Çocuk Istismarı Haberleri

Peygamberliğini ilan eden şarlatan çiftliğinde çocukları evlendiriyordu! Mezarları bulundu, görüntüler paylaşıldı

56 yaşındaki adam peygamberliğini ilan etti, yüzlerce çocuğu alıkoyduğu çiftlikte çocuklara ait olduğu düşünülen mezarlar bulundu. Zimbabve'de dünyayı sarsacak gelişmenin ardından Ishmael Chokurongerwa cezasız kalmadı. Çocuk evliliğini savunan tarikattan korkunç detaylar gün yüzüne çıktı.

Haber 15-03-2024 08:23

Elon Musk'ın platformu X, Avustralya'da para cezasına çarptırıldı! Gerekçe ise...

Avustralya'da çocuk istismarıyla mücadeleye ilişkin soruşturmada işbirliği yapmadığı gerekçesiyle X (Twitter) sosyal medya platformu, yaklaşık 386 bin dolar para cezasına çarptırıldı. Şirketin cezayı ödemek için 28 gününün olduğu aksi takdirde günlük 700 bin dolara kadar para cezasıyla karşı karşıya kalacağı uyarısında da bulunuldu.

Haber 16-10-2023 11:32

6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar sonrası kurulmuştu: Çocuk İstismarının Araştırılması Komisyonu ile ilgili karar Resmi Gazete'de

Çocuk İstismarının Araştırılması Komisyonu'nun görev süresinin 1 ay uzatılmasına ilişkin TBMM Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 07-04-2023 08:39

Dünya bu haberle çalkalanıyor! Papa 2. Jean Paul ile ilgili dehşete düşüren gerçek 'Çocuk istismarlarını gizlemeye çalıştı'

Dünya, Katoliklerin ruhani lideri Papa 2. Jean Paul ile ilgili çıkan bir haberle çalkalanıyor. Papa 2. Jean Paul'ün Krakow Başpiskoposluğu sırasında papazların çocuk istismarı yaptığına ilişkin bilgisi olduğunun dönemin istihbarat kayıtlarında yer aldığı ortaya çıktı. Söz konusu haberde 2. Jean Paul'ün istismarları bildiği fakat gizlemeye gayret ettiği iddia edildi.

Haber 08-03-2023 09:02

Çocuk Istismarı

Çocuk Istismarı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çocuk Istismarı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fransa Ulusal Hentbol Federasyonu Başkanı, iğrenç olay sebebiyle hapis cezası aldı!

Fransa Ulusal Hentbol Federasyonu Başkanı Bruno Martini, bir çocuğa cinsel istismarda bulunması nedeniyle hapis cezasına çarptırıldı. Çocuk istismarını içeren görseller bulundurmakla da suçlanan Martini için 5 yıl reşit olmayanlarla çalışmaktan men kararı da alındı.

Spor 25-01-2023 19:33

SON DAKİKA | İstanbul merkezli 6 ilde çocuk istismarı operasyonu! 21 şüpheli yakalandı

Son dakika haberi: İstanbul merkezli 6 ilde, çocuklara yönelik cinsel istismar içerikli müstehcen görüntü paylaşımı yaptıkları belirlenen 21 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan incelemede mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması üzerinden 22 farklı profil hesabının, çocukların cinsel istismarı içerikli müstehcen paylaşım yaptığı tespit edildi. İşte detaylar...

Haber 20-01-2023 09:40

Arkadaşının kız çocuğuna cinsel istismar! 'Sakın annene söyleme, sana telefon alacağım'

Ankara'da A.A. (46), arkadaşının kızı M.O.'ya (14) cinsel istismarda bulundu. Bir otelin kaplıcasında meydana gelen olay sonrası zanlının kız çocuğunu tehdit ederek, "Bu aramızda sır olarak kalsın, sakın annene söyleme. Eğer söylemezsen sana telefon alacağım" dediği öğrenildi. A.A. hakkında 26 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber 13-01-2023 15:48

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Erdoğan'dan EYT açıklaması, 'çocuk gelin' skandalında tutuklama talebi, 'Strep A' endişesi...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT açıklaması, H. K. G.'nin 6 yaşında evlendirilip cinsel istismara maruz kalmasıyla ilgili görülen davada tutuklama talebi, İstanbul'da Beşiktaş Belediyesine 'rüşvet' operasyonu, 10 çocuğun ölümüne yol açan ve Türkiye'de de görülen 'Strep A' vakası, Antalya'da selden etkilenen bölgelerde vergi ertelemesi, İzmir'de sağanak yağış...

Haber 13-12-2022 16:42

Son dakika | Şeyhin hem damadı hem de veliahdıymış: İstekli'nin vaaz görüntüleri ortaya çıktı! Tarikatta bu isimle biliniyor

Son dakika haberi: 6 yaşındaki küçük kızla evlenerek yıllarca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Kadir İstekli ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Tarikatta Abdülkadir ismiyle tanınan İstekli'nin sıradan bir mürit olmadığı, "şeyhin hem damadı hem de veliahdı" olduğu belirtilirken; görüntüleri de ortaya çıktı. Hiranur Vakfı'nın Sancaktepe'deki merkezinde vaaz verdiği görülen İstekli'nin söz konusu görüntülerde vaaz verirken kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Haber 12-12-2022 11:35

SON DAKİKA: Anne ve baba göz yumdu, 6 yaşındaki kızlarını kendi elleriyle evlendirdiler! Türkiye'nin konuştuğu H.K.G olayında seneler sonra ortaya çıkan detaylar isyan ettirdi

Son dakika haberi: İsmailağa Cemaati’ne bağlı bir vakfın kurucusunun 6 yaşındaki kızı H.K.G.’yi evlendirdiğinin ortaya çıkması Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Sosyal medyadan olaya tepki yağarken Bakanlık da davaya müdahil olduğunu belirterek harekete geçtiklerini duyurdu. Yeni detaylar kan dondurdu. Söz konusu istismar Meclis gündemine gelirken, Bakanlardan da peş peşe açıklamalar geldi. İşte son gelişmeler...

Haber 08-12-2022 09:32

''Peygamberim'' diyerek kandırdı! 50 kişilik cemaatin 20'si karısıydı... Bazıları sadece 9 yaşındaydı

ABD, Arizona doğumlu Samuel Rappylee Bateman, reşit olmayan çok sayıda kız çocuğunu eski bir karavanda taşırken yakalanması üzerine tutuklandı. Olayın ardından ortaya çıkan gerçekler ise şoke ediciydi. Çünkü Bateman, kendisini peygamber ilan ederek birçok insanı bir tarikat altında toplamış, 50 kişilik bu tarikata mensup insanların 20'sini eş ilan etmişti. Karavanda taşıdığı kızlar ise içlerinde 9 yaşında olanları bile olan eşleriydi.

Trend 05-12-2022 16:30

Yıllar süren işkence! Kusmuğunu yedirmekten kanayana kadar bulaşık süngeriyle yıkamaya kadar...

İngiltere'nin Durham ilçesinde bulunan Darlington'dan 47 yaşındaki Lorna Dennington ve 53 yaşındaki kocası Christopher Dennington çocuk istismarı ile suçlanıp tutuklandı. Çiftin cezaları gereğinden fazla hafif olduğu gerekçesiyle Temyiz Mahkemesi'ne havale edildi. Lorna Dennington'ın cezası 4 yıl 10 aya çıkarılırken, eşi de 6 yıl hapisle yargılanıyor.

Trend 21-11-2022 09:38

Bu nasıl işkence! Kelepçeleyip odaya kilitledi, çamaşır suyu içirip dışkılarını yedirdi

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. Evlerinden kaçan 16 yaşındaki ikizler, korku içinde komşularının kapısını çalıp yardım istediler. Bir deri bir kemik halde, ellerinde kelepçelerle bulunan çocuklar, uzun süredir yaşadıkları evde korkunç işkencelere maruz kaldıklarını anlattı. Olaya ilişkin detaylar, resmen kan dondurdu.

Trend 24-10-2022 08:49

Her detayı iğrenç! Aralarında üvey çocuğu da var... Evinde bulunan CD'lerde istismar görüntüleri ortaya çıktı

İğrenç olay Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana geldi. Y.K. isimli şahıs, aralarında birlikte yaşadığı kadının çocuğunun da olduğu altı çocuğa istismarda bulundu. Olayın ortaya çıkmasının ardından şahsın evinde yapılan aramada, istismar görüntülerinin olduğu CD'ler ele geçirildi. Y.K. hakkında 400 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Bazı suçlarda zanlıya yardım ettiği iddiasıyla birlikte yaşadığı kadın hakkında da 200 yıla kadar hapis isteniyor.

Haber 05-10-2022 23:13

10 yaşındaki kızını arkadaşına sattı! Amacı mide bulandırdı

Malezya'da bir adam, 10 yaşındaki çocuğunu seks için bir arkadaşına satmakla suçlandı. İddiaya göre Kuching bölgesinde yaşayan 45 yaşındaki baba, kızını cinsel hizmet için bir tanıdığına sattı. Ancak çocuk durumu öğretmenine aktarınca onun ihbarı üzerine yakalandı.

Trend 05-10-2022 07:38

Canlı yayın açıp boğazına bıçak saplamıştı! Ortaya çıkan suçları mide bulandırdı

İngiltere'nin Merseyside, Kirkby bölgesinde kan donduran bir olay yaşandı. 55 yaşındaki Stephen McLoughlin bir Facebook canlı yayını esnasında boğazına bıçak saplayarak kendisine zarar verme girişiminde bulundu. Olayın ardından kesici alet taşımakla suçlanarak gözaltına alınan McLoughlin'in bir cinsel istismar zanlısı olduğu ortaya çıktı.

Trend 31-08-2022 07:37

Her satırı kan donduracak! Sevgilisi istismar etsin diye küçük çocuğu parktan kaçırıp...

28 yaşındaki Veronika Khomchuk, 46 yaşındaki erkek arkadaşı Andrey Komaritsky'nin tecavüz edebilmesi için Rusya'nın Kurilsk kentindeki bir oyun alanından ismi paylaşılmayan 7 yaşındaki bir kız çocuğunu kaçırmakla suçlandı. Sevgilisi Komaritsky'nin yaşananların ardından küçük kızı pencereden atması üzerine olay ortaya çıktı.

Trend 29-08-2022 15:29

Çocuklarına ettiği işkenceler dudak uçuklattı! Birbirlerini dövdürmekten dışkısını yemeye zorlamaya...

ABD, Connecticut'lı bir baba, çocuklarına yaptığı bir dizi mide bulandırıcı işkencenin ortaya çıkması üzerine tutuklandı. Çocuğunu kendi dışkısını yemeye zorlamaya varan korkunç eylemleri sebebiyle çocuk istismarı ile suçlanan adamın yargı sürecinin devam ettiği bildirildi.

Trend 25-08-2022 11:14

Hiç sahip olmadığı bir hastalık için yıllarca tedavi gördü! Öldükten sonra ortaya çıktı

Küçük Olivia Gant, sayısız doktor randevusuna gittikten , bir dizi büyük ameliyat geçirdikten ve yoğun ilaçlarla tedavi edildikten sonra vefat ettiğinde sadece yedi yaşındaydı. Korkunç olan şey, küçük kızın hiç sahip olmadığı bir hastalık için tedavi görüyor olmasıydı.

Trend 22-08-2022 16:23

Şeker yemesini engellemek için 12 yaşındaki çocuğu 10 saat boyunca yatağa bağladılar

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio eyaletinde yaşanan bir olay ülkenin gündemine yerleşti. 38 yaşındaki Tabetha Sosnowicz ve 42 yaşındaki Jason Sosnowicz Sr. 12 yaşındaki oğullarının şeker yemesini engellemek için çocuğu 10 saat boyunca bir otel odasının yatağına bağladı. Polisler olay yerine geldiğinde karşılaştıkları manzara karşısında şoke olurken anne ve üvey baba gözaltına alındı.

Trend 08-08-2022 15:40

Çektiği çileye can dayanmaz! 20 yaşına gelinceye dek binlerce kez tecavüze uğradı

Emily Vaughn takma adıyla basına aktarılan genç kadının hikayesi yürek dağladı. İngiliz insan ticaretinin genç bir kurbanı olan Vaughn, Galler'den Telford'a nakledilmesinin ardından 20 yaşına gelinceye kadar nasıl binlerce kez tecavüze uğradığını anlattı.

Trend 02-08-2022 15:20

Samsun'da iğrenç olay! Çocuk istismarı görüntüleri paylaştığı iddia edilen öğretmen tutuklandı

İğrenç olay Samsun'da yaşandı. İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda çocuk istismarı görüntülerini paylaştığı iddia edilen ve gözaltına alınan öğretmen tutuklandı.

Haber 08-07-2022 20:07

Samsun'da çocuk istismarı görüntüleri paylaştığı iddia edilen öğretmen tutuklandı

Samsun'da çocuk istismarı görüntüleri paylaştığı iddia edilen öğretmen tutuklandı

Yurthaber 08-07-2022 20:05

40 yaşındaki kadın 15 yaşındaki çocuğu 'seks oyuncağı' olarak kullandı! Şimdi ondan hamile

40 yaşındaki Sarah Campbell, ismi açıklanmayan 15 yaşındaki bir çocuğu seks oyuncağı gibi kullandı. Çocuğa düzenli olarak uyuşturucu verdiği ve onunla defalarca çeşitli yerlerde ilişkiye girdiği bildirilen Campbell, çocuktan hamile kaldığı anlaşılınca hapse atıldı.

Trend 15-06-2022 09:39

Kur'an kursundaki istismar davası! 119 yıl hapis cezası alan Hakan Aslankafa'yla ilgili 'kadro' detayı dikkat çekti

Erzurum'daki Kur'an kursundaki skandalda mahkeme 'tarihi bir karar'a imza atarken, 7 çocuğa cinsel istismarda bulunan belletmen Hakan Aslankafa ilk duruşmada 119 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Söz konusu karar gündem yaratırken, Aslankafa ile ilgili ortaya çıkan yeni bir detay ise dikkat çekti.

Haber 01-06-2022 11:10

Esenyurt'ta iğrenç olay! 6 yaşındaki kız çocuğuna istismar iddiası...

İstanbul Esenyurt'ta 6 yaşındaki kız çocuğunun apartman önünde istismar edildiği iddiası ortalığı karıştırdı. Çocuğunun istismar edildiğini gören baba şüpheliyi kovaladı. Şüpheli linç edilmekten güvenlik görevlileri sayesinde kurtuldu.

Haber 27-05-2022 18:27

Sosyal medyada çok konuşuldu! Cinsel istismar şüphelisi tutuklandı

İstanbul Maltepe'de çocuklara cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen ve sokak ortasında darbedilen şüpheli, güvenlik güçleri tarafından yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Haber 14-05-2022 22:01

Kadın kılığına girerek erkek çocuklarını kandırdı! Telefonunda 80’den fazla çocuğun cinsel içerikli görüntüleri ortaya çıktı

Kaliforniya’da yaşayan 24 yaşındaki Demetrius Carl Davis isimli bir adamın 80’den fazla çocuğun cinsel içerikli görüntülerini çekmeye ikna etmek için internette kadın kılığına girdiği ortaya çıktı. Tutuklanan Davis’in telefonunu ele geçiren polis incelemelerinin sonucunda onlarca çocuğa ait cinsel içerikli fotoğraf ve videoları buldu.

Trend 27-04-2022 14:58

Marketin güvenlik kamerasında ortaya çıkan tacizde yeni gelişme! 50 lira bırakayım bana çıplak fotoğraf at demişti

İzmir'de, 14 yaşındaki Z.N.A.’yı sosyal medya üzerinden taciz eden A.D., kızının telefonunu inceleyen anne Sevilay B.'nin hazırladığı plan ile yakalanmıştı. Kızının telefonundan cevap veren anne Sevilay B., belirttiği adresteki markete 50 TL. bırakan tacizcinin, kamera kayıtlarından 2 çocuk babası komşuları olduğunu belirlemişti. Ailenin şikayeti üzerine yakalanan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan A.D. hakkında hazırlanan iddianamede istenilen ceza belli oldu.

Haber 24-04-2022 20:58

Kızına cinsel tacizde bulunan arkadaşını intihar etmeye zorladı! Acılı baba hapis cezasına çarptırıldı

35 yaşındaki Vyacheslav Matrosov, en yakın arkadaşı 32 yaşındaki Oleg Sviridov'un 6 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu öğrenince intihar etmeye zorladı. Sviridov’un intiharından sorumlu tutulan baba Matrosov 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 22-04-2022 12:21

Tuzak kurarken kendisi tuzağa düştü! Oğlunu istismar etmişti

Amerika'nın Missouri eyaletinden John Mark Wilson, cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen birini öldürmek için bir tetikçi tutmaya çalıştığını kabul ettikten sonra şartlı tahliye olasılığı olmaksızın 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 14-04-2022 11:22

Muğla'daki iğrenç olayda yeni gelişme! 14 yaşındaki kızdan çocuğu olmuştu... Mahkeme o kararı bozdu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 2020 yılında yaşanan olayda, o dönem 14 yaşında olan Y.S.A., rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Hamile ortaya çıkan genç kız, bir gün sonra da erkek bebek dünyaya getirdi. Y.S.A.'dan bebeği olan ve 24 yıl hapis cezası alan 36 yaşındaki Selçuk Çatalcam'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve istinaf mahkemesi cezayı az bularak kararı bozdu.

Haber 29-03-2022 10:31

Telegram: Kadınların izni olmadan paylaşılan çıplak fotoğraflarla dünya çapında şantaj ve taciz yapılıyor

BBC tarafından yapılan araştırma, sosyal medya uygulaması Telegram'da çok büyük çapta şantaj ve taciz olayları olduğunu ortaya çıkardı. Rızaları olmadan görüntüleri paylaşıldığı için ülkesini terketmek zorunda kalan bir Azeri kadın, muhalif olan ağabeyini susturmak için şantaj yapıldığını söylüyor. Telegram'ın mahrem görüntülerin paylaşımına karşı özel bir politikası bulunmuyor.

Haber 16-02-2022 15:51

İnternet üzerinden Kanada'daki çocuğu taciz etti! İnterpol ve Türk polisi Samsun'da yakaladı

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden Kanada'da 14 yaşındaki kız çocuğuna 'cinsel tacizde bulunduğu' iddia edilen bir kişi İnterpol ve Türk polisinin ortak çalışması sonucu Samsun'da yakalandı.

Haber 02-02-2022 21:40

İstismar mağduru çocuklardaki travmanın etkisi ÇİM ile azaltılıyor

Çocuk Koruma ve İzlem Merkezi (ÇİM) ile istismara uğradığı düşünülen çocukların ihtiyaç duyduğu her tür adli, tıbbi ve sosyal işlemler tek merkezde gerçekleştiriliyor - KTÜ Adli Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Güven Kırcı: - "Çocuk aynalı bir odada adli görüşmeciye ifadesini tek seferde veriyor. İfade sırasında aynalı odanın diğer tarafında savcı, avukat, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sosyal incelemeci, hepsi birlikte çocuğu dinliyor" - "Önceden çocuk hem polis merkezinde ifade veriyordu, savcıya ayrı ifade veriyordu, muayene için hastaneye geliyor, doktora tekrar olayı anlatıyordu, tekrar mahkemeye çıktığında bir kere daha anlatıyordu"

Yurthaber 27-01-2022 12:05

Kanada'da ülkeyi ayağa kaldıran olay! Papaz çocuk pornosundan 14 ay hapis cezası aldı

Kanada'da çocuk pornografisi suçu ile yargılanan papaz, 14 ay hapis cezasına çarptırıldı. British Columbia eyaletine bağlı Chilliwack kentinde yaşanan olay ülkede büyük yankı uyandırdı.

Haber 14-10-2021 08:24

Lise öğrencisini takip edip cinsel organını gösterdi! Mahkeme 'dokunma yok' diyerek serbest bıraktı

Diyarbakır'da okul çıkışı evine giden lise öğrencisi A..B.'yi (15) takip edip bina içerisinde taciz ettiği iddia edilen F.B., kızın babası tarafından yakalandı. Karakola götürülen F.B'yi linç edilmekten polis kurtardı. Yaşanan arbede ise cep telefonu kamerasına yansıdı. F.B.'nin 'Çocuğa cinsel taciz' suçlamasıyla sevk edildiği mahkemede 'dokunma' olmadığı gerekçesiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Haber 13-10-2021 16:16

Fransa'da utanç tablosu! Her gün 49 çocuk cinsel istismara uğruyor

Fransız medyası, ülkede bu yıl polise ve jandarmaya her gün 49 çocuğun cinsel istismara uğradığının ve 68 çocuğun cinsel saldırı veya tacize maruza kaldığının ihbar edildiğini açıkladı.

Haber 13-10-2021 15:12

Türkiye'nin gündemine oturan Dilek ile ilgili Gaziantep Valiliği'nden açıklama! Baldızına cinsel istismarda bulundu iddiası

Gaziantep'te yıllarca ailesi tarafından istismar edildiğini itiraf eden Dilek Albayrak, eşi Bahattin Albayrak ile birlikte Türkiye'nin kanını donduran açıklamalarda bulunmuştu. Olayın 6 ay öncesine dayandığını açıklayan Valilik, konu hakkında bilgi verdi. Açıklamada, Dilek'in annesinin, küçük kızı S.T.'nin, Bahattin Albayrak'ın istismarına uğradığı ve uyuşturucu madde verildiğine ilişkin iddialarına yer verilerek, S.T.'nin muayenesinde istismara maruz kalmadığının saptandığı bildirildi.

Haber 26-09-2021 10:55

İtalya'da dark web üzerinden çocuk istismarı görüntüleri operasyonu: 13 gözaltı

İtalya genelinde, internet üzerinden çocuk istismarı görüntüleri yaydığı belirlenen bir ağa yönelik operasyonda 13 kişi gözaltına alındı, 21 kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Haber 22-09-2021 11:31

Deniz otobüsünde tacize tutuklama: Elini pantolonumun içine sokmaya çalıştı

İstanbul'dan Bursa'ya yolcu taşınan deniz otobüsünde, yanına oturan G.Ş. adlı kadını uyurken taciz eden Yusuf Yıldırım, yolcular tarafından yakalanıp, özel güvenlik görevlilerine teslim edildi. 'Çocuğa istismar'dan da aranan Yıldırım, 'cinsel istismar'dan sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tacize uğrayan kadın, Yıldırım'ın, kendisine elle temas ettiğini belirterek, ''Uyurken elini pantolonumun içine sokmaya çalıştığını fark ettim'' dedi.

Haber 17-09-2021 11:32

Günlük delil sayılmadı, üvey baba cinsel istismar suçlamasından beraat etti

İzmir'de, şu an 13 yaşında olan üvey kızı İ.T.'ye, 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Bülent S. (43), delil yetersizliğinden beraat etti. Karara tepki gösteren İ.T.'nin avukatı Candan Tekin Çekiç, "Çocuğumuz bugün yepyeni umutlarla yeni bir günlük aldı. Çünkü başından geçenleri anlattığı eski günlüğünü mahkemeye vermişti. Oraya yeni şeyler yazacaktı, umutlarını yazacaktı ama maalesef ki belki de ilk yazacağı şey bu elim beraat kararı olacak." dedi.

Haber 08-09-2021 18:04

Okullarda akran istismarına dikkat

9 Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Taner Güvenir, okullarda öğrenciler arasında yaşanan akran istismarının ciddi ruhsal sorunlara yol açabildiğini söyledi.

Haber 11-09-2005 12:20