Boca Juniors Haberleri

Dünya bu anları konuşuyor! River Plate-Boca Juniors maçında gizemli olay: Oradan geçen şey ne?

Arjantin'de dünyanın en büyük derbileri arasında gösterilen River Plate-Boca Juniors derbisinde izleyenlerin akıl sır erdiremediği bir olay yaşandı. Önce Arjantin'de sonra da tüm dünyada gündem olan o anlara ait görüntüler sosyal medyada defalarca kez paylaşıldı. İşte o efsunlu anlar!

Spor 26-02-2024 10:52

Edinson Cavani, Boca Juniors’ta!

Boca Juniors, Valencia’dan ayrılan Uruguaylı yıldız golcü Edinson Cavani’yi renklerine bağladığını açıkladı.

Spor 29-07-2023 21:50

Mauro Icardi, Galatasaray taraftarının merak ettiği soruyu cevapladı! Arjantin'e mi gidiyor?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor deplasmanına çıkan Galatasaray, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürmüştü. Sarı - kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Mauro Icardi kaydetmişti. Maçın ardından Arjantinli yıldızla ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atılmıştı. Golcü oyuncuyu Boca Juniors'un istediği öne sürülürken, Icardi'den cevap geldi. İşte detaylar...

Spor 17-05-2023 23:03

Futbol maçı değil, savaş alanı! Son dakikada gelen golün ardından tam 7 kırmızı kart çıktı...

Dünyanın en büyük derbileri arasında gösterilen River Plate-Boca Juniors maçında ortalık adeta savaş alanına döndü. 90+3'te Miguel Borja'nın penaltıdan kaydettiği gol ile maçı 1-0 kazanan River Plate'in golü sonrası arbede yaşandı. Güvenlik güçlerinin sahaya girmesiyle bile yatışmayan olayların ardından maçın hakemi tam 7 tane kırmızı kart çıkardı.

Spor 08-05-2023 07:35

Boca Juniors

Boca Juniors Hakkındaki Haberler Mynet'te. Boca Juniors Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Uçan kuşa kırmızı kart çıktı! Boca Juniors - Racing Club maçının 90+5. dakikasından sonra tam 11 futbolcu kızardı...

Son dakika haberleri: Arjantin Şampiyonlar Kupası finalinde inanılmaz anlar yaşandı! Boca Juniors ile Racing Club arasında oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle devam ederken, 90+5. dakikadan sonra futbol tarihine geçecek olaylar meydana geldi. Gerilim seviyesi oldukça yüksek olan müsabakada Boca Juniors'tan 6, Racing Club'dan ise 4 futbolcu kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Mücadelenin hakemi Facundo Tello'nun kararları, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Spor 07-11-2022 10:34

Yine futbol, yine ölüm! Arjantin'de Boca Juniors maçında adeta savaş çıktı! Polisin müdahalesi sonrası 1 kişi yaşamını yitirdi

Arjantin Süper Lig'de, Gimnasia-Boca Juniors karşılaşmasının ertelenmesine neden olan, stadyum etrafında çıkan olaylarda 1 kişi hayatını kaybetti. Geçtiğimiz hafta bu olaya benzer bir olay da Endonezya'da yaşanmıştı. Polisin gazlı müdahalesi sonrası 125 kişi ölmüş, 180 kişi de yaralanmıştı.

Spor 07-10-2022 08:54

Son dakika: Fenerbahçe, Arjantinli yıldız Cristian Pavon'u bitiriyor! En güçlü aday...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 11 maçın 10'undan galibiyetle ayrılmış ve taraftarlarını sevince boğmuştu. Sarı - lacivertliler, gelecek sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla girmek için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Arjantin basını, Fenerbahçe'nin Boca Juniors ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cristian Pavon'un transferinde sona yaklaştığını duyurdu...

Spor 04-05-2022 14:18

MAÇ SONUCU | River Plate 2-1 Boca Juniors

Dünyanın önemli derbilerinden River Plate - Boca Juniors karşılaşmasında kazanan River Plate oldu.

Spor 04-10-2021 07:07

Carlos Tevez, Boca Juniors'tan ayrıldı

Arjantin 1. Futbol Ligi ekiplerinden Boca Juniors'ta forma giyen Carlos Tevez, kulübünden ayrılacağını ve emeklilik konusunu daha sonra düşüneceğini söyledi. Yıldız golcü, "Boca'nın renklerini giymeyeceğim. Benim için Arjantin defteri kapandı" ifadelerini kullandı.

Spor 05-06-2021 11:00

Superclasico'da kazanan Boca Juniors

Arjantin Premier Ligi çeyrek finalinde oynanan "Superclasico" maçında Boca Juniors, River Plate ile karşılaştı. Tek maç üzerinden oynanan karşılaşmayı penaltılar sonucu kazanan Boca, adını yarı finale yazdırdı.

Spor 17-05-2021 10:04

Fenerbahçe'de Diego Perotti ile yollar ayrılıyor

Fenerbahçe'de Diego Perotti ile yollar ayrılıyor. Yıldız futbolcu eski takımı Boca Juniors'ın yolunu tutacak. Süper Lig'in ilk yarısında oynanan Beşiktaş derbisinde sakatlanan Diego Perotti o günden beri Fenerbahçe forması giymedi.

Spor 14-04-2021 09:17

Lucas Torreira, Avrupa defterini kapattı

Bonservisi Arsenal'de olan ve kiralık olarak Atletico'da forma giyen Lucas Torreira Boca Juniors'a transfer olmak için can attığını söyledi.

Spor 02-04-2021 09:20