Caykur Kura Sonucu Haberleri

Ev sahibi-kiracı davasında artık nikah fotoğrafları da dosyada!

Ev sahibi kiracı davalarında delillere bir yenisi daha eklendi. Kiracısını evden çıkarmak isteyen ve dava açan ev sahibi mahkemede oğlunun nikah fotoğrafını delil olarak gösterdi. Tahliye davası bir yıldır sürerken, kiracı ile ev sahibi arasında başlayan anlaşmazlık sonucu yaşanan olaylar nedeniyle birbirlerine karşı 5 ayrı hakaret, tehdit ve darp davası daha açıldı.

Finans 2024-05-21 16:04:43

Şimdiye kadarki tüm anket sonuçlarını geride bıraktı! Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Erbakan... En yüksek seviyeye ulaştı

Siyaset sahnesinin en tanındık isimlerinin beğeni düzeylerini ortaya koyan anket sonucu ses getirdi. Mevcut siyasi parti liderlerinin, belediye başkanlarının bulunduğu sıralamada Meral Akşener de yer aldı. Ankete göre en beğenilen isim için "Şimdiye kadarki ölçümlerin en yüksek seviyesi" değerlendirmesi dikkat çekti. İşte Erdoğan, Özel, Bahçeli, Erbakan, İmamoğlu, Yavaş ve Akşener'in yer aldığı o çok konuşulacak anket sonuçları!

Manşet 2024-05-21 15:16:44

Kadıköy'de Pitbull dehşeti: Kediye saldırdığı anlar kamerada

Kadıköy'de ağızlıksız gezdirilen Pitbull cinsi köpek, sokak kedisine saldırdı. Kedi uzun çabalar sonucu yaralı olarak kurtarılırken, köpeği ağızlıksız gezdiren M.K.İ. gözaltına alındı. Pitbullun kediye saldırdığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 2024-05-21 15:08:45

Uzmanlar uyardı: Bilinçsiz diş beyazlatmalara dikkat!

Sosyal medyada, iş yerinde veya arkadaş toplantılarında gülümserken daha estetik görünmek isteyen pek çok kişi renklenen dişlerini beyazlatıyor. Restoratif Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mağrur Kazak, diş hekimi kontrolünde olmayan beyazlatma ürünlerinin bilinçsiz kullanımı sonucu dişlerin zarar görebileceğini uyarısı yaptı.

Kadin 2024-05-21 11:33:58

Seçim sonucu, uçak kazaları şimdi de İran yorumu... Astrolog İlayda Aşkın tahminleriyle sosyal medyayı salladı

2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ve geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen uçak kazalarını önceden tahmin eden astrolog İlayda Aşkın şimdi de İran yorumu ile gündeme geldi. Aşkın'ın İran ile ilgili sosyal medyada verdiği tarih ve sonrasında yaşanan olaylar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kulis 21-05-24 10:50

İran’da Reisi için cenaze töreni! İzdiham yaşanıyor: Ağıtlar yakıp, akın ettiler...

Helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi için ilk resmi cenaze töreni bugün Tebriz'de düzenleniyor. Ülkede 5 günlük yas ilan edilirken, binlerce kişinin akın ettiği cenaze töreni alanında yer yer izdiham yaşandığı görüldü.

Haber 21-05-24 10:21

Ankara'da inşaatta vinç halatı koptu; baba- oğulun sonu oldu!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, inşaatta vinç halatının kopması sonucu üzerine tahta düşen inşaat işçisi Sıddık Küçükşahin (50) ile oğlu Vefa Küçükşahin (24), hayatını kaybetti.

Haber 20-05-24 18:49

Ev sahibi fark etti, kiracıyla ilgili şok gerçek ortaya çıktı! En az 3 gün önce...

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde birkaç gündür haber alınamayan Orhan Albayrak, ev sahibinin daireden gelen koku üzerine ihbarda bulunması sonucu, evdeki oturma odasında ölü olarak bulundu. İlk incelemelere göre Albayrak'ın en az 3 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi.

Haber 20-05-24 16:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kobani Davası'yla ilgili açıklama! 'Karar yüreklere su serpmiştir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 26. Dönem Adli Yargı ve 16. Dönem İdari Yargı Kura Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı merhum İbrahim Reisi hakkında başsağlığı dileklerini İran halkına iletti. Erdoğan ayrıca Kobani Davası hakkında da "6-8 Ekim hadisesi protesto değil, 37 insanımızın öldürüldüğü terör faciasıdır. Karar yüreklere su serpmiştir." dedi.

Haber 20-05-24 15:22

Tokat'ta bağ evindeki patlamada yeni detaylar! Yasak ilişki ihtimali üzerinde duruluyor

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir bağ evinin bahçesine bırakıldığı iddia edilen sandığın patlaması sonucu 5'i jandarma 7 kişinin yaralanmıştı. Olaya ilişkin Samsun'da yakalanan 2 şüpheli, Erbaa ilçesine getirildi. Bazı yaralılarda uzuv kaybı olduğu öğrenilirken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şüphelilerin sorguları sürerken, S. C. K. ile İ.G.'nin eşi arasında ilişki olduğu, husumet sonucu olayın yaşadığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Haber 19-05-24 18:27

Sağlık sorunlarından dolayı tahliye edilmişti! Nihal Candan'a kötü haber! Kilo alırsa cezaevine dönecek mi?

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmışlardı. Nihal Candan, anoreksiya hastalığına yakalanması sonucu nisan ayının sonunda tahliye edilmişti. Hukukçu Yurdal Kılıçer, anoreksiya teşhisiyle cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın durumunu değerlendirdi. Kılıçer, Nihal Candan'ın kilo alması durumunda cezaevine geri dönme ihtimali olup olmadığı sorularına cevap verdi.

Kulis 19-05-24 14:23

4 kişinin yaralandığı kazada sürücü 257 promil alkollü çıktı

Karabük’te iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralanırken sürücülerden biri 257 promil alkollü çıktı.

Haber 19-05-24 13:45

Burdur'da feci kaza! Otomobil ikiye bölündü

Burdur’da bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde bulunan aydınlatma direği ve ağaca çarptı. Otomobil ortadan ikiye bölündü. Otomobilin sürücüsü ise hafif yaralandı. Yaralı sürücü ambulans ile hastaneye kaldırılırken itfaiye ekipleri aracın tüplü olması nedeniyle gaz kaçağına karşı çalışma yaptı.

Haber 19-05-24 12:58

Depremin yaraları hala sarılamamışken Antakya'da 'TOKİ' fırsatçılığı: İlana çıkarılan evlerin fiyatı 'pes' dedirtti...

6 Şubat Depremleri 11 ilde büyük can ve mal kaybına neden olmuştu. Depremin açtığı yaraların sarılması için hala çaba sarf ediliyor. Depremden en çok etkilenen il olan Hatay'ın Antakya ilçesinde de depremin yaralarını sarabilmek için TOKİ konutları inşa edildi ve kura usulüyle sahiplerine verildi. Fakat o TOKİ konutlarının sahipleri bugün evlerini fahiş fiyatlardan kiraya verme çabasında... İnternetteki o ilanı görenler bir yandan inanamıyor bir yandan da 'pes artık' diyor. İşte o ilan!

Manşet 19-05-24 11:39

Yasa dışı yollarla ülkeye girmeye çalışan FETÖ mensupları yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Yunanistan yasa dışı yollarla ülkeye geçmeye çalışan 5 şahsın yakalandığını duyurdu. Yapılan inceleme sonucu yakalananlardan 3'ünün FETÖ mensubu olduğu belirlendi.

Haber 18-05-24 16:17

Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına vurulan kilit gündem oldu! Partiden açıklama geldi

Seçimlerden beklediği sonucu alamayan ve önceki günlerde küçülmeye gideceğini duyuran Memleket Partisi'nde genel merkez binası boşaltıldı. Ayrıca partinin otobüsünün de logolarının söküldüğü öğrenildi. Memleket Partisi yaptığı açıklamada farklı bir adrese taşındıklarını ifade ederek "Genel Merkezimizin kapanması söz konusu değildir" denildi.

Haber 18-05-24 16:05

Araştırma sonucu şaşırttı: Organ nakli hastalarında görülen tuhaf kişilik değişiklikleri!

Son araştırmalar organ nakli ameliyatı ile kişilik değişiklikleri arasında daha fazla ilişki olduğunu buldu. Transplantology dergisinde yayınlanan bir çalışmada, Colorado Üniversitesi'ndeki araştırmacılar, daha önce organ nakli olmuş 47 katılımcıya çevrimiçi bir anket gerçekleştirdi. Katılımcıların büyük çoğunluğu organ naklinden sonra şaşırtıcı değişiklikler yaşadıklarını belirtti.

Kadin 18-05-24 14:55

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten çok konuşulacak iddia! Kapılar arkasında Ayşe Ateş cinayeti planlanıyor

Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını bitiren eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş çok konuşulacak iddialarda bulundu. Eşini öldüren grubun kendisini de öldüreceğini iddia eden Ayşe Ateş, "Kapılar arkasında Ayşe Ateş cinayeti planlanıyor. Konuşulmaya başlanmış." dedi.

Manşet 18-05-24 14:50

MSB kahreden haberi duyurdu! Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde, silah kazası sonucu Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala’nın şehit olduğunu açıkladı.

Haber 17-05-24 23:31

Trafik kazası sonrası ortalık savaş alanına döndü! 4 ağır yaralı

Adana’da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4 kişi ağır yaralandı. Tarlaya ve yola savrulan yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Haber 17-05-24 17:00

Eşi işe gittikten sonra harekete geçti! Komşunun yaptığı, üst kattaki anne ve iki çocuğunu hastanelik etti

Küçükçekmece’deki bir apartman dairesinde oturan bir kadın, eşi işe gittikten sonra böceklere karşı evini ilaçladı. Üst katta yaşayan anne ve iki çocuğu, ilaç kokusunun yayılması sonucu zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Anne ve iki çocuğunun hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Haber 17-05-24 16:48

5 yaşındaki çocuk evinin arka bahçesindeki salıncakta salınırken boğularak hayatını kaybetti... Beyninin şişmesine neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Colorado eyaletinde yaşayan 5 yaşındaki Aurora Masters evlerinin arka bahçesinde bulunan salıncakta sallanırken korkunç bir kazanın sonucu olarak hayatını kaybetti. Salıncağın ipi boynuna dolana küçük kız boğularak öldü.

Trend 17-05-24 13:46

Eski nişanlı dehşeti: 22 Haziran'da düğünü olacaktı! Takip edip sokak ortasında katletti

Küçükçekmece’de, işe gitmek için kaldırımda yürüyen Bahar Kaban (28), eski nişanlısı Gökhan Y. tarafından sokak ortasında silahla öldürüldü. Talihsiz kadın, kendisini takip eden eski nişanlısının silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Bahar Kaban'ın evlilik hazırlığı yaptığı, 22 Haziran'da düğünü olacağı öğrenildi. Olay sonrası kaçan saldırgan ise her yerde aranıyor. Öte yandan Gökhan Y.'nin saldırıdan iki saat sonra, Bahar Kaban'ın kuzenine sosyal medya üzerinden attığı mesaj ortaya çıktı.

Haber 16-05-24 15:15

Öğrencinin okula soktuğu biber gazı patladı! 25 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir okulda akılalmaz bir olay meydana geldi. Okulda bir öğrencinin getirdiği biber gazı topunun sınıfta patlaması sonucu gazdan etkilenen 25 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haber 16-05-24 12:40

Suç ağı çözüldü, detaylar şoke etti! Devleti 1 milyar lira zarara uğratmışlar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay merkezli 7 ilde düzenlenen 'Mahzen-47' operasyonlarında İsmail Azar ve Hamza Mutlu'nun elebaşı olduğu organize suç örgütünün çökertildiğini, 51 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. Operasyon kapsamında yapılan çalışmalar sonucu, 6 bin 532 usulsüz olarak düzenlenmiş noter vekalet belgesinin kullanıldığı ve kamunun yaklaşık 1 milyar lira zarara uğratıldığı tespit edildi. İşte detaylar...

Haber 16-05-24 09:45

Futbolcunun eşi Kütahya'da yayalara çarptı! Kaza sonucu 2 kişi yaralandı

Kütahya'da futbolcunun eşi üst geçidin altında yayalara çarptı. Kaza sonucu iki kişi yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler yaralıların yardımına koşarken, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü futbolcunun eşi çıktı. İşte detaylar...

Haber 16-05-24 01:08

Türkiye'de kilo verme ameliyatında ölen kadının ailesi İngiltere'deki 'satış günü' etkinliklerinin engellenmesini istedi

Türkiye'de zayıflama ameliyatı sırasında aort atardamarının iki kez delinmesi sonucu hayatını kaybeden İngiliz kadının ailesi, Türkiye’deki kliniklere İngiltere’de reklam yapmasının engellenmesi çağrısı yaptı.

Yurthaber 15-05-24 14:18

'Uykuda öldü' denilen İclal'i babası boğarak öldürmüştü! 'Cinsel organında hasar...' Ağlaya ağlaya anlattı, duruşmaya ara verildi 'Gecede 4 bin TL kazanıyorum'

Diyarbakır'da 2022 yılında evindeki yatakta uyur vaziyette ölü bulunduktan sonra otopsi sonucu boğazında tırnak izleri bulunan ve babası tarafından boğularak öldürüldüğü tespit edilen İclal Şimşek cinayetiyle alakalı davada yeni gelişme yaşandı. Mahkeme sanık babaya haksız tahrik indirimi uygularken duruşmada her şeyi anlatan baba ağlayınca mahkeme 15 dakika ara vermek zorunda kaldı. Babanın ve annenin anlattıkları ise kan dondurdu.

Haber 15-05-24 13:31

Kütahya'da polis memurunun ölümüne neden olan sanığa 25 yıl hapis cezası

Kütahya'da 8 yıl önce "dur" ikazına uymayan motosikletli iki şüpheliyi takip sırasında, tabancasının ateş alması sonucu polis memuru Engin Balcı'nın hayatını kaybetmesine ilişkin görülen davada sanıklardan İsmail T, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 15-05-24 09:43

Afyonkarahisar'da kamyonetin hafif ticari araca çarpması sonucu 5 kişi yaralandı

Afyonkarahisar'da kamyonetin, hafif ticari araca çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

Yurthaber 15-05-24 08:12

Ankara’da silahlı kavga olayının şüphelisine operasyon

Ankara’nın Mamak ilçesinde dün meydana gelen silahlı kavga olayından sonra kaçan şüpheli, Çankaya ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyon ile yakalandı.Edinilen bilgilere göre Mamak ilçesi Kıbrısköy Mahallesi’nde 14 Mayıs günü meydana gelen silahlı kavga sonucu iki kişi yaralandı.

Yurthaber 15-05-24 08:03

Sivas'ta hafif ticari aracın devrildiği kazada 6 kişi yaralandı

Sivas'ta hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı.

Yurthaber 15-05-24 07:53

Kırıkkale'de çıkan kavgada 2 kişi yaralandı

Kırıkkale'de çıkan kavgada bir kişi bıçakla, bir kişi de darp sonucu yaralandı.

Yurthaber 15-05-24 07:36

İzmir'de balkonda silahla vurulan kişi ağır yaralandı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde tartışma sonucu evinin balkonunda silahla vurulan kişi ağır yaralandı.

Yurthaber 15-05-24 07:34

Uşak'ta trafik kazasında yaralanan orman muhafaza memuru hastanede öldü

Uşak'ın Banaz ilçesinde pikabın takla atması sonucu ağır yaralanan orman muhafaza memuru Ümit Durğut, 10 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 14-05-24 14:55

Kilis'te briket yüklü tır ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Kilis'te briket yüklü tır ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Yurthaber 14-05-24 14:53

Oğlunun odasından gelen çığlık sesine uyandı! Kolyesi iletince elektrik çarptı... Bütün ev yanık saç ve deri koktu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan 16 yaşındaki Rayce Ogdahl isimli bir çocuk kolyesinin fişin açıkta kalan ucuna temas etmesi sonucu korkunç bir kaza yaşadı. Elektrik çarpması sonucu boynunda ciddi yanıklar oluşan Ogdahl, yaşamının geri kalanında bu yara izleriyle yaşayacak olmasına rağmen hayatta olduğu için kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

Trend 14-05-24 10:46

Balıkesir'de ağaca çarpan hafif ticari aracın sürücüsü öldü

Balıkesir'in Edremit ilçesinde hafif ticari aracın ağaca çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 14-05-24 10:12

Adana'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 14-05-24 08:00

Van'da üs bölgesine yıldırım düştü: 1 güvenlik korucusu şehit oldu

Van'ın Çatak ilçesindeki Belbuka Kalekol Üs Bölgesine yıldırım çarpması sonucu 1 güvenlik korucusu şehit oldu.

Haber 13-05-24 21:53

Başakşehir'de gölet faciası: İki kardeş boğularak öldü! Kahreden detay: Ölmeden hemen önce...

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde iddialara göre güvenlik önlemi bulunmayan bir gölete 3 çocuk girdi. Gölete giren 11 ve 7 yaşlarındaki Mısır uyruklu iki kardeşin boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi. Çocukların suda çırpınmaya başladığı anda annelerinin kurtarmak için suya atladığı fakat başarmadığı ortaya çıktı. Ayrıca yapılan inceleme sonucu kardeşler hakkında kahreden detay da ortaya çıktı.

Haber 13-05-24 15:39

Tekstil işçilerini taşıyan servis minibüsü kaza yaptı: 10 yaralı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, tekstil işçilerini taşıyan minibüsün bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Yurthaber 13-05-24 14:34

Yıldırımın düştüğü Çelikhan’da 5 hayvan telef oldu

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde yıldırımın düşmesi sonucu 5 büyükbaş hayvan telef oldu.

Yurthaber 13-05-24 14:24

Kuzeni tarafından yanlışlıkla vurulan 9 yaşındaki Miraç son yolculuğuna uğurlandı

Bursa’da, şakalaştığı kuzeninin elindeki tüfeğin patlaması sonucu kaza kurşunu ile hayatını kaybeden 9 yaşındaki Miraç Güvenir son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 13-05-24 14:16

Tuğba öğretmen gelin gittiği şehirde Trabzon Ağzı Sözlüğü çıkardı

Trabzon'da görev yapan Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Tuğba Canım, öğrencileriyle yaptığı araştırmalar sonucu Trabzon Ağzı Sözlüğü hazırladı.

Yurthaber 13-05-24 14:01

Refahiye’de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde otomobilin dereye uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Yurthaber 13-05-24 11:40

Oto elektrikçi Mehmet Usta geliştirdiği simülatörü 35 ülkeye satıyor

Gaziantep'te oto elektrikçilik yapan Mehmet Çoban, araçların beyinlerindeki sorunları belirlemek için yaklaşık 30 yıllık çalışma sonucu kendi imkanlarıyla geliştirdiği simülatörü 35 ülkeye ihraç ediyor.

Yurthaber 13-05-24 11:29

Düğünde maganda kurşunu 2 can aldı! Önce karnındaki bebeği, sonra kendisi can verdi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 3 aylık hamile olan Zemzem Özdemir (42), kız kardeşinin düğününde havaya açılan rastgele ateş sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Özdemir’in karnındaki bebeği kurtarılamadı. Bebeğini kucağına alamayan talihsiz kadın da, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. İşte detaylar...

Haber 13-05-24 09:59

Yer: Bursa! 9 yaşındaki çocuğun av tüfeğiyle oyunu faciaya döndü...

Bursa'da Anneler Günü'nü kutlamak için anneannesinin ziyaretine giden 9 yaşındaki C.K., evde bulduğu av tüfeğiyle oynamaya başladı. Silahın ateş alması sonucu aynı yaştaki kuzeni Miraç Güvenir'i başından vurdu. Olay yerine gelen polis ekipleri çocuğun hayatını kaybettiğini tespit etti.

Haber 13-05-24 09:22