kahve makinesinden mikrodalga fırına, her mutfakta bulunması gereken elektrikli mutfak aletleri

Birbirinden muhteşem lezzetlerle yemek sofralarını canlandırmanın yolu, pratik elektrikli mutfak aletlerinden geçiyor. Mutfakta yemek hazırlarken hem zamandan tasarruf etmek hem enfes lezzetler yaratmak isteyenlerin yüzlerini gülümsetecek birbirinden kaliteli ve performanslı elektrikli mutfak aletleri üretiliyor. Gelin; mutfaklarda mutlaka olması gereken, her bütçeye uygun en kaliteli elektrikli mutfak aletlerini beraber inceleyelim!

Haber 01-09-2023 17:15

Yeni eve taşınanların ya da mutfağını yeni kuranların mutlaka edinmesi gereken mutfak aletleri

Dekoruyla sizi içine çeken bir mutfak mı hayal ediyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Yeni bir eve taşınıyor ya da mutfağınızı yeniliyorsanız işlerinizi kolaylaştıracak ürünlere de mutfağınızda mutlaka yer vermelisiniz. Mutfakta geçirdiğiniz vakti azaltacak pratik ve kullanışlı ürünleri sizin için bir araya getirdik. İşte teknoloji ve tasarımın muhteşem uyumunu yansıtan olmazsa olmaz mutfak aletleri!

Haber 30-08-2023 17:23

İster detoks suları ister milkshake yapın: Sıcaklarda buz gibi içecekler hazırlayabileceğiniz blenderler

Hem sağlıklı hayata geçiş yapmak hem de dilediğiniz karışımları saniyeler içinde elde etmek istiyorsanız sizleri kişisel blenderlarla tanıştıralım. Günlük yaşamın vazgeçilmezlerinden biri olmaya hazır kişisel blenderler sayesinde lezzetli içeceklerin tadını keyifle çıkarabilirsiniz. Öyleyse gelin, "İyi ki almışım" dedirtecek ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 15-06-2023 17:43

Yaza fit girebilmek düşündüğünüz kadar zor değil! Kilo verirken hayatınızı kolaylaştıracak ürünler

Kilo vermek, fit bir vücuda sahip olmak ve her zaman atletik görünmek birçok kişinin hayali. Özellikle de yaz aylarının yaklaştığı zamanlarda herkesi bir kilo verme telaşı sarar. Fazla kilolarınızdan kurtulup zayıf görünmek için düzenli olarak spor ve diyet yapıyorsanız piyasada bu konularda işinizi kolaylaştıracak birçok pratik ürün bulunuyor. Peki o ürünler hangileri mi? Cevabını aşağıda bulabilirsiniz.

Haber 13-06-2023 18:09

Mutfakta vakit geçirmeyi seven annenize alabileceğiniz pratik mutfak aletleri

Anneler Günü’nde mutfakta vakit geçirmeyi seven annenize sevginizi göstermek ve onu mutlu etmek için pratik mutfak aletleri hediye etmeye ne dersiniz? Çaycılardan kahve makinelerine, fritözlerden ekmek yapma makinelerine kadar birbirinden pratik ürünlerle annenizin işini kolaylaştırabilirsiniz. Öyleyse annenizin konforu için derlediğimiz, pratik mutfak aletlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 12-05-2023 17:55

Mutfağınızda kesinlikle bulunması gereken en iyi mutfak ürünleri

Mutfakta zaman geçirmeyi seviyor veya bundan sonra daha fazla zaman geçirmeyi planlıyorsanız işlevsel ve şık mutfak ürünlerine ihtiyacınız olabilir. Airfryerdan su ısıtıcıya, sunum tabağından Türk kahvesi makinesine, kahve değirmeninden blendera kadar pek çok ürün önerisine yer verdiğimiz listemizi inceleyerek ihtiyacınız olanları güvenle alabilirsiniz. İşte mutfağınızda kesinlikle bulunması gereken en iyi mutfak ürünleri!

Yemek 19-04-2023 14:49

Yemek yapmayı sevenlerin mutlaka sahip olması gereken mutfak ürünleri

Yemek yapmak kimi için sadece ihtiyaç kimi için de hobi hâline gelebiliyor. Her ne sebeple olursa olsun, yemek yapmayı kolaylaştıran ve hızlandıran ürünler herkes tarafından tercih ediliyor. Karıştırıcılar, bıçak setleri, kek kalıpları ve pişirme gereçleri gibi daha pek çok yardımcı ürün bulunuyor. Gelin, mutfağınızda sizlere yardımcı olabilecek en kullanışlı 10 ürünü birlikte inceleyelim.

Yemek 30-12-2022 16:28

Sevdiğiniz pratik insanlara alabileceğiniz bir numaralı yılbaşı hediyeleri

Her insan kullanımı kolay ve hızlı ürünler tercih etse de özellikle çalışanlar ya da öğrenciler için bu, temel bir ihtiyaç hâline gelebiliyor. Zamandan ve işten tasarruf sağlayan pek çok pratik ürün, hayatı hızlı yaşayanlar için önemli bir gereksinim. Eğer çevrenizde zaman ve hız konusunda zorluk yaşayan sevdikleriniz varsa listelediğimiz pratik ürünleri yılbaşında onlara hediye ederek hayatlarını kolaylaştırabilirsiniz!

Haber 26-12-2022 17:08

Mutfağınızın havasını tümüyle değiştirecek yüksek indirim oranına sahip mutfak ürünleri

Bütçenizi zorlamadan, mutfağınızda kendisi küçük etkisi büyük değişimler mi yapmak istiyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Döküm tavadan çaydanlığa, kahve makinesinden blendera, mutfak şefinden bardak setine kadar tam on adet indirimli ürünü listeledik. İndirimler sona ermeden bu mutfak gereçleri arasından beğeninize ve ekonominize hitap eden ürünlere karar vermek için yazımıza göz atmaya ne dersiniz.

Yemek 05-12-2022 17:24

Amazon indirimlerinde kaçırmamanız gereken pratik mutfak ürünleri

Mutfakta işlerinizi kolaylaştıracak pek çok ürün Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları ile çok uygun fiyatlarla sizi bekliyor. Biz de sizin için servis takımlarından tavalara, mutfak robotlarından organizer raflara kadar bu indirim döneminde kaçırmamanız gereken hem pratik hem kaliteli mutfak ürünlerini seçtik. İşte o ürünler!

Haber 18-11-2022 17:01

Kalitesiyle adından söz ettiren hayat kolaylaştırıcı blender çeşitleri

Blender sayesinde mutfakta oldukça pratik bir şekilde yiyeceklerinizi hazırlayabilmeniz mümkün. Soslardan çorbalara kadar birçok yemeği yaparken size yardımcı olacak, sebzeleri kısa zamanda küçük parçalara ayırmanızı sağlayacak blender ile mutfakta harikalar yaratabilirsiniz. Yemek yapmayı sevenler ve “Kullandığım mutfak malzemelerinin kalitesi oldukça önemli.” diyenler için en kaliteli blender modellerini sizler için araştırdık. İşte detaylar!

Haber 21-10-2022 17:19

Sağlık ve lezzet dolu smoothieler hazırlamanızı sağlayacak taşınabilir şarjlı blenderlar

Sağlıklı beslenmeye önem verenlerden misiniz? Vücudunuzun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri karşılayacak besinleri mi tüketmeye özen gösteriyorsunuz? Ya da henüz sağlıklı beslenme adına bir adım atmadınız ama sizi motive edecek bir şeyler mi arıyorsunuz? Öyleyse bu yazımız tam size göre. Haydi gelin, detaylara geçelim.

Yemek 05-09-2022 18:04

Bu sıralar hediye alması gereken ama ne alması gerektiğini bulamayanlar için editörlerimizin seçtiği en iyi hediyeler

Siz de hediye seçimi konusunda zorlananlardan mısınız? Özellikle söz konusu değer verdiğiniz kişiler ise hediye almak daha karmaşık bir hâl alabiliyor. O hâlde sizler için derlediğimiz kişisel termostan TV battaniyesine, ajandadan oda kokusuna, herkese hitap edebilecek harika hediye önerilerine göz atmanızda fayda var!

Haber 19-08-2022 16:18

Amazon'da en yüksek kullanıcı geri bildirimine sahip olan ev ürünleri

Zaman problemi yaşayan ve yaşantısına pratiklik katmak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak kaliteli ve kullanışlı ev ürünleri bulunuyor. Kullanıcılarından tam not alan bu ev ürünleri, gündelik yaşantıya fonksiyonellik katarak ev ortamını daha konforlu hâle getiriyor. Sizin için o ürünleri seçtik. Gelin, en yüksek kullanıcı geri bildirimi alan ve kalitesiyle öne çıkan ev ürünlerine birlikte göz atalım.

Haber 15-08-2022 14:44

Soğan doğramaktan usanıp artık pratikleşmek isteyenler için en iyi soğan doğrayıcı hangisi sorusunun cevabı

Yemek yapmayı çok sevmek, mutfaktaki her işi seveceğiniz anlamına gelmiyor. Çoğu kişinin yapmaktan hoşlanmadığı mutfak işleri arasında soğan doğramak bulunuyor. Soğan doğrarken gözlerin sulanması, burnun kaşınması, ellerin yanması gibi birçok rahatsız edici durum meydana geliyor. Hele bir de işiniz aceleyse bunlar biraz problem oluyor. Her işin kolay bir yolu olduğu gibi soğan doğramanın da pratik yolu var. Hızlı ve kolay şekilde soğan doğramayı sağlayan ürünleri sizler için bir araya getirdik.

Yemek 28-06-2022 21:41

Uygun fiyatlarına rağmen görene bir servet gibi gelen ürün önerileri

Hayat kalitenizi arttıracak ürünlere, cep yakmayan fiyatlarla sahip olmaya ne dersiniz? Moda, sağlık, güzellik veya dekorasyon kategorilerinden performanslarıyla dudak uçuklatan pek çok kilit parça, bu yazıda sizi bekliyor. Vakit kaybetmeden ürünleri keşfetmeye ve hayatınızı değiştirmeye var mısınız?

Haber 18-05-2022 11:45

Fiyatı uygun olmasına rağmen çok daha görkemli görünen 200 TL altı ev eşyaları

Şık ve kaliteli ev ürünleri dendiği zaman bu eşyaların hep çok pahalı olması gerektiği düşünülür. Eğer siz de böyle düşünüyor ve "Muhtemelen bütçemi aşar." dediğiniz ürünlere uzaktan bakıyorsanız harika önerilerle karşınızdayız! Birbirinden kullanışlı, kaliteli ve görkemli tam 10 adet ürünü sizler için bir araya getirdik. 200 TL altı fiyatları ile gönlünüzü fethedecek ürünleri incelemeye ne dersiniz?

Haber 06-05-2022 09:15

Mutfağına hızlı yardımcı: Arzum Blender Seti incelemesi & kullanıcı yorumları

Mutfak işlerini çok daha pratik ve keyifli bir şekilde halletmek isteyenlerin tercih ettiği ürünlerin başında blender setleri geliyor. Arzum AR1126 Hestia Multi Blender Seti, kullanıcılarına mutfaklarında harikalar yaratma şansı veriyor. Gelin, uzun ömürlü malzemelerden üretilen ve verimli bir kullanım imkânı sunan Arzum Blender Seti incelemesi yapalım ve alternatifi olabilecek ürünlere göz atalım.

Haber 01-04-2022 17:07

Mutfaktaki sağ kolunuz olmaya aday en iyi blender çeşitleri

Mutfağınızda harikalar yaratmak istiyorsanız, çeyiziniz için alışveriş listesi hazırlarken blenderi ilk sıraya yazmayı unutmayın. Mutfaktaki sağ kolunuz olmaya aday blender çeşitlerini incelemeye ne dersiniz? Artık tarifleriniz dakikalar içinde hazır olacak! Üstelik çok daha lezzetli ve pratik bir şekilde...

Yemek 07-10-2021 20:14

Şipşak smoothie hazırlamanıza yardımcı olacak mini blender çeşitleri

Şipşak smoothie hazırlamanıza yardımcı olacak mini blender çeşitlerini incelemeye hazır mısınız? Kullanımı oldukça pratik ve işlevsel olan bu ürünlerle smoothie yapmak artık çok daha eğlenceli olacak!

Yemek 04-10-2021 20:49