De Sanctis Trafik Kazasi Haberleri

Erdoğan ivedilikle çözülmesi için talimat verdi: Mali yükü de artırıyor! Bu, devlete şantajdır

Son günlerde uçak rötarları sıklaştı. Hava trafik kontrolörlerinin "inisiyatif almadan çalışma" sistemine geçmesiyle baş gösteren sorun mali yük olarak da geri dönüyor. Kontrolörler maaşlarının artmasını isterken konu AK Parti MKYK'da da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sorumluları hesaba çekin" deyip sorunun çözülmesi için talimat verdiği öne sürüldü.

Haber 2024-07-26 07:37:10

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren yeni uygulama başladı! Fırsatlarda 15 Ağustos detayı! İndirim yüzde 50'ye dayandı

Sürücüler trafik ve kasko sigortası kapsamında araçları için düzenlenen sigorta eksperi raporlarını e-Devlet üzerinden görüntüleyebilecek. Uzman isim uygulamanın avantajlarını değerlendirirken kaskoda yüzde 50'ye varan indirimlere de dikkat çekti. İndirimlerde 15 Ağustos'tan sonra terse dönebilir.

Finans 2024-07-25 09:11:49

Trafik magandası ortalığı karıştırdı! Motosiklet üzerinde dans etti! Kural tanımadı!

Bursa’da kural tanımayan bir motosiklet sürücüsü, trafikte hem dans etti hem de sollama yaparak kazaya davetiye çıkardı. O anlar ise, kameraya yansıdı.

Haber 2024-07-09 10:22:14

Trafik ışıklarında motosikletli infaz! Adana bu saldırıyı konuşuyor

Adana'da trafik ışıklarında motosikletli kişiler otomobile silahla saldırdı. Saldırıda 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Haber 2024-06-28 12:51:45

Bayram tatilinin 8 günlük acı bilançosu: 68 ölü 9 bin 787 yaralı

Kurban Bayramı tatilinin 8. gününde 706 trafik kazası olduğunu bildiren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 6 kişinin hayatını kaybettiğini bin 97 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Haber 23-06-24 08:58

Bayram tatilinin bilançosu ağırlaşmaya başladı! 62 ölü, 8 binden fazla yaralı

Bayram tatilinin artık sonlarına yaklaşılırken trafik kazalarından gelen acı haberler de artmaya başladı. Şu ana kadar 7 günlük süre içinde hayatını kaybedenlerin sayısı 62 olarak açıklanırken, 8 binden fazla insanın da yaralandığı belirtildi.

Haber 22-06-24 08:51

Tatilciler dönüş yoluna geçti! TEM ve Kırıkkale'de yoğunluk oluştu

Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren tatilciler, dönüş yolculuğunda Anadolu Otoyolu'nun Düzce ve Bolu kesiminde yer yer akıcı yoğunluğa neden oldu. Ayrıca, "Kilit kavşak" olarak adlandırılan Kırıkkale'de de trafik yoğunluğu yaşandı.

Haber 19-06-24 21:50

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kapatan kişi böyle yakalandı! Görüntüler ortaya çıktı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli bir araç nedeniyle uzun süre trafik çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Bakan Yerlikaya şahsın bipolar tedavisi gördüğünü ve ikna edilip teslim alındığını açıkladı. Şahsın yakalanma anında ait görüntüler de ortaya çıktı.

Haber 14-06-24 23:50

Akın akın gidiyorlar! Durma noktasına geldi... Bodrum'da trafik felç, 1 milyonu bulacak '40 derece' sıcaklıkta çileden çıktılar

Kurban Bayramı'na artık çok kısa bir süre kaldı. Bayram tatili nedeniyle tatilciler yollara düştü. Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından biri olan TEM Otoyolu ve D-100 kara yolunun Bolu geçişinde Ankara istikametinde memleketlerine gitmek isteyen tatilciler sebebiyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. Hasarlı kazalar ve araç arızalarının da etkisiyle ulaşımın zaman zaman durma noktasına geldiği de öğrenildi. Bodrum'da da araçlarıyla ilçeye gelenler uzun kuyruklar oluşturdu, trafik felç oldu.

Haber 14-06-24 09:46

SON DAKİKA | TEM'de feci kaza! İki kamyon çarpıştı, trafik kilitlendi

Son dakika haberi: Büyükçekmece'de TEM Otoyolu'nda ip yüklü kamyon, yolda çalışma yapan başka bir kamyona çarptı. Kazada iki kamyon şoförü de yaralandı. Kaza nedeniyle bölgede yoğun trafik oluştu. İşte olay yerinden ilk görüntüler...

Haber 12-06-24 12:40

Maganda dehşeti kamerada! Önce önünü kesti, sonra bıçakla saldırdı

İstanbul'da trafik magandası terörü bitmek bilmiyor. Küçükçekmece'de bir kişi, önünü kestiği otomobilin sürücüsüne bıçakla saldırdı. Saldırgan elindeki bıçakla otomobile de zarar verdi. O anlar trafikteki başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. İşte o görüntüler...

Haber 11-06-24 11:59

İhtiyari mali mesuliyet sigortası (İMM) nedir, ne işe yarar?

Araç sahiplerinin araçlarını garanti altına almaları, olası kazalara karşı güvenli bir alan oluşturmaları, hem maddi hem manevi olarak koruma sağlayabilmeleri için sigorta yaptırılır. Hem özel hem de zorunlu trafik sigortası olmak üzere iki farklı sigorta türüne ek olarak yapılan sigorta sözleşmelerinin içeriğine göre başka çeşitler de bulunur.

Haber 08-06-24 20:16

Nişantaşı’nda trafikte “önüme kırdın” kavgası kamerada: Araca çarpıp böyle kaçtı

Şişli Nişantaşı’nda cadde üzerinde seyreden bir sürücü, diğer sürücünün önüne sinyal verip kırdı. Diğer sürücü de sinyal verip onun önüne kırınca tartışma çıktı. Trafik ışıklarında tartışan iki sürücüden biri, diğerine çarparak kaçtı. Yaşananlar araç kamerasına yansıdı.

Haber 29-05-24 10:40

durakları - T3 tramvay durakları isimleri nelerdir? T3 Kadıköy-Moda Tramvay Hattı kaça kadar çalışıyor?

Trafik sorunlarının en yoğun yaşandığı yerlerin başında İstanbul gelir. İstanbul'da her gün milyonlarca insan tramvay hatlarını kullanmaktadır. Bu sebeple, tramvay duraklarının isimleri, güzergahları ve sefer saatleri sıkça araştırılır. İstanbul’da en çok kullanılan hatlardan biri de T3 Kadıköy-Moda Tramvay Hattı’dır. Peki, T3 tramvay durakları isimleri nelerdir?

Haber 28-05-24 21:12

Mersin'de 10 kişinin öldüğü feci kazada yeni gelişme! Otobüs şoförü tutuklandı

Mersin'de, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda 10 kişinin öldüğü, kendisinin de arasında olduğu 40 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasına karışan yolcu otobüsünün sürücüsü tutuklandı.

Haber 27-05-24 18:44

Mersin-Adana otoyolunda katliam gibi kaza! Mersin Valisi acı tabloyu açıkladı: 10 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı

Mersin-Adana otoyolunda Tarsus sınırlarında bir otobüsün de karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kaza sonrası yaptığı açıklamada ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğünü ifade etti. Yaralı sayısı ise 40'a yükseldi. Pehlivan katıldığı canlı yayında kazanın otobüsün karşı şeride geçmesi sonucunda meydana geldiğini açıkladı.

Haber 26-05-24 20:26

Kamerayı görünce gülümsedi, cezayı yiyince “Hayırlı olsun” dedi

Aksaray’da abartı egzozla trafik polisine yakalanan genç sürücü kamerayı görünce gülümsedi, ceza yiyince de polis memuruna “Hayırlı olsun” dedi.

Yurthaber 13-05-24 08:13

Bir okul müdüründen daha acı haber! Meslektaşları yoldan geçerken acı haberi öğrenince kahroldu

Türkiye dün okulda öldürülen lise müdürü İbrahim Oktugan'ın şokunu yaşarken bugün de Antalya'da ilkokul müdürü Erkan Şahin trafik kazasında yaşamını yitirdi. Şahin'in meslektaşları, kaza yerinden geçerken motosikleti tanıyıp araçlarından indi, acı haberi öğrenince büyük üzüntü yaşadılar.

Haber 08-05-24 16:54

Lastiği patlayan araç takla atıp şarampole devrildi: 1 ölü, biri bebek 2 kişi yaralı

Aydın’ın Çine ilçesinde iddiaya göre lastiğinin patlaması ile sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ticari aracın takla atarak şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, biri bebek 2 kişi de yaralandı.

Yurthaber 25-04-24 14:06

Araç sahipleri dikkat! Çoğu sürücü bunu hiçe sayıyor: Cebinizden 6.440 lira çıkabilir

Her gün trafik kuralları ihlal ediliyor. Araç sahibi olanlar hem kendi hayatlarını tehlikeye atıyor hem de trafik güvenliğini hiçe sayıyor. Ancak güvenliği ihlal etmenin de bir cezası var. Trafikte bunu yapan sürücülere tam 6 bin 440 TL para cezası kesilecek. İşte detaylar…

Finans 24-04-24 14:10

Ölümden döndü! Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi... Fenomen yaşadığı dehşet anları anlattı

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın ünlü isimlerinden Rachel Araz trafik kazası geçirdi. Araz, başından geçenleri ‘’Korkunç bir Pazar geçiriyorum’’ diyerek takipçileriyle de paylaştı.

Magazin 22-04-24 08:50

Uzman çavuştan sağlık çalışanına saldırı! Sarılır gibi yapıp ısırdı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde jandarma uzman çavuş, trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldırdı. Açığa alınan ve hakkında soruşturma başlatılan uzman çavuş, sağlık ekibinden özür dilemek için geldiği hastanede, ambulans şoförüne sarılır gibi yaparak ısırdı. O anların güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. İşte o görüntüler...

Haber 16-04-24 15:59

Bütün sürücüleri ilgilendiyor! Kaza yapmasanız bile siz de ödüyorsunuz: İşte çözüm önerisi

Trafikte her gün yeni kazalar meydana geliyor. Trafikte bulunan 28 milyon aracın 24 milyonunun trafik sigortası bulunuyor. Ama kaza yapmayan sürücüler de bu maliyetten etkileniyor. Milyonları ilgilendiren gelişmeyle ilgili uzmanlar çözümü 'piyasanın serbest maliyete geçmesi' olarak görüyor. İşte sürücüleri yakından ilgilendiren haberin detayları...

Finans 16-04-24 11:02

Selektörle radar uyarısına ceza yağdı! O sürücüler polislerin dikkatinden kaçmadı

Ramazan Bayramı tatilinde trafik yoğunluğu artınca denetimler de sıklaştı. Düzce'de karşı şeritten gelen araçlara selektör ile radar uyarısı yapan sürücüler polislerin dikkatinden kaçmadı. 66 sürücüye ceza yağdı.

Haber 14-04-24 15:43

Bayramın acı bilançosu: 55 ölü, binlerce yaralı... Yola çıkacaklar dikkat! İstanbul ve Ankara trafiğini ilgilendiren karar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayram tatilinin bilançosunu açıkladı. Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında 7 günde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana gelirken, 55 vatandaşın bu kazalarda hayatını kaybettiğini duyurdu. Öte yandan 14 Nisan 05.00'den 15 Nisan 05.00'e kadar Ankara ve İstanbul'a girişleri yasaklanan kamyonlarla ilgili de yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 13-04-24 11:05

Tatil bitmeden çilesi başladı! Trafik şimdiden yoğunlaştı; herkes o noktadan geçiyor

9 günlük bayram tatili sona ermeden kimi vatandaşlar yollara düştü bile. Haliyle TEM Otoyolu'nda ve D-100 karayolunda belli başlı noktalarda trafik yoğunluğu oluştu. Özellikle de İstanbul ile Ankara'yı bağlayan Bolu geçişinde araç yoğunluğu gözlendi.

Haber 12-04-24 15:38

Araç sigortası e-Devlet’ten nasıl bakılır? e-Devlet üzerinden araç hasar sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet trafik poliçe ve hasar bilgileri sorgulama

İnternet dünyasındaki gelişmelerle birlikte birçok işlem yetkili kurumlara gitmeden online bir şekilde yapılmaya başlamıştır. Bu işlemlerden biri de araç sigortası ve poliçe ile ilgili işlemlerdir. Araç sigortası, özel araba sahibi olan bireyleri son derece yakından ilgilendiren bir konudur. Her araç sahibinin zorunlu olarak trafik sigortası yaptırması önemlidir. Peki, araç sigortası e-Devlet’ten nasıl bakılır ve e-Devlet üzerinden araç hasar sorgulama nasıl yapılır?

Haber 11-04-24 19:21

'İstanbul'un ilk defa bayramda bu kadar yoğun olduğunu gördük' Trafik yoğunluğu yüzde 70'i aştı! Adalar İskelesi ve turistik mekanlara akın ettiler

Ramazan Bayramı tatili ve güneşli havanın etkisiyle tarihi yarımada, yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra İstanbulluların akınına uğradı. Öte yandan Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde güzel havayı da fırsat bilenler, erken saatlerde Adalar'a gitmek için de Kadıköy iskelesine geldi. Vapurlara binmek isteyenler uzun kuyruk oluşturdu. Kadıköy iskelesinde oluşan yoğunluk havadan görüntülendi. Öte yandan İstanbul'da trafik yoğunluğu saat 15.02 itibarıyla yüzde 70'i aştı.

Haber 11-04-24 14:48

Tramer sorgulama nasıl yapılır? 2024 Tramer sorgulama ücreti ne kadar?

Tramer, Trafik Sigortaları Bilgi Merkezi adlı kurumun kısaltması olarak kullanılan bir ifadedir. Tramer sistemi aracılığıyla satın alınacak olan araçlar hakkında tüm sigorta bilgilerine ulaşabilmek ve aracı sorgulayabilmek mümkün olur. Ayrıca araç hakkında başka bazı bilgilere de Tramer sistemiyle ulaşılabilir.

Haber 09-04-24 14:05

Bakan Yerlikaya acı bilançoyu açıkladı! Bayramda dikkat: Geceleri de sürecek

Ramazan Bayramı tatilinin ilk üç gününde, yurt genelinde meydana gelen toplam bin 838 trafik kazasında 19 kişi hayatını kaybederken, 2 bin 912 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bayram tatili boyunca hız denetimlerimiz radar ile geceleri de sürüyor." uyarısında bulundu.

Haber 09-04-24 10:30

Yüzünde maske, elinde tırpan! Gören bir daha baktı: 'Bana iş çıkarmayın'

Düzce’de motokurye Resul Gür, bayram tatili nedeniyle yola çıkacak sürücülerin kurallara uyması konusunda farkındalık yaratmak için yüzüne V For Vendetta karakterinin maskesini takıp, eline de tırpan alarak Anadolu Otoyolu üzerindeki tesislerde dolaştı. Bir tesis girişinde, trafik uygulaması yapan polislerin de yanına giden Gür, sürücülere yaklaşıp üzerinde ‘Emniyet kemeri tak. Hızlı gitme, bana iş çıkarma’ yazılı pankartı okutup kurallara uymaları konusunda uyardı. Sürücüler ise şaşkına döndü.

Haber 07-04-24 13:30

Konya’da 4 tır çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Konya’nın Akşehir ilçesinde 4 tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 tır şoförü hayatını kaybederken, 3 tır şoförü de yaralandı.

Yurthaber 26-03-24 08:43

Polislerin üzerine otomobil sürdü, ortalık bir anda karıştı! Korku dolu anlar kamerada

Diyarbakır’da tartıştığı trafik polislerinin üzerine otomobili süren ve olaya müdahale etmek isteyen bir kişiye de çarpan sürücü kaçtı. Otomobilin çarptığı kişi yere düşerek ezilmekten son anda kurtuldu. Olay kameraya yansırken, şüpheli sürücü kaçtı. Şüphelinin kullandığı otomobil 1 kilometre sonra terk edilmiş olarak bulundu. İşte korku dolu o anlar...

Haber 24-03-24 17:59

SON DAKİKA | Tekirdağ'da ortalık savaş alanına döndü, fotoğraflar kahretti! Katliam gibi kaza: 5 ölü, 10 yaralı

Son dakika haberi: Tekirdağ'da korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Tır ile minibüsün çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.

Haber 21-03-24 10:50

Oğuz Murat Aci'nin kuzeni Anil Aci de trafik kazasında hayatını kaybetmişti! Hazırlanan rapor gerçeği ortaya çıkardı, yeni karar

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin kuzeni de Silivri'de bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Olayda sürücü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken hazırlanan bilirkişi raporunda sürücü asli kusurlu olarak belirtildi. Bu gelişme sonrası sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 18-03-24 19:21

Yer: Mecidiyeköy! Trafikte bekleyenler bir anda neye uğradığını şaşırdı

Şişli'de bir grup genç, trafik ışıklarında bekleyen sürücüler ve yayalar için horon gösterisi yaptı. Gruptakiler, yolda bazı sürücülere iftar için su ve kek de dağıtırken bazılarına da çiçek verdi. Gruptakilerden Emrullah Kavak, amaçlarının trafikte sıkılan insanların keyiflerini biraz olsun yerine getirmek olduğunu söyledi.

Haber 15-03-24 14:46

Akraba değil akrep! Önce el bombası attı, sonra araçla ezdi

Mardin'de C.Ç., plakasını söktüğü otomobiliyle kuzeni Burhan Çeçen’e çarpıp kaçtı. Çeçen'in sağ ayağının kırılmasına neden olan olay, güvenlik kameralarına yakalandı. Burhan Çeçen, olaydan bir gün sonra C.Ç.’nin savcılığa giderek ‘trafik kazası’ gibi ifade verdiğini ve serbest kaldığını belirtti. Çeçen, olaydan 15 gün önce de arazi sulamada kullandıkları kuyularına atılan 2 el bombasının hasara neden olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Haber 15-03-24 13:30

Manisa Emniyetinden ‘Güven Huzur’ uygulaması

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde gerçekleştirilen “Manisa Güven Huzur Uygulaması”nda çeşitli suçlardan hakkında yakalama kararı olan şüpheliler gözaltına alınırken trafik kurallarına uymayan sürücülere de ceza kesildi.

Yurthaber 11-03-24 09:49

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğine sis engeli: Vapur seferleri iptal edildi

İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis nedeniyle gemi trafiği geçici olarak askıya alındı. Vapur seferleri de ikinci bir duyuruya dek iptal edildi. Öğleden sonra kısıtlı görüşün düzelmesi üzerine trafik güney-kuzey yönlü olarak açıldı.

Haber 10-03-24 10:30

Zorunlu trafik sigortası fiyatları Mayıs’ta sil baştan! ‘Ciddi bir artış olabilir’ diyerek uyardılar: Hem indirimi kaçıracaklar hem de yüzde 200 fazla ödeyecekler

Zorunlu trafik sigortası için adımlar peş peşe atıldı. Araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor! Trafik sigortası primlerinde Mayıs ayına kadar her ay yüzde 5 artış kararı alınmıştı. Ancak Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında değişiklik geliyor. Konuya ilişkin detayları anlatan TÜKONFED Başkanı Turusan Bağcı, “Mayıs ayında da trafik sigortasında ciddi bir artış olabilir” dedi. İyi sürücü indirim kapacak, kötü sürücü yüzde 200 fazla ödeyecek…

Finans 09-03-24 11:09

Başkan Böcek’ten trafiğe yeni çözüm yolları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, trafik sorununa yeni çözüm yolları getireceklerinin altını çizerek, "4. ve 5. etap raylı sistem projelerinin yanı sıra Meltem Bulvarı’ndan 2,5 kilometre yer altı yoluyla trafiği batıya doğru akıtarak yeni bir arter açacağız, Kepez Şehir Hastanesi’ni de raylı sistem hattına bağlayacağız" dedi.

Yurthaber 08-03-24 11:49

Freni patlayan TIR, korku yaşattı!

Erzincan’da, freni patlayan TIR endişeye neden oldu. TIR, trafik polislerinin de tedbir almasıyla herhangi bir kazaya neden olmadan durduruldu.

Yurthaber 08-03-24 11:03

Alanya’da 2 kişinin öldüğü feci kaza kamerada

Antalya’nın Alanya ilçesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği, biri bebek 4 kişinin de yaralandığı trafik kazasının görüntüleri ortaya çıktı.

Yurthaber 04-03-24 08:38

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, trafik kazasında yaralandı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci'nin de aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Haber 25-02-24 14:59

Diyarbakır’daki TPAO'nun petrol kuyusunda patlama! Korku dolu anlar böyle görüntülendi: 1 ölü, 1 yaralı…

Diyarbakır’da TPAO’ya ait bir petrol kuyusunda, sondaj çalışmaları sırasında patlama yaşandı. Patlamanın gaz sıkışması nedeniyle yaşandığı öğrenilirken olayda 1 işçi hayatını kaybetti 1 işçi de yaralandı. Durumu haber alarak olay yerine gitmeye çalışan ölen işçinin ailesi de yolda trafik kazası geçirdi. Kazada ise 3 kişi yaralandı. Patlamanı ardından çıkan yangın ise kameralara yansıdı…

Haber 23-02-24 15:18

Her güne ayrı trafik cezası ile başlıyorlardı! Sürücüleri uyardı: Böyle ceza olmaz! Ödemeyin!

İstanbul Esenler'deki fahri trafik müfettişi krizi gündem olmaya devam ediyor. Her güne yeni ceza ile uyanan sürücüler yaşadıklarına isyan etmiş, araçlarını meydana çekerek seslerini duyurmaya çalışmışlardı. Aynı anda 6 trafik cezası yiyen vatandaşı gören şaşırıp kalırken, konuyla ilgili Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Başkanı Avukat Sami Güleçyüz'den de açıklama geldi. Güleçyüz, "Böyle ceza olmaz! Ödemeyin." diye konuştu.

Finans 21-02-24 06:49

Aynı gün, aynı saatte 6 farklı ceza yedi, o bile kendine hayret etti: Çok yetenekliyim beni emniyete alsınlar

İstanbul'da Sedat Kaya'nın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Evine gelen 6 trafik cezasıyla sarsılan Kaya makbuzları eline alarak isyan etti. Trajikomik olaya kendinin bile şaşırdığını dile getiren sürücü, "Emniyete de söyleyeceğim, ben bu kadar yetenekliysem alsınlar beni" dedi. Cezayı kesen ise fahri müfettiş. Esenler'de daha önce de fahri müfettişten dolayı bazı sürücüler mağdur olmuştu. İşte ilginç olayın detayları...

Finans 18-02-24 07:48

Bursa'da feci kaza! Hayatını kaybetti, kahreden detay: 1 gün sonra...

Bursa feci bir trafik kazası meydana geldi. Özel halk otobüsü ile bir otomobil kafa kafaya çarpıştı. Olayda bir kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden otomobil sürücüsü 20 yaşındaki Mert Aydemir'in yarın askere gideceği öğrenildi.

Haber 17-02-24 17:30

Kastamonu'daki trafik kazasında kızından sonra anne de tedavi gördüğü hastanede öldü

Kastamonu'nun Cide ilçesinde otomobille çarpışan elektrikli motosiklette bulunan Necla Şimşek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 15-02-24 15:25