Cinsiyet Değiştirme Ameliyatı Haberleri

Cinsiyet değiştiren sosyal medya fenomeni La Demi'nin derin yırtmaçlı pozları olay oldu! En çılgın kadın

Cinsiyet değiştiren sosyal medya fenomeni La Demi, sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde gündeme gelmeye devam ediyor. Ne olursa olsun kendisinden emin bir tavrı olduğunu dile getiren fenomen ismin son pozu da hayranlarına özgüvenini kanıtlar nitelikteydi.

Trend 05-03-2024 13:09

Böylesi ne görüldü ne de duyuldu! Cinsiyet değiştiren sevgilisinin eski cinsel organını buzdolabında sakladı... Ayrılınca geri vermedi

Brianna Kingsley, eski sevgilisinden buzdolabında sakladığı ameliyatla alınmış testislerini iade etmesini talep etti. Ancak eski sevgili cinsel organını geri göndermeyeceğini söyleyince ikili arasında mahkeme salonlarına taşınan bir tartışma başladı. Kingsley eski sevgilisine 6.500 dolar (yaklaşık 199 bin 360 TL) tazminatla dava açtı.

Trend 10-02-2024 08:50

Cinsiyet değiştiren fenomenden aşk hayatına dair ilginç itiraflar! Gerçek aşkı aradığını söyledi...Çok üzüldüm ve kırıldım

Cinsiyet değiştirme sürecini sosyal medyadan paylaştıktan sonra kısa sürede fenomene dönüşen Suellen Carey, aşk hayatıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Carey, erkeklerin kendisini bir 'fetiş' olarak gördüğünü söyleyerek gerçek aşkı aradığını söyledi.

Trend 27-01-2024 11:30

Cinsiyet değiştirme ameliyatı sırasında doktorları şaşkına çevirdi! 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.... Bu bilme ve doğaya aykırı

İtalya'da geçiş sırasında mastektomi yapılan trans bir erkeğin beş aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Amerika Birleşik Devletleri'nde çok sayıda trans erkek doğumuna rastlanırken vaka İtalya'da çok nadir görülüyor. İsmi Marco olarak açıklanan hastanın hamileliğinden dolayı cinsiyet değiştirme prosedürüne bir süreliğine ara verildiği ifade edildi.

Trend 24-01-2024 08:52

Cinsiyet Değiştirme Ameliyatı

Cinsiyet Değiştirme Ameliyatı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cinsiyet Değiştirme Ameliyatı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cinsiyet değiştiren erkek arkadaşıyla ilişkisini paylaşınca tepki çekti! Bebek sahibi olmak istiyoruz dedi

Sosyal medya aracılığıyla tanıştığı trans bir erkeğe aşık olduğunu dile getiren bir kadının ilişkisine dair yaptığı paylaşımları kullanıcılar tarafından eleştirildi. Aşık olduğu adamla bir aile kurmak için sabırsızlandığını dile getiren Chloe, tüp bebek için araştırmalarına başladıklarını ve çocuk sahibi olmak istediklerini söyledi.

Trend 13-01-2024 10:16

Saplantılı aşık sonu oldu! Onunla evlenebilmek için cinsiyet bile değiştirdi... Evlilik teklifini reddedince diri diri yakıp öldürdü

Hindistan'ın Chennai kentinde yaşayan 25 yaşındaki R. Nandhini kendisine saplantılı bir şekilde aşık olan çocukluk arkadaşı tarafından önce bıçaklandı ardından ise diri diri yakılarak öldürüldü. Sürpriz yapmak için gözlerini bağlayarak motosikletine bindirdiği arkadaşı Nandhini ile evlenebilmek için Sicko Vetrimaran cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmişti. Genç kadının evlilik teklifini reddetmesi üzerine öfkelenen Sicko Vetrimaran korkunç cinayete imza attı.

Trend 09-01-2024 14:18

Cinsiyet değiştirme ameliyatından pişman oldu! Gözyaşları içinde göğüs aldırma ameliyatının zorluklarını anlattı

TikTok'ta yaptığı paylaşımlar sayesinde fenomene dönüşen Nikita Teran bu kez hayranlarının karşısına gözyaşları içinde çıktı. 24 yaşındaki fenomen isim cinsiyet değiştirme ameliyatından pişmanlık duyduğunu ve yeniden kadın bedenine kavuşmak için harekete geçtiğini söyledi. Teran'ın sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 05-12-2023 11:48

SON DAKİKA | Bakan Koca'dan çocuklara cinsiyet değişikliği yapıldığı iddialarına yanıt! 'Buna asla müsaade etmeyiz'

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, çocuklara cinsiyet değişikliği yapıldığı iddialarına ilişkin, "Konu bir vatandaşımızın sağlığı ise tüm imkanlarımızla bu sağlık sorununu çözmek için var gücümüzle gayret ederiz. Bahse konu olan işlemler 18 yaşından küçüklerimize uygulanmış ise bu kabul edilemez. Buna asla müsaade etmeyiz. Bakanlığımızın incelemesi devam ediyor" dedi. Koca ayrıca, bir hastanede malzeme sıkıntısına bağlı tedavinin yapılamadığı iddiaları için "asılsızdır" dedi.

Haber 22-08-2023 12:08

Ameliyat yaraları iyileşti... Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz'dan iç çamaşırlı poz!

Çukur dizisindeki Timsah Celil olarak tanınan ve geçtiğimiz yıl trans birey olduğunu açıklayan başarılı oyuncu Ahmet Melih Yılmaz yeni adıyla Meli Bendeli geçirdiği ameliyatlara dair açıklama yapmasıyla gündeme gelmişti. Oyuncu son olarak iç çamaşırlı poz verdi.

Magazin 04-08-2023 09:55

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan fenomen sosyal medyadan isyan etti! “Tanıştığım erkeklerden saklıyorum

Transseksüel sosyal medya fenomeni Adea Danielle, insanların fazla yargılayıcı olduğunu dile getirerek erkeklere cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdiğini söylemediğini belirtti. Fenomen isim “Erkekler çok önyargılı” diyerek transseksüel olduğunu ikili ilişkilerindeki ilerleme ve samimiyete göre söylediğini belirtti.

Trend 05-04-2023 13:38

Tanıştıklarında her şey bambaşkaydı! Genç öğretmen aşık olduğu öğrencisiyle evlenmek için cinsiyet değiştirdi

Hindistan’ın Rajasthan şehrinde yaşanan alışılmadık bir aşk hikayesi gündem oldu. Deeg bölgesinde yaşayan bir beden eğitimi öğretmeni olan Aarav Kuntal öğrencisine aşık oldu. Genç kadın, sevgilisiyle evlenmek için cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdi. Çift, ameliyatın ardından iki ailenin de rızasıyla evlendi.

Trend 13-11-2022 11:21

Transseksüel yetişkin film yıldızı itirafıyla herkesi şoke etti! “Geçiş ameliyatından sonra cinsel organımı tuvalete attım”

Transseksüel yetişkin film yıldızı Emma Rose cinsiyet değiştirme prosedürüne 21 yaşında başladığını söyledi. Cinsiyet değiştirme ameliyatının hayatını tamamen değiştirdiğini ifade eden Rose, invaziv prosedürünün sonrasında cinsel organını tuvalete attığını itiraf ederek herkesi şoke etti.

Trend 28-10-2022 14:43

Cinsiyet değiştirip 500 bin TL harcadı! Fenomen Beren Güney yaptırdığı operasyonları geri alıyor

Cinsiyet değiştirip 30'a yakın ameliyat olan fenomen Beren Güney sosyal medyada değişimiyle dikkat çekiyor. Kerem Tunçeri ve futbolcu Mohamed Elneny gibi isimlerin mesajlarını ifşa etmesiyle tanınan fenomen son aldığı kararla dikkat çekti. Değişimi sonrası açıklama yapan Beren Güney yaptırdığı bazı operasyonlardan pişman olunca harekete geçti. Fenomenin aldığı karar ise herkesi şaşırttı.

Magazin 25-10-2022 14:44

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu! Cinsellik itirafı olay yarattı: Cinsel anlamda erkekleri kadınlardan daha iyi tanıyorum

Tayvan’da yaşayan sosyal medya fenomeni Ala, cinsiyet değiştirme prosedürünü tamamladıktan sonra diğer kadınlardan farklı bir cinsel hayatı olduğunu söyleyerek sosyal medyanın gündemine yerleşti. Estetik prosedürlere binlerce sterlin harcadıktan sonra yeni bedeniyle mutlu olduğunu dile getiren Ala, sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 12-09-2022 14:04

Günlerdir açmıyorum dedi! Mika Raun'dan sütyensiz poz

Cinsiyet değiştirerek bambaşka bir görünüme kavuşan Mika Raun geçtiğimiz günlerde "Dindar bir sevgilim var bana ev aldı" açıklamasıyla gündeme gelmişti. Mika Raun son olarak da sütyensiz haliyle poz vererek ilginç bir yorumda bulundu.

Magazin 08-09-2022 13:27

Olay yaratan paylaşım! Sosyal medya fenomeni Tokyo Stylez, süper mini elbisesiyle poz verdi

Sosyal medyada Tokyo Stylez ismiyle bilinen Mia Jackson, popülerliğini bir kuaför ve peruk sanatçısı olarak kazandı. Kylie Jenner'ın kişisel kuaförü olarak sosyal medya ünlenen isim kısa sürede 1.5 milyon takipçiye ulaştı. Instagram hesabından sıklıkla moda üzerine paylaşımlar yapan Stylez, süper mini siyah elbisesiyle verdiği pozla takipçilerinden tam not aldı.

Trend 30-07-2022 11:03